Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 29, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat Iulie 29, 2022 Acum 6 ore, g2br13l a spus: Ceea ce a povestit Obi se întâmplă înainte de 89. mersi gabrele , asa e . brut si dior ,mai gaseam la shopurile pe valuta pentru turistii straini , ca si sapunul fa sau lux , sau deodorantele rexona . miroseai frumos , aveai mare succes. discotecile pe plaja nu existau atunci , erau 2 mari si late pentru pulime,colibri si scotchclub 45, iar pentru matele mai fine erau cluburile pe valuta precum castel, tui ,scandinavia ,degefa, black and white,crash in , sunquest, atlanta ,after dark , cluburi la care percepeau o taxa de intrare in dolari ,marci ,lire coroane sau guldeni . la inceput costa 2 dolari ,mai tirziu 3 , romanii nu prea aveau voie sa intre pentru ca era interzis sa detii valuta , dar ne mai strecuram , deghizati in turisti , imbracati cu haine strainesti si mai ales pantofii , care la vremea respectiva faceau diferenta , hai ca am dat-o in nostalgie... 1
Orb1t Reputație: 2222 Postat Iulie 29, 2022 Postat Iulie 29, 2022 48 minutes ago, vitceibo said: mersi gabrele , asa e . brut si dior ,mai gaseam la shopurile pe valuta pentru turistii straini , ca si sapunul fa sau lux , sau deodorantele rexona . miroseai frumos , aveai mare succes. discotecile pe plaja nu existau atunci , erau 2 mari si late pentru pulime,colibri si scotchclub 45, iar pentru matele mai fine erau cluburile pe valuta precum castel, tui ,scandinavia ,degefa, black and white,crash in , sunquest, atlanta ,after dark , cluburi la care percepeau o taxa de intrare in dolari ,marci ,lire coroane sau guldeni . la inceput costa 2 dolari ,mai tirziu 3 , romanii nu prea aveau voie sa intre pentru ca era interzis sa detii valuta , dar ne mai strecuram , deghizati in turisti , imbracati cu haine strainesti si mai ales pantofii , care la vremea respectiva faceau diferenta , hai ca am dat-o in nostalgie... Am si uitat de Brut. 🤣 eu ii ziceam Brut verde. Nici nu stiu daca erau mai multe feluri ca doar pe asta il cautam parca eram drogat. 😅 22 hours ago, vitceibo said: trebuia sa fi si putin chipes, bine imbracat , manierat, cu un pachet de marlboro sau kent in buzunar , dat cu brut sau eau sauvage de la dior si te incadrai in conceptul de a lua cu tine o tipa sa vezi ce iese . multi dintre pokemoonii de azi cu sosetele albe , glezne goale si gabarit depasit de la 20 de ani , nu cred ca ar fi reusit sa ia vreodata nici macar femeia de serviciu de la toalets . S-a pierdut mult din ceea ce insemna educatie si respect. Era o vorba care spunea , " respecta-te pe tine ca sa-i poti respecta pe altii" Cocalaria si pokemonii sunt un trend. Au calcat multi in scuipat de smecher. 2 1
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 29, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat Iulie 29, 2022 Acum 2 minute, Orb1t a spus: Am si uitat de Brut. 🤣 eu ii ziceam Brut verde. Nici nu stiu daca erau mai multe feluri ca doar pe asta il cautam parca eram drogat. 😅 S-a pierdut mult din ceea ce insemna educatie si respect. Era o vorba care spunea , " respecta-te pe tine ca sa-i poti respecta pe altii" Cocalaria si pokemonii sunt un trend. Au calcat multi in scuipat de smecher. brutul verde era intr-adevar hipnotic pe vremea aia , il producea faberge , cred ca nu mai existau si alte variante , acum am vazut deodorante de diferite culori , nu prea reusite , brandul fiind preluat de catre coty cosmetics. 2
larisssa Reputație: 8905 Postat August 3, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat August 3, 2022 Nu, luna asta nu mai ajung în Constanța.
Baldyman Reputație: 51 Postat August 5, 2022 Oras:Nu stiu Oras:Nu stiu Postat August 5, 2022 La 29.07.2022 la 9:31, vitceibo a spus: mersi gabrele , asa e . brut si dior ,mai gaseam la shopurile pe valuta pentru turistii straini , ca si sapunul fa sau lux , sau deodorantele rexona . miroseai frumos , aveai mare succes. discotecile pe plaja nu existau atunci , erau 2 mari si late pentru pulime,colibri si scotchclub 45, iar pentru matele mai fine erau cluburile pe valuta precum castel, tui ,scandinavia ,degefa, black and white,crash in , sunquest, atlanta ,after dark , cluburi la care percepeau o taxa de intrare in dolari ,marci ,lire coroane sau guldeni . la inceput costa 2 dolari ,mai tirziu 3 , romanii nu prea aveau voie sa intre pentru ca era interzis sa detii valuta , dar ne mai strecuram , deghizati in turisti , imbracati cu haine strainesti si mai ales pantofii , care la vremea respectiva faceau diferenta , hai ca am dat-o in nostalgie... Obi, in cluburile cu intrarea pe valuta ideal era sa intri însoțit de o "ea", si, dacă apărea un milițian, în civil pe care îl recunosteai de la întrare sa te prefaci ca esti beat mort. Oricum, la vremea aceea nu- mi acordau atenție datorita parului ma deosebit. Acum nu mi-ar acorda datorita lipsei lui.😅 2
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat August 5, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat August 5, 2022 ai dreptate baldy, pe vremea aia nu prea duceam lipsa de ea sau de ele , dar se intimpla destul de des sa fiu nevoit sa intru singur , de iesit ieseam la fel de des ,insotit . militieni in civil , nu prea veneau , pe seuleanu il mai intilneam citeodata dar el venea la baut cu cite o curva ,fiind la moravuri , nu ne deranja pe noi ,apoi , boul ala de titza , cel mai prost militian din lume ne pindea prin boscheti sa ne prinda cu valuta si nu avea acces la discoteci pe valuta , pe totoianu l-am vazut odata in coma alcoolica la scandinavia , distrindu-se si nederanjind pe nimeni , florea era baiat bun in comparatie cu altii si mai stilat ,rar de tot intra pe la castel si scana publicul fara sa se lege de cineva , singurul periculos fiind jigodia de serban , seful politiei mamaia , care facea razii , intra cu pistolul scos , insotit de elevii militieni ,ordona sa se aprinda luminile si sa stam cu miinile la vedere pe masa si daca te banuia de a fi roman , te invita politicos la duba . 2
Baldyman Reputație: 51 Postat August 5, 2022 Oras:Nu stiu Oras:Nu stiu Postat August 5, 2022 Acum 3 ore, vitceibo a spus: ai dreptate baldy, pe vremea aia nu prea duceam lipsa de ea sau de ele , dar se intimpla destul de des sa fiu nevoit sa intru singur , de iesit ieseam la fel de des ,insotit . militieni in civil , nu prea veneau , pe seuleanu il mai intilneam citeodata dar el venea la baut cu cite o curva ,fiind la moravuri , nu ne deranja pe noi ,apoi , boul ala de titza , cel mai prost militian din lume ne pindea prin boscheti sa ne prinda cu valuta si nu avea acces la discoteci pe valuta , pe totoianu l-am vazut odata in coma alcoolica la scandinavia , distrindu-se si nederanjind pe nimeni , florea era baiat bun in comparatie cu altii si mai stilat ,rar de tot intra pe la castel si scana publicul fara sa se lege de cineva , singurul periculos fiind jigodia de serban , seful politiei mamaia , care facea razii , intra cu pistolul scos , insotit de elevii militieni ,ordona sa se aprinda luminile si sa stam cu miinile la vedere pe masa si daca te banuia de a fi roman , te invita politicos la duba . Asta cu Șerban și rahatii aia de elevi milițieni care se dădeau mari de ziceai ca sunt cel puțin generali, ai spus un mare adevăr. Vita aia cornuta de titza m-a prins odată cu 10 marci. Noroc ca era singur. Au trecut în posesia lui și eu am plecat acasă puțin sifonat la fizic, dar bine ca fost doar atât. 1
clush* Reputație: 120 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 7, 2022 La 03.08.2022 la 21:59, larisssa a spus: Nu, luna asta nu mai ajung în Constanța. Pe când din nou la birou? 👀
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 7, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Noiembrie 7, 2022 Hai bună ziua! Week-end-ul asta voi fi în Constanța. Pana atunci, ne scriem pe wts. Spor!
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 10, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Noiembrie 10, 2022 Voi fi disponibila sâmbăta și duminica(sâmbăta de pe la prânz). Toate cum le știți, prefer WhatsApp cel puțin pana sâmbătă. 1 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 12, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Noiembrie 12, 2022 Tocmai am ajuns la cazare, care din garsoniera s-a transformat in ceva ce seamănă a pensiune. Help! Altceva disponibil atât de repede pe Olx, Publi&co nu am găsit.
essence Reputație: 11 Postat Noiembrie 12, 2022 Oras:Kensington,London UK Oras:Kensington,London UK Postat Noiembrie 12, 2022 Acum 44 minute, larisssa a spus: Tocmai am ajuns la cazare, care din garsoniera s-a transformat in ceva ce seamănă a pensiune. Help! Altceva disponibil atât de repede pe Olx, Publi&co nu am găsit. Ce sa-ti fac...daca nu ai venit la Bacau...asa patesti 😃 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum