Sari la conținut

Siliconata zona militari residence 0724.604.731

Postări Recomandate

• Oras:Gara de Nord

Disponibila azi de la 15:00 la 20:00

Si baieti ma repet programarile confirmate au prioritate.Daca ma sunati si spuneti ca reveniti cu un telefon cand sunteti in zona,aia nu este programare.Deoarece puteti sa fiti in zona si eu sa am deja programari facute si confirmate.Programare confirmata inseamna ca stabilim amandoi o ora anume si voi reveniti cu un telefon sau mesaj inainte cu 30 de min sa reconfirmati programarea

Va multumesc si sa aveti o zi buna  :138x  :138x  :138x  :gifs_ojos  :gifs_ojos  :gifs_ojos 

• Like 2
Link spre comentariu

De acord cu tine, da tu trebuie sa sti daca esti libera sau nu la ora resp. Si poti instiita pe respectivul doritor sa nu il incurci...!! Cu alte cuvinte tine de cum iti faci programul. Nu.i poti avea pe toti...

Pai tocmai asta ziceam deoarece sunt clienti care zic ca revin cu telefon si revin cu telefon cand sunt in zona si cand le zic ca am programari se supara.Am zis ca stabilim impreuna ora de intalnire nu ca stabilesc numai eu 

• Like 1
Link spre comentariu

I had the pleasure of visiting Elena last week.

She has an incredible figure

- a clean apartment. 

Clean towels in the bathroom

oral - protejat - would have preferred np, but it was nota 9/10 - deepthroat and very active.

I performed cunnilingus on her, which she seemed to enjoy a lot and beame very wet.

Sex in a number of positions!  I will certainly return soon.  Definitely worth the time and the money

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...