lux12345 Reputație: 3671 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 13, 2017 delia, pa 29 oct esti libera? pe la 9, 9 si ceva dimineata.Octombrie:)))) sa te trec pe acum?)) 3 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Pai daca n am loc de altii....da, trece-ma. Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Pai daca n am loc de altii....da, trece-ma.Vedem vorbim. Imi scrii pe watsap. 3 1 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Septembrie 13, 2017 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘Mai fata, pune ceva pe tine, ca iar racesti! Daca nu ai cu ce sa te invelesti, ma sacrific eu Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Vedem vorbim. Imi scrii pe watsap. Sa inteleg ca ma bagi prin spate ? ) Daca da, scrie-mi tu )), invita-ma la tine Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Sa inteleg ca mi-o bagi prin spate ? ) Daca da, scrie-mi tu )), invita-ma la tine Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 13, 2017 . 4 4 Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1047 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 13, 2017 frate pari cam trist ai pățit ceva ???😂😂😆 4 Link spre comentariu
foxios Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Hello, can you plz pm me your phone in order to arrange a meeting ? Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Septembrie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Deci daca 5 conturi verzi si 5 lingai care au jucat fazan au scris recenzi bune, curva e automat promovata la top?Bravo delio tocmai ai arat ce a Juns nimfomane.Un tomberon imputit de pesti care isi promoveaza marfa la top.Felicitari si lui pizdicut pentru initiaiva!Daenerys cred ca stiu de unde atata suparare. 2 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Daenerys cred ca stiu de unde atata suparare. Eu cred ca asta este motivul supararii lui )) 2 3 Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1047 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 uite daca nimeni nu se simte ma simt eu ,daca vrei te pot ajuta fara nici un banut adica gratis ca de am un suflet mare ,in cautarea unui psiholog , prima ședință o plătesc eu dupa care te priveste ,ce zici?astept un raspuns 😉😆😆😅😅😄 2 Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Septembrie 14, 2017 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Chiar daca in general nu sunt un adept al recenziilor de la prima vizita presimt eu ca de data asta se merita ...Am contactat-o pe whatsapp , nici nu am retinut numarul de telefon la care raspunde , programarea si indrumarea am facut-o pe aceasta cale , totul a decurs foarte bine inca din faza aceasta , deja conversatiile decurgeau ca si cum eram niste vechi cunostinte , iti dai seama imediat ca este o persoana educata la celalat capat al firului .Totul a culminat cu intanlirea propriuzisa , cu toate ca mai citisem asa fugitiv cateva pagini de pe topicul ei si chiar vazusem o poza mai reprezentativa cu ea , surpriza a fost destul de mare ... , o fata superplacuta , frumoasa , senzuala si un pic adormita ... , eram probabil primul client pe ziua aceea si abia se trezise , ce sa mai lungim vorba , o prezenta foarte senzuala nici nu cred ca am mai intrebat de servicii , cadouri,eram total captivat de cat este de frumoasa si abia asteptam sa o simt asa mai in detaliu .Nici nu am realizat cand a trecut timpul , poate ca am stat prea mult la dus , poate ca am stat prea mult si de vorba , poate ca am insistat prea mult pe un preludiu cum rar am intanlit asa ceva , nu stiu cat a mai durat si actiunea dar una peste alta m-am cam lungit posibil sa fi mancat din timpul altcuiva , imi cer scuze pe aceasta cale potentialului ghinionist , nu a fost cu intentie ... Puncte forte ar fi multe , este o fata educata , probabil de aici vine totul , totul devine natural fara chestii deplasate sau fortate , chiar daca eu am un trac terbil la prima intanlire de data aceasta m-am simtit excelent in prezenta ei , poate o fi de vina vocea aceea placuta care s-a transformat asa incet incet in una senzuala ... , poate privirile printre ochii intredeschisi .... , poate sarutarile care alternau intre finete si pasiune , deja simt nevoia de a revenii , probabil se va intampla cat de curand .O singura problema am avut , nu stiu daca a remarcat dar eu nu am reusit sa-i spun pe numele de scena , parca numele Delia nu i se potriveste , nu are nimic grecesc in ea , in sfarsit ... , am si eu pitici pe creier probabil ...Cu multumiri pentru vizita si promit ca data viitoare am sa-ti fac un masaj mai fara emotii cu conditia ca si tu sa ma inveti sa ma joc cum trebuie cu piercingul ala micut , stiu eu ca sunt deficitar la capitolul asta 8 Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Sapt asta sunt full .mai am cateva locuri libere pt sapt viitoare.Bravo Delia !In ritmul asta daca pastrezi si serviciile ok cum ne-ai obisnuit apare si prima proprietate si primul BMW/Audi in curând !Mult succes. 2 Link spre comentariu
matrice12 Reputație: 63 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Salutare , voua va raspunde la nr de teledon din titlu sau mai exista alt nr ca incerc de doua zile si nu reusesc sa o prind. Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Daenerys cred ca stiu de unde atata suparare. Crezi ca dupa ce am fost violata, umilita, batjocorita, vanduta ca sclava, aproape de a fi asasinata, voi accepta propunerea unui slujitor de al meu, care se crede mare lord al spoturilor intre gladiatori si patron de bordeluri in timpul liber, sa profite de trupul meu care nu poate fi ars?Ii fac o propunere lordului Borcea: ma poate avea in timp ce facem dus in dracarys, sub gura lui Drogon. Sa vedem daca arde sau nu dupa Regina sa! https://media2.giphy.com/media/BvcvUfN8K6sBG/giphy.gif 4 4 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Aide plm mea...Balaceanca te asteaptaðŸ˜ðŸ˜ 19 7 Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1047 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 la mănăstire cu tine 🤣🤣😆😆 3 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Crezi ca dupa ce am fost violata, umilita, batjocorita, vanduta ca sclava, aproape de a fi asasinata, voi accepta propunerea unui slujitor de al meu, care se crede mare lord al spoturilor intre gladiatori si patron de bordeluri in timpul liber, sa profite de trupul meu care nu poate fi ars?Ii fac o propunere lordului Borcea: ma poate avea in timp ce facem dus in dracarys, sub gura lui Drogon. Sa vedem daca arde sau nu dupa Regina sa! https://media2.giphy.com/media/BvcvUfN8K6sBG/giphy.gifNu ofer consiliere psihologica:)) dute la balaceanca ca sigur acolo mai au locuri:)) 5 1 Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Crezi ca dupa ce am fost violata, umilita, batjocorita, vanduta ca sclava, aproape de a fi asasinata, voi accepta propunerea unui slujitor de al meu, care se crede mare lord al spoturilor intre gladiatori si patron de bordeluri in timpul liber, sa profite de trupul meu care nu poate fi ars?Ii fac o propunere lordului Borcea: ma poate avea in timp ce facem dus in dracarys, sub gura lui Drogon. Sa vedem daca arde sau nu dupa Regina sa! https://media2.giphy.com/media/BvcvUfN8K6sBG/giphy.gif Violată?? 4 4 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Nu ofer consiliere psihologica:)) dute la balaceanca ca sigur acolo mai au locuri:))Imi spui tu mie... tu care sugi puli zilnic de nu ai timp nici de tine si programezi clientii in avans 2 saptamani la ce e la curu si pizda ta, ca imi trebuie mie un psihiatru? Ipocrito! 3 5 Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Imi spui tu mie... tu care sugi puli zilnic de nu ai timp nici de tine si programezi clientii in avans 2 saptamani la ce e la curu si pizda ta, ca imi trebuie mie un psihiatru? Ipocrito!Nu inteleg!!varianta de mai sus cu violu...cine te-a violat??!!cine te-a vândut??unde si pe ce pret?fa un pic lumina! 4 4 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Imi spui tu mie... tu care sugi puli zilnic de nu ai timp nici de tine si programezi clientii in avans 2 saptamani la ce e la curu si pizda ta, ca imi trebuie mie un psihiatru? Ipocrito!Stai draga linistita..nu imi purta tu mie de grija...Recunoaste ca ai ramas cu traume:)) din moment ce tu strigi pe aici ca ai fost violata eu trag concluzia ca nu te-a violat cum trebuie:)) ma ofer sa ti platesc o intalnire cu un psiholog daca stai prost cu finantele:)) 5 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Stai draga linistita..nu imi purta tu mie de grija...Recunoaste ca ai ramas cu traume:)) din moment ce tu strigi pe aici ca ai fost violata eu trag concluzia ca nu te-a violat cum trebuie:)) ma ofer sa ti platesc o intalnire cu un psiholog daca stai prost cu finantele:))Contribui si eu daca e nevoie...dar ia l si pe dracaryas😂😂😂 17 8 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Contribui si eu daca e nevoie...dar ia l si pe dracarys😂😂😂 17 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum