skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 4, 2016 Oras:- Oras:- Postat Mai 4, 2016 Fa sex linistit.Nu da banii pe urolog.Oricum ala numa te taie sa-ti ia banii.Si te vede si lumea.Dupa simptome esti in regula.Orice mai apare pe parcurs si nu esti sigur ,contacteaza-ma linistit in continuareCorect! Prima data se documenteaza daca tot e novice la acest capitol, dupa aceea (daca are o problema gen strangulare, durere, s.a.) merge la consult. Daca nu e necesar pastreaza banii pentru prezervative si e liber ca pasarea cerului sa-si bage poola in cele mai interesante vagine.
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 4, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 4, 2016 ce lume rea...cumetre nu te opera... bagă-ți 2-3 bile și un zar... să vezi după aia ce bine te simți tu cât și fetele... ) 3 8
nobel Reputație: 5960 Postat Mai 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Mai 4, 2016 ce lume rea...cumetre nu te opera... bagă-ți 2-3 bile și un zar... să vezi după aia ce bine te simți tu cât și fetele... )Trebuie precizat ca The Godfather este membru al echipei de chirurgie estetica (si reparatorie.)Aceeasi parere. 3
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 4, 2016 Mădălino ,ai băgat-o?Cre' c-a nimerit si ea pa unu' cu fimoza! 2 11
gentleman tb Reputație: 4 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2016 Deci pana la urma daca fac circumcizia aia nu mai am acea senzatie intensa?
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 4, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 4, 2016 Deci pana la urma daca fac circumcizia aia nu mai am acea senzatie intensa?Din contră o să fie mult mai puternică... 1 8
picon Reputație: 1045 Postat Mai 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 4, 2016 Deci pana la urma daca fac circumcizia aia nu mai am acea senzatie intensa?O să mori mă!
gentleman tb Reputație: 4 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 5, 2016 Fa sex linistit.Nu da banii pe urolog.Oricum ala numa te taie sa-ti ia banii.Si te vede si lumea.Dupa simptome esti in regula.Orice mai apare pe parcurs si nu esti sigur ,contacteaza-ma linistit in continuare PS.Inca un client multumitO sa vad ce as putea face de asemenea ce dezavantaj ai? Am citit cate ceva pe net insa vreau ceva concret.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Mai 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Mai 5, 2016 Cum mama zmeului a ajuns asta cu fimoza la varsta la care poate intretine act sexual ? De urinat putea urina normal ? Fimoza este definită prin existenţa unui orificiu preputial strâmt, datorită unui inel fibros prepuţial, care nu permite decalotarea glandului. Poate fi congenitală, se asociază frecvent şi cu un exces prepuţial „în bot de tapir” si secundară, unor infecţii locale (balanopostite) sau după decalotarea forţată care lezează prepuţul şi duce la formarea unor fisuri prepuţiale ce se cicatrizează stenozant, având ca rezultat final fimoza. Poate fi considerată fiziologică până la vârsta de 4-5 ani 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2016 De dimineata iar despre putza ta?! Te-ai lamurit cu fimoza, acum sa ne spui cat de mare/mica e putza?
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 5, 2016 Poasă facă şiun selfi ! 1
gentleman tb Reputație: 4 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 5, 2016 O pot decalota normal insa cand am erectie cu greu si trebuie ca eu sa o decalotez si parca o fortez si ma doare s-au am doar impresia. In erectie am si capul penisului mov..
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 5, 2016 No fi dă la vopseaua dă uăuă ? 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Mai 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Mai 5, 2016 Deci e cumva telescopica, o iei si o desfasori manual, cum ar veni .... asta trebuia rezolvata pe la 4, 5 ani ..... e mov ca ramane sangele acolo nu circula inapoi ca-l tine preputul foarte strans mai jos, cum de nu te-a vazut niciun doctor pe matale ? Pe bune ca nu esti din ceva sat uitat de lume ?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Mai 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Mai 5, 2016 No fi dă la vopseaua dă uăuă ? E de la blugi 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Mai 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Mai 5, 2016 Se cangreneaza buey .... cand devine negru, iei brisca si-l retezi
gentleman tb Reputație: 4 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 5, 2016 Deci e favorabil sa fac circumcizia din cate am inteles? O sa merg la un urolog pana la urma.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2016 Deci e cumva telescopica, o iei si o desfasori manual, cum ar veni .... asta trebuia rezolvata pe la 4, 5 ani ..... e mov ca ramane sangele acolo nu circula inapoi ca-l tine preputul foarte strans mai jos, cum de nu te-a vazut niciun doctor pe matale ? Pe bune ca nu esti din ceva sat uitat de lume ? Cam toate putzele sunt telescopice mi se pare, in afara celor care au intrat la pensie...
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Mai 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Mai 5, 2016 Du-te mai omule la doctor nu sta sa facem noi misto de tine, ca e aici, sfatul medicului ?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Mai 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Mai 5, 2016 Cam toate putzele sunt telescopice mi se pare, in afara celor care au intrat la pensie... Da mai, da' la ce descrie amaratul asta, a lui e manuala, majoritatea le avem automatizate 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2016 Da mai, da' la ce descrie amaratul asta, a lui e manuala, majoritatea le avem automatizate
gyorgye69 Reputație: 4032 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2016 La laba te doare????? Du-te mah, dar pe repede inainte, si lasa-ne!
danoneboy Reputație: 149 Postat Mai 5, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 5, 2016 O să mori mă! caterincosule !
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 5, 2016 Oras:- Oras:- Postat Mai 5, 2016 Deci e favorabil sa fac circumcizia din cate am inteles? O sa merg la un urolog pana la urma.Greu cu tine. Cum spuneam si mai sus, de pula nu ne batem joc! deci...Nu cred ca e favorabil sa faci circumcizie! Constientizezi ce inseamna? Pierzi tot tesutul preputului in care sunt terminatii nervoase sensibile si responsabile cu transmiterea placerii sexuale. Mai exista unele dezavantaje ale circumciziei realizate la aceasta varsta (le gasesti in informatiile existente pe internet).Iti repet: exista posibilitatea ca medicul urolog sau chirurg-estetician sa-ti faca o incizie a inelului fibros care-ti largeste preputul. In felul acesta pastrezi tesutul intact. Nu inlaturi nimic! Ei au experienta in astfel de operatii si stiu cu precizie unde si cat trebuie sa intervina.Dar si la asta sa recurgi numai si numai daca ai probleme in cadrul unui act sexual si daca problemele tale persista in timp (daca la penetrare simti senzatie dureroasa si in felul acesta te afli in imposibilitatea de a realiza un act sexual consistent, normal si satisfacator).Deci te rog sa-ti acorzi timp suficient. Ai toate sansele sa se produca o largire treptata a preputului, exact cat e necesar. Ai nevoie de practica. O pot decalota normal insa cand am erectie cu greu si trebuie ca eu sa o decalotez si parca o fortez si ma doare s-au am doar impresia. In erectie am si capul penisului mov..Cred ca si tu iti dai seama ca sunt penisuri cu conformatie diferita. Uita-te putin prin cateva filme xxx si acorda o mai mare atentie detaliilor. Vei observa barbati care au exact aceeasi culoare ca si a ta. E firesc sa fie in erectie mov, cu aspect usor vinetiu pentru ca este puternic vascularizat, irigat de vase de sange. Concluzie: sfatul lui @The Godfather si @nobel e sa nu te operezi niciodata. Retine si asta: indiferent ce-ti propune medicul urolog (daca alegi sa faci un consult), TU esti cel care ia decizia finala. Sa nu te lasi influentat daca-ti spune ca trebuie sa-ti faci circumcizie. El castiga mai mult, tu pierzi mai mult. Eu ti-am dat o solutie intermediara care te scapa definitiv de problema cu fimoza. Inclin sa cred totusi ca vei reusi sa-ti largesti preputul daca esti atent, rabdator si aloci suficient timp pentru asta. Succes! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum