Sari la conținut

Salon masaj erotic Karma - 0745520532

Postări Recomandate

Postat

Vad ca ai mai cerut actualizari, dar n-ai facut recenzii.

Ii faci statusul periodic sau de ce tot intrebi daca mai functioneaza sau daca au noutati?

Pai daca știi răspunsul de ce mai întrebi...

N ám fost demult.Speram sa mai apară o fata noua.N am de gând să dau telefoane săptămânale la baba pt update.

• Oras:Reghin
Postat

Eu am reusit sa vorbesc cu doamna de fiecare data cand am sunat. Bianca e in concediu pana in 15 feb. Eu sper sa se intoarca,ar fii pacat daca ar pleca si ea. M-am simtit mult mai bine cu Bianca decay cu fetele de la Luxury massage sau Obsession.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Ar fi fost o idee sa faci niste recenzii de pe unde ai fost.

Dar de ce sa oferi informatii cand sunt suficienti fraieri de la care poti doar primi?

• Like 1
Postat

Am reusit sa vorbesc cu tanti a spus ca momentan nu are nici o fata vrea sa angajeze dar nu a gasit deocamdata. Ca si solutie mi a zis sa mai sun din cand in cand. Deci momentan e pe HOLD

Postat

Buna,este o fata noua dar nu o pot recomanda. E grasuta,nu se pricepe deloc la masaj.M- frecat putin pe spate,si a trecut direct la finalizare manuala,na fost nimic erotic pe toata durata sedintei.O experienta neplacuta. Masaj de relaxare 0 (frecat putin cu un litru de ulei) masaj erotic -0.

Sper sa se intoarca Bianca!!!!

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Buna,este o fata noua dar nu o pot recomanda. E grasuta,nu se pricepe deloc la masaj.M- frecat putin pe spate,si a trecut direct la finalizare manuala,na fost nimic erotic pe toata durata sedintei.O experienta neplacuta. Masaj de relaxare 0 (frecat putin cu un litru de ulei) masaj erotic -0.

Sper sa se intoarca Bianca!!!!

Poti sa ne dai, te rog, mai multe detalii despre domnisoara?

Cam ce varsta are, daca e draguta, e grasuta dar cu forme etc?

Postat

Fata are in jur de 30-35 de ani,sunt sigur ca nu a mai facut masaj pana acum,nu are nimic erotic,din pacate nu e fraguta si felul ei de a comunica e enervant. A incercat sa ceara inca 30 de ron sa-si dea jos chilotii.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Am vizitat-o si eu pe noua angajata.

Adevarul e ca din punct de vedere fizic nu are nimic atractiv. Faptul ca-i plinuta n-ar fi o problema, dar n-are fund decat pe latime si la fata e banala.

E destul de receptiva la ce-i ceri, dar cere-n plus pentru orice-i ceri.

Am vizitat-o sa vad cum este, dar a doua oara nu mai merg.

O asteptam pe urmatoarea.

• Oras:Tg Mures
Postat

Am vizitat-o si eu pe noua angajata.

Adevarul e ca din punct de vedere fizic nu are nimic atractiv. Faptul ca-i plinuta n-ar fi o problema, dar n-are fund decat pe latime si la fata e banala.

E destul de receptiva la ce-i ceri, dar cere-n plus pentru orice-i ceri.

Am vizitat-o sa vad cum este, dar a doua oara nu mai merg.

O asteptam pe urmatoarea.

Salut, aveam de gand sa maduc si eu dar asa, nu am nici un chef! :slap2

• Membru Premium
Postat

O poti incerca doar pentru faptul ca-i noua si se comporta frumos cu clientul.

Eu merg pe principiul ca daca are un tarif convenabil si comportament in regula, o incerc pentru diversificarea meniului.

Postat

O poti incerca doar pentru faptul ca-i noua si se comporta frumos cu clientul.

Eu merg pe principiul ca daca are un tarif convenabil si comportament in regula, o incerc pentru diversificarea meniului.

Ok, pote ca incerc, ms pt incurajare!

• Oras:targu mures
  • Oras:targu mures
Postat

A mai fost cineva? Am vb cu doamna zicea ca este o fata noua de 29 ani. .. zicea ca ia interzis doar sa faca sex altceva orice..

• Oras:cluj-mures
  • Oras:cluj-mures
Postat

Mai functioneaza acest salon?parca era de vanzare,

• Membru Premium
Postat

A mai fost cineva? Am vb cu doamna zicea ca este o fata noua de 29 ani. .. zicea ca ia interzis doar sa faca sex altceva orice..

Am scris recenzie si pentru ultima sosita, care deja nu mai este noua.
  • Oras:Romania
  • Disponibila
  • Oras:Romania
  • Disponibila
Postat

Si eu sunt interesat daca ne poate spune cineva

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...