marian_b54 Reputație: 8 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 BRUNETA, 27 de ani, daca doresti cateva clipe de masaj de relaxare te astept la mine, lasa-te invaluit de arta masajului, te vei simti revigorat si cu multa energie, zona Militari, Cora, sector 6, 22 mar. 10:03 0799464215 Fiind in zona, am cautat ceva rapid.Fata lucreaza intr-o garsoniera la etajul 11 al unui bloc din intersectia de la Cora Lujerului. Locatia este f nasoala, baie veche, apa calda din cand in cand, camera de lucru incalzita cu un resou. Fata e cea din pozele de pe anuntul.ro. Prestatia fara prea mari artificii, insa pretul este corect. Oral fara prez posibil, finalizare doar corporala, normal fara implicare. Pret 50/finalizare; 100/ora 3
marian_b54 Reputație: 8 Postat Martie 23, 2016 Autor Postat Martie 23, 2016 Parea reala, 100% sigur nu sunt.
bbg Reputație: 239 Postat Martie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2016 Ceva mai multe detalii? Cum arata in realitate? Cat de inalta, detalii, frumoasa la fata etc? Accepta FK?
sangre Reputație: -988 Postat Martie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Martie 23, 2016 Am fost si eu azi pe la ea, are program scurt pana la 17.30. Poza de pe anunt nu este reala, ea este o tipa brunetica la 1.60m nici slaba nici grasa, destul de comunicativa. M-a asteptat dezbracata, garsoniera nu este asa rea precum spune colegul de mai sus, apa calda vine mai greu la etajul 11, iar prestatia este bunicica, nu face fk si nici fin orala. Nu m-am simtit grabit iar ca nota generala ii dau un 7.50. Igiena este buna, n-am simtit niciun miros suspect. O recomand daca treceti prin zona. 12
darknightmare Reputație: -6 Postat Martie 24, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Martie 24, 2016 Cum dracu sa fie poza reala?? N-a vazut bine, e scuzabil, probabil ii erau aburite lentilele sau era dupa cateva paharele
prionx Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Marime sani ?Ceva detalii despre fund ?
only-me Reputație: 17115 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Martie 25, 2016 Marime sani ?Ceva detalii despre fund ?Nu vrei tu sa te duci sa o masori?Nimai mura-n gura vreti toti! 6
prionx Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 M-as duce ....dar nu strica un indiciu !
sangre Reputație: -988 Postat Martie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Martie 25, 2016 Mai bine un lindiciu.
alexxx101 Reputație: -664 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2016 daca s-ar apropia macar de cea din poza n-ai cum sa nu spui ceva de fundul ala senzational si de sani... de fapt de faptul ca fundul pare mult mai proeminent in comparatie cu restul corpului... deci, cei care ati vizitat fata, ne puteti spune daca are ceva magic fundul ala sau nu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 28, 2016 Postat Martie 28, 2016 Am tot incercat azi, telefon inchis. Revin cu un review saptamana asta, insist , e in zona in care caut.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2016 Postat Martie 29, 2016 Am fost si nu am ramas.Pt 50ron arata ok la corp, dar nu ma atrage cu nimic. M-am obisnuit se pare cu cele din range 200+ unde poti gasi si babe body + cute face. Locatie as zice ca este ok- 1
ayan69 Reputație: 7 Postat Mai 25, 2016 Postat Mai 25, 2016 salut! am fost si eu la dra in urma cu vreo trei saptamani.. locatia e la et 11.. baia saracacioasa.. pozele nu sunt reale dar nici nu e vreo urata.. are pana in 30 de ani.. bruneta.. fundul bombat.. sanii marimea 3.. oral cam de nota 6.. normalul mecanic fara implicare.. 80 de lei finalizarea.. cam multicel.. parerea mea.. scuze daca nu am fost destul de concis! e prima mea postare.. )) 1
darknightmare Reputație: -6 Postat Mai 26, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Mai 26, 2016 salut! am fost si eu la dra in urma cu vreo trei saptamani.. locatia e la et 11.. baia saracacioasa.. pozele nu sunt reale dar nici nu e vreo urata.. are pana in 30 de ani.. bruneta.. fundul bombat.. sanii marimea 3.. oral cam de nota 6.. normalul mecanic fara implicare.. 80 de lei finalizarea.. cam multicel.. parerea mea.. scuze daca nu am fost destul de concis! e prima mea postare.. ))ai un punct de incurajare, dar ar trebui sa citesti regulamentul, cum se face o recenzie, bafta!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum