Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2012 Postat Iunie 15, 2012 hey!!noi fetele ne-am hotarat Duminica sa fim la mare in Eforie Sud. singurul numar de telefon pe care il luam cu noi, in cazul in care vreti sa ne sunati sa ne intalnim pe plaja este 0788724473. daca aveti chef de distractie si de o plimbare scurta ne vedem acolo.(cea mai simpla modalitate de a ne gasi este urmatoarea : cautati un grup de 10 fete topless nebune de legat si puse pe shotii). va pupacim.!!!
Vizitator sobolanu Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2012 Postat Iunie 15, 2012 Luni sunt sanse de poze de pe plaja?
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2012 Postat Iunie 15, 2012 fara poze!!doar distractie maxima!
sangre Reputație: -988 Postat Iunie 15, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Iunie 15, 2012 Eu plec in seara asta si duminica ar fii probabil sa dau si prin eforie sud daca ziceti voi.
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2012 Postat Iunie 15, 2012 mii de scuze pentru incurcatura..vom merge in Eforie Nord. mereu ma incurc in statiuni. . sper sa ne vedem pe plaja.pupici
seth Reputație: 4 Postat Iunie 15, 2012 Postat Iunie 15, 2012 Si eu care am facut deja rezervare pentru Eforie Sud..femeile astea. Nu, glumesc. Bronz cat mai uniform?
Vizitator Bucuresteanu' Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2012 Postat Iunie 17, 2012 Fratilor voi sunteti seriosi, cu astfel de discutii? Eu sunt nou pe aici, dar totusi mi se pare un pic cam deplasat sa faci astfel de invitatii. Iar prostitutia nu este inca legalizata in Romania din cate imi aduc eu aminte. Oricum Distractie Placuta. 4
Vizitator distrugatoru Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2012 Postat Iunie 17, 2012 Sincer, oricum nu vad vreun membru al forumului lasandu-si copiii si sotia ca sa mearga cu o pustoaica undeva pentru o descarcare. Plaja nu este nici macar un loc potrivit pentru agatamente, astea se petrec mai pe seara si in alte locuri. Posibil sa fie greseala de marketing. 1 1
fanebabane Reputație: -446 Postat Iunie 17, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2012 Un reporter la Eforii, avem? 7
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 17, 2012 Oras:b Oras:b Postat Iunie 17, 2012 Live from Bellona Beach.Scuze de orientarea pozei.Atat poate tapatalk Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Am sters poza, am editat-o eu si am publicat-o acum
seth Reputație: 4 Postat Iunie 17, 2012 Postat Iunie 17, 2012 Futacios_man nu ne lasa la greu.@Bucuresteanu, fetele au facut o invitatie la distractie nu la dezmat. Din cate am inteles eu.
iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 17, 2012 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Iunie 17, 2012 Futacios... thanks for the hard on...
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2012 bucuresteanu' &distrugatoru...pe bune? 1
Administrator pisicuts Reputație: 114447 Postat Iunie 17, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 17, 2012 bucuresteanu' &distrugatoru...pe bune?
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 17, 2012 Oras:b Oras:b Postat Iunie 17, 2012 Tineti-va bine, urmeaza un foto reportaj senzational. To be continued... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Administrator pisicuts Reputație: 114447 Postat Iunie 17, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 17, 2012 Distractie placuta la mare doamnelor si domnilor! Eu voi admira marea doar din poze fiind prins cu munca si anul asta
fanebabane Reputație: -446 Postat Iunie 17, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2012 Tineti-va bine, urmeaza un foto reportaj senzational. To be continued... Intarata-i, drace!
guest12 Reputație: -432 Postat Iunie 17, 2012 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Iunie 17, 2012 Futacios_Man,faina poza din BELLONA BEACH,mă intreb cine lipseste de pe sezlong-ul acela liber?!
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 17, 2012 Oras:b Oras:b Postat Iunie 17, 2012 Domnilor, e tarziu, sunt extrem de obosit, dar voi spune doar ca din nou, membrii respectati ai comunitatii noastre au fost abuzati in moduri inimaginabile, si inca intr-un loc public, sub privirile (invidioase) a sute de masculi siderati.voi atasa in cursul zilelor viitoare dovezi, indubitabile desigur, privind atrocitatile la care au fost supusi acesti capi de familie, tati si soti, care si-au lasat balta familiile si au ales calea atat de damnabila a dezmatului public, asta in conditiile in care romania prostitutia este legalizata doar la nivel de politica... (geez, unii dintre noi postatm la norma sau la betie...)va trebui insa sa dovediti putintica rabdare, NDA-ul este extrem de strict si va trebui sa obtin acordul partilor pentru fiecare poza publicata. pentru moment, un teaser p.s.ce vedeti in poze este un act de vointa unilaterala, un fel de sclavie moderna, in care colegi stimati de-ai mei au fost pusi sa unga cu uleiuri si creme aproximativ 9 domnisoare infierbantate de soare, bere, si briza marina nu ma intrebati ce am patit eu, nu poate fi pus in cuvinte...
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2012 Saracii de voi! Greu v-o fi fost? 1
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 18, 2012 Oras:b Oras:b Postat Iunie 18, 2012 greu rau..eu mai vreau, ca vara-i lunga
sergiu Reputație: 84 Postat Iunie 18, 2012 Telefon: [email protected] Oras:galati Telefon: [email protected] Oras:galati Postat Iunie 18, 2012 fetelor mai sunteti la mare? acum am aterizat si eu in eforie si tare mi-as dori sa va intalnesc...
axelm Reputație: 71 Postat Iunie 18, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2012 Salutare natiune. Dupa chinuri groaznice (intre ghilimele), iata ca revin si eu (as fi vrut sa spun nevatamat, dar nu se aplica) cu niste relatari de pe campul de lupta din acest weekend ce tocmai a trecut. Ajung noaptea de sambata spre duminica, pe la ora 1-2 la apartamentul fetelor, dupa ce vorbisem pe chat cu futacios_man si a zis ca el atunci merge. As fi mers mai tarziu, dar eram gata pregatit, deci nu mai aveam nimic de facut acasa si, nerabdator fiind, am zis ca hai ca vin si eu daca el tot vine. Coincidenta a fost ca am ajuns amandoi in exact acelasi timp. Sunam la interfon, intram, ne deschide usa Irina, zambitoare ca de obicei si putin surprinsa ca am ajuns amandoi deodata. Cand intru in camera, majoritatea fetelor au fost foarte mirate ca am venit eu. Se pare ca nu prea multe din ele stiau ca voi merge cu ele. Stam de vorba putin, bem sucuri si energizante ca deh, urma un drum lung, eu nu prea dormisem. Pana la urma, ora plecarii a fost pe la 3 si ceva - 4. Ne-am impartit noi pe masini si am purces la drum. Vroiam noi sa mergem toti impreuna, dar, pana la urma se pare ca am ajuns sa fiu destul de mult in fata lor. Opresc la o benzinarie sa alimentez si eu, sunam lumea sa opreasca sa ne reintregim, dar de unde... ce au zis restul? Asta e o buna ocazie sa ii intrecem, asa ca din primul am ajuns sa fiu ultimul. Detaliul asta s-a remediat relativ repede, intrucat i-am ajuns pe restul din urma si ne-am continuat drumul. PS: A nu se intelege ca sunt vitezoman, ca oricum nu as avea cu ce, dar restul lumii mergea prea incet. Mai facem un popas dupa autostrada (deh, trebuia sa merg la baie) si sunam lumea, care cica a luat-o pe un alt drum care indica spre Eforie. Aia e, ne intalnim acolo in cazul asta. Intr-un final, dupa acest drum, eu si fetele din masina mea (Raluca, Tania si Larisa) eram pe plaja pe la ora 6:30. Sunam restul lumii si aflam ca s-au ratacit. Ne asezam noi pe plaja, ne facem confortabili, ne cremuim etc etc, urmand ca la un moment dat sa aflam ca restul lumii ajunsese prin Bulgaria! Pana la urma, ne-am reunit cu totii pe la 9 fara putin. Mergem pe rand la masa sa nu pierdem sezlongurile si apoi incepem sa ne desfasuram. Din pacate (ca sa zic asa) sau poate din fericire (cine o sti?), Raluca, cea care oarecum ma invitase sa ii acompaniez la mare, desi pe drum facea conversatie, se distra impreuna cu noi, la un moment dat (nu mai stiu exact momentul), si-a schimbat atitudinea brusc si ma ignora complet. Desi statea pe un sezlong langa mine, cand a venit restul lumii s-a mutat mai departe si nu cred ca am mai schimbat cu ea o vorba restul zilei. Nu ma intrebati motivul ca nu il stiu, dar nu mi s-a parut frumos din partea ei sa aiba atitudinea asta. In orice caz, acel sezlong lasat liber de domnisoara Raluca nu a stat prea mult asa ca a si fost ocupat de catre domnisoara Rebeca, care a venit si s-a asezat langa mine, parca sa o ung cu ulei (cine mai stie ca la cat am uns fete cu uleiuri si alte maglavaisuri... greu de contorizat). Stam noi pe acolo, ne bronzam, vorbim si pana la urma o conging pe Rebeca sa intre in apa (pana atunci ii era frica)... Ne jucam prin apa, ne stropim, incerc sa o inec, dar nu reusesc. Iarasi plaja, uns cu creme, eu pe ea, ea pe mine si cand la un moment dat zice cineva ca hai in apa, iar ea zice ca hai la o plimbare cu vaporashul. Ehe, frumos sa stai cu o domnisoara asa frumoasa in brate pe un vaporash, ea topless... stiti voi, sigur. Urmeaza parca o sedinta foto cu fetele dupa care iar plaja, discutii, distractie etc (ce ma mai repet ) Merg cu Rebeca la o mica plimbare, unde ne pozam, ne luam in brate, mergem sa isi ia niste rochite, parca eram cu iubita. Toata plimbarea asta, culmineaza cu mersul la un suc rece la o terasa pe acolo ca ni se uscase gatul amandurora. Cand plecam sa ne intoarcem pe plaja, ne intalnim cu restul lumii care mergea la masa asa ca mergem si noi cu ei. Asteptam aici o gramada dupa mancare, bun prilej de hilizeala si vorbit tot felul. Ne intoarcem pe plaja si putin mai tarziu, hai iarasi in apa. Intram noi si Rebeca si inca o fata nu prea vroiau sa intre in apa. Da ce, era dupa ele? Zis si facut, merg dupa Rebeca sa o trag in apa... dar vezi sa nu stea... asa ca ne apucam sa ne fugarim pe plaja, pe malul apei. O prind prima data si reuseste sa scape, dar pana la urma reusesc sa o aduc inapoi, unde intra putin in apa, o arunc cu totul si apoi incepem toti sa o stropim. Ce rai suntem... Mai vine un coleg de forum pe acolo din Vama, facem cunostinta cu el si continuam cu activitatile noaste, de data asta si alaturi de el. Am mai fost la o sesiune de plimbare, tot cu Rebeca, dupa care ne intoarcem cica sa dormim si noi. Se pune pe acelasi sezlong cu mine, deci va dati seama ca nu aveam cum sa dormim, dar era bine. In acest timp tot facea pariuri cu noul membru al formatiei legate de bautura. Au baut fiecare ceva beri ca pareau ametiti putin. Si, intr-un final, in jurul orelor 17-18, ne hotaram sa plecam si vine si celalalt membru al forumului cu noi, hotarandu-se brusc sa nu mai ramana inca o noapte la mare. De data asta, cu mine in masina au fost Rebeca si Mia. Destul de greu drumul la intoarcere... toti dupa o noapte nedormita, obositi, trafic ca de duminica seara dinspre mare spre Bucuresti. Din pacate pentru noi, soferii, a fost si mai greu, mai ales ca lumea in jurul nostru a dormit o buna parte din drum. O duc pe Mia acasa si apoi pe Rebeca la salon. Intru in apartament, unde erau Irina, Raluca si membrul cel nou, ne asezam noi putin. Raluca se pregatea de mers in club (nu stiu cum mai avea energie de club), iar Irina si membrul au plecat. A plecat apoi si Raluca, urmand ca Irina sa se intoarca. A facut toata lumea cate un dus, urmand ca apoi sa mergem la somn, eu dormind in acea seara alaturi de Rebeca. Eram si obosit dupa drumul facut si oricum nu stiu daca as fi refuzat o propunere de la o domnisoara precum ea de a dormi impreuna. Dimineata va dati seama ca nu aveam absolut nici un chef de a pleca de langa ea si a merge la serviciu. Pe deasupra, mai eram si ars de la soare si de-abea mai puteam merge... Cam asta a fost escapada noastra de distractie la mare. Sper ca nu am omis vre-o intamplare prea importanta... De omis sigur am mai omis ceva ca daca imi aduceam aminte totul exact, nu ma mai opream din scris vreo 2 zile. De asemenea, sper ca nu am incurcat ordinea cronologica a desfasurarii actiunii, dar nu promit nimic... Oricum, in mare cam asa s-au petrecut lucrurile. Per tota, ce pot sa zic...? A fost o zi minunata. Fetele au fost toate puse pe distractie, iar Rebeca mi-a oferit o companie minunata. M-am simtit extrem de bine in compania ei. Desi a fost extrem de obositor, as repeta experienta oricand. Singurul lucru de reprosat, pentru mine, ar fi atitudinea Ralucai, dar chiar si asa experienta per total a compensat atitudinea ei. Daca aveti ceva nelamuriri, sunt binevenite intrebarile. Voi incerca in curand sa atasez si ceva poze, cenzurate, bineinteles ca stiu ca va plac. 3
axelm Reputație: 71 Postat Iunie 18, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2012 Bun si acum sa punem si ceva poze: 2
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 18, 2012 Oras:b Oras:b Postat Iunie 18, 2012 @axelmreferitor la atitudinea Ralucai, cine poate stii ce gandeste o femeie, poate ai zis tu ceva , poate a avut o zi proasta, poate nu a vrut sa dea semnale ambigue, oricum, zic eu tot raul spre bine, ai avut o zi buna cu Rebeca, dupa cum se va observa din pozele de mai jos.Referitor la ora ajungerii pe plaja, ne-am gandit ca e prea devreme sa fim la 6.30, asa ca noi (eu si Irina) soferii din cele 2 masini care am ajuns primii la Cernavoda ne-am gandit sa facem un mic detur si sa vizitam minunatul podis al dobrogei, cale de vreo 100 de kilometri. A fost o plimbare extrem de interesanta, am vazut capre, oi, vaci, si sate pustii cat cuprinde. Desigur, daca nu ratam iesirea spre eforie am fi ajuns si noi la timp pe plaja .Partea propriu-zisa a iesirii la mare a fost o experienta deosebita, fetele au fost extrem de vesele si de relaxate, mi-a placut sa le vad in afara "programului", sa le aud vorbindu-si pe numele lor adevarate (eu o sa le zic tot ca pana acum, nu am retinut deloc corespondenta nume de scena-nume real) au fost adevarate, de data asta fara nici o urma de marketing sau de prezentare, si mi-au placut la fel de mult, ceea ce spune multe...La intoarcere lumea a fost calma si somnoroasa, mai putin noi soferii, care ne-am cam depasit limitele. Asa ca daca a vazut cineva duminica seara un matiz alb zburand pe A2 cu 140 la ora si depasind cu flash-uri bmw-uri si mertzane, sa stiti ca aceea era irinuca grabindu-se spre un dus salvator cu apa rece pozele promise: 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum