Sari la conținut

Recomandare moderator pentru sectiunea alte orase.

Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

Va salut pe toti.

Cei care au mai citit recenziile mele stiti ca nu am o vena de scriitor,deci nici acum sa nu asteptati un miracol

A trecut aproape doua saptamini,de ziua cea neagra cand stimatul Cautatorul a anuntat retragerea sa ca si moderator. Doua saptamani in care nu s-a razgandit,nu a resimtit decizia sa. Dupa parerea mea el a fost si este asul asilor.Cu afirmatia mea nu vreu sa degradez pe nici un alt moderator. Afriq si Ciocan aveti aprecierea mea. Am avut onoarea sa vorbesc si cu Afriq si u Ciocan la PM. Dupa observatiile mele amandoi fac treaba foarte buna pe area Bucuresti,dar cum mi-au spus ei nu au drept la sectia: alte orase,si totusi Ciocan m-a ajutat cand i-am raportat o abatere majora,el fiind singurul moderator online.

La sectia alte orase a ramas stimatul Pisicuts de unu singur cine incearca sa tine ordine.

@pisicuts stii foarte bine cat de mult te apreciez,admir si ai toata stima mea(numai pt faptul ca ar suna prea gay nu spun si altceva :) )dar cateodata esti depasit de situatie. Cred,stiu ca e foarte sau destul de greu,ca de unu singur sa tii ordine la atate orase(si sexul e mai bun cand is 2 decat de unu singur),fapt pentru care am si deschis topic-ul respectiv.

As avea o propuunere,si adica: ar trebui facut un nou post de moderator in special pentru sectia alte orase.

In acest topic toti ar putea sa spuna parerea lor,eventual recomandarea lor pentru postul de moderator.

Eu deja si incep cu recomandarea mea. Pe membrul @Vyypus eu o vad ca pe cineva care ar putea sa fie un demn urmas a lu Cautatoru.Deci recomand pe el ca moderator la provincii.E adevarat ca el momentan nu are un rang prea mare dar stim cu totii,ca a fost el cu mult mai sus in rang dar si-a dat demisia pentru lucruri care nu ii placeau,o deranjau si totusi nu a putut sa stee mult timp departe de forum si a revenit sa ne ajute. Lucruri,situatii din care multe cu succes ar putea rezolva intrand in postul de moderator.Nu incep sa insirez calitatile lui,o stim cu toti.El decat sa stiga,ameninta la cei ce au gresit,mai bine o invata,arata drumul corect.Nu vrea sa spun ca e prea bland,precis ca ar fi destul de dur cu cei care o merita, cei care cu intentie de rau fac ce fac

Acum ca am zis tot ce am vrut,si am lins la toti cei mari :),inchei randurile(sper ca ati inteles ceva din blablabla-ul meu).

A vorbit Apuci UFF.

PS: @pisicuts inainte ca sa dai decizia ta,te rog sa astepti un pic, sa vedem ce au de spus si ceilalti membri.

Stima.

Apuci.

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Desi de o buna perioada m-am limitat doar la urmari ce se mai intampla pe forum fara a mai intervenii in tot felul de cancanuri si discutii sustin promovarea confratelui Vyypus la rangul de moderator pt celelalte orase. Trecand peste faptul ca ne cunoastem este un tip echilibrat si nepartinitor ceea ce e foarte important, parerea mea. O zi buna va urez si minte limpede la decizie.

Postat

Sal'TARE!

Ma bucur ca dragul nostru forum se invioreaza pe zi ce trece, au iesit masculii din hibernare si au trecut la recenzii, sugestii si actiuni de imbunatatire a activitatii forumului ! Vad din ce in ce mai multi membri care iau atitudine, atrag atentia incepatorilor prin postari decente si ii ajuta... Lipsa fratelui @Cautatorul se simte in fiecare zi nu numai ca activitate de moderator ci si ca prezenta animatoare (nu ma interpretati aiurea!)

Fratele @vyypuss are o lunga istorie in spate pentru activitati ca cele de mai sus... chiar daca uneori este nestapanit (cum a fost cazul cand s-a retras) este decent, obiectiv, are ochiul format si, mai ales, e corect... un lucru tare important... si, in plus, cred ca sta pe forum chiar mai mult decat mine :D

Oricum, procesul de selectie al moderatorilor este clar, argumentat, si orientat in interesul forumului si al forumistilor iar decizia luata de @pisicuts este pe baza parerilor tuturor membrilor Admin si Mod (am vazut asta recent pe pielea proprie).

Bafta

Vizitator Piscupescu
Postat

Asta ar fi cam singura tampenie monumentala pe care n-ati facut-o inca: sa puneti un semianalfabet pe post de moderator.

Way to go, lads! :clapp

Vizitator euflo96
Postat

Ar fi cea mai buna decizie ca vyyp sa fie moderator,are haz si nu ii place sa chinuie lumea,in sensul ca prima data taie omul cu sabia,apoi intreaba care-i problema si cand afla adevarul,se grabeste sa isi termine treaba si sa nu mai chinuie victima.

Glumesc,e un tip echilibrat si corect.Daca s a intamplat sa se mai supere si sa isi ia jucariile si sa plece,a facut o pt ca a pus pula si suflet pt forumul asta.

Sunt pt vyypus moderator :)

Vizitator chuckychuck
Postat

Salutare,

Daca ar fi un poll as vota pentru inscaunarea lui vyypuss ca moderator, asa pot doar sa propun. De la mine un mare DA.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Salut confrati,

Interesanta ideea lui apuci...nu stii de unde s-o apuci...pe un forum de dat la buci :doggystyle . @vyypuss e un membru vechi,foarte prezent pe forum,haios si destul de corect,o puslama simpatica.Nu e de loc semianalfabet cum sustine abia inscrisul @piscupescu,ci doar neatent si bramburit.Sigur,trebuie sa fie mai atent cand isi impinge deshtele pe taste...trebe sa fie mai riguros. Adminii si moderatorii pot decide daca e,sau nu oportuna "ungerea" ca sef peste restul tarii(nu-mi place termenul de "provincie"...suna prea...provincial). De ce nu?...

• Like 1
Vizitator coco_laura
Postat

Nu cred ca are vreo importanta majora parerea mea insa, din ce am observat, vyypuss e destul de prezent pe acest forum. Cred ca e destul de importanta prezenta, implicarea cat si dorinta de a se ocupa de anumite sectiuni din acest forum ca si moderator. Daca el chiar vrea sa faca acest lucru si crede ca se poate descurca, nu vad de ce nu i s-ar indeplini dorinta.

Sa aveti o zi frumoasa!

Vizitator euflo96
Postat

Coco,vyypus e prietenul meu,dar nu s a autopropus,vad ca a fost nominalizat de un user pe nume "apuci",nici macar nu stiu daca s au cunoscut.

Am intervenit pt ca se poate intelege cu totul si cu totul altceva....

Vizitator coco_laura
Postat

euflo96, nu consider interpretabil ceea ce am scris.

"Daca el chiar vrea sa faca acest lucru si crede ca se poate descurca, nu vad de ce nu i s-ar indeplini dorinta."

Totusi, pentru a nu exista confuzii, consider ca ar trebui sa-l intrebati si pe el daca VREA sa fie moderator, ma gandesc ca totusi este o oarecare responsabilitate si o oarecare "bataie de cap". Sper ca v-am lamurit si ca nu mai e nimic interpretabil.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Desi nu am o vechime foarte mare pe forum, m-as propune pe mine drept moderator pe sectiunea alte orase :)), da am spus m-as propune, dar n-am sa o fac. (just joking).

Acum revenind la treburi mult mai serioase, da, sunt de acord cu inscaunarea lui Vyypuss drept moderator. Avem nevoie de inca un moderator, si cunosc situatia, deoarece cum mi-a spus si stimatul retras Cautatorul pe PM, pe Cluj unde activez eu chiar sunt probleme majore si trebuie cineva sa faca curatenie.

Vizitator apuci
Postat

Va salut pe toti.

Vreau sa fac o precizare: pe Vyypuss nu o cunosc personal,nici o data nu am vorbit cu el nici macar la PM. Fapt pentru care nu am avut cum sa o intreb daca el ar fii interesat de acest eventual post moderator.Personal am observat ca la sectiunea alte orase,ar fi binevenit prezenta unuei nou moderator,si am facut o propunere.

Postat

Fara sa fiu partinitor mie aceasta numire mi s ar parea un lucru foarte bun, astept inscaunarea :iagree .Cred ca merita lucrul asta mai demult dar niciodata nu e prea tarziu ,daca o fi sa fie multa bafta.

Vizitator Raffaello
Postat

Vyypuss tata, nu spui nimic? Hai la treaba! Intra pe PM cu sefia si stabileste detaliile. Nu vezi ca lumea te vrea?! Nu in sensul forumului pt ca e interpretabil. Acum ai ocazia sa indrepti ce te-a nemultumit. Ca sfat : in pozitia de moderator lasa pasiunea si fi doar cerebral. Pasiunea pastreaz-o pt fete.

Vizitator Orochi
Postat

Functia de moderare nu-i deloc usoara,sa stiti,si v-o spun din experienta - am fost moderator pe un forum destul de activ(linkmania),trebuie sa urmaresti,sa multumesti,sa pedepsesti,asta incercand sa fii impartial,unii se bucura,altii se oftica,acoperirea regulametului interior samd.Cred c-ar trebui sa lasati omul sa decida singur daca va dori sau nu sa accepte functia,in tot cazul trebuie sa aveti(Moderatorii) si planul B.

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

On topic: vyypuss e un tip foarte ok. Analfabet chiar nu pare, ba chiar vorbeste atat limba materna cat si engleza impecabil. Probabil nici unul din noi, daca am avea o tastatura antica si de demult care nu mai e in parametrii de functionare buni, asa cum are el, n-am reusi sa ne exprimam 100% corect , insa va asigur ca am vb cu el cand tasta de acasa de pe laptopul personal si scria foarte cursiv si fara greseli.

Am avut alt favorit pentru sectiunea "Alte Orase" insa din pacate nu a acceptat sa intre in echipa, desi era sustinut de toata lumea.

Off topic:

@Orochi ai fost mod pe linkmania? :) Nu-mi spune ca pe sectiunea Mu-Online te rog ca-mi trezesti amintiri frumoase si nasoale deopotriva :)

Vizitator Josep_Guardiola
Postat

salutare tuturor,

tin sa va multumesc pentru faptul ca-mi dati voie sa-mi exprim opinia la aceasta conferinta de presa, vis-a-vis de alegerea unui nou moderator pentru sectiunea "alte orase". Votul meu se duce catre dl Vyypuss deoarece: mi se pare un tip ok (cel putin aici pe site, chiar daca nu-l cunosc personal), activ, care stie sa imparta dreptatea in limita regulamentului forumului, stie sa dea un sfat bun atunci cand cineva greseste intr-o actiune,

Eu, momentan, prefer sa raman in domeniul antrenoratului si al asezarilor tactice printre fetele dragute :P Vyypuss, merci inca o data pentru sfaturile si incurajarile pe care mi le-ai oferit la nevoie!!

Vizitator diego
Postat

Sustin si eu posibilitatea ,,inscaunarii,, unui nou moderator pe aria alte orase. Adevarul ... (care ne zbarleste parul) este ca trebuie facuta putina curatenie pe acea zona pentru ca se aduna multe ,,balarii,, care nu sunt de ajutor pentru membrii. Din pacate Cautatorul vad ca nu s-a razgandit (el era un adevarat samurai pentru aria alte orase) si se resimte plecarea lui si/sau prezenta unuia ca el.

Nu fac eu propuneri deoarece sunt pufarin pe aici si nu vreau sa se interpreteze gresit acest lucru. Totusi daca adminii si cei 2 moderatori Ciocan si Afriq sunt de acord cu propunerea facuta mai sus de membrul apuci, cred ca membrul Vyypuss poate ocupa aceasta functie (a demonstrat ca poate fi de ajutor forumului).

Ii recomand doar atat : IMPARTIALITATE si SERIOZITATE.

Vizitator Vyypuss
Postat

Salut fratilor,

Imi cer scuze ca nu am avut timp sa va dau un reply la acest thread, dar arabeti m-au cam alergat in ultimele zile. Multam fain pentru recomandari, dar nu uitati un lucru, acest site este detinut de Jupan' @Pisicuts, care va decide acest lucru , asa ca sa il lasam pe el sa decida ce vrea sa faca mai departe.

@apuci, merci frate pentru gandurile bune, nu ne-am cunoscut pana acum, dar sa stii ca nu e timpul pierdut.

@petre ca intotdeauna RESPECTUL meu inainte de toate ca OM si nu intr-un final ca user. :beex2

@Afriq cel cu maciuca cat sticla de Pepsi, nu ma plateau astia cu atatia gologani daca nu si munceam, doar ca fiind singur in birou am forumul in bara deschis tot timpul :138x .

Merci confrate, si asa ca un fapt divers am sa iti trimit lista cu fetele pe care le -am in vizor, sa nu iti prind boala aia de maciuca pe la ele cu cel putin o luna inainte, TE ROG FRUMOS, mie imi plac stramte de fel :FIREdevil

@piscupescu frate ti-am mai spus intr-un post precedent(erai sub alt user atunci) la Sugestii si Aprecieri :luxhello :

"CONSTITUTIA ROMANIEI

ARTICOLUL 30 - Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa. "

@euflo96, bai panarama de om ce esti, lasa deschisul thredurilor cu golani si vezi ca am bagat doua threduri pe Constanta de interes maxim, dute jos in masina, ia-ti telefonul de gagici si suna-le , sa stim ce au in cap mandrele.

@chucky Futache lasa vrajeala si hai la mine aici, am ceva bun al naibi pentru tine " cu ochi oblici" .

@Arm1n Frate hai sa facem pe naiba in patru sa ne vedem la un suc, daca berica sau vinisor nu ai voie.

@picon Mamaaaaaaaaaaaaaa il sparg daca il prind :atm , eu sunt puslama simpatica mai Mandolina de om ce esti :doggystyle , lasa gargara si pregateste ca iti aduc LOPATA aia drept cadou .... nu de altceva dar sa iti ajunga timpul de sapat ...

@laura consurioara a noastra ...... by the way @euflo trebuie sa te ard pentru faza cu laura .... sa nu dai tu un share mai amplu, mai bulangiu mic ce esti .

@skappie2 esti un membru cu potential pe forum din pct. meu de vedere, FELICITARI

@achile Multa STIMA frate, ne vedem cand ajung acasa.

@raffaello merci pentru sfaturi frate, sper sa avem sansa sa bem o bere impreuna.

@orochi esti pe o panta ascendenta, Felicitari, keep it on .....

@Ciocan pt el se stie deja ce il asteapta DORMEZAAA ....

@Joseph_Guardiola te-am ajutat cu placere si o voi face de fiecare data cand va fi nevoie.

@Diego baga mare frate ca faci bine ce faci pe forum.

Imi place sa am prieteni si acesta este unl din motivele pentru care m-am reintors pe forum, in urma unei greseli nesabuite de a mea.

Va pupa Bayatu' din tarile calde si va ureaza fir intins ...........

Postat

Dragul meu @vyypuss aka "puslamaua simpatica",

Monumentala ta expunere,cu accente de premiere la Oscar Prize, mi-a provocat o adevarata furtuna mentala,un adevarat orgasm intelectual...o actiune defecatoare de tip ludic(adica m-am cacat pe mine de ras). Elementele cognitive din trama epica,sublimate in maiestre frazari de tip cioranian, m-au edificat intr-un mod irefutabil asupra indelebilului tau potential sexualo-intelectual cu splendide accente manelisto-gutzisto-salamiste.Mizand pe enormul tau potential intuitiv-gnoselogic,sunt sigur ca tu,demn reprezentant al etosului gavrosheistic, ai capacitatea sa prevezi inevitabilul impact head-tool care va avea loc cu prilejul prognozatei tale vacantze( adica...stai sa vezi mah puslama, ce lopata peste mufa iti iei tu in august).

:offtopic

• Like 8
  • Minus 7
Vizitator Josep_Guardiola
Postat

Dragul meu @vyypuss aka "puslamaua simpatica",

Monumentala ta expunere,cu accente de premiere la Oscar Prize, mi-a provocat o adevarata furtuna mentala,un adevarat orgasm intelectual...o actiune defecatoare de tip ludic(adica m-am cacat pe mine de ras). Elementele cognitive din trama epica,sublimate in maiestre frazari de tip cioranian, m-au edificat intr-un mod irefutabil asupra indelebilului tau potential sexualo-intelectual cu splendide accente manelisto-gutzisto-salamiste.Mizand pe enormul tau potential intuitiv-gnoselogic,sunt sigur ca tu,demn reprezentant al etosului gavrosheistic, ai capacitatea sa prevezi inevitabilul impact head-tool care va avea loc cu prilejul prognozatei tale vacantze( adica...stai sa vezi mah puslama, ce lopata peste mufa iti iei tu in august).

:offtopic

confrate Picon, cred ca meriti locul 1 la emisiunea "Nimfomanii au talent" - sectiunea "Sturlubaticii in actiune". Oricata pricepere tactica as avea, nu stiu daca as reusi sa-ti egalez postarile astea super-reusite dpdv. al aspectului comic :)))))))))))))))))))))))))))

cred ca am mai ras atat de copios (reusind sa vars pe mine fiecare inghititura de apa, in timpul citirii postului tau) doar cand m-am uitat la tudorel popa si imitatiile lui de sunete :P

Nu vreau sa fiu offtopic dar ptr postul asta, meriti 1 pct de reputatie!!

Postat

Se pare ca aceasta propunere a fost doar o furtuna intr un pahar cu apa ,vox populi aici la noi nu functioneaza?

Vizitator apuci
Postat

PS: @pisicuts inainte ca sa dai decizia ta,te rog sa astepti un pic, sa vedem ce au de spus si ceilalti membri.

Va salut pe toti.

@pisicuts. Ma adresez special la tine.

Vad ca membri care au avut ceva de spus,au spus deja. Cei mai multi au sustinut ideea mea, (post nou de moderator la alte orase,propunere membru pentru post Vyypuss),si pana in prezent nu a venit nimeni cu alta propunere.

La inceput te-am rugat sa astepti un pic cu decizia.

Cred ca a venit timpul sa ne dai un raspuns,sa pui punct la capat,cu decizia ta.

Stima.

Apuci.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...