rebecavulpita Reputație: 7 Postat Septembrie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2013 Pe langa halena as mai aduga ... unghiutele taiate ,maini ingrijite ... as mai putea adauga o epilare a numitor zone ... si cred ca mai sunt si alte completari .. Sincer am intanlit cazuri in care a necesitat o doza de discilplina si vointa ca totul sa nu devina un circ .... dar asta mi-a consumat bateriile ... si nu am reusit sa ma ridic la asteptarile celui in cauza ..asa ca parerile sunt impartite ca de obicei .. iar comentariile vor starni polemici ...
bazdkiii Reputație: 497 Postat Septembrie 3, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Septembrie 3, 2013 Eu maa spal pe dinti in prima duminica a lunii,in fiecare luna.atunci ma si spal ca sa nu mai am treaba cu apa si sapunul luna aia... Plus (si de asta sunt foarte mandru)ma mai spal d fiecare data cand e ceva sarbatoare religioasa..anul asta m-am spalat si de ziua mea....deobicei nu fac asa ceva...dar asta a fost un an mai special...Deci...spalati-va domnilor...nu e chiar asa d greu...nu trebuie chiar asa d des cum fac eu...dar macar d 4-5 ori pe an totus ar trebui... P.s. derbedeiilor...daca va ploua nu se pune!!!!)))))))
nicolae32 Reputație: 192 Postat Septembrie 3, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Septembrie 3, 2013 Eu maa spal pe dinti in prima duminica a lunii,in fiecare luna.atunci ma si spal ca sa nu mai am treaba cu apa si sapunul luna aia... Plus (si de asta sunt foarte mandru)ma mai spal d fiecare data cand e ceva sarbatoare religioasa..anul asta m-am spalat si de ziua mea....deobicei nu fac asa ceva...dar asta a fost un an mai special...Deci...spalati-va domnilor...nu e chiar asa d greu...nu trebuie chiar asa d des cum fac eu...dar macar d 4-5 ori pe an totus ar trebui... P.s. derbedeiilor...daca va ploua nu se pune!!!! ))))))) )))))) http://www.gifti.me/i/R6VdCi.gif
master of pupets Reputație: 136 Postat Septembrie 3, 2013 Oras:cred ca aici Oras:cred ca aici Postat Septembrie 3, 2013 maestre bazdkiii recomandati ne si ce sa folosim colgate cristal aquafresh etc sau banala sare
sharkattack Reputație: 1171 Postat Martie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2014 In cazul in care mai este o problema am fost invatat ca: 1. Spalat pe dinti dupa fiecare masa. Daca trec 6 ore de la masa fara sa te speli pe dinti are loc depunere de tartru. 2. Apoi bicarbonat pentru uciderea bacteriilor si rezolvarea unor probleme cu gingia. 3. Apa de gura dar din cea bazata pe uleiuri esentiale: Eucalipt sau menta. In cazul in care e un pic cam tare, ar fi cazul sa nu ne pierdem gustam, asa ca putem dilua.4. Mestecat seminte de cardemom (eletteria cardomomum).5. O dieta echillibrata ce sa contina fructe si sucuri naturale. 6. Catinofort capsule 7. Doua cesti de ceai zilnic. Cei ce vor sa slabeasca si considera ca e o idee buna sa renunte la carbohidrati ar trebui sa stie ca lipsa carbohidratilor duce la aparitia unei respiratii foarte neplacute.Din oficiu: Control stomatologic periodic. 1 1
Angel Reputație: 244 Postat Martie 30, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Martie 30, 2014 Nu daca mesteci orbit si/sau Te speli pe dinti?
sharkattack Reputație: 1171 Postat Martie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2014 Nu daca mesteci orbit si/sau Te speli pe dinti? Nu este suficient. Treaba cu guma nu rezolva nimic. Guma poate doar sa dea o anumita aroma unei respiratii deja placute sau macar neutre. Mai eficiente ar fi bomboanele mentolate de la farmacie ce contin atat vitamina C, cat si propolis si o aroma. Guma e doar ceva facil, dar departe de a fi de ajutor cu adevarat.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 30, 2014 Postat Martie 30, 2014 Nu este suficient. Treaba cu guma nu rezolva nimic. Guma poate doar sa dea o anumita aroma unei respiratii deja placute sau macar neutre. Mai eficiente ar fi bomboanele mentolate de la farmacie ce contin atat vitamina C, cat si propolis si o aroma. Guma e doar ceva facil, dar departe de a fi de ajutor cu adevarat. Dap. Cam asa sta treaba cu guma. Eu am probleme cu helycobacter pylori si nu rare sunt momentele in care guma, bomboane si apa de gura n-ajuta deloc.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 30, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 30, 2014 Nenea Beraru, sigur nu e de la bere?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 31, 2014 Postat Martie 31, 2014 Nenea Beraru, sigur nu e de la bere? Radem, glumim da' are si berea un rol important. Nici tigarile nu iarta la capitolul asta. Tratamentul cu antibiotice trebuie sa fie dublat de regim alimentar.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum