Sari la conținut

sweet pleasure

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Cine a fost la Clara sau Camelia??? Char nu a fost nimeni?e in Stagov si nu as face drumul daca nu merita

Reputație: 787
  • Oras:Bucuresti
Postat

Multi au fost, dar sunt ai dracu' si nu posteaza tocmai ca te vad pe tine asa disperat.

Postat

Cenzura....nu posteaza nimeni..hormi asta e suparat foc...ce plua mea ai?..aici se posteaza...e intim fara nume...care e problema?...nici un comentariu...ma sacrific si sun pentru dameza Simona,are corp sexy,daca mai e si focoasa.imi fac card dedicat.

Postat

Fetele de pe site sunt actualizate?

da, sunt. Blonda (Simona) e frumusica la fata pentru varsta ei.

Postat

Pe site apare la Unirii. Unde e pana la urma?

E la unirii.

E buna la pat?Merita sa o vizitez?

Nu stiu, ca eu am fost la Corina si am regretat ca nu am luat-o pe ea. Ea era pe canapea cand am intrat eu.

Reputație: 787
Postat

Cenzura....nu posteaza nimeni..hormi asta e suparat foc...ce plua mea ai?..aici se posteaza...e intim fara nume...care e problema?...nici un comentariu...ma sacrific si sun pentru dameza Simona,are corp sexy,daca mai e si focoasa.imi fac card dedicat.

...din unii efectiv țâșnește prostia...

Postat

Daca vreți sa aveți parte de o experiența cu totul deosebita, va recomand sa mergeți la domnișoara Alina de la vila Unirii. :) Dupa părerea mea, ea este singura care isi merita statutul de maseoza. Un masaj de relaxare de calitate, facut cum trebuie in urma căruia te vei simti cu adevărat relaxat. Este îngrijită si isi da tot interesul sa te simti bine alături de ea. O femeie cu o sexualitate deosebita, iar in ceea ce privește squirtul, este real si f puternic 😉😉

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Alina este cea mai buna in acest moment de la Unirii

a fost la ea de 2 ori

squirtul esre real , daca aveti si mici fantezii poarta si ochelari

poate sa faca dominare usoara , mie unul mi-a dat dat bataie la fund cu cureaua , te poate penetra cu degetelul in anus

are si tatuaje reale

merita !

Postat

Alina este cea mai buna in acest moment de la Unirii

a fost la ea de 2 ori

squirtul esre real , daca aveti si mici fantezii poarta si ochelari

poate sa faca dominare usoara , mie unul mi-a dat dat bataie la fund cu cureaua , te poate penetra cu degetelul in anus

are si tatuaje reale

merita !

arata si cel mai bine dintre toate, cu toate ca are +30.

in rest, mai toate sunt grasane, cu sunci atarnate.

• Minus 1
Postat

Esti sigur ca este Biana de la Snagov? pare mai "creola" cea din filmuletul tau...daca ar fi ea, ar fi numai de bine! :-)

Si eu am crezut ca nu e ea la inceput, insa dupa gesticulatii, degetele de la maini  si gat mi-am dat seama ca e ea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...