machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 22, 2016 Supraviețuirea ei pe termen lung e asigurată de cei care NU exagerează.Tocma' d-asta mi-era teamă... 2 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 Și eu am fost surprins cînd am aflat de la ei că și un duș pe zi e prea mult.Dar mi-a părut bine să aflu că, instinctiv, procedam corect. Înseamnă că am instincte sănătoase. Asta înseamnă să-ți faci educația și cultura de pe net! Instinctiv, nu te spălai pentru că ești un jegos. Acum ai găsit un alibi. Cât de penibil poți fi omule? 7 3
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 22, 2016 Asta înseamnă să-ți faci educația și cultura de pe net! Instinctiv, nu te spălai pentru că ești un jegos. Acum ai găsit un alibi. Cât de penibil poți fi omule? Bă, Roberto! Mai taci...!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 O zi din viața lui ... Rinan Se trezește dimineață, mănâncă micul dejun, bea cafea și se îmbracă pentru a merge la serviciu. Nu face duș, nu se spală la sub-braț și nici pe dinți ( o făcuse cu două zile înainte și cercetătorii au zis că nu e indicat s-o faci mai mult decât de 2 ori pe săptămână - e periculos). Își dă cu deodorant, rezultând un splendid damf de transpirație amestecată cu deodorantul/antiperspirantul, provocând căderea masivă a muștelor ce zburau deasupra lui. Ajunge la serviciu ( e o caniculară zi de iulie) transpirat, se urcă în lift alături de 3 colegi și 2 colege pe fețele cărora se citește suferința amestecată cu oroare și dezgust. E un om fericit! E singur în birou, ceilalți preferând să lucreze mai degrabă la budă, decât lângă el. Se face ora mesei de prânz. Se duce singur la bufetul/restaurantul/pub-ul unde ia de obicei masa, colegii preferând fie să meargă în altă parte, fie să facă foamea. Se așează la masă, comandă ospătarului care bombăne mărunt din buze că iar a nimerit în tura asta și merge la W.C. să micționeze. Evident, nu se spală pe mâini ( e priculos, nu uitați) și merge să mănânce, mirându-se de ce îi cad muștele în ciorbă. Se intoarce la serviciu, unde colegii privesc disperați ceasul, numărând minutele până când vor scăpa de coșmar. Ora de plecare ... colegii rup ușile în dorința de a ajunge cât mai repede la aer curat. Rinan vrea să fută și o sună pe Sabrina, care amână alt client, Rinan având prioritate pentru modul exemplar, disperat, cu care a apărat-o. Rinan e un romantic, drept care ia niște flori. Ajunge la păpușoaică îi înmânează florile, care în cele 15 minute de când le-a luat, s-au ofilit, petalele au căzut, frunzele s-au îngălbenit, iar tijele s-au răsucit parcă lovite de secetă. Sabrina nu e deranjată, doar a spus și ea că face duș o dată pe săptămână ( ce coincidență!), așa că scociorăște într-un sertar pentru a lua un șpaclu, o daltă și un ciocan pentru a îndepărta brânza de Brașov de pe penisul Rinanului nostru. E de la sine înțeles că nu s-a făcut niciun duș ... pericol mare! Discreți fiind, trecem peste activitățile fornicatorii, menționând doar că păpușoaica a adus și o roșie în pat ... îi plac roșiile cu brânză.După sex, Rinan se întoarce acasă. Se schimbă și intră pe forum. Începe să scrie un lung serial despre pericolele ce ne pasc dacă ne spălăm des și bea un pahar cu lapte. O muscă, îi cade în lapte. Ce dracu au muștele astea frate? ... se întreabă Rinan, scoțând cu degetul musca. Dar pereții de ce se tot scorojesc? Noapte bună Rinan, oriunde te-ai afla! De noaptea minții, zic. 8 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 O zi din viața lui ... Rinan Bacovia ar fii invidios pe tine..... moooorrr!!!
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2016 O zi din viața lui ... Rinan Se trezește dimineață, mănâncă micul dejun, bea cafea și se îmbracă pentru a merge la serviciu. Nu face duș, nu se spală le sub-braț și nici pe dinți ( o făcuse cu două zile înainte și cercetătorii au zis că nu e indicat s-o faci mai mult decât de 2 ori pe săptămână - e periculos). Își dă cu deodorant, rezultând un splendid damf de transpirație amestecată cu deodorantul/antiperspirantul, provocând căderea masivă a muștelor ce zburau deasupra lui. Ajunge la serviciu ( e o caniculară zi de iulie) transpirat, se urcă în lift alături de 3 colegi și 2 colege pe fețele cărora se citește suferința amestecată cu oroare și dezgust. E un om fericit! E singur în birou, ceilalți preferând să lucreze mai degrabă la budă, decât lângă el. Se face ora mesei de prânz. Se duce singur la bufetul/restaurantul/pub-ul unde ia de obicei masa, colegii preferând fie să meargă în altă parte, fie să facă foamea. Se așează la masă, comandă ospătarului care bombăne mărunt din buze că iar a nimerit în tura asta și merge la W.C. să micționeze. Evident, nu se spală pe mâini ( e priculos, nu uitați) și merge să mănânce, mirându-se de ce îi cad muștele în ciorbă. Se intoarce la serviciu, unde colegii privesc disperați ceasul, numărând minutele până când vor scăpa de coșmar. Ora de plecare ... colegii rup ușile în dorința de a ajunge cât mai repede la aer curat. Rinan vrea să fută și o sună pe Sabrina, care amână alt client, Rinan având prioritate pentru modul exemplar, disperat, cu care a apărat-o. Rinan e un romantic, drept care ia niște flori. Ajunge la păpușoaică îi înmânează florile, care în cele 15 minute de când le-a luat, s-au ofilit, petalele au căzut, frunzele s-au îngălbenit, iar tijele s-au răsucit parcă lovite de secetă. Sabrina nu e deranjată, doar a spus și ea că face duș o dată pe săptămână ( ce coincidență!), așa că scociorăște într-un sertar pentru a lua un șpaclu, o daltă și un ciocan pentru a îndepărta brânza de Brașov de pe penisul Rinanului nostru. E de la sine înțeles că nu s-a făcut niciun duș ... pericol mare! Discreți fiind, trecem peste activitățile fornicatorii, menționând doar că păpușoaica a adus și o roșie în pat ... îi plac roșiile cu brânză.După sex, Rinan se întoarce acasă. Se schimbă și intră pe forum. Începe să scrie un lung serial despre pericolele ce ne pasc dacă ne spălăm des și bea un pahar cu lapte. O muscă, îi cade în lapte. Ce dracu au muștele astea frate? ... se întreabă Rinan, scoțând cu degetul musca. Dar pereții de ce se tot scorojesc? Noapte bună Rinan, oriunde te-ai afla! De noaptea minții, zic. Ar merge și un topic "O zi din viața lui (a se insera nume user aici)"
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 Bacovia ar fii invidios pe tine..... moooorrr!!!Nu muri, că din pulă ... știi tu...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Nu muri, că din pulă ... știi tu... Esti un chitros,Roberto! 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 Eh... găsim o creacă!
gyorgye69 Reputație: 3997 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2016 Corinoooo, Bacovia era poiet! Sau, tot ce zice Picon e .... o poezie?)
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 Ar merge și un topic "O zi din viața lui (a se insera nume user aici)"Adevărul e că te mâncă și pe tineeeee ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Corinoooo, Bacovia era poiet! Sau, tot ce zice Picon e .... o poezie? )Daaaa.....@Picon ma face sa vad in............versuri
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 22, 2016 O zi din viața lui ... Rinan ...Băga-mi-aș! N-ai avut de lucru, nea Picoane! Crecă n-o să mai pot mânca brânză cu roșii de acum.Leșiiiiiin!!!Nu mai am puncte.Dar...
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 Daaaa.....@Picon ma face sa vad in............versuri Te treci acas și dă cu aspiratorul ăla, că vin Floriile!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 Băga-mi-aș! N-ai avut de lucru, nea Picoane! Crecă n-o să mai pot mânca brânză cu roșii de acum.Leșiiiiiin!!!Nu mai am puncte.Dar...Mercic!peseu... și la mine pula puncte... mi-aș în chifele. Marinate, zic...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Te treci acas și dă cu aspiratorul ăla, că vin Floriile! ....si vine ,iar ziua mea ....de nume Deci tu dai cu aspiratorul eu ma duc in club cu marean !
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 22, 2016 Ar merge și un topic "O zi din viața lui (a se insera nume user aici)"Ce-o fi cu Vanessa la ora asta pe forum?Ori a fugit de acasa.Ori a prins laptopul liber, ca soțul e pe vreo curBă.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Mercic!peseu... și la mine pula puncte... mi-aș în chifele. Marinate, zic... si cartofii cracanati
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Băga-mi-aș! N-ai avut de lucru, nea Picoane! Crecă n-o să mai pot mânca brânză cu roșii de acum.Leșiiiiiin!!!Nu mai am puncte.Dar...ai mancat ceva azi ?
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 ....si vine ,iar ziua mea ....de nume Deci tu dai cu aspiratorul eu ma duc in club cu marean !Cu el te las, ie fratilii meu!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 ....si vine ,iar ziua mea ....de nume Deci tu dai cu aspiratorul eu ma duc in club cu marean !hai odata'n pula mea
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Cu el te las, ie fratilii meu! si cu no_body ,dollores,motanu,justitiaru,raffaello,stau de sase,afriq......etc?
gyorgye69 Reputație: 3997 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2016 Frati, frati, dar branza...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 hai odata'n pula mea vin vin.....tuica
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum