Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hai dute la somn ca iar gandesti!!!... NU vorbeam cu tine !...

Poti sa ai toti banii din lume... ma doare in pula de banii tai... Tare sunt curios de studiile tale, la cum ma iei de sus ( si nunumai pe mine ) iti zic cu tot respectu: EU NU AM CE SA INVAT DE LA UNA CARE FACE / FACEA  LABA PE BANI IN CIOFLICENI !

urat domnu` crynst, foarte urat , un adevarat gentleman ce plm :)))

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

urat domnu` crynst, foarte urat , un adevarat gentleman ce plm :)))

De ce îmi spun anumiți bărbați despre o sectiune privată unde se scriu lucruri aiurea despre mine? Ce motive au oamenii sa fie asa dezorientați când îmi cer informatii la telefon?
  • Like 1
  • Minus 11
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut Alexandra, pot sa te gasesc zilele acestea in Bucuresti?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu prea cred.

• Like 1
  • Minus 11
  • Oras:Bucuresti
Postat

mi-re rau  :laugh2  :laugh2  :laugh2  ce memorie ai baiete ptui ptui

iti dai seama ca ziceam in caterinca,nu comercializez lucruri personale nici cu submisivi :)

tu iti vinzi chilotii? :))

Rozet, oare de ce nu poti sa fii si tu precum Vis Tantric? Mai feminina, mai pisicoasa, gata sa aprinda dorintele barbatilor? Ea e in intregime un poem. Tu pari mai degraba o proza din aia scurta si nervoasa. Ea sare sa alinte masculul si il invaluie in vorbe excitante...Tu sari mai ales la jugulara))) Te mai miri ca nu prea mai vrea nimeni de pe site sa te reguleze? :laugh2  :laugh2

Postat

Ti-a recitat vreo poezie ,ceva cand o lingeai?

Fii sincer! :laugh2

Da, Luceafarul...asta delectare))) :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Gata cu tatonarea? A coborat printesa din turn?:)

Prea putin, cred ca s-a redus timpul la o zi pe săptămână. La atât mi-am redus pretențiile mele care le aveam față de orasul Bucuresti. Nici nu stiu încă ce sa aleg din toate activitățile care le ofera Bucurestiul, insa stiu ca voi alege cu siguranta cate-un bărbat. Beau un ceai, o vorbă si atât... a doua zi plec.
  • Like 6
  • Minus 13
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Prea putin, cred ca s-a redus timpul la o zi pe săptămână. La atât mi-am redus pretențiile mele  pe care le aveam față de orasul Bucuresti. Nici nu stiu încă ce sa aleg din toate activitățile care le ofera Bucurestiul, insa stiu ca voi alege cu siguranta cate-un bărbat. Beau un ceai, o vorbă si atât... a doua zi plec.

Vizitator
Postat

Prea putin, cred ca s-a redus timpul la o zi pe săptămână. La atât mi-am redus pretențiile mele care le aveam față de orasul Bucuresti. Nici nu stiu încă ce sa aleg din toate activitățile care le ofera Bucurestiul, insa stiu ca voi alege cu siguranta cate-un bărbat. Beau un ceai, o vorbă si atât... a doua zi plec.

ceai ma? 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Prea putin, cred ca s-a redus timpul la o zi pe săptămână. La atât mi-am redus pretențiile mele  pe care le aveam față de orasul Bucuresti. Nici nu stiu încă ce sa aleg din toate activitățile care le ofera Bucurestiul, insa stiu ca voi alege cu siguranta cate-un bărbat. Beau un ceai, o vorbă si atât... a doua zi plec.

Cu virgula nu se poate?...
  • Like 5
  • Minus 13
Postat

Cu virgula nu se poate?...

Nu.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ceai ma?

Nu stiu inca, nu cunosc ce e in ratiunea mea... uneori doar ma laud ca mi-as stii previzibilitatea ratiunilor mele. O sa-mi treaca, cu putina rabdare... Poate m-am indragostit de vecinul, ca mi-a propus sa plec cu el si cu sotia sa la mare☺ Dar inima mea nu vrea, ca am mult mai multe posibilitati de distractie cu fiul meu in vara asta, azi la amiază cautam cu înfrigurare pe net tot felul de tabere si distracții pentru noi doi, doar pentru sa-mi liniștesc ispita.
  • Like 1
  • Minus 11
  • Oras:Locatie
Postat

Daca s-a ajuns ca violatorul in serie al limbii romane, picon, sa corecteze pe altii, e clar ... s-a intors lumea asta cu susul in jos :slap2

• Minus 1
Vizitator
Postat

Nu stiu inca, nu cunosc ce e in ratiunea mea... uneori doar ma laud ca mi-as stii previzibilitatea ratiunilor mele. O sa-mi treaca, cu putina rabdare... Poate m-am indragostit de vecinul, ca mi-a propus sa plec cu el si cu sotia sa la mare☺ Dar inima mea nu vrea, ca am mult mai multe posibilitati de distractie cu fiul meu in vara asta, azi la amiază cautam cu înfrigurare pe net tot felul de tabere si distracții pentru noi doi, doar pentru sa-mi liniștesc ispita.

esti in buc?

cat stai ?

Postat

Daca s-a ajuns ca violatorul in serie al limbii romane, picon, sa corecteze pe altii, e clar ... s-a intors lumea asta cu susul in jos :slap2

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i-w600/keep-calm-and-sugi-pula-3.jpg

• Like 4
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

esti in buc?

cat stai ?

Nu sunt in Bucuresti.
  • Like 1
  • Minus 11
Postat

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i-w600/keep-calm-and-sugi-pula-3.jpg

E realmente trist sa vezi un om in starea ta ...

Razboinicul 1&0 loveste din nou, pacat insa ca vitejia se rezuma la injuraturi si obscenitati de la adapostul monitorului.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ți-ai făcut selfie?  :laugh2

Vad ca ai uitat ce umil si fricos erai acum cateva zile.

Noi doi trebuie sa avem o conversatie fata in fata, si o vom avea, ca s-a lamurit tot forumul ce intelegi tu prin "dialog"

post-206969-0-67756700-1467063618_thumb.jpg

post-206969-0-80482700-1467063624_thumb.jpg

post-206969-0-43054600-1467063634_thumb.jpg

• Minus 1
Postat

Vad ca ai uitat ce umil si fricos erai acum cateva zile.

Noi doi trebuie sa avem o conversatie fata in fata, si o vom avea, ca s-a lamurit tot forumul ce intelegi tu prin "dialog"

Așa... și? Scuze, dar nu rezultă! Rezultă doar că ești un boulean ce se dă zmardoi. Și un mârlan. 

Vai de capul tău! :laugh2

Postat

Așa... și? Scuze, dar nu rezultă! Rezultă doar că ești un boulean ce se dă zmardoi. Și un mârlan. 

Vai de capul tău! :laugh2

:)

Cred ca ai demonstrat tuturor, cu nenumarate ocazii, cine e marlanul.

Esti ireal, si astia ca tine pot fi indreptati intr-un singur fel.

PS La lucruri serioase acum, iti reinnoiesc invitatia: sunt in Bucuresti de miercuri seara timp de 5 zile. Sper ca nu trebuie sa "pleci" iarasi si ca o sa vii sa-mi spui in fata mizeriile pe care le dejectezi aici, plin de vitejie.

• Minus 1

Vizitator
Postat

Oaaaa....bine ca nu sunteți familii mafiote,beleam belengheru cu toții doar dacă ieșeam pe strada...

O luați prea personal unii dintre voi.Și vă bateți ca orbii.Va amenințați cu bătaia, ca va călcați cu mașina...de unde stau eu e amuzant,dar totuși....

vroiam de fapt sa va rog sa țineți puțin filmu-n loc,am rămas fără semințe,bere și țigări. :)

Haide pa.noapte buna

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...