Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Helllllooooo :* va pupă Delia :* fix in penis :D

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Helllllooooo :* va pupă Delia :* fix in penis :D

Adică tot un fel de pulă da' mai mică?

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator deliaro
Postat

aștept încă musacaua :D nu te-am uitat :*
  • Like 2
Postat

aștept încă musacaua :D nu te-am uitat :*

Am promis, mă țin de cuvânt!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Nu bre, penis e o pula inca ne-"saltata". Ne pupa in penis ca sa se faca pula (penisul) :laugh2 :laugh2 :blushing2 :blushing2  :blushing2  (Scuze Delia, mai glumim si noi)...

Vizitator deliaro
Postat

Acum mă "pregătesc"...Cu niște sangria ..Să fiu in formă pentru voi :*post-204201-0-37170300-1483005344_thumb.jpg

• Like 6
  • Oras:Pitesti
Postat

Daca umflatica asta face cel mai bun oral...inseamna ca nu stiti ce e ala un oral adevarat...pacat...am fost si eu la ea si am ramas dezamagit...nu merita banii

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Daca umflatica asta face cel mai bun oral...inseamna ca nu stiti ce e ala un oral adevarat...pacat...am fost si eu la ea si am ramas dezamagit...nu merita banii

Și recenzia? Mare e foamea de sărbători

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Nu am facut niciodata nici o recenzie si nici nu voi face...am cont pe acest site doar pentru a ma informa...stiu ca nu e corect din partea mea dar macar spun adevarul

• Minus 1
Vizitator deliaro
Postat

Nu am facut niciodata nici o recenzie si nici nu voi face...am cont pe acest site doar pentru a ma informa...stiu ca nu e corect din partea mea dar macar spun adevarul

Am văzut ce și cum te informezi..90% din postările tale sunt cu injurii! Caută atenție în altă parte! Michael Jackson trăiește,nu? :slap2
  • Like 3
Vizitator deliaro
Postat

acum beau vin fiert :P
  • Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

acum beau vin fiert :P

Sa-ti fie de bine .

...Hai noroc ....

post-98410-0-39623100-1483010175_thumb.jpg

• Minus 8
Vizitator deliaro
Postat

Sa-ti fie de bine .

...Hai noroc ....

asemenea Koko și La mulți ani :*
  • Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Și atunci de ce mai postezi aici. Adică „nu vreau să am o contribuție pozitivă, vreau în schimb să fiu de tot căcatul”. Bravos coaie.

• Like 4
  • Minus 4
Vizitator deliaro
Postat

Și atunci de ce mai postezi aici. Adică „nu vreau să am o contribuție pozitivă, vreau în schimb să fiu de tot căcatul”. Bravos coaie.

mi-e dor de tine :))
  • Like 1
Postat

ai si tu vreun procent bai ologule...vezi de treaba ta....doar am zis ca scroafa nu merita banii...si nu doar eu...mai multi au zis asta
  • Minus 2
Vizitator deliaro
Postat

ai si tu vreun procent bai ologule...vezi de treaba ta....doar am zis ca scroafa nu merita banii...si nu doar eu...mai multi au zis asta

Ești doxa de cultura! Cum e aia cu vulpea și strugurii?Nu ai nicio recenzie făcută, oricine se uită la profilul tău la postari vede numai injurii! Proastă strategie! Stai în patratica ta și nu mă supăra! Sărbători fericite!
  • Like 4
Vizitator deliaro
Postat
post-204201-0-48979300-1483024695_thumb.jpg De găsit mai sunt astăzi până târziu și mâine inclusiv :) Pentru cei cu chef de sex nebun și nu ceartă voi fii întotdeauna la înălțime , pentru restul...Să auzim de bine! Enjoy a ta pula in a mea gură :* Va pup!
  • Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...