Sari la conținut

Dor de Ceausescu

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

A intrat pipiconu-n arena.

Eu v-am zis ca toanta n-are nici clin nici in maneca cu psihologia.

:)

Zi, pipicoaie, de cate ori te-am bantuit in ultima luna?

În fiecare zi, mi-ai bântuit pula cu limba.  :laugh2

Postat

pari satisfacut, inseamna ca-ti place sa ti-o suga baietii = esti POPONAR

Nu prea îți suie liftu', dacă nu ai înțeles că vorbeam la figurat. Dar tu? Luminează-ți fața!

• Oras:La Oras
  • Oras:La Oras
Postat

Nu prea îți suie liftu', dacă nu ai înțeles că vorbeam la figurat. Dar tu? Luminează-ți fața!

lumineaza-ti mintea, POPONARULE FASOLAR! :laugh2

• Minus 1
Postat

lumineaza-ti mintea, POPONARULE FASOLAR! :laugh2

Hai, pa!  :rax2

• Oras:colea
  • Oras:colea
Postat

Hai, pa!  :rax2

Pacat de varsta ta basinosule, ai ajuns sa te ia toti la pula pe aici! Vai steaua ta, chiar reprezentai ceva. Nu mai da vina pe clone, pe cacaturi, tu esti singurul vinovat, te-ai bagat singur in cacat.

Postat

A tunat și v-a adunat! Prapaditilor!

Postat

Ce spui tu acolo nu are de-a face cu democratia ci cu educatia. Multi au trait bine si au fost multumiti de acele vremuri fiindca nu avea altfel de aspiratii de la viata, fiindca nu erau in stare sa isi conduca singuri viata si sa faca propriile alegeri....erau atat de prosti incat trebuia sa aleaga un analfabet in locul lor care le este drumul.

Inainte educatia era obligatorie, acum este la indemana oricui si totusi o aleg din ce in ce mai putini. Ce se intelege de aici?!?! Ca oamenilor le place sa fie idioti. Mor cand aud "domne, pe vremea aia te trimitea obligatoriu la scoala". Si acum cine cacat ii opreste sa mearga la scoala?!?! Prostia, lenea si nesimtirea. 

"Domne, daca te prindea pe strada in timpul orelor de program, te trimitea cu japca la serviciu". Asa si?!?! Acum cine-i opreste pe oameni sa mearga la munca?!?! Prostia, lenea si nesimtirea.  IA UITE CUI II PLACE MUNCA. IPOCRIZIA LA RANG DE ARTA  :laugh2  M-AM UDAT TOT DE LA POSTAREA ASTA. MA DUC SA TRAG O DIAREE.

Ciudat cum iti dai cu parerea despre vremuri pe care nu le-ai trait dar totusi le regreti. QED.  :slap2

• Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

Avem intradevar nevoie de schimbare de sistem dar nu avem nevoie de Ceausescu .

Probabil avem nevoie de o dictatura luminata sau de meritocratie  www.meritocratia.ro

Oricum care va informati din media alternativa stiti ca situatia internationala este foarte fierbinte si suntem la un pas de al 3 - lea razboi mondial.

Pacat ca presa din romania nu da nimica pe post.

• Like 2
  • Minus 4

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cert e un lucru

..ca in perioada respectiva ..nu erau o suta de mii de femei care trebuiau sa suga pula ca sa bage un dumicat de paine in gura. Si da..desi n.sm trait acele vremuri la maturitate

..regret..ca nu. Probabil as fi lucrat intr.o fabrica ..as fi avut un apartament..conform cu sistemul de atunci. Si mai e cert un lucru. Viata multora dintre noi i se datoreaza lui Ceausescu...pe astfel de vremuri am fi fost toti avortati.

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...