Sari la conținut

[Recomandare] Delia Piata Progresu 0725.668.699

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Salutare,

Am fost vineri la Delia,locatie cam indepartata pe niste stadute de  pe langa b-dul Theodor Pallady,daca nu ai masina sau sa nu vi cu taxiul esti halit,garsionera ok pt.futai (nota-8,5),am fost intampinat de catre Delia intr-un costum de baie si pantofi cu toc,o fata inalta la 1,70m;cu un corp bine proportionat,usor skiny,piele fina si bronzata,niste sani micuti si un fund bun de pula(nota-8,5).Dupa dusul din partea mea am fost servit cu o cola si bomboane,am vorbit ceva timp si am trecut la actiune,cu mici pupicuri,nu FK,luat maciuca in gura,incercari de deep,o suge bine,nu accepta CIM,am pus prezervativul si am pus-o capra,se implica bine,geme usor,ii place pozitia,am finalizat dupa cateva minute bune.Al doilea numar tot la fel cu sculatul puli,m-am jucat si eu putin cu pasarica ei,la piercing,curata fara mirosuri deosebite si am pus-o in pozitia misionar,unde tot asa geme usor,se uita in ochi tai cand pompezi,la un moment dat s-a incolacit pur si simplu de mine cu piciorele,este foarte elastica fata...am ejaculat dupa cateva minute intense...(note:oral-8,5,normal-9,GFE-9) 

halat-100ron/2 numere/75minute best price on market

Recomandare-DA

• Like 3
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Buna! Am tot incercat sa dau de tine, spune mi te rog cand te pot gasi.

Prietene , a fost disponibila 3 zile !!

Stiu ca va este lene sa parcurgeti un topic pentru informatii dar plm , daca nu aveti rabdare cititi de la sfarsit catre inceput !

Ps: se intoarce in august .

Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Stiind inca de saptamana trecuta ca azi si maine Delia va fi prin Bucuresti, am reusit sa ma programez , asa ca azi am baut cafeaua impreuna :)

Ce sa va mai zic? Aceleasi servicii f bune, am mai stat la taclale ...si uite asa s-au scurs aproape doua ore fara sa imi dau seama cand.

Delia arata ff bine si de data asta I-am bagat mai mult in seama cercelusul :69

Multumesc Delia si abia astept sa ne revedem :)

see you tomorrow :laugh2

• Like 15
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee

post-163921-0-54579600-1499237409_thumb.jpg

O femeie rasata . Asta am gasit ieri in locatia din Pallady ....

Programarea pe whatsapp in cursul saptamanii trecute , initial pentru azi , dar am schimbat pentru marti ...trebuia sa sarbatoresc ziua Americii intr-un fel !!! :laugh2 ...Comunicare f buna .

Primit la timp harta Google cu locatia , asa ca nu a fost o problema sa ajung .

Locatia - o garsoniera moderna cu tot ce trebuie , mai putin un gel de dush 4men la dus  :slap2 ...

Delia - exact ca in ultimele poze . Blondul se potriveste f bine cu tenul ei , cu pielea fina , usor bronzata topless .Fatza draguta , inalta , sani mici , frumos conturati , sfarcuri erectile , cur de senzatie , fara pic de grasime ...

Cateva minute introductive la o tigara in bucatarie - deschisa , comunicativa, dush si transfer in zona patului ...m-a asteptat fara sutien , iar chilotii i-am dat eu  jos descoperind piercingul  micut din zona clitoridiana ...sarut , mangaieri , oral ...umed , placut , soft ...am trecut in 69 unde am descoperit o pizda fina , buna de lins ...dupa minute bune de supt , lins am trecut la NP fara sa fie nevoie de lubrifiant ...

Are una dintre cele mai stramte pizde pe care le-am futut .Se muleaza perfect pe pula , simti sfincterul vaginal mai strans decat multe dintre sficterele anale in care  mi-am bagat pula . In LOT post-163921-0-23180900-1499241750_thumb.gifse misca excelent , am schimbat fluent pozitiile si am finalizat  :doggystyle , framantandu-i bucile rotunde ...

post-163921-0-38603700-1499239862_thumb.jpg

O pauza de tigara -amandoi suntem fumatori ...

Masaj de relaxare ...face un masaj de intensitate medie , aproape profesional...

A doua finalizare a urmat acelasi tipar , doar ca la NP am trecut prin alte pozitii - misionar , umeri/craci , finalizare cu ea pe o parte si eu admirandu-i profilul in timp ce pompam din genunchi in pizda stramta ...

NOTE

- locatia - 9- periferica dar in rest ok 

-Delia -9-fatza placuta , corp armonios , piele fina , sani mici fermi , cur frumos 

-igiena -10 - nimic de reprosat nici pt locatie si nici pentru Delia , care este una din cele mai ingrijite fete la care am fost , ceva in genul Erika ...

-GFE -10 - prietenoasa , comunicativa , FK sustinut tot timpul intalnirii 

-ON - 8,5- soft , umed , foarte placut , suficient de adanc - nu sunt fun DT . Cu ceva mai multa atentie la 00 , pe care le mangaie placut , si CIM (de fapt nu am incercat ) ar avea un punct in plus ...

-NP- 10 - pizda stramta , lubrifiere naturala , implicare , contre , usoare gemete , intuieste schimbarea pozitiiior ...

De recomandat - nu trebuie ratata 

De revenit - oricand 

Cadou- 150 RON/1 1/2 h -probabil cel mai bun raport calitate/pret dp forum

post-163921-0-21040100-1499241639_thumb.jpg

PS- am pierdut meduza !!! :snap (Delia stie !!!)

• Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...