futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 11, 2012 Oras:b Oras:b Postat Iunie 11, 2012 Ati observat cumva? in week-end-ul asta vi s-a hotarat din nou viata pe urmatorii 4 ani.V-ati deranjat sa observati? O haita de octogenari belalii, majoritatea suferind de diverse forme si grade de dementa au luat cu asalt sectiile de vot din Bucuresti. Enorm de multi, au stat la cozi si au votat, majoritatea cu ura.Stiu ce vorbesc, am fost acolo. Un moment de nebunie de acum cateva saptamani m-a facut sa nu refuz propunerea cuiva de a participa ca observator la alegerile locale.SI am vazut cum, probabil de le revolutie incoace, mi se refuza mie si copilului meu un viitor diferit de oprescu, piedone, vanghelie, basescu, diaconescu, becali, iliescu si alte gunoaie ale istoriei.Fratii mei, in week-endul asta am fost cu totii fututi, in cele mai marsave si perverse feluri cu putinta. Si ce e trist, unii nici nu ne dam seama. Am fost fututi in cur fara vaselina, ci din contra, cu un pumn de nisip, sa fie mai aspru... Simtiti gustul amar din gura? E de la violul oral suferit.Fuck you, romania! luati de aici, si fiti atenti la procente: BUCUREȘTIPrimăria Capitalei - Sorin Oprescu a avut 65% din voturi, în timp ce Silviu Prigoană (PDL) a fost cotat de exit-poll-uri cu 13,6%.Sectorul 1 - Andrei Chiliman (USL) a obţinut 75,35% din voturiSectorul 2 - Nicolae Onțanu (UNPR) - 49,6%Sectorul 3- Robert Negoiţă (USL) a obținut 58.42% din voturiSectorul 4 - Cristian Popescu Piedone (USL) a fost votat de 81,12% dintre alegătoriSectorul 5 - Marian Vanghelie (USL) a obținut 55,71%Sectorul 6 - Rareș Mănescu (USL) 51.5% Va specific din nou, la sectia la care am participat ca observator, 85% din votanti aveau varsta de peste 65-69 de ani... Unii sufereau de altzheimer, dementa senila, erau orbi sau surzi, au fost cativa analfabeti, dar toti au venit sa voteze. Tineri? poate cateva zeci. Am ajuns acasa, dupa 24 de ore de activitate, si pentru prima oara in multi ani, am plans de disperare. Sunteti in cacat, pe multi ani de acum incolo, mai multi decat credea brucan in cele mai pesimiste previziuni. Am zis sunteti. Eu ma car in canada la taiat padure. sau oriunde nu sunt pensionari. bleah.
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2012 Postat Iunie 11, 2012 Colega , inca n-ai vazut tot ! La parlamentare va fi ciolanul greu . Acum a fost doar o repetitie a "flamanzilor" dupa ciolan .Fata de rezultatele mentionate de tine mi s-a parut culmea penibilului si a tampeniei rezultatul de la sectorul 3 . Desi nu locuiesc in acest sector am urmarit din curiozitate aceste alegeri . Rezultatul mi se pare cel putin bizar !! Sa alegi cu o majoritate covarsitoare un individ care a avut doar avantajul numelui si a partidului ce i-a pus palma in cur si sa dai la o parte un om gospodar ... In fine.. Poate nu stiu eu dezamagirile cetatenilor din sectorul 3 .Oricum , alegerile de acum mi-au redat sentimentul din 90 cand FSN-ul castiga copios !!!
ciocan Reputație: 382 Postat Iunie 11, 2012 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Iunie 11, 2012 Eu sunt din sect. 4, am votat cu Piedone, însă nu cu alianta USL, la consilieri am votat cu PDL-ul. Am votat omul, nu partidul din care face parte şi m-am bazat pe faptul că Piedone chiar a facut ceva până acum pt. Sectorul în care locuiesc.Cea mai frustrantă situaţie mi se pare cea de la sect 3 unde a câştigat preacunoscutul guvide şi infractor Robert Negoita. O să scape probabil acum de toate dosarele penale pe care le are pe rol. Trist dar adevărat! D-zeu să ne ajute!
Wizz Reputație: 39 Postat Iunie 11, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2012 Sal, Marturisesc ca ieri am ajuns si eu la o sectie de votare din sect 3 ... am ajuns pt ca partenera insista sa voteze ... tinea mortis sa nu iasa Robert N primar .. pe care il vedea ca pe un parazit infect al societatii, reprezentat a celei mai joase clase posibile din politica romaneasca... dezamagirea ei a fost grozava cand a aflat ca noul primar sect 3 va fi Robert N... nu ii venea sa creada... se citea clar un sentiment de dezamagire totala. Futacios cat am asteptat in fata scoli am observat si eu intamplator si eu ce fel de oameni vin la vot ... la un moment dat mi-a sarit in ochii ca majoritatea erau vai si amar de ei ca ti-se facea si mila .. unii nu erau capabili sa se tina pe propriile picioare asa ca erau insotii... am avut senzatia ca eram undeva la o coada unde se dadeau ajutoare pt asistaati sau mai rau ... pt ca majoritatea erau cu probleme asa cum ai sesizat si tu daca nu erau loviti de soarta cumva se vedea clar ca erau parte din clasa sub medie a societatii... cand a revenit partenera care parca abia isi tragea sufeltul si nu stia cum sa scape de un vis urat care o urmarea ... replica mea a fost uita-te putin in jur, asta e romania ... asta e adevarata fata ... asta e armata "ologilor" mobilizati de antene, becali sau OTV-isti, oameni astia ne reprezinta nu pentru ca au au un spirit de inalta datorie civica ce doar pentru ca sunt multi,multi dar multi frate, majoritari astia vor decide viitorul tarii astea pt urmatorii ani buni..suntem condamnati.. deci trebuie sa luam in serios varainta de a pleca din tara asta. Deci futacios eu am avut inca o confirmare ca tara asta e ratata si condamnata ... totusi mereu ma bucur sa vad ca mai sunt si altii cu care impartasesc pareri comune ... ps; Iti dai seama ca multi dintre confrati nostri de aici sunt simpatizanti cu clasa asta mizera si infecta... ma intreb cati dusmani ti-ai/ne-am facut acum cu postul tau Hai numai bine si mult noroc, sper sa iti iasa traba cu Canada,
dromaderu Reputație: 411 Postat Iunie 11, 2012 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2012 salve...voi va plangeti de sectoarele voastre?!?! eu stau in 5... si cu asta am spus tot... oricum portocaliii au pierdut pe mana lor... i-am votat acum 4 ani.. acum am cautat disperat altceva.. si altceva nu am avut, poate ceva independenti.. dar slabut inca, desi cred ca asta e solutia finala: o alianta "alba" (sa partam si culorile) fara legaturi cu PDL USL plus celelalte jucarii, care sa scoata la vot tineretul, intelectualii (nu sunt neaparat aceeasi..... ) ....de ce nu se aduna un Nicusor Dan cu un Razvan Ungureanu cu un Croitoru si da, chiar cu un Liviu Negoita sau SAbin Cutas - sunt oameni de valoare si nu au nevoie de culori in spate.. vedem ce va fi...succes
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 11, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2012 Sal'TARE! Sectorul 3 a fost o miscare inteligenta a USL! bazandu-se ca oamenii nu prea citesc ce se intampla pe buletinele de vot, unde au vazut primul Negoita acolo au pus stampila... Am vb la telefon cu cineva care a mers la vot si a mai stat de vorba pe acolo... cei in varsta erau chititi sa il voteze pe primar... dar nu erau siguri pe care dintre Negoita au pus stampila!!! Te doare creieru! Dar ce ma ingrozeste cel mai tare este ascensiunea PPDD - OTV ...
strong_me Reputație: 230 Postat Iunie 11, 2012 Oras:Up in the air Oras:Up in the air Postat Iunie 11, 2012 Sunt absolut de acord cu ce ziceti. Ce ma afecteaza cel mai mult este lipsa totala de interes pe care o au cei din jurul meu, in special cei sub 30 unde ma incadrez si eu. Acum e vorba despre primarii dar la fiecare alegeri e aceeasi poveste. Habar n-au cine candideaza, ce programe au si nici macar nu se gandesc ca ar trebui sa voteze. E o blazare incredibila in generatia tanara care nu se poate vindeca. Eu cred ca e triumful atator ani in care nu s-a facut nimic de catre niciun partid/reprezentant iar clasa conducatoare a obtinut exact ce a vrut: dezinteresul tinerilor. Impresia generala pe care o vad in jur este ca totul e inutil si nu are rost sa-ti mai pese. Vad mai multi care se mandresc cu faptul ca nu voteaza sau nu-i intereseaza ce se intampla in tara decat oameni care au o opinie concreta despre ceva ... despre orice - politic/economic/social ... Si de aici ascendiunea PPDD de care zicea colegul Afriq mai sus - suntem o tara de barfitori si scandalagii, doar gura e de noi.
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 11, 2012 Oras:b Oras:b Autor Postat Iunie 11, 2012 nu ca generatia tanara ar fi dezinteresata, dar de la revolutie incoace nu au existat alternative adevarate, de FIECARE data am avut de ales intre ciuma si holera.Citeam undeva ca indiferent ce faci in viata, indiferent care-ti sunt mijoloacele si tintele, in actiunile noastre trebuie sa primieze "telul nobil". Ei fix asta au facut, ne-au luat telul nobil, si ne-au lasat de izbeliste si fara alt scop decat bagatul la matz si datul la buci(care nu e o ocupatie rea, dar nu trebuie sa fie un tel in sine ).Eu sunt trist si deprimat zilele astea, si din cauze personale, apoi a mai venit si trauma de duminica, si zau daca imi mai pot macar imagina cum arata luminita de la capatul tunelului.Cred ca ar trebui sa mai merg pe la fete, dar nici asta nu ma mai bucura ca odinioara . Sper sa treaca...
Vizitator coco_laura Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2012 Postat Iunie 11, 2012 futacios_man, ma intristeaza mult post-ul tau. Imi pare rau ca avem un sistem de vot prost facut, imi pare rau ca se cumpara voturile in prostie. Dar cel mai mult, imi pare rau de cei ce s-au luptat in trecut, pentru ca noi (in special femeile) sa avem DREPTUL la vot!
garyd Reputație: 10 Postat Iunie 11, 2012 Postat Iunie 11, 2012 nu ca generatia tanara ar fi dezinteresata, dar de la revolutie incoace nu au existat alternative adevarate Daca nu exista alternative, ar trebui anulat votul. Romanii nu sunt uniti, fiecare isi vede de ale lui (cuprins de invidie pentru ce are altul si el nu) si nu exista un adevarat simt al responsabilitatii. Bai nene, sunt alegeri si nu iti place de niciunul, pune stampila pe toti (anuleaza votul). Nu am vazut niciodata la alegeri cifre de genul 50%-75% voturi anulate. Ar trage un semnal de alarma, poate daca nu la noi, sigur afara ar avea un ecou. In Romania nu mai exista de mult timp un sistem de valori, o responsabilitate a comunitatii, toti voteaza cu aia de le dau galeata mai colorata. De aia s-a ales praful si de sistemul de invatamant: țara te vrea prost! Te vrea manipulabil oricand pentru a servi interesele unor grupuri ("politicieni"). Locuiesc in sectorul 3 si ma mahneste ca un proxenet/**spam editat** precum Robert Negoita a ajuns primar. Nu este posibil asa ceva! Cel de dinainte, Liviu Negoita, a reusit sa faca din sectorul 3 cel mai frumos sector din capitala (cu parcari si parcuri) ... nu zic ca a fost sfant, a furat si el, dar a lasat ceva in urma pentru pulime. Bomboana de pe coliva insa o reprezinta Oprescu, un om de nimic, pus sus pe o gramada de bani din care sustrage dupa propriile interese. Si pt ca tot vorbim despre specimen (fiu de general de securitate), toti stiu despre el ca este un "maaare" doctor. Hai sa va zica baiatu' una buna ... individul si-a luat diploma de medic intr-o perioada in care nu se sustineau examene pentru posturi. E ca si cum ti-ai lua diploma de bacalaureat in decembrie. Asta asa, pe langa multe alte scandaluri legate de plagiat, favorizarea unor firme de medicamente (sau firme care comercializeaza materiale pentru spitale). Bun venit cu 23 de ani inapoi ... sau chiar mai multi! Am fost lucrati de pensionari, creduli, dezaxati, handicapati, tigani si toate celelalte paturi sociale care se bucura la sporuri, idemnizatii si asistenta sociala. Nu este posibil ca pe baza unor promisiuni sa votezi aceiasi hoti de care ne-am bucurat ca am scapat! Inca o data: ce cauta Robert Negoita primar? Puscariabilul asta datoreaza statului mai bine de 2.000.000 lei (noi), a fost implicat in scandaluri despre sex cu **spam editat**e ... a promis marea cu sarea, de ex: pentru cei care stau in blocuri reabilitate termic, se va restitui suma platita + nu se va mai plati nimic mai departe. Dar intrebarea mea este: de unde bani? Vine el cu bani de acasa? NU!!! Pulimea va primi (probabil) ceea ce au promis astia, dar in schimb vor creste taxele ... adica ne furam palaria singuri Pe unde ziceati ca se iese din tara?
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 11, 2012 Dragii mei...in special celor tineri ma adresez...de ce va plangeti? De ce nu iesiti la vot? De ce nu sacrificati un week-end pentru mai binele vostru? Oare numai Canada sa fie alternativa? De ce nu intrati masiv in politica, ca,prin numarul si forta voastra sa schimbati mizeria cu lumina si curatenia? Noi,astia care am fost cam de varsta noastra,intr-un final ne-am scuturat de teama si am facut ce am facut in Decembrie 1990. Ca am fost folositi? Asta se intampla la orice Revolutie...a se vedea istoria! Scriu aceste randuri si nu-mi pot retine lacrimile sa-mi curga . Am prieteni ce au ramas cu dezabilitati pe viata,cunostinte care au murit impuscati...Mie,mi-au suierat gloantele pe la ureche si doar bunul Dumnezeu m-a aparat. Scriu si plamg dragii mei,plang pentru "cei ce nu mai sunt.pentru cei ce va acuza,de acolo,din mormant". Plang de ciuda pentru ca am iesit ca inconstientii atunci,in plina teroare si voi nu vreti sa sacrificati o duminica si ii acuzati pe cei in varsta ca voteaza. Plang pt. viitorul nostru sumbru... Nu aveti pe cine vota? Cine va impiedica sa puneti vreo 3 stampile aiurea pe buletin? Ce s-ar inttampla daca ar fi vreo 3 milioane de buletine anulate? O data...de 2 ori...Scuzati-ma,nu va acuz...doar plang...si scriu... 7 9
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2012 Postat Iunie 11, 2012 M-am hotarat!!! candidez eu !!sa fiu "presedinta"!! sa nu va puna dracu sa nu ma votati!!! cui naiba ii pasa de ce anume??pana la urma e inutil si in zadar..cum sa lupti cu atatia bosorogi care stau in drum aiurea? ii vezi peste tot, la scara blocului, in fata portii, la radio sant, peste tot..si numai barfa si porcarii. la orice ora mergi cu un autobuz te lovesti de cate un "obosit" care isi vrea locul lui pentru o statie, chiar daca vine de acasa si se duce..tot acasa...sa-mi fie cu iertare tot ce spun, ca si eu am parti si rude in varsta si nu vreau sa para o lipsa de respect pentru aceasta majoritate covarsitoare...dar cu cat ma uit mai des in jur cu atat ii iubesc mai mult pe ai mei ca stau acasa si isi vad de treburile si batrantile lor linistiti...e greu in ziua de azi...propaganda si manipularea de anul acesta au fost masive si incredibile(minti poporul cu televizorul)..dar tot incultura este de vina..oamenii nu stiu ca oricare ar veni la "putere" nu li se vor dubla pensiile, alocatiile, veniturile..nu li se vor scadea taxele doar pentru ca asa spune un fraier care, la viata lui mizera si ipocrita, a invatat sa minta cu zambetul pe buze...incultura si minciuna...asta e tara, asta suntem noi in general..asta e Romania..si de-ar mai avea sansa inca 50 de ani tot nu se va schimba, e o tara de comunisti si asa va ramane pana la adanci batraneti..nu degeaba puterea de munca pleaca si uita sa mai priveasca inapoi, chiar daca aici au familii sau amintiri frumoase..unii isi iau cu ei si familiile si amintirile si tot, uitand ca au fost odata romanii. isi neaga originile ca e mai usor sa traisca in alta parte...ideea nu e sa fugim cu toti in alta parte, ci sa facem ceva...dar nu prea avem ce! am fost ieri la vot, mi-am adus contributia de cetatean responsabil..cand am vazut rezultatele m-a bufnit un ras incredibil..cum naiba sa iasa la 3 Robert in loc de Liviu? doar ca aveau acelasi nume Negoita si poate lumea i-a confundat??..abea astept sa vad ce stie sa faca fraierul asta ales de comunistii din tara asta...probabil nimic...
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 11, 2012 Irina,ce stii tu despre comunism,despre perioada comunista? Cati ani ai trait tu in acest sinistru sistem? ROMANII NU SUNT COMUNISTI! Marea parte au urat comunismul. Poate nu stii,dar Romania a fost singura tara in care a fost rezistenta armata impotriva acestui sistem criminal,vreo 10 ani.In mod sigur nu stii ca marea parte a celor careva milioane de purtatori de carnete rosii,inclisusiv cu functii in aparatul de partid,nu credeau(sau nu mai credeau) in comunism cu mult timp inainte de momentul decembrie '89 ! Au fost 3 generatii formate sau nascute in acest sistem. Si asta lasa urme! Noi,cei ce am fost tineri in '89 ne-am scuturat si am iesit cu disperarea si curajul inconstient al varstei.Unii au murit,altii au ramas schilozi pe viata.Iar cei care am scapat,am ramas cu cosmaruri si marcati! Iar voi,nu vreti sa sacrificati un week-end sau o ora...si ii bombaniti pe "bosorogi si obositi". Spui ca ai fost la vot. Bravo ! Dar restul? Va impiedicati de batrani prin troleibuz? Pai sa-i bagam in ghetouri sa nu ne mai incurce! Sau sa-i impuscam! Crezi ca de placere se fataie ei prin oras? Poate se duc sa aiba grija de copii nostri,sau sa ne faca piata,ca noi suntem la serviciu de dimineata pana seara. Poate merg la doctor sau la farmacie...sau la inmormantarea vreunui prieten "cazut"...dada...asa se mai exprima ei...cazut,nu mort...evita cuvantul asta groaznic pt. varsta lor...funie in casa spanzuratului.Ma ingrozeste cinismul si rautatea postului tau ! Si ma mahneste. Sincer! Te rog ceva Irina: nu-mi raspunde. Sunt prea trist . 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 11, 2012 PS. Postul de presedinte este arvunit de Ela din iarna. Sorry! 1
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2012 Postat Iunie 11, 2012 fi serios...daca merg cu autobuzul ma ridic din bun simt sa ofer locul meu unui batran..dar stii cum e cand te ridica de pe scaun sa stea singura statie pe care o parcurg?? am avut si eu destule zile cand poate am plecat de la munca dupa o tura de noapte si eram moarta de somn in drum spre scoala...nici nu vedeam in ce troleu ma urc...si daca in secunda doi nu ma iridcam sa cedez un loc..ma stia toata masina cu tot cu soferul inchis in cabina lui ermetica dotata cu aer conditionat...ii respect, ii si cunosc pe cei care au nevoi si necazuri, ca de batranetile..poate o da Dumnezeu sa ajungem si noi la varsta lor..nu am trait comunismul, am auzit de el..dar consider ca cei care sunt acum in USL sunt comunisti..si imi voi pastra parerea indiferent de mahnirea unora...din pacate asta e lumea in care traim...si mie imi pare rau de ea, dar nu avem ce face..si eu sunt trista...la fel ca multi alti romani...ps: daca Ela e candidata ma bag sa fac o alianta . ca vad ca merge al dracului de bine...
axelm Reputație: 71 Postat Iunie 11, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2012 Sincer sa fiu, eu v-as vota... nu neaparat ca sunt de acord cu parerile voastre sau nu pentru ca nu consider ca va cunosc destul de ibne pentru a va cunoaste parerile, dar sunt convins ca ati face o treaba mult mai buna decat persoanele ce se afla acum in conducere. A se vedea succesul pe care l-a inregistrat Irina cu mica ei afacere, care, dupa parerea mea, merge ca pe roate (poate nu chiar perfect, dar foarte bine, oricum). Pe de alta parte, din cate stiu eu despre politica, nu presedintele decide soarta tarii, ci prim ministrul. Presedintele reprezinta mai mult imaginea tarii decat ia actiuni pentru ea, deci ar trebui sa vedeti cum faceti sa ajungeti prim-ministru. Si de mers la vot, recunosc, nu am mers. Nu am mers datorita faptului ca nu am domiciliul in Bucuresti si resedinta tocmai ce mi-a expirat, deci ar fi trebuit sa merg vreo 300 de km ca sa votez acasa la mine. Pe de alta parte, oricum am fost destul de ocupat in ziua votarii, deci nu stiu daca as fi avut timp de stat la cozile care sunt de obicei la sectii. Si, nu in ultimul rand, chiar daca nu ar fi existat aceste prime doua motive, tot nu stiu sigur daca as fi votat pentru ca nu mi se pare ca am cu cine. Dintre toti candidatii, nu stiu daca mi se parea macar unul cat de cat ok pentru politica. Problema mea cea mai mare nu este in schimb primaria capitalei pentru ca nu mi s-a parut chiar asa rau regimul Oprescu. Problema mea cea mai mare este faptul ca lumea l-a votat pe Basescu ca presedinte pentru al doilea mandat, desi nu facuse aproape nimic bun dupa parerea mea nici in primul. Atunci am fost la vot si nu am votat pentru cineva, ci am votat impotriva lui Basescu, dar... fara rost. Si inchei aici ca m-as lungi mult prea mult discutand despre politicienii nostri. Suntem o cauza pierduta dupa parerea mea. Poate copiii nostri totusi vor apuca vremuri mai bune, desi, nici eu nu cred. Eu, personal, voi pleca din tara daca mi se va oferi ocazia. Desi nici in alta parte nu va fi perfect, dar macar mai bine.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 11, 2012 Ok,cim vrei tu Irina ! Btw...nu mai sunt comunisti in nici un partid...doar hoti si lichele. Aia care au fost,au devenit cei mai ai dracu' capitalisti. E drept,ca cei mai mult s-au grupat in PSD,principalul actor al USL-ului. Dar ce zici de faptul ca Dan...cum il cheama(sic),fara partid,fara aparat de propaganda,fara bani,intrat in lupta de 2-3 luni,a obtinut cat PPDD,care are bani,televiziune si-si face propaganda de peste un an? Hummmm...parca mai e o speranta...si e tanar,doamna!
axelm Reputație: 71 Postat Iunie 11, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2012 Intr-adevar, poate in partide nu mai sunt comunisti. Cel putin nu oficial, dar eu sunt ferm convins ca actiunile sunt dictate tot de acei comunisti, chiar daca, pe hartie nu e semnatura lor. A se vedea exemplul lui Oprescu, care, din cate tin minte, se spunea ca ar fi "omul lui Iliescu" cand a candidat prima data la primarie.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 11, 2012 Ceea-ce a postat @axelm,reflecta perfect ce am spus eu. Ma doarenpulismul tinerilor. Puteai vota daca erai in regula cu domiciliul flotant sau cum se mai spune acum. Sunt sute de mii de studenti in toata tara. Iar cunostintele minime despre politica si Constitutie sunt din pacate alea care se vad. Pacat! Nu te supara @axelm!
axelm Reputație: 71 Postat Iunie 11, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2012 Nu ma supat, @picon, stai linistit. Dar nici nu m-am interesat prea mult, sincer sa fiu pentru ca in momentele cand am incercat sa aflu si eu mai multe detalii despre politica din tara noastra, am fost scarbit foarte repede, deci am renuntat la idee. Deci e foarte posibil sa nu fi avut dreptate ca Oprescu a fost omul lui Iliescu, doar stiu ca am auzit de pe la cineva (nu mai stiu cine). In schimb, raman la parerea ca nu as fi avut cu cine vota. La alegerile trecute pentru capitala votasem (cu PIN, daca intereseaza pe cineva), pe atunci avand viza de flotant valabila.
Vizitator tendoi Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2012 Postat Iulie 3, 2012 fi serios...daca merg cu autobuzul ma ridic din bun simt sa ofer locul meu unui batran..dar stii cum e cand te ridica de pe scaun sa stea singura statie pe care o parcurg?? am avut si eu destule zile cand poate am plecat de la munca dupa o tura de noapte si eram moarta de somn in drum spre scoala...nici nu vedeam in ce troleu ma urc...si daca in secunda doi nu ma iridcam sa cedez un loc..ma stia toata masina cu tot cu soferul inchis in cabina lui ermetica dotata cu aer conditionat...ii respect, ii si cunosc pe cei care au nevoi si necazuri, ca de batranetile..poate o da Dumnezeu sa ajungem si noi la varsta lor..nu am trait comunismul, am auzit de el..dar consider ca cei care sunt acum in USL sunt comunisti..si imi voi pastra parerea indiferent de mahnirea unora...din pacate asta e lumea in care traim...si mie imi pare rau de ea, dar nu avem ce face..si eu sunt trista...la fel ca multi alti romani...ps: daca Ela e candidata ma bag sa fac o alianta . ca vad ca merge al dracului de bine... Irinuca,nu mai da locul la batrani pt ca o sa te doara piciorusele si iti spun si de ce : -Intr-un tramvai,o tanara statea pe scaun.Se urca o batranica si ii zice fetei : Nesimtita mai esti,nu imi cedezi locul,sunt batrana,ma dor picioarele si tu stai ca nesimtita pe scaun. La care tanara o intreaba : Dar doamna, dumneavostra cand erati tanara , cedati locul celor mai in varsta? Baba, revoltata zice...Bineinteles ca cedam >. La care tanara ii raspunde : Pai vedeti, de aceea va dor picioarele!!!!
Vizitator meserias70 Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2012 Postat Iulie 25, 2012 dragi Romani mergeti pe 29 Iulie la vot si votati cum va indeamna constiinta multumesc
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2012 Postat Iulie 25, 2012 sunt apolitic,afon as zice in domeniul asta si chiar nu ma intereseaza daca pleaca sau vine cineva nou.dar daca te-ai simtit futut/mintit/umilit de clasa politica,eu zic ca duminica poti sa dai o mare MUIE.app de chestia asta am auzit azi la tv un banc : cica base moare si ajunge in iad si seful DrACILOR ii zice:"pt ca ai fost cumsecade pe pamant iti dau voie sa alegi unde sa stai".Intra ei intr-o camera si era ceausescu intr-un cazan cu smoala fierbinte,se scufunda si revenea la suprafata unde m-ai tinea un discurs.Base zice "nu vreau aici,mie imi plac baile de multime ".Merg ei in urmatoarea camera si acolo era un tip care spargea piatra ,intr-o caldura infernala."Nu pot sa fac asta,ma doare spatele",zice marinaru' .In urmatoarea camera il gasesc pe Bill Clinton care statea frumos la un birou si sub birou era Monica Lewinsky,care ii facea o muie de zile mari."Hahaha,asta am facut toata viata si aici vreau sa stau ",zice base."Ok " zice seful iadului."Monica ,poti sa pleci !"
Administrator pisicuts Reputație: 114428 Postat Iulie 25, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 25, 2012 ceva mai frumos este aici, fara gaysme de MMA sau tavaleli pe saltea: http://www.youtube.com/watch?v=gLy-txeQax4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum