lexmarky Reputație: -273 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 26, 2017 Salutare, Am fost vineri la Delia,locatie cam indepartata pe niste stadute de pe langa b-dul Theodor Pallady,daca nu ai masina sau sa nu vi cu taxiul esti halit,garsionera ok pt.futai (nota-8,5),am fost intampinat de catre Delia intr-un costum de baie si pantofi cu toc,o fata inalta la 1,70m;cu un corp bine proportionat,usor skiny,piele fina si bronzata,niste sani micuti si un fund bun de pula(nota-8,5).Dupa dusul din partea mea am fost servit cu o cola si bomboane,am vorbit ceva timp si am trecut la actiune,cu mici pupicuri,nu FK,luat maciuca in gura,incercari de deep,o suge bine,nu accepta CIM,am pus prezervativul si am pus-o capra,se implica bine,geme usor,ii place pozitia,am finalizat dupa cateva minute bune.Al doilea numar tot la fel cu sculatul puli,m-am jucat si eu putin cu pasarica ei,la piercing,curata fara mirosuri deosebite si am pus-o in pozitia misionar,unde tot asa geme usor,se uita in ochi tai cand pompezi,la un moment dat s-a incolacit pur si simplu de mine cu piciorele,este foarte elastica fata...am ejaculat dupa cateva minute intense...(note:oral-8,5,normal-9,GFE-9) halat-100ron/2 numere/75minute best price on market Recomandare-DA 3 10 Link spre comentariu
gelutu12 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Buna! Am tot incercat sa dau de tine, spune mi te rog cand te pot gasi. Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iunie 27, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iunie 27, 2017 Buna! Am tot incercat sa dau de tine, spune mi te rog cand te pot gasi. Prietene , a fost disponibila 3 zile !! Stiu ca va este lene sa parcurgeti un topic pentru informatii dar plm , daca nu aveti rabdare cititi de la sfarsit catre inceput ! Ps: se intoarce in august . Link spre comentariu
gelutu12 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Ms mult! Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat Iulie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 3, 2017 Buna! 4-5 iulie disponibila in bucuresti! 6 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Iulie 3, 2017 Partajează Postat Iulie 3, 2017 Buna! 4-5 iulie disponibila in bucuresti!Stie baiatu....spre sa reusesc sa ma scot. 2 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2017 Salutare tuturor, Stiind inca de saptamana trecuta ca azi si maine Delia va fi prin Bucuresti, am reusit sa ma programez , asa ca azi am baut cafeaua impreuna Ce sa va mai zic? Aceleasi servicii f bune, am mai stat la taclale ...si uite asa s-au scurs aproape doua ore fara sa imi dau seama cand. Delia arata ff bine si de data asta I-am bagat mai mult in seama cercelusul Multumesc Delia si abia astept sa ne revedem see you tomorrow 15 8 Link spre comentariu
manivela15 Reputație: 2679 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Partajează Postat Iulie 5, 2017 O femeie rasata . Asta am gasit ieri in locatia din Pallady ....Programarea pe whatsapp in cursul saptamanii trecute , initial pentru azi , dar am schimbat pentru marti ...trebuia sa sarbatoresc ziua Americii intr-un fel !!! ...Comunicare f buna .Primit la timp harta Google cu locatia , asa ca nu a fost o problema sa ajung .Locatia - o garsoniera moderna cu tot ce trebuie , mai putin un gel de dush 4men la dus ...Delia - exact ca in ultimele poze . Blondul se potriveste f bine cu tenul ei , cu pielea fina , usor bronzata topless .Fatza draguta , inalta , sani mici , frumos conturati , sfarcuri erectile , cur de senzatie , fara pic de grasime ...Cateva minute introductive la o tigara in bucatarie - deschisa , comunicativa, dush si transfer in zona patului ...m-a asteptat fara sutien , iar chilotii i-am dat eu jos descoperind piercingul micut din zona clitoridiana ...sarut , mangaieri , oral ...umed , placut , soft ...am trecut in 69 unde am descoperit o pizda fina , buna de lins ...dupa minute bune de supt , lins am trecut la NP fara sa fie nevoie de lubrifiant ...Are una dintre cele mai stramte pizde pe care le-am futut .Se muleaza perfect pe pula , simti sfincterul vaginal mai strans decat multe dintre sficterele anale in care mi-am bagat pula . In LOT se misca excelent , am schimbat fluent pozitiile si am finalizat , framantandu-i bucile rotunde ...O pauza de tigara -amandoi suntem fumatori ...Masaj de relaxare ...face un masaj de intensitate medie , aproape profesional...A doua finalizare a urmat acelasi tipar , doar ca la NP am trecut prin alte pozitii - misionar , umeri/craci , finalizare cu ea pe o parte si eu admirandu-i profilul in timp ce pompam din genunchi in pizda stramta ...NOTE- locatia - 9- periferica dar in rest ok -Delia -9-fatza placuta , corp armonios , piele fina , sani mici fermi , cur frumos -igiena -10 - nimic de reprosat nici pt locatie si nici pentru Delia , care este una din cele mai ingrijite fete la care am fost , ceva in genul Erika ...-GFE -10 - prietenoasa , comunicativa , FK sustinut tot timpul intalnirii -ON - 8,5- soft , umed , foarte placut , suficient de adanc - nu sunt fun DT . Cu ceva mai multa atentie la 00 , pe care le mangaie placut , si CIM (de fapt nu am incercat ) ar avea un punct in plus ...-NP- 10 - pizda stramta , lubrifiere naturala , implicare , contre , usoare gemete , intuieste schimbarea pozitiiior ...De recomandat - nu trebuie ratata De revenit - oricand Cadou- 150 RON/1 1/2 h -probabil cel mai bun raport calitate/pret dp forumPS- am pierdut meduza !!! (Delia stie !!!) 5 5 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat Iulie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2017 😘😘😘😘😘😘 15 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Buna...ce faci? Te asteapta lumea si pe aici. Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat Iulie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2017 Buna. Ma pregatesc de intoarcere. Ma gandeam ca m-a uitat lumea din moment ce nu mai zice nimeni nimik:))) 7 Link spre comentariu
cataa80 Reputație: 1641 Postat Iulie 24, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 24, 2017 Buna. Ma pregatesc de intoarcere. Ma gandeam ca m-a uitat lumea din moment ce nu mai zice nimeni nimik:)))Buna...eu...oare, mai pot ajunge si eu la tine?.imi cer scuze public pt comportamentul meu. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2017 Buna...eu...oare, mai pot ajunge si eu la tine?.imi cer scuze public pt comportamentul meu. nu-i da idei... Link spre comentariu
112211 Reputație: 12 Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Cand revii in Bucuresti si in ce zona? Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat Iulie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2017 Incepand cu 1 august o sa fiu disponibila. 6 Link spre comentariu
vardevar Reputație: -514 Postat Iulie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2017 Și poziția frumoasa și persoana ta ,de o mare finete😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 asa tarziu ...parca stiam ceva ca mai devreme.... Link spre comentariu
lexmarky Reputație: -273 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2017 Buna...eu...oare, mai pot ajunge si eu la tine?.imi cer scuze public pt comportamentul meu.nu cred ca te mai primeste la ce probleme i-ai creat 1 10 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2017 Frumoasa fotografie... 14 8 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat Iulie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2017 Mai bine mai tarziu decat niciodata:)) 6 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2017 Daaa, vezi sa nu te prajesti prea tare :laugh2 14 8 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2017 14 8 Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 25, 2017 Ai scchimbat si locatia,mai accesibila ma refer? Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat Iulie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2017 In apropiere de piata progresul. O sa revin cu detalii. 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum