obsessed Reputație: 119 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Vad ca ai mai cerut actualizari, dar n-ai facut recenzii.Ii faci statusul periodic sau de ce tot intrebi daca mai functioneaza sau daca au noutati?Pai daca știi răspunsul de ce mai întrebi...N ám fost demult.Speram sa mai apară o fata noua.N am de gând să dau telefoane săptămânale la baba pt update.
danadoo Reputație: 145 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 De o vreme este inchis nr de tel nu ai cum sa dai nici de batrana.
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Reghin Oras:Reghin Postat Februarie 6, 2018 Eu am reusit sa vorbesc cu doamna de fiecare data cand am sunat. Bianca e in concediu pana in 15 feb. Eu sper sa se intoarca,ar fii pacat daca ar pleca si ea. M-am simtit mult mai bine cu Bianca decay cu fetele de la Luxury massage sau Obsession. 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Februarie 6, 2018 Autor Membru Premium Postat Februarie 6, 2018 Ar fi fost o idee sa faci niste recenzii de pe unde ai fost.Dar de ce sa oferi informatii cand sunt suficienti fraieri de la care poti doar primi? 1
danadoo Reputație: 145 Postat Februarie 7, 2018 Postat Februarie 7, 2018 Am reusit sa vorbesc cu tanti a spus ca momentan nu are nici o fata vrea sa angajeze dar nu a gasit deocamdata. Ca si solutie mi a zis sa mai sun din cand in cand. Deci momentan e pe HOLD
stogu Reputație: 53 Postat Februarie 23, 2018 Postat Februarie 23, 2018 Am observat ceva activitate în zonă, se pare că s-a deschis salonul 1
bigburgerxxx Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2018 Oras:Tirgu Mures Oras:Tirgu Mures Postat Februarie 27, 2018 Poate presteaza baba :laugh2 .
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Martie 1, 2018 Oras:Reghin Oras:Reghin Postat Martie 1, 2018 Buna,este o fata noua dar nu o pot recomanda. E grasuta,nu se pricepe deloc la masaj.M- frecat putin pe spate,si a trecut direct la finalizare manuala,na fost nimic erotic pe toata durata sedintei.O experienta neplacuta. Masaj de relaxare 0 (frecat putin cu un litru de ulei) masaj erotic -0.Sper sa se intoarca Bianca!!!! 1
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Martie 1, 2018 Oras:Reghin Oras:Reghin Postat Martie 1, 2018 La masajul erotic -0 (minus 0) 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Martie 1, 2018 Autor Membru Premium Postat Martie 1, 2018 Buna,este o fata noua dar nu o pot recomanda. E grasuta,nu se pricepe deloc la masaj.M- frecat putin pe spate,si a trecut direct la finalizare manuala,na fost nimic erotic pe toata durata sedintei.O experienta neplacuta. Masaj de relaxare 0 (frecat putin cu un litru de ulei) masaj erotic -0.Sper sa se intoarca Bianca!!!!Poti sa ne dai, te rog, mai multe detalii despre domnisoara?Cam ce varsta are, daca e draguta, e grasuta dar cu forme etc?
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Martie 4, 2018 Oras:Reghin Oras:Reghin Postat Martie 4, 2018 Fata are in jur de 30-35 de ani,sunt sigur ca nu a mai facut masaj pana acum,nu are nimic erotic,din pacate nu e fraguta si felul ei de a comunica e enervant. A incercat sa ceara inca 30 de ron sa-si dea jos chilotii. 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Martie 20, 2018 Autor Membru Premium Postat Martie 20, 2018 Am vizitat-o si eu pe noua angajata.Adevarul e ca din punct de vedere fizic nu are nimic atractiv. Faptul ca-i plinuta n-ar fi o problema, dar n-are fund decat pe latime si la fata e banala.E destul de receptiva la ce-i ceri, dar cere-n plus pentru orice-i ceri.Am vizitat-o sa vad cum este, dar a doua oara nu mai merg.O asteptam pe urmatoarea.
zoligabi69 Reputație: 461 Postat Martie 20, 2018 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Martie 20, 2018 Am vizitat-o si eu pe noua angajata.Adevarul e ca din punct de vedere fizic nu are nimic atractiv. Faptul ca-i plinuta n-ar fi o problema, dar n-are fund decat pe latime si la fata e banala.E destul de receptiva la ce-i ceri, dar cere-n plus pentru orice-i ceri.Am vizitat-o sa vad cum este, dar a doua oara nu mai merg.O asteptam pe urmatoarea.Salut, aveam de gand sa maduc si eu dar asa, nu am nici un chef! :slap2
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Martie 20, 2018 Autor Membru Premium Postat Martie 20, 2018 O poti incerca doar pentru faptul ca-i noua si se comporta frumos cu clientul.Eu merg pe principiul ca daca are un tarif convenabil si comportament in regula, o incerc pentru diversificarea meniului.
zoligabi69 Reputație: 461 Postat Martie 20, 2018 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Martie 20, 2018 O poti incerca doar pentru faptul ca-i noua si se comporta frumos cu clientul.Eu merg pe principiul ca daca are un tarif convenabil si comportament in regula, o incerc pentru diversificarea meniului.Ok, pote ca incerc, ms pt incurajare!
ursulet_drag Reputație: 26 Postat Iunie 11, 2018 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat Iunie 11, 2018 A mai fost cineva? Am vb cu doamna zicea ca este o fata noua de 29 ani. .. zicea ca ia interzis doar sa faca sex altceva orice..
gicu69 Reputație: 77 Postat Iunie 11, 2018 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Iunie 11, 2018 Mai functioneaza acest salon?parca era de vanzare,
ursulet_drag Reputație: 26 Postat Iunie 11, 2018 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat Iunie 11, 2018 Poate inca e... zicea ca este o tipa noua
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Iunie 12, 2018 Autor Membru Premium Postat Iunie 12, 2018 A mai fost cineva? Am vb cu doamna zicea ca este o fata noua de 29 ani. .. zicea ca ia interzis doar sa faca sex altceva orice..Am scris recenzie si pentru ultima sosita, care deja nu mai este noua.
zoligabi69 Reputație: 461 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Iunie 13, 2018 A fost cineva ? E adevarat ca ar fii o fata noua?
boss6310 Reputație: 167 Postat Iunie 14, 2018 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Iunie 14, 2018 Si eu sunt interesat daca ne poate spune cineva
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Iunie 15, 2018 Autor Membru Premium Postat Iunie 15, 2018 Am scris recenzie pentru cea noua si am si repetat lucrul asta.Iar voi, din nou repetati intrebarile.
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Reghin Oras:Reghin Postat Iunie 17, 2018 Despre Bianca nu mai stie nimeni nimic? Oare unde a plecat?
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Reghin Oras:Reghin Postat Iunie 18, 2018 Poate aveti un numar privat de la ea😀
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum