Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

Azi am întâlnit o blondă plimbând un chow chow frumos & drăgălaș avea o fundiță la ureche. Ce seamănă D.Trump cu un porcușor :)

post-196341-0-41573700-1525020179_thumb.jpg

• Oras:Constanta
Postat

Nuu Bugulie...kă o auzit ka acolo işi spală maşinili doar ielefanți dăia ku trompa scurtă.

;)

• Like 1
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Bugule, ai fost la fratii tai la concert?

Postat

Bugule, ai fost la fratii tai la concert?

Când o să te hotărăști să faci cinste cu pizza la Lugano din ianuarie tot aștept lângă celebra locație atunci o să afli. Transmite-i....când te vezi cu ea să nu mai trimită mesaje "numai pizda mea o visezi seara" că nu mă gândesc la ea! Mă excită & plac fetele cu sâni (silicoane)machiate,rujate nu prea mă mai atrag doamnele :)
Postat

Acum câțiva ani Johnny evadase,dar a fost prins....Cat am lucrat acolo nu au fost probleme.

post-196341-0-02484600-1525582854_thumb.jpg

post-196341-0-05790200-1525582872_thumb.jpg

Reputație: 2569
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Aia e spalatoria din care se intra in hotelul Ioana, asa-mi aduc eu aminte. Cazari de loturi sportive, swing party-uri ad-hoc...multe chestii s-au mai intamplat si pe-acolo:)

• Like 2
Postat

Acum o săptămână l-am văzut pe Codin Maticiuc zis Poponeț trecând pe lângă mine.

post-196341-0-53772200-1525725226_thumb.jpg

Postat

Cred că n-ai văzut în viața ta tigru bengalez alb! De fiecare dată când îi făceam curat în adăpost scotea limba & căsca la mine.Merită un like :)

post-196341-0-62058700-1525856438_thumb.jpg

post-196341-0-14278700-1525856451_thumb.jpg

post-196341-0-99831900-1525856462_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator danydelmar79
Reputație: 0
Postat

Ce treaba au pozele cu amelia? Sau nu inteleg eu titlul topicului?

Postat

Ce treaba au pozele cu amelia? Sau nu inteleg eu titlul topicului?

Îi plac urșii.
  • Like 2
Postat

Nu mio placut nisiodata laba di urs...nişi urma di laba...da ântro lumie plina di labaji...cie lindicu mieu sa fak...o dau pi ursulieți !!!

;)

• Like 4
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Cred că n-ai văzut în viața ta tigru bengalez alb! De fiecare dată când îi făceam curat în adăpost scotea limba & căsca la mine.Merită un like :)

Faci curat ...la acele feline, ai mosie ca Dinescu !

esti mafioot !... :laugh2

• Like 2
  • Oras:CT
Postat

Bună. Cand o sa pot sa trimit pm o sa cer de la cod numarul tau . Mi-ar placea sa ne auzim

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Bună. Cand o sa pot sa trimit pm o sa cer de la cod numarul tau . Mi-ar placea sa ne auzim

pai te tine buzunarul si pula sa o satisfaci? :))
  • Like 2
Postat

pai te tine buzunarul si pula sa o satisfaci? :))

Asta e treaba mea.ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Momentan eu am zis ca doar sa ne auzim la tel. Si asta costa ?😂😂😂
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Asta e treaba mea. Momentan eu am zis ca doar sa ne auzim la tel. Si asta costa ?

Lupusorule, vezi ca Amelica-i curva batrana si unsa cu toate alifiile! La ea, nimic nu-i gratis! Ai grija, sa nu te lase cu ochii-n soare, si sa fii nevoit sa futi ca un caine batran! Grija mare, stii ce zic? ;)

• Like 3
Postat

Lupusorule, vezi ca Amelica-i curva batrana si unsa cu toate alifiile! La ea, nimic nu-i gratis! Ai grija, sa nu te lase cu ochii-n soare, si sa fii nevoit sa futi ca un caine batran! Grija mare, stii ce zic? ;)

Am inteles. Daca e moldoveancă stiu despre ce e vorba. Stiu cum se fut moldovencele. Mai ales cele de peste Prut. Valeuuu 😂😂😂😂. Dar deocamdata nu am zis ca vreau sa o fut. Doar conversatie ca mi-e dor de graiul moldovinesc 😊

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...