Sari la conținut

[Recomandare] Delia Piata Progresu 0725.668.699

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Un nou grup de membrii va fii lansat care are numeroase facilitati noi fata de cele existente!!

-  Logarea anonima sau Invisible mode activata

-  Membrii isi vor putea inchide si deschide topicele proprii (de la anumite sectiuni)

-  Posibilitate de a pedepsi trollii. Daca esti suparat pe hateri si pe trolli noi avem solutia cum sa "le sapi groapa" si sa-i impingi catre banarea permanenta automata.

-  Te deranjeaza ca primesti puncte negative de reputatie? Nu e nici o problema, am gasit solutia si remediul.

-  Moderare topicele proprii (in anumite conditii)

-  Culoare speciala

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Un nou grup de membrii va fii lansat care are numeroase facilitati noi fata de cele existente!!

-  Logarea anonima sau Invisible mode activata

-  Membrii isi vor putea inchide si deschide topicele proprii (de la anumite sectiuni)

-  Posibilitate de a pedepsi trollii. Daca esti suparat pe hateri si pe trolli noi avem solutia cum sa "le sapi groapa" si sa-i impingi catre banarea permanenta automata.

-  Te deranjeaza ca primesti puncte negative de reputatie? Nu e nici o problema, am gasit solutia si remediul.

-  Moderare topicele proprii (in anumite conditii)

-  Culoare speciala

sa pastrezi un loc pt al de henzo ca abia astepta sa se dea liber la nebunie sa faca el legea aici pe jungla mea :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...