raffaello Reputație: -6838 Postat August 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat August 2, 2016 M-a luat și pe mine în vizor. Asta ie clona discreta! 2 1 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat August 8, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat August 8, 2016 Balada Filojavrei Snoabe Mă dau om subțireȘi nu-mi ies din fire.Am bune maniereNu vorbesc din fiereCu cuvinte alesePostarea îmi ieseTe îmbrobodescDe te jăpăcescDe te iei de mineSau de știu eu cine.*De te legi de javreNu stau la palavre!Te iau în tărbacăDe-ți merg fulgii-n troacă!Să nu îndrăzneștiSă le oropseștiC-ai pus-o cu mineNu-ți mai merge bineFin'că le iubescCa pe-un dar ceresc.*Cînd vine soroculDe mă ia amocul,Mă ia amețealaȘi îmi vine boalaSă scurm în sordidÎn miros fetid,Iute mă repedLa desktop m-aședȘi m-aghesmuiescCu căcat jăvresc.*Dacă nu erau,Nu le inventauDracu' cu-a lui ceată'n Iad întrolocată,Însumi le fătamȘi le ocroteamCa să strige-n lumeCe eu nu pot spuneFin'că-s delicatȘi efeminat.*Orice ele-ar ziceCin' le contraziceLuați aminte bineCă se ia de mine.Cu bune maniereFără pic de fiereFăr' să-mi ies din fireAm să-l toc subțireȘi-l apostrofezDe-l... sodomizez. Inspirată de opera postăcească a lui nobel șiCatalizată de o postare a lui danydaddy, asta:http://nimfomane.com/forum/topic/73132-picon-grobianism-si-duplicitate-opere-incomplete/?p=2087643 4 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 8, 2016 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat August 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat August 8, 2016 Nenicu rinan,am si io o poezie pt mataluta Balada lu Rinan Rinan ma striga lumeaSunt prost si sug toata pulaCu Miskin si gasca luiMa frec zi de zi in cur Ma dau telectual ,desteptSi strig cand mai o iau in rectAm conturi o mieMi-o sug ca-mi convine Pe copilu'l imitCu toti cretinii meiSi sar la beregataS arat ca sunt ca ei Daca i se face cuiva milaSa-mi dea si mie sloboz de camilaEu sunt cel mai prost Rinan e numele meuSug pula frumos:caci sunt lacheu!!! Nenicule Rinan,iti dau io primu muie sa nu-ti fie foame!!! 1 4 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat August 17, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat August 17, 2016 Stemele-Emblemele(apocrifă – din folclorul contestatar nimfoman) Cînd zici nimfomane.comZici corina și picon Pe ea îți vine s-o fuțiȘi pe el să-i tragi la buciC-un strapon ca de buhaiSă-i piară cheful de futai Și să-l croiești cu un pulanFi-r-ar al dracu' de mîrlanȘi-apoi să-l dai la castratSă-i piară cheful de postat Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 17, 2016 Stemele-Emblemele(apocrifă – din folclorul contestatar nimfoman) Cînd zici nimfomane.comZici corina și picon Pe ea îți vine s-o fuțiȘi pe el să-i tragi la buciC-un strapon ca de buhaiSă-i piară cheful de futai Și să-l croiești cu un pulanFi-r-ar al dracu' de mîrlanȘi-apoi să-l dai la castratSă-i piară cheful de postatÎn concluzie: îmi sugi ciorapii! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Stemele-Emblemele(apocrifă – din folclorul contestatar nimfoman) Cînd zici nimfomane.comZici corina și picon Pe ea îți vine s-o fuțiȘi pe el să-i tragi la buciC-un strapon ca de buhaiSă-i piară cheful de futai Și să-l croiești cu un pulanFi-r-ar al dracu' de mîrlanȘi-apoi să-l dai la castratSă-i piară cheful de postat Ai talent mai mare ca a lui Salam P.S:eu nu m-am mai luat de tine asa ca ar trebuii sa faci si tu la fel Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat August 17, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat August 17, 2016 Ai talent mai mare ca a lui Salam P.S:eu nu m-am mai luat de tine asa ca ar trebuii sa faci si tu la fel Crezi ca il intereseaza asta? Daca nu-l balacaresti pe Picon esti impotriva clonelor! 2 1 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat August 17, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat August 17, 2016 Ai talent mai mare ca a lui Salam P.S:eu nu m-am mai luat de tine asa ca ar trebuii sa faci si tu la fel Îmi pare rău, dar aici chiar nu m-am luat de tine.Nu știu cine nu ți-ar face... ce ne inviți tu să facem... și ce ți-aș face și eu.Și, fără îndoială, ești o emblemă a forumului, Iar postările tale se împletesc destul de strîns cu cele ale lui picon. PSPoate îmi răspunzi aici. Ai vreun plan să vii pe la Brașov? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Îmi pare rău, dar aici chiar nu m-am luat de tine.Nu știu cine nu ți-ar face... ce ne inviți tu să facem... și ce ți-aș face și eu.Și, fără îndoială, ești o emblemă a forumului, Iar postările tale se împletesc destul de strîns cu cele ale lui picon. PSPoate îmi răspunzi aici. Ai vreun plan să vii pe la Brașov?Hmmm nu stiu ....momentan imi place Bucurestiul si Ardealu ... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Crezi ca il intereseaza asta? Daca nu-l balacaresti pe Picon esti impotriva clonelor! Eu sunt suparata ca nu mai pot sa dorm ....clonele subt clone nu au curaj sa posteze de pe contul lor,oricum doar "deschid" gura si iti dai seama ca repeta aceasi placa ,nimic nou si interesant! 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 17, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 17, 2016 Hmmm nu stiu ....momentan imi place Bucurestiul si Ardealu ...Să mărești tarifu'! Preț special pentru Brașov! 100€ juma' dă oră. 3 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Să mărești tarifu'! Preț special pentru Brașov! 100€ juma' dă oră. ce spirit de antreprenor zace in tine Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 17, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 17, 2016 ce spirit de antreprenor zace in tineAlways! Și nu mă refer la tampoane. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Always! Și nu mă refer la tampoane.Today.Tomorow,Always Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 17, 2016 Îmi pare rău, dar aici chiar nu m-am luat de tine.Nu știu cine nu ți-ar face... ce ne inviți tu să facem... și ce ți-aș face și eu.Și, fără îndoială, ești o emblemă a forumului, Iar postările tale se împletesc destul de strîns cu cele ale lui picon. PSPoate îmi răspunzi aici. Ai vreun plan să vii pe la Brașov?Tupeul la cote maxime! Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat August 18, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat August 18, 2016 Petrică A apărut în vecini o javră culeasă de pe undeva.O corcitură din aia pitică, gen șoricar, toată neagră. Și e un el. E foarte vioi și extrem de lingușitor. Te simte imediat și se repede zbîrnîind din coadă, cu urechile lipite de cap și te linge pe unde apucă, dacă nu ești atent.Îmi plac cîinii, dar nu aschimodiile. Cînd îl văd cît e de pricăjit... L-au botezat Petrică. Dar mie îmi vine să-i zic pipilică. Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 18, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 18, 2016 Draga Rinan Ai apărut ca o javră culeasă de pe undeva.O corcitură din aia pitică, gen șoricar, toată neagră. Esti foarte vioi și extrem de lingușitor. Se repede zbîrnîind din coadă, cu urechile lipite de cap și te linge pe unde apucă, dacă nu ești atent.Îmi plac cîinii, dar nu aschimodiile. Cînd îl văd cît e de pricăjit... L-am botezat Petrică.Dar mie îmi vine să-i zic Rinan lingerica Papusoaica Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat August 19, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat August 19, 2016 Motto: Hopa... pipilică Cade-n cur și se ridică Cronica Ratatului Băligos pipilica-sisifică toată ziua robotește la postări; le pritocește mai zelos ca o furnică. pipilica-sisifică doar pentru postări trăiește ele-i sunt și scop și zestre și distracții... și păpică. pipilica-sisifică pe măsură ce tot scurmă se îmbată de-a lui scîrnă și se-nchipuie vlădică. pipilica-sisifică pic-atunci în transă oarbă văzînd userii, o hoardă, strînși ciopor în a lui clică. pipilica-sisifică știe la ce-i bună clica știe că ea, pe nimica, reputația-i ridică. pipilica-sisifică glăsuind pre limba lor javrele îi dau, în cor, puncte, pentru cum explică. * pipilica-sisifică nu-i vlădică, vă spun eu. E de fapt un scarabeu, mai colțos, la o adică. pipilica-sisifică, ca un falnic scarabeu mîndru de căcatul său, în tot forumu' l-aplică. pipilica-sisifică, deghizat în ramirez propagă crezul pipilez din creieru-i de... bibilică. pipilica-sisifică, în costum d'arhiereu indicații dă la greu, beștelește... se complică... pipilica-sisifică are și-o idee crasă: Beatrice să fie rasă de pe forum. ('i poartă pică.) pipilica-sisifică și-a făcut un țel în viață neîncetat să-i fie cață. Topicul mereu i-l strică. * pipilica-sisifică se trezește iar banat și din forum alungat. Betty-i... buturuga mică. pipilica-sisifică se jelește-n gîndul său: „uite-așa pățesc mereu! ce mă fac acu', nenică?” pipilica-sisifică deși'i se dusese buhu nu-i era că-și pierdu duhu. Asta este mai nimică. pipilica-sisifică: „reputația mă doare asta-i pierderea cea mare d'asta-mi fuse mie frică.” pipilica-sisifică intră-n fibrilație pentru reputație. C-a pierdut-o... îl oftică. pipilica-sisifică alungat din paradis crede că așa'i e scris rolul lui de... martirică * pipilica-sisifică, fiind'n stresuri acușica crezînd că-și va pierde clica, făcu colici la burtică. pipilica-sisifică, după ce-și făcu'un clistir simți că-i... parcă uns cu mir și, învelit în păturică, pipilica-sisifică se-nchipuie sub patrafir; un fel de Popa Trandafir adică... Popa Pipilică. pipilica-sisifică brusc devine apostat. Zice-n sineși: „un bărbat nu, nici vorbă, nu abdică!” pipilica-sisifică, căpățînos ca un bou, își creează un cont nou. Deci, pe forum, iar aplică. pipilica-sisifică cu căcatu-ntre picioare gogoloi, dar unul mare, excitat, iar se implică... Asta fuse Analiza *** Și acum, pe scurt, Sinteza pipilica-sisifică, scarabeu în încordare, cu căcatu-ntre picioare, veșnic Sisif de... nimică. Ăsta este pipilică. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 19, 2016 Sombapoola,cât timp liber are retardatul ăsta! Vezi mă că e vară, mai spală -te și tu, că puți, nu mai pierde timpul cu "poezii" lungi și creștine! 7 2 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 19, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 19, 2016 Scrie si tu in câteva cuvinte,ca nu mă obosesc să citesc un pomelnic de 10 pagini.Apropo de postări,eu le scriu în 30 sec.si sunt câteva cuvinte,ale tale sunt kilometrice,elaborate minuțios,cu calcule statistice,etc. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 ... Pentru talentul de care dai dovada Restul, nu ma mai bag, nu are rost... Dar totusi, nu pot sa nu intreb si eu asa, ca prostul in targ, care nu are ce face la ora asta (ma uit la acumulatorul de la Nikon D700 in timp ce se incarca, cum palpaie beculetul portocaliu intermitent de la incarcator) - de ce atata inversunare, cand ai putea face ca mai jos, si cred ca si ceilalti ar inceta sa te mai atace de zor: http://www.copiisimamici.ro/images/divertisment/nu-pentru-ca-ar-merita-iertarea.jpg 3 Link spre comentariu
napoli amore mio Reputație: 3 Postat August 19, 2016 Oras:La Oras Oras:La Oras Partajează Postat August 19, 2016 Sombapoola,cât timp liber are retardatul ăsta! Vezi mă că e vară, mai spală -te și tu, că puți, nu mai pierde timpul cu "poezii" lungi și creștine! ce vorbesti ba hodorog imputit, rinan are in medie sub o postare pe zi de cand e inscris, in vreme ce tu ai 11-12 postari pe zi. care dintre voi are timp "liber" mai mult, nesimtitule? 1 Link spre comentariu
napoli amore mio Reputație: 3 Postat August 19, 2016 Oras:La Oras Oras:La Oras Partajează Postat August 19, 2016 Pentru talentul de care dai dovada Restul, nu ma mai bag, nu are rost... Dar totusi, nu pot sa nu intreb si eu asa, ca prostul in targ, care nu are ce face la ora asta (ma uit la acumulatorul de la Nikon D700 in timp ce se incarca, cum palpaie beculetul portocaliu intermitent de la incarcator) - de ce atata inversunare, cand ai putea face ca mai jos, si cred ca si ceilalti ar inceta sa te mai atace de zor: http://www.copiisimamici.ro/images/divertisment/nu-pentru-ca-ar-merita-iertarea.jpg ba impartialul pulii, ia spune de cate ori le-ai scris mesajul asta lui picon sau lui pipilica? sau prietenii nu trebuie deranjati? #lopixcacatinploaie 1 Link spre comentariu
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Lopix asta e incredibil. Cica nu se baga, pai intai trebuie sa iasa.... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum