Sari la conținut

Despre dușuri, pe bune

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
Postat

Supraviețuirea ei pe termen lung e asigurată de cei care NU exagerează.

Tocma' d-asta mi-era teamă...

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Și eu am fost surprins cînd am aflat de la ei că și un duș pe zi e prea mult.

Dar mi-a părut bine să aflu că, instinctiv, procedam corect. Înseamnă că am instincte sănătoase.

Asta înseamnă să-ți faci educația și cultura de pe net! 

Instinctiv, nu te spălai pentru că ești un jegos. Acum ai găsit un alibi.  :laugh2  Cât de penibil poți fi omule?  :slap2

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Asta înseamnă să-ți faci educația și cultura de pe net! 

Instinctiv, nu te spălai pentru că ești un jegos. Acum ai găsit un alibi.  :laugh2  Cât de penibil poți fi omule?  :slap2

Bă, Roberto! Mai taci...!

Postat

O zi din viața lui ... Rinan

Se trezește dimineață, mănâncă micul dejun, bea cafea și se îmbracă pentru a merge la serviciu. Nu face duș, nu se spală la sub-braț și nici pe dinți ( o făcuse cu două zile înainte și cercetătorii au zis că nu e indicat s-o faci mai mult decât de 2 ori pe săptămână - e periculos). Își dă cu deodorant, rezultând un splendid damf de transpirație amestecată cu deodorantul/antiperspirantul, provocând căderea masivă a muștelor ce zburau deasupra lui. Ajunge la serviciu ( e o caniculară zi de iulie) transpirat, se urcă în lift alături de 3 colegi și 2 colege pe fețele cărora se citește suferința amestecată cu oroare și dezgust. E un om fericit! E singur în birou, ceilalți preferând să lucreze mai degrabă la budă, decât lângă el. Se face ora mesei de prânz. Se duce singur la bufetul/restaurantul/pub-ul unde ia de obicei masa, colegii preferând fie să meargă în altă parte, fie să facă foamea. Se așează la masă, comandă ospătarului care bombăne mărunt din buze că iar a nimerit în tura asta și merge la W.C. să micționeze. Evident, nu se spală pe mâini ( e priculos, nu uitați) și merge să mănânce, mirându-se de ce îi cad muștele în ciorbă. Se intoarce la serviciu, unde colegii privesc disperați ceasul, numărând minutele până când vor scăpa de coșmar. Ora de plecare ... colegii rup ușile în dorința de a ajunge cât mai repede la aer curat. 

Rinan vrea să fută și o sună pe Sabrina, care amână alt client, Rinan având prioritate pentru modul exemplar, disperat, cu care a apărat-o. Rinan e un romantic, drept care ia niște flori. Ajunge la păpușoaică îi înmânează florile, care în cele 15 minute de când le-a luat, s-au ofilit, petalele au căzut, frunzele s-au îngălbenit, iar tijele s-au răsucit parcă lovite de secetă. Sabrina nu e deranjată, doar a spus și ea că face duș o dată pe săptămână ( ce coincidență!), așa că scociorăște într-un sertar pentru a lua un șpaclu, o daltă și un ciocan pentru a îndepărta brânza de Brașov de pe penisul Rinanului nostru. E de la sine înțeles că nu s-a făcut niciun duș ... pericol mare! Discreți fiind, trecem peste activitățile fornicatorii, menționând doar că păpușoaica a adus și o roșie în pat ... îi plac roșiile cu brânză.

După sex, Rinan se întoarce acasă. Se schimbă și intră pe forum. Începe să scrie un lung serial despre pericolele ce ne pasc dacă ne spălăm des și bea un pahar cu lapte. O muscă, îi cade în lapte. Ce dracu au muștele astea frate? ... se întreabă Rinan, scoțând cu degetul musca. Dar pereții de ce se tot scorojesc? 

Noapte bună Rinan, oriunde te-ai afla! De noaptea minții, zic.

• Like 8
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bacovia ar fii invidios pe tine..... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 moooorrr!!!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Se trezește dimineață, mănâncă micul dejun, bea cafea și se îmbracă pentru a merge la serviciu. Nu face duș, nu se spală le sub-braț și nici pe dinți ( o făcuse cu două zile înainte și cercetătorii au zis că nu e indicat s-o faci mai mult decât de 2 ori pe săptămână - e periculos). Își dă cu deodorant, rezultând un splendid damf de transpirație amestecată cu deodorantul/antiperspirantul, provocând căderea masivă a muștelor ce zburau deasupra lui. Ajunge la serviciu ( e o caniculară zi de iulie) transpirat, se urcă în lift alături de 3 colegi și 2 colege pe fețele cărora se citește suferința amestecată cu oroare și dezgust. E un om fericit! E singur în birou, ceilalți preferând să lucreze mai degrabă la budă, decât lângă el. Se face ora mesei de prânz. Se duce singur la bufetul/restaurantul/pub-ul unde ia de obicei masa, colegii preferând fie să meargă în altă parte, fie să facă foamea. Se așează la masă, comandă ospătarului care bombăne mărunt din buze că iar a nimerit în tura asta și merge la W.C. să micționeze. Evident, nu se spală pe mâini ( e priculos, nu uitați) și merge să mănânce, mirându-se de ce îi cad muștele în ciorbă. Se intoarce la serviciu, unde colegii privesc disperați ceasul, numărând minutele până când vor scăpa de coșmar. Ora de plecare ... colegii rup ușile în dorința de a ajunge cât mai repede la aer curat. 

Rinan vrea să fută și o sună pe Sabrina, care amână alt client, Rinan având prioritate pentru modul exemplar, disperat, cu care a apărat-o. Rinan e un romantic, drept care ia niște flori. Ajunge la păpușoaică îi înmânează florile, care în cele 15 minute de când le-a luat, s-au ofilit, petalele au căzut, frunzele s-au îngălbenit, iar tijele s-au răsucit parcă lovite de secetă. Sabrina nu e deranjată, doar a spus și ea că face duș o dată pe săptămână ( ce coincidență!), așa că scociorăște într-un sertar pentru a lua un șpaclu, o daltă și un ciocan pentru a îndepărta brânza de Brașov de pe penisul Rinanului nostru. E de la sine înțeles că nu s-a făcut niciun duș ... pericol mare! Discreți fiind, trecem peste activitățile fornicatorii, menționând doar că păpușoaica a adus și o roșie în pat ... îi plac roșiile cu brânză.

După sex, Rinan se întoarce acasă. Se schimbă și intră pe forum. Începe să scrie un lung serial despre pericolele ce ne pasc dacă ne spălăm des și bea un pahar cu lapte. O muscă, îi cade în lapte. Ce dracu au muștele astea frate? ... se întreabă Rinan, scoțând cu degetul musca. Dar pereții de ce se tot scorojesc? 

Noapte bună Rinan, oriunde te-ai afla! De noaptea minții, zic.

Ar merge și un topic "O zi din viața lui (a se insera nume user aici)"

Postat

Bacovia ar fii invidios pe tine..... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 moooorrr!!!

Nu muri, că din pulă ... știi tu... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Nu muri, că din pulă ... știi tu... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Esti un chitros,Roberto!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

Adevărul e că te mâncă și pe tineeeee ...  :laugh2

Vizitator
Postat

Eh... găsim o creacă!  :laugh2

:rax2  :rax2  :rax2

Vizitator
Postat

Corinoooo, Bacovia era poiet! :D Sau, tot ce zice Picon e .... o poezie? :))

Daaaa.....@Picon ma face sa vad in............versuri :laugh2

• Oras:outside
Postat

...

Băga-mi-aș! N-ai avut de lucru, nea Picoane! Crecă n-o să mai pot mânca brânză cu roșii de acum.

Leșiiiiiin!!!

Nu mai am puncte.

Dar...

post-171796-0-20520100-1461344173_thumb.jpeg

Postat

Daaaa.....@Picon ma face sa vad in............versuri :laugh2

Te treci acas și dă cu aspiratorul ăla, că vin Floriile!  :rax2

Postat

Băga-mi-aș! N-ai avut de lucru, nea Picoane! Crecă n-o să mai pot mânca brânză cu roșii de acum.

Leșiiiiiin!!!

Nu mai am puncte.

Dar...

Mercic!

peseu... și la mine pula puncte... mi-aș în chifele. Marinate, zic...

Vizitator
Postat

Te treci acas și dă cu aspiratorul ăla, că vin Floriile!  :rax2

....si vine ,iar ziua mea ....de nume :P

Deci tu dai cu aspiratorul  :rax2  :rax2 eu ma duc in club cu marean !

Postat

Ce-o fi cu Vanessa la ora asta pe forum?

Ori a fugit de acasa.

Ori a prins laptopul liber, ca soțul e pe vreo curBă.

Vizitator
Postat

Mercic!

peseu... și la mine pula puncte... mi-aș în chifele. Marinate, zic...

:laugh2 si cartofii cracanati 

Vizitator
Postat

Leșiiiiiin!!!

Nu mai am puncte.

Dar...

ai mancat ceva azi ?

Postat

Cu el te las, ie fratilii meu! 

Vizitator
Postat

hai odata'n pula mea

Vizitator
Postat

Cu el te las, ie fratilii meu! 

:laugh2  :laugh2  :laugh2 si cu no_body ,dollores,motanu,justitiaru,raffaello,stau de sase,afriq......etc? 

Vizitator
Postat

hai odata'n pula mea

:laugh2  :laugh2  :laugh2 vin vin.....tuica 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...