Sari la conținut

Apologies

Postări Recomandate

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

La prima "(m)nuia" incepe balacareala din nou! =)) parol!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:worldwide
Postat

Grădinã de vară unde se vizionau filme acu' 214 ani...ca și zonã, Titan, gard în gard cu ștrandul Titan, Cara(acum).

Ai vãzut cã n-am râs? în poola mea :)

aha, nu stiam ce este. ar fi super cute un cinema in aer liber de dimesiunea unui strand in care pe timpu verii sa te asezi pe paturica, ba fumezi, ba bei, poate niste canepele, baldachine etc totul asa fresh si respiro

La prima "(m)nuia" incepe balacareala din nou! =)) parol!

eh nah, zi sa-ti musti tu din limba si sa iti schimbi ph-ul de la propria-ti aciditate  :laugh2

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

aha, nu stiam ce este. ar fi super cute un cinema in aer liber de dimesiunea unui strand in care pe timpu verii sa te asezi pe paturica, ba fumezi, ba bei, poate niste canepele, baldachine etc totul asa fresh si respiro

Doar atât?

Câte mui am dat în grãdina aia...ufff, de-ar avea poola mea gurã sã vorbeascã :))

• Like 3
Postat

Doar atât?

Câte mui am dat în grãdina aia...ufff, de-ar avea poola mea gurã sã vorbeascã :))

nu am o pb cu sexul public,dar zau daca i-a trecut vreunui ex sa imi dea vreo mwe si atat..... nici nu mi-am pus pb asa pana sa incepi tu cu nefacutele tale.

doar sex normal am facut pe plaja, pe balcon, langa masina, pe masina, in padure, la sala poate or mai fi locuri semi publice,dar nu imi amintesc, mi-e deja somn si mi-am gasit si filmul

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Grădinã de vară unde se vizionau filme acu' 214 ani...ca și zonã, Titan, gard în gard cu ștrandul Titan, Cara(acum).

Ai vãzut cã n-am râs? în poola mea :)

Pe ultimul rând, este?  :laugh2  Io așa făceam la Feroviarul.  :blushing2

• Like 7
  • Minus 2
  • Oras:aer
Postat

nu am o pb cu sexul public,dar zau daca i-a trecut vreunui ex sa imi dea vreo mwe si atat..... nici nu mi-am pus pb asa pana sa incepi tu cu nefacutele tale.

doar sex normal am facut pe plaja, pe balcon, langa masina, pe masina, in padure, la sala poate or mai fi locuri semi publice,dar nu imi amintesc, mi-e deja somn si mi-am gasit si filmul

4-5 cuvine,luate asa,la nimereala,m-au facut sa intuiesc ca o sa fie same shit,si nici macar different toilet:'super cute'(i mean,really bimi extra cute) , 'nefacutele tale'(din textul de mai sus),si sarcasm(care sarcasm?)...

L-am suspectat de vreo cateva ori pe pijicuts de inteligenta,my bad! :)

Candva parca am scris de virginitate...inca am curajul sa sustin ca-i abraziv acolo! :)

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

...

post-3169-0-60265700-1463470329_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 8
Postat

...

post-3169-0-45134500-1463475015_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 8
Postat

4-5 cuvine,luate asa,la nimereala,m-au facut sa intuiesc ca o sa fie same shit,si nici macar different toilet:'super cute'(i mean,really bimi extra cute) , 'nefacutele tale'(din textul de mai sus),si sarcasm(care sarcasm?)...

L-am suspectat de vreo cateva ori pe pijicuts de inteligenta,my bad! :)

Candva parca am scris de virginitate...inca am curajul sa sustin ca-i abraziv acolo! :)

daca ai priceput tu ce ai vrut sa spui  aici e bine ca eu nu. poti vb si tu macar odata mai putin aerian si more earthy ca unii nu avem timpul defectiv sa recitim o replica de 3 ori. thx

RozKendra, dar picon si-a cerut scuze tie?

nu mai stiu si nu-mi trebuie , dar stiu sigur ca pisicuts nu zici niciodata scuze sau ca-i pare rau.

• Oras:altundeva
Postat

As dori sa ofer scuzele mele sincere tuturor care s-au simtit jignit de mine, [...]

Eu nu m-am simtit, dar un lucru nu inteleg. Ce stie tzaranul ce-i sofranul ... ?!

In souk mi-au vandut "safran vert" care era rosu ("vert" adica crud). Dar ala pink cum e ? Dupa aprecierea primei postari trebuie sa fie la fel de scump si gustos pentru forum ...

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Eu nu m-am simtit, dar un lucru nu inteleg. Ce stie tzaranul ce-i sofranul ... ?!

In souk mi-au vandut "safran vert" care era rosu ("vert" adica crud). Dar ala pink cum e ? Dupa aprecierea primei postari trebuie sa fie la fel de scump si gustos pentru forum ...

am pus pink dupa sofran sa aiba legatura cu contul vechi roz kendra.  si pt ca inafara pistilului oranj rosu floarea de sofran este violet,dar sunt cateva specii nu f populate de sofran care au floarea roz :) 

• Like 1
Postat

eu personal nu-s mare fan sofran,dar cateodata imi place sa presar f putin intr-un pahar de lapte. :)

• Like 1
Postat

Pai ce barbat e ala care nu are curajul sa-si admita greselile si sa-si ceara scuze?

E un pussy, un fel de pisicuts... :)

esti complet nesuferit baiete

Postat

eu personal nu-s mare fan sofran,dar cateodata imi place sa presar f putin intr-un pahar de lapte. :)

Daa !  Nu-l folosesc des dar imi place si la orez. ... Dar mie mi-a placut cum ti-ai ales numele temporar tocmai sofranul ... 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

esti complet nesuferit baiete

Vezi tu...gândirea asta alb-negru, acum e pe piedestal, maine il bagi in cotet la porci, nu-ți face bine si denota instabilitate emotionala si...mai bine ma opresc aici, ca altfel nu vreau sa fiu chiar atat de diabolic.

Adica omul si-a batut joc de tine si acum il aperi...

Postat

Daa !  Nu-l folosesc des dar imi place si la orez. ... Dar mie mi-a placut cum ti-ai ales numele temporar tocmai sofranul ... 

ma pricep la nicknamuri atipice si la prenume cat de cat unice. la un moment dat compusesem peste 20 de prenume de bebelusi complet originale, inspirate de ce am mai gasit ,dar modificate,trunchiate, alipite

din pacate am ratacit lista de ani buni :) eh fac eu altele cand va fi cazul :D

• Like 1
Postat

Vezi tu...gândirea asta alb-negru, acum e pe piedestal, maine il bagi in cotet la porci, nu-ți face bine si denota instabilitate emotionala si...mai bine ma opresc aici, ca altfel nu vreau sa fiu chiar atat de diabolic.

Adica omul si-a batut joc de tine si acum il aperi...

hai gata destul ca ma plictisesti

apar exact pe cine am eu chef fara sa iti datorez tie sau altcuiva vreo explicatie.

instabila emotional ar fi sa ma port frumos cand el nu si sa fiu lapte si miere cand ma cert cu cineva

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

hai gata destul ca ma plictisesti

apar exact pe cine am eu chef fara sa iti datorez tie sau altcuiva vreo explicatie.

instabila emotional ar fi sa ma port frumos cand el nu si sa fiu lapte si miere cand ma cert cu cineva

Bine ai revenit.

Let bygones be bygones :)

Postat

Bine ai revenit.

Let bygones be bygones :)

multumesc :)

No bine.

Succes.

deopotriva si tie

Postat

daca ai priceput tu ce ai vrut sa spui  aici e bine ca eu nu. poti vb si tu macar odata mai putin aerian si more earthy ca unii nu avem timpul defectiv sa recitim o replica de 3 ori. thx

Mkay...

Nu reusesc sa inteleg de unde ai atata rabdare,i mean:),ce nu-ti place la viata unde-i aer rece sau cald from the nature,si nu aerul de la laptop-ul ori calculatorul suprainclzit,din camera de zi si noapte :)...sau iti place dar te respige lumea ,pai daca minti,daca joci mereu teatru,daca esti falsa si joci diverse roluri lingusitoare? :),lumea se îndepărtează...

Si prostul asta de pisicuts a profitat de naivitatea ta,si profita in continuare...mai de fiecare data rautatea aia neagra din omul roman a iesit la iveala atunci cand au fost gasite victime,oameni cu vreun handicap...s-a ras de ei si s-a considerat funny,si s-a dat si la altu,sa rada si el,si la alti,si ei,si etc... pentru ca tu stii ca nu exista vreun ex cu care sa te fi futut prin parcari,copaci si trotuare,posibil sa nu fi existat vreun ex vreodata...esti copila care inca traieste cum se traia acum 16 ani pe mirc,cu iubiti imaginari,admini and shit, intalneli la statuia din parc...si vad ca nu poti sa fii altfel,de asta zic ca ai partea asta submisiva care zici ca o ascunzi in aia de dominatoare pe net...vezi ca te ia lumea la misto si tu tot continui sa vrei sa demonstrezi contrariul,prin aberatii si uriase minciuneli,scenarii de viata luate din viata actorilor de filme tragice si dramatice, sau de la vreo verisoara maritata...cand de fapt nu ai avea ce demonstra,ai accepta ceea ce esti si ai sa vezi ca o sa vina si futaiul real(vladizhinio sunt sigur cachiar te-ar fute,adica c'mon...),si nu te-ai mai caca atat pe tine ca esti Cindrela Auswitz,femeie pregatita pentru vreun duce cacacios. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...