saffron pnk Reputație: 389 Postat Mai 16, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 16, 2016 As dori sa ofer scuzele mele sincere tuturor care s-au simtit jignit de mine, fie prin cuvinte de ocara,insulte destul de respingatoare, fie printr-un sarcasm mult prea taios si acid si pt diversele injurii de joasa speta din ultima vreme, complet nefeminine de altfel. Admit ca Pisicuts mi-a spus ca ar fi un gest corect, dar daca nu as fi simtit ca este oarecum indreptatit sa imi dea acest sfat nu as fi luat in considerare parerea.Am o fire destul de salbatica si individualista in care imi permit de ceva ani sa fac doar si numai ce am chef sa fac si nu ce ar vrea altii sa fac. Cu toate astea am fost mereu rezonabila si daca imi vorbeste careva echilibrat, civilizat si pertinent sunt si am fost mereu capabila sa ii dau dreptate, inclusiv in defavoarea mea.Cu toate astea regret ca de o parte, alta,de toate partile si probabil adesea s-a intrecut demult limita buneicuviinte si nu am negat niciodata ca odata provocata sunt n ori mai afurisita sau rea de gura.In fine si, drept concluzie, imi pare rau. multam pt citire. Roz Kendra 14 1
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 Daca nu deschizi topic in care sa-ti ceri scuze lui picon, nu te iarta nimeni, distinsa domnita. 1
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Mai 16, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Mai 16, 2016 Da, suna mult mai bine 2 2
Administrator pisicuts Reputație: 114944 Postat Mai 16, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 16, 2016 3
rasfa Reputație: 292 Postat Mai 16, 2016 Oras:las... Oras:las... Postat Mai 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=wyYBS6DjjfM undes pozele ? A pus poze pe forum ?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Mai 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Mai 16, 2016 Adicatelea Roza a revenit in gratiile Pisicului .... oare si in gura brigadierilor ?
picon Reputație: 1045 Postat Mai 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 16, 2016 As dori sa ofer scuzele mele sincere tuturor care s-au simtit jignit de mine, fie prin cuvinte de ocara,insulte destul de respingatoare, fie printr-un sarcasm mult prea taios si acid si pt diversele injurii de joasa speta din ultima vreme, complet nefeminine de altfel. Admit ca Pisicuts mi-a spus ca ar fi un gest corect, dar daca nu as fi simtit ca este oarecum indreptatit sa imi dea acest sfat nu as fi luat in considerare parerea.Am o fire destul de salbatica si individualista in care imi permit de ceva ani sa fac doar si numai ce am chef sa fac si nu ce ar vrea altii sa fac. Cu toate astea am fost mereu rezonabila si daca imi vorbeste careva echilibrat, civilizat si pertinent sunt si am fost mereu capabila sa ii dau dreptate, inclusiv in defavoarea mea.Cu toate astea regret ca de o parte, alta,de toate partile si probabil adesea s-a intrecut demult limita buneicuviinte si nu am negat niciodata ca odata provocata sunt n ori mai afurisita sau rea de gura.In fine si, drept concluzie, imi pare rau. multam pt citire. Roz Kendra 6 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 16, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 16, 2016 sa ma citeze careva zicand orice va rog pe contul asta ca vreau sa verific niste setari ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 sa ma citeze careva zicand orice va rog pe contul asta ca vreau sa verific niste setari )) 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 16, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 16, 2016 multumesc. da, merge. numai la ucenici nu merge
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 16, 2016 Oras:- Oras:- Postat Mai 16, 2016 As dori sa ofer scuzele mele sincere tuturor care s-au simtit jignit de mine, fie prin cuvinte de ocara,insulte destul de respingatoare, fie printr-un sarcasm mult prea taios si acid si pt diversele injurii de joasa speta din ultima vreme, complet nefeminine de altfel. Admit ca Pisicuts mi-a spus ca ar fi un gest corect, dar daca nu as fi simtit ca este oarecum indreptatit sa imi dea acest sfat nu as fi luat in considerare parerea.Am o fire destul de salbatica si individualista in care imi permit de ceva ani sa fac doar si numai ce am chef sa fac si nu ce ar vrea altii sa fac. Cu toate astea am fost mereu rezonabila si daca imi vorbeste careva echilibrat, civilizat si pertinent sunt si am fost mereu capabila sa ii dau dreptate, inclusiv in defavoarea mea.Cu toate astea regret ca de o parte, alta,de toate partile si probabil adesea s-a intrecut demult limita buneicuviinte si nu am negat niciodata ca odata provocata sunt n ori mai afurisita sau rea de gura.In fine si, drept concluzie, imi pare rau. multam pt citire. Roz KendraDa pe mine m-ai scos de la ignore? 2
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 16, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 16, 2016 Stai liștinit, i-a reactivat contul, d-aia și-a cerut scuze... 3 3
indubitabil Reputație: 2178 Postat Mai 16, 2016 Oras:----------- Oras:----------- Postat Mai 16, 2016 As dori sa ofer scuzele mele sincere tuturor care s-au simtit jignit de mine, fie prin cuvinte de ocara,insulte destul de respingatoare.....idem 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 16, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 16, 2016 Stai liștinit, i-a reactivat contul, d-aia și-a cerut scuze...astea-s rautacisme gratuite la care nu voiesc sa particip. dar daca tot am inceput ceva continui lamurirea.nu mi-am cerut scuze pt reactivarea unui cont, a fost alegerea lui. cum a mea a fost sa ofetr acele scuze. acest cont nu ma ajuta cu absolut nimic personal, ba chiar sunt mereu mai castigata neparticipand aici, folosind aCEL TIMP cu scopuri constructive fie pt mine ca si relaxare,fie pt bunastarea mea. si eu chiar nu sunt dependenta sau curioasa de ce se petrece aici cand lipsesc, ci mi-e drag de cateva persoane.nu imi poate impune nimeni nimic din ce vreau sa fac, decat daca apeleaza la ratiune, caz in care ascult totul, dar este ceva voit si de mine, nu momit sau impus. daca e ceva fortat nici nu vreau sa aud sunt tot eu mereu aceeasisi ca un fresh start am eliminat tot ignore listul si nu cred ca voi apela la el, decat ignorand efectiv malitia pe parcurs. atat cat imi va permite timpul sa fiu pe aici
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 16, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 16, 2016 Da pe mine m-ai scos de la ignore? am spus o replica mai sus ca am scos toti userii din ignore list
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 Se pare ca terapia comportamentala dialectica a dat roade. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 idemStai mă potolit , ca tu n'ai supărat pe nimenea Cre'că nici pe Day 4 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 16, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 16, 2016 Stai mă potolit , ca tu n'ai supărat pe nimenea Cre'că nici pe Day pai sa stii ca day e chiar nesuferit cu inji, mie-mi pare baiat fain. nitel excentric, dar simpatic
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 16, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 16, 2016 As dori sa ofer scuzele mele sincere tuturor care s-au simtit jignit de mine, fie prin cuvinte de ocara,insulte destul de respingatoare, fie printr-un sarcasm mult prea taios si acid si pt diversele injurii de joasa speta din ultima vreme, complet nefeminine de altfel. Admit ca Pisicuts mi-a spus ca ar fi un gest corect, dar daca nu as fi simtit ca este oarecum indreptatit sa imi dea acest sfat nu as fi luat in considerare parerea.Am o fire destul de salbatica si individualista in care imi permit de ceva ani sa fac doar si numai ce am chef sa fac si nu ce ar vrea altii sa fac. Cu toate astea am fost mereu rezonabila si daca imi vorbeste careva echilibrat, civilizat si pertinent sunt si am fost mereu capabila sa ii dau dreptate, inclusiv in defavoarea mea.Cu toate astea regret ca de o parte, alta,de toate partile si probabil adesea s-a intrecut demult limita buneicuviinte si nu am negat niciodata ca odata provocata sunt n ori mai afurisita sau rea de gura.In fine si, drept concluzie, imi pare rau. multam pt citire. Roz Kendra Moară mama, parcă mă vad la grădină la Gloria vizionând Calul Alb sau O floare și doi grãdinari...beli-m-aș la clitoris ) 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 16, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 16, 2016 Moară mama, parcă mă vad la grădină la Gloria vizionând Calul Alb sau O floare și doi grãdinari...beli-m-aș la clitoris )huh? mi s-a taiat firu de prea multe ori ) ce belesti anume?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 16, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 16, 2016 ce e cu gradina asta gloria. nu rade de mine ca stiu ca asa vei face, ci spune numaiunde este
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 16, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 16, 2016 ce e cu gradina asta gloria. nu rade de mine ca stiu ca asa vei face, ci spune numaiunde este Grădinã de vară unde se vizionau filme acu' 214 ani...ca și zonã, Titan, gard în gard cu ștrandul Titan, Cara(acum). Ai vãzut cã n-am râs? în poola mea 2
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 16, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Mai 16, 2016 As dori sa ofer scuzele mele sincere tuturor care s-au simtit jignit de mine, fie prin cuvinte de ocara,insulte destul de respingatoare, fie printr-un sarcasm mult prea taios si acid si pt diversele injurii de joasa speta din ultima vreme, complet nefeminine de altfel. Admit ca Pisicuts mi-a spus ca ar fi un gest corect, dar daca nu as fi simtit ca este oarecum indreptatit sa imi dea acest sfat nu as fi luat in considerare parerea.Am o fire destul de salbatica si individualista in care imi permit de ceva ani sa fac doar si numai ce am chef sa fac si nu ce ar vrea altii sa fac. Cu toate astea am fost mereu rezonabila si daca imi vorbeste careva echilibrat, civilizat si pertinent sunt si am fost mereu capabila sa ii dau dreptate, inclusiv in defavoarea mea.Cu toate astea regret ca de o parte, alta,de toate partile si probabil adesea s-a intrecut demult limita buneicuviinte si nu am negat niciodata ca odata provocata sunt n ori mai afurisita sau rea de gura.In fine si, drept concluzie, imi pare rau. multam pt citire. Roz KendraCat te tine? In curand reincepi "razboiul" 2 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 16, 2016 Oras:- Oras:- Postat Mai 16, 2016 huh? mi s-a taiat firu de prea multe ori ) ce belesti anume? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum