larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 27, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Mai 27, 2017 Nebuniiiiiiilor!Hai ca va spun si cireasa de pe tort! Ii intimd "domnului" 50de lei inapoi, spunamdu-i ca nu imi permit inca si a doua runda de nervi si incordare. Raspunsul lui : Pai ai zis ca sunt interzise doar FK si anal!" D'oh...pemtru dansul(i-am promis ca voi posta asta) scriu negru pe alb NU ESTE PERMIS MUSCATUL DIN GOGOASA!( Acum,tre' sa fiu corecta,cateodata se simte misto tate un muscat senzual,o atingere sau zgarietura usoara cu dintii, dar camd o cere momentul, eu nu gasesc o explicatie logica a faprului de a te arunca cu dintii in ea cand nici nu am apucat sa inchid usa dormitorului !) 4 Link spre comentariu
dralexandru Reputație: 150 Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 I-Ai dat banii înapoi deci gagiul ti-a muscat-o gratis ?? Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Mai 27, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Mai 27, 2017 ehh nu gasesti o explicatie, parca nu ti-ai fii dorit sa ii faci un oral unui anumit domn, ca acesta are o mataranga frumoasa, si deja salivai de la cafea, nu zi nu ca ma duc sa ma arunc cu coaiele in aracii din vie ... asa si omul, isi dorea maxim sa faca un oral unei pasarici care ii plac stimulii, doar ca a dat-o-n extreme ) 1 4 Link spre comentariu
lazystalker Reputație: -406 Postat Mai 27, 2017 Oras:Insula de Smarald Oras:Insula de Smarald Partajează Postat Mai 27, 2017 I-Ai dat banii înapoi deci gagiul ti-a muscat-o gratis ??L-a platit ea pe Falci, ca sa scape cu gogoasa intreaga. 1 1 Link spre comentariu
dralexandru Reputație: 150 Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Larisa,nu te-am auzit vorbind în ultimul timp : mai e valabilă oferta cu al "10-lea servit"? Nu a mai zis nimeni nimic dacă a beneficiat de așa ceva, te rog sa ne spui. Link spre comentariu
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Deci: fără dinti, fără FK, fără anal, fără tandrețuri (hai las).Eu cred ca trebuie sa îți revizuiești speech-ul ăla de început pentru userii noi... da da, ăla booring rău )))) Link spre comentariu
wtfwtf Reputație: 323 Postat Mai 27, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2017 DECIMATORUL DE PIZDULICI ! CYKA BLYAT PIZDECidi nahui blyat xDDDDDDDDDD 1 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Mai 27, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Mai 27, 2017 Nebuniiiiiiilor!Hai ca va spun si cireasa de pe tort! Ii intimd "domnului" 50de lei inapoi, spunamdu-i ca nu imi permit inca si a doua runda de nervi si incordare. Raspunsul lui : Pai ai zis ca sunt interzise doar FK si anal!" D'oh...pemtru dansul(i-am promis ca voi posta asta) scriu negru pe alb NU ESTE PERMIS MUSCATUL DIN GOGOASA!( Acum,tre' sa fiu corecta,cateodata se simte misto tate un muscat senzual,o atingere sau zgarietura usoara cu dintii, dar camd o cere momentul, eu nu gasesc o explicatie logica a faprului de a te arunca cu dintii in ea cand nici nu am apucat sa inchid usa dormitorului !)In concluzie, ...gugoasa nu se musca, doar se linge sau se suge !!! 2 4 Link spre comentariu
sety Reputație: 47 Postat Mai 27, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 27, 2017 Larisa,nu te-am auzit vorbind în ultimul timp : mai e valabilă oferta cu al "10-lea servit"? Nu a mai zis nimeni nimic dacă a beneficiat de așa ceva, te rog sa ne spui.Azi e sambata....se da de pomana! Penibil... 1 Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Mai 27, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Mai 27, 2017 idi nahui blyat xDDDDDDDDDD ebanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Mai 27, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Mai 27, 2017 Bai Larisa, era vorba ca ramane intre noi treaba cu muscatul, acu de ce ma dai de gol? ))))) 1 3 Link spre comentariu
nemernicieux Reputație: 123 Postat Mai 27, 2017 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Mai 27, 2017 cum s-ar spune in limbaj popular, te-a dovedit omu` de cum ai inchis usa ))sensibilooo Link spre comentariu
dorian91 Reputație: 421 Postat Mai 29, 2017 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Partajează Postat Mai 29, 2017 Acum vreo 2 saptamani, in cautare de relaxare sufleteasca si carnala si pentru ca eram enervant de matinal in acea azi, am revenit la febletea mea, Larissa. Nu am cum sa nu o ador. Si nu numai pentru ce se intampla in spatele usilor inchise,ci pentru cum este ea ca om. Cum se poarta, cum rade, cum zambeste. Cum te face sa te relaxezi in preajma ei. Mentionez ca eu eram intr-o perioada extrem de proasta a vietii mele si cumva, ea a reusit sa ma binedispuna, chiar si pentru putin timp.Cred ca puteam petrece tot timpul doar sa o admir cum zambeste si vorbind si tot as fi zis ca sunt bani investiti cu cap. Pentru restul actiunii, nu mai are sens sa descriu. S-a vorbit deja prea mult. Tot ce am de zis este la superlativ. Cuvintele sunt de prisos. 3 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 30, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Mai 30, 2017 I-Ai dat banii înapoi deci gagiul ti-a muscat-o gratis ?? Nu, bre, i-am dat 50lei inapoi, refuzand sa mai intru si in round 2. L-a platit ea pe Falci, ca sa scape cu gogoasa intreaga. Nici chiar asa de draguta si intelegatoare nu sunt !Larisa,nu te-am auzit vorbind în ultimul timp : mai e valabilă oferta cu al "10-lea servit"? Nu a mai zis nimeni nimic dacă a beneficiat de așa ceva, te rog sa ne spui. Este inca valabila, am rugat pubkic si am mai reamintit subtil beneficiarilor ca as vrea sa o scrie pe aici, insa nu pot forta pe nimeni sa scrie/posteze, existand riscul de a se expune unor comemtarii adesea rautacioase.Deci: fără dinti, fără FK, fără anal, fără tandrețuri (hai las).Eu cred ca trebuie sa îți revizuiești speech-ul ăla de început pentru userii noi... da da, ăla booring rău )))) Mah,sti ce cred ca am sa fac? O sa scriu un regulament de ordine interioara, o sa il inramez si-l bat in cuie pe usa dormitorului, cum aveam in salile de curs si pe la serviciu. Cine nu-l citeste, isi asuma riscurile! Eu la fiecare "Nu am stiut" auzit - pleosc!una bucata dos de palma!Azi e sambata....se da de pomana! Penibil... Lasa , mah, se zice ca ce dai ds pana pe lumea asta, de aia ai parte pe lumea ailalta! Las' sa am futaiuri din plin si dincolo, ca tare imi place!Bai Larisa, era vorba ca ramane intre noi treaba cu muscatul, acu de ce ma dai de gol? )))))La tine, mosneag libidinos, rezolv repede -iti scot proteza si te las sa molfai cat vrei! Disponibila pana mai pe seara , in jur de ora 20.00. 3 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 30, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Mai 30, 2017 V-am pacalit! Sunt pana pe la 15.00, apoi de la 21.00 pana ...cat vreti voi! Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 30, 2017 mai baga niste poze noi ca nici nu mai stiu cum arati, poate iti fac o vizita mai ales ca ai inceput sa lucrezi si seara. Sunteti cateva fete care aveti recenzii bune si totusi nu vam incercat, mam dus la risc la altele nerecenzate Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 30, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Mai 30, 2017 mai baga niste poze noi ca nici nu mai stiu cum arati, poate iti fac o vizita mai ales ca ai inceput sa lucrezi si seara. Sunteti cateva fete care aveti recenzii bune si totusi nu vam incercat, mam dus la risc la altele nerecenzateEu am crezut ca iti sunt antipatica just like that, datorita contrelor virtuale pe care le-am tot avut noi amandoi.Promit ca diseara cand ajung fac o poza la reoezeala , dar nu va fi deloc "wow" pentru ca in tot biroul e " un bec da, lipsa, pauza, absent, iar un bec , iar 3 lipsa Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 30, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Mai 30, 2017 Link spre comentariu
wtfwtf Reputație: 323 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 30, 2017 Eu am crezut ca iti sunt antipatica just like that, datorita contrelor virtuale pe care le-am tot avut noi amandoi.Promit ca diseara cand ajung fac o poza la reoezeala , dar nu va fi deloc "wow" pentru ca in tot biroul e " un bec da, lipsa, pauza, absent, iar un bec , iar 3 lipsa da ce plm o avea apartamentu ala fata mea, ca se ard becurile mai rau decat va ardeti voi sa mor ) ala din baie mai merge ? 1 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 30, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Mai 30, 2017 Cica sunt "varfuri de tensiune" , asa ne-a zis nenea electricianu'. Si tre sa spargem peretii sa schimbe toata instalatia! Ceea ce,clar,nu se va intampla ! Surprinzator,ala din baie inca merge! Dar ,din obisnuinta ,nici nu prea il aprindem ,cred ca d'asta rezista! 1 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 30, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Mai 30, 2017 Link spre comentariu
wtfwtf Reputație: 323 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 30, 2017 Cica sunt "varfuri de tensiune" , asa ne-a zis nenea electricianu'. Si tre sa spargem peretii sa schimbe toata instalatia! Ceea ce,clar,nu se va intampla ! Surprinzator,ala din baie inca merge! Dar ,din obisnuinta ,nici nu prea il aprindem ,cred ca d'asta rezista!ete canci spargi peretii.. lasa ca discutam mai tarziu ) sper Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 30, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 30, 2017 fu 2 10 cur lampa, iar n-ai gaz!!))) Link spre comentariu
kensei Reputație: 579 Postat Mai 30, 2017 Partajează Postat Mai 30, 2017 Promisesem Larisei o recenzie asa ca sa ne chinuim talentul literar inexistent:Fost-am la madam pe la 12 noaptea atunci cand avea program de noapte.Dupa o zi de cacat nu aveam in program sa servesc savarina insa fiind pe site observ ca celebra Larissa are verde afisat.Cum era ultima zi in Costangeles am zis sa nu ratez celebrul BJ de care toata lumea se declara extaziata.Sunat, Programat si intr-o ora sosit in locatie-Orasul Interzis aka China Mall Tomis Nord.Pe scurt ,ca nu sunt Sadoveanu sau Balzac, Larissa face o MUIE LEGENDARA nu dau nota ca e de pomana.M-a supt doamna de zici ca faceam experimente erotico-extreme cu un aspirator.Normalul nu a mai fost ca ala micu s-a dus la culcare si nu a mai vrut sa se trezeasca asa ca am incercat sa-i intorc favoarea doamnei.In concluzie, mi-a placut chiar daca nu a urmat si altceva iar Larissa face intradevar cu gura ce alte femei nu fac cu pizda+ este o femeie ce stie sa interactioneze si sa citeasca interlocutorul avand scoala vietii terminata cu studii doctorale ca atare ma declar multumit si recomand constantenilor sa-i faca o vizita caci nici nu stiti ceea ce pierdeti 7 Link spre comentariu
spiderwick Reputație: 291 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 30, 2017 bah eu nul inteleg pe ala cu muscatu.....saliva ta sub pielea ei.....e o chestie care poate genera mai multe probleme....chiar si pt noi .....ca na...daca e sifilitic saracu.....poate d-aia simte nevoia de romantism si alte chestii poate n-a mai experimentat asta de ani buni....tre sa facem cumva sa-l intelegem.....dar daca mergea el la o muie si curva il musca de pula.......pe cine criticam noi? pe el ca i-a dat fetei vreo boala sau pe ea ca a facut gestu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum