roberto Reputație: 4138 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2016 La dracu'...m-a prins sangre 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Postat Mai 24, 2016 La dracu'...m-a prins sangre E dat dreaq 3 1
sangre Reputație: -988 Postat Mai 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Mai 24, 2016 In pizda masii. 9
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 24, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 24, 2016 Nu exagera L-am scãpat dîn mânã și p-ăsta, numa' rele face 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Postat Mai 24, 2016 L-am scãpat dîn mânã și p-ăsta, numa' rele face Trebuie băgat în ședința musai 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 24, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 24, 2016 Trebuie băgat în ședința musai E haladit, ne arde pîn neprezentare...știu io )
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Postat Mai 24, 2016 E haladit, ne arde pîn neprezentare...știu io )Cine dreaq l'o fi învățat d'astea ? 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 24, 2016 Cine dreaq l'o fi învățat d'astea ? Io nu! 6 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 24, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 24, 2016 Cine dreaq l'o fi învățat d'astea ? L-au stricat bagaboantili, 'nainteteungeaicuellaranã
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 24, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 24, 2016 Io nu! 1
sangre Reputație: -988 Postat Mai 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Mai 24, 2016 Ba da ce.atz facut ma nene ma, v.atz lovit la ceas? Lasatz topingu.n pace. Numa da mine vorbitz. 8
Membru Premium only-me Reputație: 17271 Postat Mai 25, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Mai 25, 2016 Nu.l lasa sorina. :laugh2 a facut om de casa din el!! . Ba da ce.atz facut ma nene ma, v.atz lovit la ceas? Lasatz topingu.n pace. Numa da mine vorbitz.Vb mai mult de tine decat de Laura !! 7
viktordan88 Reputație: 12 Postat Mai 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2016 imi plac mult de tot pozele tale. azi lucrezi? cand pot face o programare? 2
brett Reputație: 1750 Postat Mai 25, 2016 Postat Mai 25, 2016 viktore, rubrica asta e pt glume si eventual recenzii 3 1
blackdick Reputație: -9 Postat Mai 26, 2016 Postat Mai 26, 2016 muie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
aaxxkk Reputație: 415 Postat Mai 26, 2016 Postat Mai 26, 2016 Laura a inlocuit-o cu brio pe Ana-Maria ! Chiar daca nu are ochii verzi ai acesteia, are un corp frumos, sani superbi, ,,carnea tare,, Desi pare usor timida , se implica, te face sa te simti bine, saruta cu placere, se misca bine ! Eu am fost de doua ori la ea si igiena ei a fost impecabila .Cum am mai spus nu dau note (de multe ori te pot induce in eroare...), dar consider ca intalnirea cu Laura a fost pentru mine una foarte placuta ! 3
cyoborg Reputație: 906 Postat Mai 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2016 Salutare, am fost si eu ieri pe la aceasta fata si pot spune ca este de vizitat. Locatia este usor accesibila, gasesti si locuri de parcare, programarea a fost facuta prin telefon cu cateva ore inainte si a fost respectata. Inca de la telefon mi s-a parut ca Laura are o voce placuta si care promitea multe la momentul intalnirii. Nu m-am inselat absolut deloc. Primirea a fost ca intotdeauna deosebita, nici nu ma asteptam sa fie altfel, intrucat a devenit marca inregistrata. Este deja stiut ca Laura este noua colega a Andreei, iar cine a fost la Andreea stie cum decurg primele momente. Am fost intampinat de fete, Laura intr-un costum de baie in culorile leopardului, pe tocuri, foarte gratioasa fata. Andreea, cum ii sta iei cel mai bine, in costumul Evei, la fel pe tocuri, zambitoare, pupacioasa, lipicioasa si cu ochii aia pe care n-am sa-i uit niciodata. Stie ea.Dar sa vorbim de Laura, pentru ca la ea am venit. Fata este frumoasa din cap pana in picioare. Are un par lung, peste umeri, placut la atingere, ochi caprui, mari, bine conturati. Avea un machiaj frumos, gene false, din cate am observat. Inaltime 1,68, cu aproximatie, sani nr. 4 cu forme atragatoare si placuti la atingere. Fundulet bombat numai bun de molfait, picioare frumoase.Locatia este un bloc nou, cu interfon, fara portar si fara priviri indiscrete. Camera de actiune este foarte curata, pat mare numai bun pentru destinatia lui, iar pe perete un poster frumos, despre care nu dau detalii. Va las sa-l descoperiti voi.Am primit prosop curat si am mers la baie. Aici totul este in regula, apa calda, gel de dus.Am revenit si ne-am apucat de treaba. Am initiat actiunea cu mult FK, mi-a placut foarte mult cum saruta Laura. Nu se arunca, nu se grabeste, stie sa primeasca si sa raspunda la randul ei cu saruturi, are un gust extrem de bun.Stand la marginea patului, iar eu in picioare, a initiat un oral neprotejat, la inceput lin si umed, dupa care usor usor a inceput sa inteteasca ritmul. Laura are incercari de deep si pana la urma are sa-i iasa si asta, dupa cate-mi dau eu seama, mai ales ca are si o profesoara buna in materie.Apoi am pus caciulita si am trecut la normal cu ea deasupra. Fata se implica, se misca foarte bine, reuseste sa-si sincronizeze miscarile cu ale tale si se umezeste fara ajutor suplimentar. Per total eu spun ca a fost peste asteptari, dat fiind ca era si prima intalnire, iar Laura este noua in domeniu.Eu cred ca daca va continua asa in maxim 3 luni e la Top, parerea mea!Am schimbat vreo doua pozitii si aproape ca m-a terminat fata. Am scos caciulita, i-am mai facut o mica igiena lu ala micu dupa care fata a continuat cu acelasi oral bun pana am terminat in gurita ei.NoteleLocatie 10Fata, frumusete 9Oral 8,0 S-ar impune un pic de atentie la zonele adiacente. O mica observatie. In rest e pe drumul cel bun.Normal 9,5GFE 9,5Igiena 10Cadoul 100 lei/1finalizare/30 min.Eu o recomand cu incredere. Nu cred ca o sa-i para cuiva rau daca se va duce la fata asta.Te pup Laura 10
andreea0763238890 Reputație: 8154 Postat Mai 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2016 8
laura96 Reputație: 70 Postat Mai 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 27, 2016 Va pup :*
barroso Reputație: 1372 Postat Mai 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2016 Laura, trebuie neaparat sa te refut! Prea a fost bine acum 3 zile si trebuie sa mai vin o data! De data asta fara sa ratez locatia! Ma intereseaza si Andreea, are un fund provocator! See you soon! 1
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Mai 27, 2016 Postat Mai 27, 2016 Am incercat sa-mi fac programare si fata era booked pt 2 zile, de abia sambata am prins loc.. cu toate asta nu inteleg unde sunt recenziile, va e asa greu sa scrieti cateva randuri? Laura, trebuie neaparat sa te refut! Prea a fost bine acum 3 zile si trebuie sa mai vin o data! De data asta fara sa ratez locatia! Ma intereseaza si Andreea, are un fund provocator! See you soon! Esti membru din 2012 si nu ai vizitat-o pe Andreea? http://i966.photobucket.com/albums/ae141/kamikazescot/tumblr_m4eakexmVy1rppb1ko1_500.gif Sfatul meu e sa te grabesti.
barroso Reputație: 1372 Postat Mai 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2016 Da, nu stiu cum de mi-a scapat Andreea, dar voi recupera cu siguranta! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum