rasfa Reputație: 292 Postat Mai 8, 2016 Oras:las... Oras:las... Postat Mai 8, 2016 Un joc aici pe valoare. Ex : -Ai tupeu sa sugi?-Nu Ai tupeu sa ..etc. Incep eu. Ai tupeu sa o lingi pe rozkendra?
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 8, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 8, 2016 Un joc aici pe valoare. Ex : -Ai tupeu sa sugi?-Nu Ai tupeu sa ..etc. Incep eu. Ai tupeu sa o lingi pe rozkendra? Ți-ai deschis cofetărie ?E pericol de diabet ?
Administrator pisicuts Reputație: 114942 Postat Mai 8, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 8, 2016 de 2 zile de cand a fost banata permanent rozkendra e in agonie totala 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 8, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 8, 2016 de 2 zile de cand a fost banata permanent rozkendra e in agonie totalaȘtii tu ceva ce nu știm noi ?
Administrator pisicuts Reputație: 114942 Postat Mai 8, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 8, 2016 Știi tu ceva ce nu știm noi ? )))
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 8, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 8, 2016 cam suferi )Nu se poate dragoste fără suferință !
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 8, 2016 Postat Mai 8, 2016 Nu se poate dragoste fără suferință ! Dragoste pe dracu! Pt. mine a fost evident de la bun inceput ca pisicuts nu are nicio treaba cu ea. Se vedea, din modul in care vorbeste cu ea, ca nu are pic de respect in ceea ce o priveste. Ii vorbea foarte urat. Poate ca asta a si dat apa la moara celorlalti colegi sa o trateze la fel, lipsit de respect. In fine, nu vreau sa invart eu cutitul in rana acum. PS: Imi pare rau ca nu reusesc sa citesc nimic din jpg-ul postat de pisicuts; e scrisul foarte mic iar eu citesc si scriu exclusiv de pe telefon. 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 8, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 8, 2016 Dragoste pe dracu! Pt. mine a fost evident de la bun inceput ca pisicuts nu are nicio treaba cu ea. Se vedea, din modul in care vorbeste cu ea, ca nu are pic de respect in ceea ce o priveste. Ii vorbea foarte urat. Poate ca asta a si dat apa la moara celorlalti colegi sa o trateze la fel, lipsit de respect. In fine, nu vreau sa invart eu cutitul in rana acum. PS: Imi pare rau ca nu reusesc sa citesc nimic din jpg-ul postat de pisicuts; e scrisul foarte mic iar eu citesc si scriu exclusiv de pe telefon. Maxim 5 secunde am stat pe textul cu pricina. E total needucativ, ca să nu zic altfel 3
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 8, 2016 Postat Mai 8, 2016 Maxim 5 secunde am stat pe textul cu pricina. E total needucativ, ca să nu zic altfelEu l-am citit, dar bagam strambe si puneam sare pe rana .
rasfa Reputație: 292 Postat Mai 8, 2016 Oras:las... Oras:las... Autor Postat Mai 8, 2016 de 2 zile de cand a fost banata permanent rozkendra e in agonie totala cum iai dat ban looool ??? Motanel vrei probleme cu mine ?
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 8, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 8, 2016 Eu l-am citit, dar bagam strambe si puneam sare pe rana .Iodată , se știeeeeee!
rasfa Reputație: 292 Postat Mai 8, 2016 Oras:las... Oras:las... Autor Postat Mai 8, 2016 https://youtu.be/EQeeK3WEqO4 pt frați mei dp redtube pup
saffron pnk Reputație: 389 Postat Mai 9, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 9, 2016 ))) Untitled.jpg
Administrator pisicuts Reputație: 114942 Postat Mai 9, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 9, 2016 ))))))rozkendra am planuri mari: vreau sa ne-mpacam, sa banam toti dusmanii de pe forum, sa te fac moderatoare si sa fugim impreuna in Miami.Dar mai inainte de toate pui poze noi pe forum. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Postat Mai 9, 2016 ))))))rozkendra am planuri mari: vreau sa ne-mpacam, sa banam toti dusmanii de pe forum, sa te fac moderatoare si sa fugim impreuna in Miami.Dar mai inainte de toate pui poze noi pe forum.anal ?
moccasin Reputație: -4 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2016 Eu cred ca m-as risca...daca ma ajuta si taica Picon si facem rost si de masti de gaze apoi o inghesuim intr-un lift, il blocam intre etaje si ne ocupam sa fie satisfacuta...peste tot)))) In ce priveste limbile la ea se aplica regula ala...doar cu celofan pus pe fofloanca, altfel microbii ei abia asteapta sa ma invadeze))) 1 1
picon Reputație: 1045 Postat Mai 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 9, 2016 Nu mă băg!
randunica Reputație: 6427 Postat Mai 10, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 10, 2016 ))))))rozkendra am planuri mari: vreau sa ne-mpacam, sa banam toti dusmanii de pe forum, sa te fac moderatoare si sa fugim impreuna in Miami.Dar mai inainte de toate pui poze noi pe forum.asta e dragoste cu nabadai! 1
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 11, 2016 Oras:Catania Oras:Catania Postat Mai 11, 2016 Știi tu ceva ce nu știm noi ? Nu existâ ca nea Pisicu' sâ nu știe ceva din ce știm noi. S-a născut talent și valoare! https://www.youtube.com/watch?v=9IiqDpvwpjw
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum