Sari la conținut

sectia de psihiatrie

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

asa cum o somitate a forumului afirma, trebuie sa facem afirmatii doar in domeniul in care ne pricepem.

sa discutam despre psihiatrie.

datorita dependentei de anumite activitati, persoane, lucruri, concepte multi ajung in situatia de a nu mai distinge binele de rau, frumosul de urat, rezonabilul de penibil. si atunci ajungeti la mine inmagazinand o furie pasiva. este necesara descatusarea energiilor aflate in stare latenta si perpetuarea sentimentului de autocontrol.

determinarea cauzelor ce ne fac sa devenim agresivi este un pilon principal al cursurilor de management a furiei.

cum se face ca acum cand vine un examen de psihologie la mine te-ai trezit tu cu psihismele =)))))) , cum e viata

si .....chiar esti doctor?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

cum se face ca acum cand vine un examen de psihologie la mine te-ai trezit tu cu psihismele =)))))) , cum e viata

sunt doar doua posibilitati - e,nu e :)

nu-I ca la 6/49,cu aproape 14 milioane de posibilitati :)

Postat

evident ca sunt. doctor in psihiatrie! psihologia este la un nivel inferior pregatirii mele profesionale. pentru "etica si dictie" profesionala psihologica va rog sa va adresati euglenei. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

da.eu chiar am facut poza cu el cand a fost la European Comic Con,acum o luna,mi-am luat bilet,Foto+autograf

Am exersat "explodarea" cu The Deceiver Himself....

Postat

Vă aștept la cabinet cu o ciocolată fierbinte și o bere rece. Combinația ideală pentru a scăpa de constipație. Cauzele constipației sunt multiple, de la sarmale nedigerate la sâmburi de cireșe sau măsline. Vă recomand "mistă musculo". Desfundă tot!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

evident ca sunt. doctor in psihiatrie! psihologia este la un nivel inferior pregatirii mele profesionale. pentru "etica si dictie" profesionala psihologica va rog sa va adresati euglenei. 

consultatii gratuite doar astazi. 

Vă aștept la cabinet cu o ciocolată fierbinte și o bere rece. Combinația ideală pentru a scăpa de constipație. Cauzele constipației sunt multiple, de la sarmale nedigerate la sâmburi de cireșe sau măsline. Vă recomand "mistă musculo". Desfundă tot!

Ai evadat, este? De la secția de psihiatrie, zic!

• Like 7
  • Minus 2
Postat

domno "psihiatru", vin eu pt o bere rece :D

• Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

asa cum o somitate a forumului afirma, trebuie sa facem afirmatii doar in domeniul in care ne pricepem.

sa discutam despre psihiatrie.

datorita dependentei de anumite activitati, persoane, lucruri, concepte multi ajung in situatia de a nu mai distinge binele de rau, frumosul de urat, rezonabilul de penibil. si atunci ajungeti la mine inmagazinand o furie pasiva. este necesara descatusarea energiilor aflate in stare latenta si perpetuarea sentimentului de autocontrol.

determinarea cauzelor ce ne fac sa devenim agresivi este un pilon principal al cursurilor de management a furiei.

Bănuiesc că psihiatrul se referea la Robredo ca fiind somitatea forumului  :laugh2  :laugh2

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...