vitceibo Reputație: 4072 Postat Iulie 29, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 29, 2022 La 28.07.2022 la 23:41, g2br13l a spus: Ceea ce a povestit Obi se întâmplă înainte de 89. Extinde mersi gabrele , asa e . brut si dior ,mai gaseam la shopurile pe valuta pentru turistii straini , ca si sapunul fa sau lux , sau deodorantele rexona . miroseai frumos , aveai mare succes. discotecile pe plaja nu existau atunci , erau 2 mari si late pentru pulime,colibri si scotchclub 45, iar pentru matele mai fine erau cluburile pe valuta precum castel, tui ,scandinavia ,degefa, black and white,crash in , sunquest, atlanta ,after dark , cluburi la care percepeau o taxa de intrare in dolari ,marci ,lire coroane sau guldeni . la inceput costa 2 dolari ,mai tirziu 3 , romanii nu prea aveau voie sa intre pentru ca era interzis sa detii valuta , dar ne mai strecuram , deghizati in turisti , imbracati cu haine strainesti si mai ales pantofii , care la vremea respectiva faceau diferenta , hai ca am dat-o in nostalgie... 1
Orb1t Reputație: 2383 Postat Iulie 29, 2022 Postat Iulie 29, 2022 La 29.07.2022 la 6:31, vitceibo a spus: mersi gabrele , asa e . brut si dior ,mai gaseam la shopurile pe valuta pentru turistii straini , ca si sapunul fa sau lux , sau deodorantele rexona . miroseai frumos , aveai mare succes. discotecile pe plaja nu existau atunci , erau 2 mari si late pentru pulime,colibri si scotchclub 45, iar pentru matele mai fine erau cluburile pe valuta precum castel, tui ,scandinavia ,degefa, black and white,crash in , sunquest, atlanta ,after dark , cluburi la care percepeau o taxa de intrare in dolari ,marci ,lire coroane sau guldeni . la inceput costa 2 dolari ,mai tirziu 3 , romanii nu prea aveau voie sa intre pentru ca era interzis sa detii valuta , dar ne mai strecuram , deghizati in turisti , imbracati cu haine strainesti si mai ales pantofii , care la vremea respectiva faceau diferenta , hai ca am dat-o in nostalgie... Extinde Am si uitat de Brut. 🤣 eu ii ziceam Brut verde. Nici nu stiu daca erau mai multe feluri ca doar pe asta il cautam parca eram drogat. 😅 La 28.07.2022 la 8:32, vitceibo a spus: trebuia sa fi si putin chipes, bine imbracat , manierat, cu un pachet de marlboro sau kent in buzunar , dat cu brut sau eau sauvage de la dior si te incadrai in conceptul de a lua cu tine o tipa sa vezi ce iese . multi dintre pokemoonii de azi cu sosetele albe , glezne goale si gabarit depasit de la 20 de ani , nu cred ca ar fi reusit sa ia vreodata nici macar femeia de serviciu de la toalets . Extinde S-a pierdut mult din ceea ce insemna educatie si respect. Era o vorba care spunea , " respecta-te pe tine ca sa-i poti respecta pe altii" Cocalaria si pokemonii sunt un trend. Au calcat multi in scuipat de smecher. 2 1
vitceibo Reputație: 4072 Postat Iulie 29, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 29, 2022 La 29.07.2022 la 7:24, Orb1t a spus: Am si uitat de Brut. 🤣 eu ii ziceam Brut verde. Nici nu stiu daca erau mai multe feluri ca doar pe asta il cautam parca eram drogat. 😅 S-a pierdut mult din ceea ce insemna educatie si respect. Era o vorba care spunea , " respecta-te pe tine ca sa-i poti respecta pe altii" Cocalaria si pokemonii sunt un trend. Au calcat multi in scuipat de smecher. Extinde brutul verde era intr-adevar hipnotic pe vremea aia , il producea faberge , cred ca nu mai existau si alte variante , acum am vazut deodorante de diferite culori , nu prea reusite , brandul fiind preluat de catre coty cosmetics. 2
larisssa Reputație: 8905 Postat August 3, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat August 3, 2022 Nu, luna asta nu mai ajung în Constanța.
Baldyman Reputație: 51 Postat August 5, 2022 Oras:Nu stiu Oras:Nu stiu Postat August 5, 2022 La 29.07.2022 la 6:31, vitceibo a spus: mersi gabrele , asa e . brut si dior ,mai gaseam la shopurile pe valuta pentru turistii straini , ca si sapunul fa sau lux , sau deodorantele rexona . miroseai frumos , aveai mare succes. discotecile pe plaja nu existau atunci , erau 2 mari si late pentru pulime,colibri si scotchclub 45, iar pentru matele mai fine erau cluburile pe valuta precum castel, tui ,scandinavia ,degefa, black and white,crash in , sunquest, atlanta ,after dark , cluburi la care percepeau o taxa de intrare in dolari ,marci ,lire coroane sau guldeni . la inceput costa 2 dolari ,mai tirziu 3 , romanii nu prea aveau voie sa intre pentru ca era interzis sa detii valuta , dar ne mai strecuram , deghizati in turisti , imbracati cu haine strainesti si mai ales pantofii , care la vremea respectiva faceau diferenta , hai ca am dat-o in nostalgie... Extinde Obi, in cluburile cu intrarea pe valuta ideal era sa intri însoțit de o "ea", si, dacă apărea un milițian, în civil pe care îl recunosteai de la întrare sa te prefaci ca esti beat mort. Oricum, la vremea aceea nu- mi acordau atenție datorita parului ma deosebit. Acum nu mi-ar acorda datorita lipsei lui.😅 2
vitceibo Reputație: 4072 Postat August 5, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 5, 2022 ai dreptate baldy, pe vremea aia nu prea duceam lipsa de ea sau de ele , dar se intimpla destul de des sa fiu nevoit sa intru singur , de iesit ieseam la fel de des ,insotit . militieni in civil , nu prea veneau , pe seuleanu il mai intilneam citeodata dar el venea la baut cu cite o curva ,fiind la moravuri , nu ne deranja pe noi ,apoi , boul ala de titza , cel mai prost militian din lume ne pindea prin boscheti sa ne prinda cu valuta si nu avea acces la discoteci pe valuta , pe totoianu l-am vazut odata in coma alcoolica la scandinavia , distrindu-se si nederanjind pe nimeni , florea era baiat bun in comparatie cu altii si mai stilat ,rar de tot intra pe la castel si scana publicul fara sa se lege de cineva , singurul periculos fiind jigodia de serban , seful politiei mamaia , care facea razii , intra cu pistolul scos , insotit de elevii militieni ,ordona sa se aprinda luminile si sa stam cu miinile la vedere pe masa si daca te banuia de a fi roman , te invita politicos la duba . 2
Baldyman Reputație: 51 Postat August 5, 2022 Oras:Nu stiu Oras:Nu stiu Postat August 5, 2022 La 05.08.2022 la 8:23, vitceibo a spus: ai dreptate baldy, pe vremea aia nu prea duceam lipsa de ea sau de ele , dar se intimpla destul de des sa fiu nevoit sa intru singur , de iesit ieseam la fel de des ,insotit . militieni in civil , nu prea veneau , pe seuleanu il mai intilneam citeodata dar el venea la baut cu cite o curva ,fiind la moravuri , nu ne deranja pe noi ,apoi , boul ala de titza , cel mai prost militian din lume ne pindea prin boscheti sa ne prinda cu valuta si nu avea acces la discoteci pe valuta , pe totoianu l-am vazut odata in coma alcoolica la scandinavia , distrindu-se si nederanjind pe nimeni , florea era baiat bun in comparatie cu altii si mai stilat ,rar de tot intra pe la castel si scana publicul fara sa se lege de cineva , singurul periculos fiind jigodia de serban , seful politiei mamaia , care facea razii , intra cu pistolul scos , insotit de elevii militieni ,ordona sa se aprinda luminile si sa stam cu miinile la vedere pe masa si daca te banuia de a fi roman , te invita politicos la duba . Extinde Asta cu Șerban și rahatii aia de elevi milițieni care se dădeau mari de ziceai ca sunt cel puțin generali, ai spus un mare adevăr. Vita aia cornuta de titza m-a prins odată cu 10 marci. Noroc ca era singur. Au trecut în posesia lui și eu am plecat acasă puțin sifonat la fizic, dar bine ca fost doar atât. 1
clush* Reputație: 120 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 7, 2022 La 03.08.2022 la 19:59, larisssa a spus: Nu, luna asta nu mai ajung în Constanța. Extinde Pe când din nou la birou? 👀
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 7, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Noiembrie 7, 2022 Hai bună ziua! Week-end-ul asta voi fi în Constanța. Pana atunci, ne scriem pe wts. Spor!
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 10, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Noiembrie 10, 2022 Voi fi disponibila sâmbăta și duminica(sâmbăta de pe la prânz). Toate cum le știți, prefer WhatsApp cel puțin pana sâmbătă. 1 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 12, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Noiembrie 12, 2022 Tocmai am ajuns la cazare, care din garsoniera s-a transformat in ceva ce seamănă a pensiune. Help! Altceva disponibil atât de repede pe Olx, Publi&co nu am găsit.
essence Reputație: 11 Postat Noiembrie 12, 2022 Oras:Kensington,London UK Oras:Kensington,London UK Postat Noiembrie 12, 2022 La 12.11.2022 la 9:02, larisssa a spus: Tocmai am ajuns la cazare, care din garsoniera s-a transformat in ceva ce seamănă a pensiune. Help! Altceva disponibil atât de repede pe Olx, Publi&co nu am găsit. Extinde Ce sa-ti fac...daca nu ai venit la Bacau...asa patesti 😃 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum