liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 15, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 15, 2016 C a de obicei esti baiat de nota 10 viezuremanz si stii ce vreau sa zic 2 6 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 15, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 15, 2016 sa nu uiti ca topicul ramane si apare la cautare dar poti sa-ti stergi pozele si numarul de telefon 1 6 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 15, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Mai 15, 2016 să revii cu o pereche de țâțe 1 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 15, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Mai 15, 2016 Se retrage definitiv. Vreo lună, două... Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 15, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 15, 2016 Homer o descrie pe Elena din Troia cu pielea alba ca laptele (sau ca perla...), blondă şi înaltă. Cam aşa arata si Elena noastra, inaltuta, frumusica,ochii ca smaraldul.Smaraldul este piatra pretioasa a carei culoare de neconfundat este acceptata ca definitorie pentru nuantele de verde (verde-smarald) si in jurul careia s-au "tesut" multe legende ,asa cum se vor produce si dupa retragerea Elenei.Locatie Piata Iancului etaj superior, cunosteam locatia acolo a mai locuit o fata brunetica exact ca Elena, o vizitasem des intrucat fusese camerista la un hotel de lux si ne-am intersectat de multe ori. Dar sa revin la Elena ,m-a asteptat cum imi place mie mai mult la o doamna adica imbracata si aranjata,este o femeie frumoasa dupa care intorci capul pe strada.Am socializat un pic si am inmanat cadoul 250 de lei,consider ca este bine sa dai cadoul inainte pentru a detensiona fata care daca primeste cadoul inainte, sta cu gandul la tine si actiunea in sine nu la bani asa ca nu astept sa mi se ceara banii ii dau eu.Am inceput cu fk si mangaieri ,ai pe ce sa pui mana ,carnea beton pe ea ,imi plac sanii marisori dar nici ai ei nu sunt de neglijat,i-am luat in causul palmei si i-am sarutat usor cred ca s-a produs un mic clik ca i s-a facut pielea pe ea ca de gaina ,era numai bruboane, fata asta stie sa se poarte cu un barbat,stie sa fie amanta,stie sa se faca iubita de catre orice barbat,ne-am lungit in pat si deodata m-a facut sa simt ca am nevoie de ea,cand a inceput oralul ea era universul meu,totul se invartea in jurul ei ,mi s-a sculat instantaneu ,stie ce are de facut iar daca nu o opresti sa dus naibii partida la care te-ai gandit asa ca o rog sa puna caciulita si am trecut la lucru.Este o placere de nedescris sa faci dragoste cu ea, o simnteam cum se misca usor semn ca o face cu placere cu respiratia sacadata de femeie excitata da amanta perfecta.Nu i-am rezistat mult am terminat in 10 minute,i-am multumit si am mai socializat un pic dupa care m-am indreptat catre usa unde am mai primit un pupic si am plecat fericit si multumit ca am cunoscut asemenea faptura,ca am cunoscut o femeie minunata.Multumesc frumoasoCe am scris mai sus se vrea a fi o recenzie nu ii voi da note pentru ca nu doreste sa ajunga in TOP doreste sa se retraga,daca nu dorea sa se retraga pentru mine ar fi fost amanta perfecta de nota 10Multumesc Elena si am mai spus ca esti o fata deosebita si imi scot palaria in fata ta 11 6 Link spre comentariu
cyoborg Reputație: 906 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2016 Ma bucur ca te-am cunoscut si iti doresc multa fericire! 1 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Mai 15, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Mai 15, 2016 Sa pună cineva un Salam, ca e prea mare jale, în pula mea! 11 Link spre comentariu
del rey Reputație: 3954 Postat Mai 15, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Partajează Postat Mai 15, 2016 6 Link spre comentariu
top gun Reputație: 1523 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2016 Asadar, dragilor,voi credeati ca glumesc in recenzie, cand am scris ca mi-a promis ca va fi cuminte ???? Ete dovada... Lasand gluma la o parte, sunt tare trist pentru ca nu o voi mai putea tine in brate, dar incantat pentru ca am avut privilegiul de a o cunoaste. Succes deplin in tot ceea ce iti doresti in viata, faptura minunata! 5 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Mai 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Mai 16, 2016 Nu.i nici prima nici ultima care te vrajeste cu cumintenia ei. 12 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 16, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 16, 2016 neatza dragilor 18 Link spre comentariu
gogu_p Reputație: 557 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2016 Erai un pic imbujorata?? Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 16, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 16, 2016 dupa doar 2 luni...te retragi??? 1 Link spre comentariu
refresh Reputație: 84 Postat Mai 16, 2016 Oras:Sub Oras:Sub Partajează Postat Mai 16, 2016 Se socotește in puli, nu in luni... și alea au fost însutit mai multe.... Link spre comentariu
morosanu77 Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 ia uite ba frate nu mai sunt pizde extraordinar Link spre comentariu
Vizitator giginel07 Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Sa imi bag bani la CEC!!! Ma simt ca la Cenaclul Flacara si Cantarea Romaniei la un loc!!!Du-te domnisoara, du-te unde vrei!Sa fii sanatoasa si baftoasa! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 17, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 17, 2016 Se retrage ,pana isi repara "sifonul" Curge pe la valva 9 18 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 17, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 17, 2016 Neatza dragilor ! Azi sunt disponibila până la ora 17:30 ultima programare Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Si azi? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 18, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 18, 2016 Nu.i nici prima nici ultima care te vrajeste cu cumintenia ei.Este "cumintenia pamantului" cand da minciunile si vrajeala la volum minim 9 18 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 18, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 18, 2016 Îmi cer scuze,dar azi nu voi fi prezenta in locație. Mulțumesc ! Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Mai 18, 2016 neatza dragilor te-ai dat cu corectoru' la copite? ) 2 4 Link spre comentariu
superman_505 Reputație: 87 Postat Mai 18, 2016 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Mai 18, 2016 te-ai dat cu corectoru' la copite? ) Credeam ca n-a mai remarcat nimeni ) 2 Link spre comentariu
printz vaio Reputație: 120 Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Wow, cand vad ce jelanie este pe-aici, mai ca-mi vine sa renunt la recenzie. Voi fi scurt sa nu va mai pierdeti vremea, oricum personajul principal se va retrage. Sper sa fi luat decizia buna si sa nu se mai intoarca la activitatile astea. Parca sunt ta-su, dar chiar imi pare bine pentru ea. So, saptamana trecuta, incitat …..hai si excitat de fotografiile domnisoarei, am pus mana pe telefon si …gata, oricum se retrage.Raman cu amintirea ca la sfarsitul sedintei i-am cerut si o bomboana Raffaello pe care am savurat-o in timp ce primeam mangaieri parintesti. Dar, parca ceva din mine tot spera sa se intoarca. Sa fiu, cat de cat, in cadrul regulamentului, notele mele ar fi: locatie – 9, igiena – 10, oral – 8, gfe – 9. Cotizat 150 lei la inceputul prestatiei pentru o jumatate de ora. Ce sa mai spun…doar “bon voyage” cum am vazut ieri la un meci de fotbal. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum