Sari la conținut

Erotism intens pentru barbati adevarati! 0745 295 126 Bella

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Craciun fericit si sper sa te gasin la fel de simpatica si focoasa asa cum te stim.... pup

• Oras:Londra
  • Oras:Londra
Postat

Bună,

Vreau să vin la tine și am o intrebare,sărut cu limba faci?Dar despre degustat piersicuța :crazylove ?

Mersi .

Vizitator
Postat

Bella Bella , sper ca ai avut parte de sarbatori linistite si fericite si Mosul ti-a adus cadourile dorite !

Cum a fost inceputul de an ?

Bella Bella te-asteptam sa revii incarcata de minunatii !

Daca nu este cazul de minunatii , tu sa revii , asta este cel mai important

• Oras:Bucharest
Postat

La multi ani! La multi ani! Un an nou fericit tuturor!!!  :2qm40hg

Va astept de luni sa creeam noi amintiri, sa traim impreuna mai multe clipe intense de placere, sa ne relaxam la o baita in timp ce savuram un pahar rece de sampanie si sa ne simtim cat de bine se poate! Va pup  si va imbratisez!  :kiss3    :hug1  :maninlove  :waytogo  :ellao  :2808.gif  :movingthem1  :gifs_ojos

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Am crezut ca ai ramas la Cluj..... din cauza zapezii... Hai mai repede ca e ger afara si vreau sa ma incalzesti putin.....

Postat

Am crezut ca ai ramas la Cluj..... din cauza zapezii... Hai mai repede ca e ger afara si vreau sa ma incalzesti putin.....

Nu am ramas dar poate trebuia sa mai lungesc putin concediul pana se topeste zapada:)) :laugh2  nu a durat mult sa ma prinda si pe mine microbii astia nemernici. :ill   Sper sa imi treaca pe luni raceala sa ne putem vedea cu bine  :couple

Postat

Bună! Oferi dominare? Ai cumva și strap on?

Buna!

Da, fac si dominare insa nu am achizitionat inca un  strap on. Am insa diverse vibratoare, bile anale, plug anal etc. Daca te pot ajuta cu mai multe informatii ma poti suna linistit! O seara frumoasa!

Postat

Buna!

Da, fac si dominare insa nu am achizitionat inca un strap on. Am insa diverse vibratoare, bile anale, plug anal etc. Daca te pot ajuta cu mai multe informatii ma poti suna linistit! O seara frumoasa!

ok am sa te sun zilele acestea, însă îți recomand să achiziționezi un strap.on ca mai curând. Merita!!!!
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Teoretic lucrează luni miercuri și vineri,practic e greu de găsit. Fata e selectivă. De doua luni o caut, nu am reușit o programare și m-am reorientat.

Postat

Buna seara dragilor!

Pentru o perioada mai lunguta nu voi mai lucra si voi fii plecata din Bucuresti! Nu stiu cand o sa ma intorc, dar pana atunci, toate cele bune si sa ramaneti la fel de simpatici! 

XOXO  :kiss3  :hug1

Vizitator sarlatanu
Postat

Imi pare rau ca ai plecat dar sper sa nu fi patit ceva rau..... ramai una din febletele mele si astept sa te intorci.... sa nu uiti sa ma anunti😘😘😘😘

• Oras:Here and there
  • Oras:Here and there
Postat

Buna seara dragilor!

Pentru o perioada mai lunguta nu voi mai lucra si voi fii plecata din Bucuresti! Nu stiu cand o sa ma intorc, dar pana atunci, toate cele bune si sa ramaneti la fel de simpatici!

XOXO :kiss3 :hug1

Dupa vestea cu OUG-urile acum si tu :(

Poate te intorci rapid.

Reputație: 16
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce se mai aude de Bella? Mai stie cineva, ceva?

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Este la coda,așteaptă sa vina mașina cu pâine!

Ce plm e "coda"?

Vizitator
Postat

Nu s-a intors...ar fi anuntat ea pe aici....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...