Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Disponibilă pentru programări dragii mei :) 3
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Postat Ianuarie 6, 2018 Bună dimineața :)Weekend fain să aveți :* 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Postat Ianuarie 6, 2018 Disponibilă pentru programări începând de acum :* 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Postat Ianuarie 6, 2018 De unde vii la ora asta?Pe unde ai umblat ? :D Astăzi mă găsiți până la miezul nopții :* 1
ionutmyth Reputație: 171 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2018 buna vezi ca o sa te sun cu numar de anglia nu miam luat cartela
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Postat Ianuarie 6, 2018 buna vezi ca o sa te sun cu numar de anglia nu miam luat cartela până suni tu...sa nu se ocupe locurile :) 1
sculadescula Reputație: 6 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 salut. dupa ceva timp in care am vizitat pe domnisoara, zic ca e timpu sa ma si laud aici. anul trecut prin vara, parca char cand juca halep o finala la tenis. :) am zis sa servesc si eu. obosit si amortit in camera de hotel vroiam sa fiu eu vizitat. dar o aveam pe delia de ceva timp in vizor si fac curaj sa sun. imi da detaliile... unirii zepter, ma primeste in o ora. zic asta-i ajung. buna, buna. stam cateva minute de vb. si ma intreaba daca raman, eu da, daca e de acord. daaa... :) din start zic ca mie imi plac mai slim , delia are 2 kg in plus dar, compenseaza cu serviciile. per total e pe plus. pt mine. ne am calarit cum am dorit fara sa mi zica nu la vreo ceva. fata duce. gloante sa ai ca eu am avut pistolu c- am gol. a ramas un pic dezamagita ca nu a reuzit sa ma termine dar vina e la mine. plus ca mia placut, ce am facut cu ea. imbracat, am iesit de pe camera am ramas la o tigara, ea ca eu nu fumez. a vb de horoscop, am asc cu drag ca si eu il citesc. pa, pa i aia e locatie, nu e lux dar nu ma deranjat nimic. fata curatica, cred ca e un pic rokerita dupa asp mai dau note.. "am chinuit-o" cum am vrut dar n am avut gloante sa termin. de revenit . eu as vizita-o pt servicii. mia placut tavaleala. 300 de coco o ora. parca. da 300 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 salut. dupa ceva timp in care am vizitat pe domnisoara, zic ca e timpu sa ma si laud aici. anul trecut prin vara, parca char cand juca halep o finala la tenis. :) am zis sa servesc si eu. obosit si amortit in camera de hotel vroiam sa fiu eu vizitat. dar o aveam pe delia de ceva timp in vizor si fac curaj sa sun. imi da detaliile... unirii zepter, ma primeste in o ora. zic asta-i ajung. buna, buna. stam cateva minute de vb. si ma intreaba daca raman, eu da, daca e de acord. daaa... :) din start zic ca mie imi plac mai slim , delia are 2 kg in plus dar, compenseaza cu serviciile. per total e pe plus. pt mine. ne am calarit cum am dorit fara sa mi zica nu la vreo ceva. fata duce. gloante sa ai ca eu am avut pistolu c- am gol. a ramas un pic dezamagita ca nu a reuzit sa ma termine dar vina e la mine. plus ca mia placut, ce am facut cu ea. imbracat, am iesit de pe camera am ramas la o tigara, ea ca eu nu fumez. a vb de horoscop, am asc cu drag ca si eu il citesc. pa, pa i aia e locatie, nu e lux dar nu ma deranjat nimic. fata curatica, cred ca e un pic rokerita dupa asp mai dau note.. "am chinuit-o" cum am vrut dar n am avut gloante sa termin. de revenit . eu as vizita-o pt servicii. mia placut tavaleala. 300 de coco o ora. parca. da 300 merge la fix paharul meu de vin spumant acum :)Mulțumesc :*La mulți ani 2018!
omanid Reputație: 209 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 salut. dupa ceva timp in care am vizitat pe domnisoara, zic ca e timpu sa ma si laud aici. anul trecut prin vara, parca char cand juca halep o finala la tenis. :) am zis sa servesc si eu. obosit si amortit in camera de hotel vroiam sa fiu eu vizitat. dar o aveam pe delia de ceva timp in vizor si fac curaj sa sun. imi da detaliile... unirii zepter, ma primeste in o ora. zic asta-i ajung. buna, buna. stam cateva minute de vb. si ma intreaba daca raman, eu da, daca e de acord. daaa... :) din start zic ca mie imi plac mai slim , delia are 2 kg in plus dar, compenseaza cu serviciile. per total e pe plus. pt mine. ne am calarit cum am dorit fara sa mi zica nu la vreo ceva. fata duce. gloante sa ai ca eu am avut pistolu c- am gol. a ramas un pic dezamagita ca nu a reuzit sa ma termine dar vina e la mine. plus ca mia placut, ce am facut cu ea. imbracat, am iesit de pe camera am ramas la o tigara, ea ca eu nu fumez. a vb de horoscop, am asc cu drag ca si eu il citesc. pa, pa i aia e locatie, nu e lux dar nu ma deranjat nimic. fata curatica, cred ca e un pic rokerita dupa asp mai dau note.. "am chinuit-o" cum am vrut dar n am avut gloante sa termin. de revenit . eu as vizita-o pt servicii. mia placut tavaleala. 300 de coco o ora. parca. da 300Ai cantarit-o si ai vazut ca are fix 2kg in plus? Cat trebuia sa aibe,defapt?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 Bună dimineața tuturor :)O săptămână frumoasă și cu spor :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 Disponibilă pentru programări :p
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 Hola amigos :)Ms puteți găsi până mai târziu :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2018 Postat Ianuarie 9, 2018 Disponibilă pentru programări dragii mei :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2018 Postat Ianuarie 9, 2018 Mă puteți găsi până mai târziu :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2018 Postat Ianuarie 10, 2018 Buuuuuna dimineața :p 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2018 Postat Ianuarie 10, 2018 Disponibilă pentru programări dragii mei :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2018 Postat Ianuarie 10, 2018 :hi3 Locație: Bulevardul unirii, Zepter! :) Contact: 0722742326 :*Servicii:Sex oral DeepthroatFacefuckFinalizare oralăAnal&normal protejat69, diferite pozițiifrench Kissdominare activăDirty talk,Gfe,pse,cim,cob,masaj erotic,de relaxare, prostatic!la alegerea ta sunt soft sau hard!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum