Sari la conținut

Informatii despre fimoza

Postări Recomandate

Reputație: 15269
  • Oras:-
Postat

Fa sex linistit.Nu da banii pe urolog.Oricum ala numa te taie sa-ti ia banii.Si te vede si lumea.

Dupa simptome esti in regula.

Orice mai apare pe parcurs si nu esti sigur ,contacteaza-ma linistit in continuare

Corect! Prima data se documenteaza daca tot e novice la acest capitol, dupa aceea (daca are o problema gen strangulare, durere, s.a.) merge la consult. Daca nu e necesar pastreaza banii pentru prezervative si e liber ca pasarea cerului sa-si bage poola in cele mai interesante vagine.

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

ce lume rea...cumetre nu te opera... bagă-ți 2-3 bile și un zar... să vezi după aia ce bine te simți tu cât și fetele... :))

• Like 3
  • Minus 8
Reputație: 5960
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

ce lume rea...cumetre nu te opera... bagă-ți 2-3 bile și un zar... să vezi după aia ce bine te simți tu cât și fetele... :))

Trebuie precizat ca The Godfather este membru al echipei de chirurgie estetica (si reparatorie.)Aceeasi parere.

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mădălino ,ai băgat-o?

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Mădălino ,ai băgat-o?

Cre' c-a nimerit si ea pa unu' cu fimoza!

• Like 2
  • Minus 11
Postat

Deci pana la urma daca fac circumcizia aia nu mai am acea senzatie intensa?

Din contră o să fie mult mai puternică...

• Like 1
  • Minus 8
Reputație: 1045
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Deci pana la urma daca fac circumcizia aia nu mai am acea senzatie intensa?

O să mori mă!  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Fa sex linistit.Nu da banii pe urolog.Oricum ala numa te taie sa-ti ia banii.Si te vede si lumea.

Dupa simptome esti in regula.

Orice mai apare pe parcurs si nu esti sigur ,contacteaza-ma linistit in continuare

PS.Inca un client multumit

O sa vad ce as putea face de asemenea ce dezavantaj ai?

Am citit cate ceva pe net insa vreau ceva concret.

Postat

Cum mama zmeului a ajuns asta cu fimoza la varsta la care poate intretine act sexual ? De urinat putea urina normal ?

Fimoza este definită prin existenţa unui orificiu preputial strâmt, datorită unui inel fibros prepuţial, care nu permite decalotarea glandului. Poate fi congenitală, se asociază frecvent şi cu un exces prepuţial „în bot de tapir” si secundară, unor infecţii locale (balanopostite) sau după  decalotarea forţată care lezează prepuţul şi duce la formarea unor fisuri  prepuţiale ce se cicatrizează stenozant, având ca rezultat final fimoza. Poate fi considerată fiziologică până la vârsta de 4-5 ani
  • Like 2
Postat

O pot decalota normal insa cand am erectie cu greu si trebuie ca eu sa o decalotez si parca o fortez si ma doare s-au am doar impresia. In erectie am si capul penisului mov..

Postat

Deci e cumva telescopica, o iei si o desfasori manual, cum ar veni .... asta trebuia rezolvata pe la 4, 5 ani ..... e mov ca ramane sangele acolo nu circula inapoi ca-l tine preputul foarte strans mai jos, cum de nu te-a vazut niciun doctor pe matale ? Pe bune ca nu esti din ceva sat uitat de lume ?

Postat

Deci e favorabil sa fac circumcizia din cate am inteles? O sa merg la un urolog pana la urma.

Postat

Deci e cumva telescopica, o iei si o desfasori manual, cum ar veni .... asta trebuia rezolvata pe la 4, 5 ani ..... e mov ca ramane sangele acolo nu circula inapoi ca-l tine preputul foarte strans mai jos, cum de nu te-a vazut niciun doctor pe matale ? Pe bune ca nu esti din ceva sat uitat de lume ?

:) Cam toate putzele sunt telescopice mi se pare, in afara celor care au intrat la pensie...  :laugh2

Reputație: 15269
Postat

Deci e favorabil sa fac circumcizia din cate am inteles? O sa merg la un urolog pana la urma.

Greu cu tine. =)) Cum spuneam si mai sus, de pula nu ne batem joc! deci...Nu cred ca e favorabil sa faci circumcizie! Constientizezi ce inseamna? Pierzi tot tesutul preputului in care sunt terminatii nervoase sensibile si responsabile cu transmiterea placerii sexuale. Mai exista unele dezavantaje ale circumciziei realizate la aceasta varsta (le gasesti in informatiile existente pe internet).

Iti repet: exista posibilitatea ca medicul urolog sau chirurg-estetician sa-ti faca o incizie a inelului fibros care-ti largeste preputul. In felul acesta pastrezi tesutul intact. Nu inlaturi nimic! Ei au experienta in astfel de operatii si stiu cu precizie unde si cat trebuie sa intervina.

Dar si la asta sa recurgi numai si numai daca ai probleme in cadrul unui act sexual si daca problemele tale persista in timp (daca la penetrare simti senzatie dureroasa si in felul acesta te afli in imposibilitatea de a realiza un act sexual consistent, normal si satisfacator).

Deci te rog sa-ti acorzi timp suficient. Ai toate sansele sa se produca o largire treptata a preputului, exact cat e necesar. Ai nevoie de practica. :)

O pot decalota normal insa cand am erectie cu greu si trebuie ca eu sa o decalotez si parca o fortez si ma doare s-au am doar impresia. In erectie am si capul penisului mov..

Cred ca si tu iti dai seama ca sunt penisuri cu conformatie diferita. Uita-te putin prin cateva filme xxx si acorda o mai mare atentie detaliilor. Vei observa barbati care au exact aceeasi culoare ca si a ta. E firesc sa fie in erectie mov, cu aspect usor vinetiu pentru ca este puternic vascularizat, irigat de vase de sange.

Concluzie: sfatul lui @The Godfather si @nobel e sa nu te operezi niciodata. Retine si asta: indiferent ce-ti propune medicul urolog (daca alegi sa faci un consult), TU esti cel care ia decizia finala. Sa nu te lasi influentat daca-ti spune ca trebuie sa-ti faci circumcizie. El castiga mai mult, tu pierzi mai mult. Eu ti-am dat o solutie intermediara care te scapa definitiv de problema cu fimoza. Inclin sa cred totusi ca vei reusi sa-ti largesti preputul daca esti atent, rabdator si aloci suficient timp pentru asta. Succes! :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...