Sari la conținut

sweet pleasure

Postări Recomandate

Postat

Si nu poti sa spui cat ai lasat in plus ? :)

La inceput i-am inmanat o hartie de 500 lei pentru plata celor doa ore, a coborat sa faca plata si s-a intors in timp ce eu eral la dus. Mi-a lasat restul de 100 lei langă hainele mele. La sfarsit i-am spus ca restul (cei 100 lei) sunt pentru ea.

Postat

Aloooooo, nu mai scrieti ce nu trebuie. Mai ales daca e vorba de sex. Chiar si de tips.  Le faceti rau fetelor. Mai toti bossii de la saloane citesc aici iar unii chiar si-au facut conturi si ne trag de limba. Gasiti alte mijloace de comunicare.

• Like 1
Postat

Aloooooo, nu mai scrieti ce nu trebuie. Mai ales daca e vorba de sex. Chiar si de tips.  Le faceti rau fetelor. Mai toti bossii de la saloane citesc aici iar unii chiar si-au facut conturi si ne trag de limba. Gasiti alte mijloace de comunicare.

Am răspuns postării lui da da da tocmai pentru a fi explicit ca nu a fost vorba de contact sexual.

Cu privire la tips, dacă administratorul crede ca e cazul sa o sancționeze pe Larisa pentru gestul meu înseamnă că nu e un prea bun administrator, cu atât mai mult în ceea ce o priveşte pe Larisa, care poate că mai trebuie sa se perfecționeze la tehnica masajului de relaxare si erotic, dar care chiar excelează in privința bunului simț şi nu a lăsat impresia că ar fi necesar tips pentru a presta serviciile cu toata atenția şi priceperea sa. Acum nu mi se întâmpla nici mie foarte des să am la îndemână hârti de 500 să pot face gestul de a nu lua restul de la prețul pentru două ore, şi cred că e la fel pentru majoritatea clienților, aşa că administratorul poate să stea liniştit.

• Oras:Bucuresti
Postat

Am răspuns postării lui da da da tocmai pentru a fi explicit ca nu a fost vorba de contact sexual.

Cu privire la tips, dacă administratorul crede ca e cazul sa o sancționeze pe Larisa pentru gestul meu înseamnă că nu e un prea bun administrator, cu atât mai mult în ceea ce o priveşte pe Larisa, care poate că mai trebuie sa se perfecționeze la tehnica masajului de relaxare si erotic, dar care chiar excelează in privința bunului simț şi nu a lăsat impresia că ar fi necesar tips pentru a presta serviciile cu toata atenția şi priceperea sa. Acum nu mi se întâmpla nici mie foarte des să am la îndemână hârti de 500 să pot face gestul de a nu lua restul de la prețul pentru două ore, şi cred că e la fel pentru majoritatea clienților, aşa că administratorul poate să stea liniştit.

Nu stiu de ce, dar comentariile recentului nostru coleg "nairdanairda" ma umplu de suspiciuni, au asa un iz artificial!

Ma rog, va trebui sa acceptam si astfel strategii mai putin conventionale, ce sa facem, vremuri grele... ;-)

Postat

Nu stiu de ce, dar comentariile recentului nostru coleg "nairdanairda" ma umplu de suspiciuni, au asa un iz artificial!

Ma rog, va trebui sa acceptam si astfel strategii mai putin conventionale, ce sa facem, vremuri grele... ;-)

Poate nu e un lucru rău ca am lăsat impresia ca am vreo legătură cu patronatul stabilimentului, oare voi primii atenție sporită din partea fetelor la următoarea vizită? Poate chiar pot sa emit o factură firmei pentru promovare. ☺

Nu țin neapărat sa postez recenzii pe forum, m-am gândit ca ar fi frumos să şi contribui nu doar sa beneficiez de informațiile de pe forum. Prima postare am făcut-o şi pentru a scăpa de mesajul de întimpinare care îmi cerea să postez, iar ulterioarele pentru a clarifica că nu am obținut servicii sexuale în stabiliment, un coleg înțelegând acest aspect din postarea mea.

Oricum o perioadă nu o sa mai postez pe acest topic dacă stilul meu de comunicare a informațiilor induce confuzie, chiar nu vreau să aduc deservicii nici fetelor din stabiliment nici forumului.

Postat

Ce chestie, or fi renunțat la locația de la Unirii ? Probabil chiria prea mare pentru vremurile astea. Era central totuși, cu multe camere, vreo 6 cred.

Postat

Ce chestie, or fi renunțat la locația de la Unirii ? Probabil chiria prea mare pentru vremurile astea. Era central totuși, cu multe camere, vreo 6 cred.

am sunat azi in repetate rânduri la intervale diferite de timp la Brâncoveanu, la mai multe numere ale fetelor și sunau închis sau nu răspundea nimeni
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat

am sunat azi in repetate rânduri la intervale diferite de timp la Brâncoveanu, la mai multe numere ale fetelor și sunau închis sau nu răspundea nimeni

Deschis duminica? Greu de crezut...

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Deschis duminica? Greu de crezut...

nu știu ca la ei nu am văzut niciun program nimic ....la ei suni la noroc ...
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

du te ma la culcare cacaciosule cu aloooo-ul m..i...Te ai inscris acum cateva zile si dai tu sfaturi ce sa zica si ce sa nu se zica. De ce le face rau fetelor?? Crezi ca cineva din lumea asta care lucreaza sau frecventeaza cluburile de masaj erotic nu stie ce se intampla acolo????

Postat

du te ma la culcare cacaciosule cu aloooo-ul m..i...Te ai inscris acum cateva zile si dai tu sfaturi ce sa zica si ce sa nu se zica. De ce le face rau fetelor?? Crezi ca cineva din lumea asta care lucreaza sau frecventeaza cluburile de masaj erotic nu stie ce se intampla acolo????

du-te măh tu în p.m. de bolovan. Mare prost poți să fii, pleacă drak de-aici că nu stau să-ți explic. Jet !

Postat

De Alina mai stie cineva ceva?

Cea tunsa scurt, tatuaje si ochelari care a lucrat la vila unirii? Se mutase pe cont propriu dar nu mai dau de ea

• Membru Premium
Postat

Are topic pe forum , Doamna 31 ani dominare....

Dar și tarif actual de 300 Lei pe oră....fără sex...

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Salut!
A fost careva in locatia din Pipera?
Cum e, usor de ajuns, ai unde parca?

De Miriam poate sa ne zica cineva ceva?
Multam! ;-)

• Oras:tgv
  • Oras:tgv
Postat

Eu ma duc destul de des in locatia din Pipera. Inainte la Snagov :) .

Am testat fetele de acolo destul de profund.

Ca si clasament

1 - Magda - se implica destul de mult, senzuala, masaj de relaxare excelent, de erotic nu mai zic, se adapteaza perfect situatiei, ramane printe cele mai bune fete intalnite de mine in acest domeniu

2 - Miriam - o tipa OK, prestatie similara Magdei, insa usor depunctata la masajul de relaxare si initiativa

3 - Silvia - masaj de relaxare excelent, chiar si erotic, insa are un obicei de a chinui barbatii cam mult, parca prea insistenta pe anumite aspecte.

Postat

Ca si clasament

1 - Magda - se implica destul de mult, senzuala, masaj de relaxare excelent, de erotic nu mai zic, se adapteaza perfect situatiei, ramane printe cele mai bune fete intalnite de mine in acest domeniu

2 - Miriam - o tipa OK, prestatie similara Magdei, insa usor depunctata la masajul de relaxare si initiativa

3 - Silvia - masaj de relaxare excelent, chiar si erotic, insa are un obicei de a chinui barbatii cam mult, parca prea insistenta pe anumite aspecte.

Multumim colegu'! :)

• Membru Premium
Postat

Sanse ca Silvia sa se futa sunt frate Gogoncea ? Tks.

Postat

Ca si clasament

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Scuze pentru quote. Si eu am mers la Snagov, la Simona. Am observat ca nu mai e la sweetpleasure.

salut 

este maseuza pe cont propriu 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/simona/8fg1eh60hi657hd32ed54fdi3gf26fgh.html

locatia o are in rond la alba iulia 

200 H

merita sa mergi la ea , pupaturi , accepta cunnilingus si annilingus 

am finalizat pe sanii ei si surpriza a inceput sa imi faca un oral neprotejat 

daca cauti dupa nr de telefon al ei are si topic aici , am inteles ca suplimentar face si sex 

Postat

A, e bine de stiut. Nu ar strica o vizita. Eu am fost multumit de serviciile ei, e o tipa ok. Am vrut sa fac si o recenzie chiar, dar nu mai lucra aici si nu am vrut sa ma trezesc eu off topic. Cheers.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...