Sari la conținut

[Recomandare] Delia Piata Progresu 0725.668.699

Postări Recomandate

• Oras:.

Aaaa , ma trec pe lista !! Doar ce ies din bloc :D

Ps: acum apar carcotasii care fut doar pe centru , aa nasoala zona , nu ajunge metrou acolo , aa e zona Giurgiului , aa nu te muti si tu la fantani sau rond Alba , .... dastea !! Dar v-ati dus pana in camp pe Pallady dupa ea ! Sa nu va aud !!!

• Like 2
Link spre comentariu

Frate , locatia , in primul rand trebuie sa ii ofere ei siguranta , dupa noua ! Nu iti place nu te duci . Sunt multi care au ajuns sa fuga de zona Zepter , de ce ?? E plin de cuiburi si pesti ordinari ! Prefer o zona retrasa si ok decat o zona ca Alba Iulia , aia nu mai ofera discretie de ani de zile !! Vrei sa vezi cine fute curve , te duci in rond la o cafea si vizionezi !!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna! Tariful ramane aceasi 100lei/h indiferent ca am locatie pe Giurgiului, Dorobanti sau Aviatori. O sa incep cu programarile de luni si munca de pe 1 august incepand cu ora 10:30!!!!! Cum eu sunt punctuala si imi respect programarile si pe voi,aceasi pretentie o am si de la voi...in cazul in care intervine ceva ma poti anunta printr-un msj si nu ma supar...esti programat si a intervenit cv si nu ma anunti,te anunt eu de pe acum ca ai o bila neagra ca sa stii la ce sa te astepti stimate domn neserios:))

Va pup si va urez o seara minunata!!😘😘😘

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Buna! Tariful ramane aceasi 100lei/h indiferent ca am locatie pe Giurgiului, Dorobanti sau Aviatori. O sa incep cu programarile de luni si munca de pe 1 august incepand cu ora 10:30!!!!! Cum eu sunt punctuala si imi respect programarile si pe voi,aceasi pretentie o am si de la voi...in cazul in care intervine ceva ma poti anunta printr-un msj si nu ma supar...esti programat si a intervenit cv si nu ma anunti,te anunt eu de pe acum ca ai o bila neagra ca sa stii la ce sa te astepti stimate domn neserios:))

Va pup si va urez o seara minunata!!

PE 1 august la ora 11:00 ma poti programa pe mine pentru o ora. te pup

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

Felicitări... ești una din putinele care nu și modifica tariful ptr o anumită chestie...sper sa posta te vizitez...ðŸ‘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...