Sari la conținut

Diana 0799343582

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Un an nou fericit să aveți!

Ne vedem de pe 4 ianuarie

Va pup ❤

Buna,

Daca as si reusi sa imi fac o programare ar fi perfect. Incerc de 1 an pe whatapp sau msg/telefon. 

O sa iti trimit msg pe 4 ianuarie cu numele de pe forum.

Sper sa ne vedem si sa merite asteptarea asta pana la urma.

Ms

Link spre comentariu
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare

Pana la urma a reusit cineva sa isi faca vre-o programare la aceasta fatuca?? Eu am incercat... Am sunat si nimic am scris si pe watsup si nimic...

Am fost de o gramada de ori la ea si cand lucra la zoomserie si la obregia,sunat,discutat,programat,ajuns la ea si rezolvat exact cum trebuie,mereu am plecat cu picioarele tremurande si cu gandul de revenire !!
  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost de o gramada de ori la ea si cand lucra la zoomserie si la obregia,sunat,discutat,programat,ajuns la ea si rezolvat exact cum trebuie,mereu am plecat cu picioarele tremurande si cu gandul de revenire !!

Eu te cred pe tine ca ai fost dar pe mine ma intereseaza cum imi pot face programare la ea atâta timp cat ea nu raspunde nici la telefon si nici pe watsup?? O pagina mai in spate spunde ca revine de astăzi...

Link spre comentariu

Eu te cred pe tine ca ai fost dar pe mine ma intereseaza cum imi pot face programare la ea atâta timp cat ea nu raspunde nici la telefon si nici pe watsup?? O pagina mai in spate spunde ca revine de astăzi...

Clasic,telefon sau sms !
Link spre comentariu
Ti-ai pus problema ca poate nu vrea sa-ti raspunda?[/quote

Da mi-am pus si aceasta problema... Chiar nu am fost insistent.. Am si scris acolo am incercat toate modalitatile posibile fara a fi insistent repet. Mie imi pare ca are lipsa de respect... Ii ia 2 min daca este activa sa raspunda Da nu se poate sau eu mai stiu ce...

• Like 1
Link spre comentariu

lucrează. însă e foarte greu de prins dacă nu te cunoaște. am întrebat-o odata de curiozitate de ce nu va răspunde. a zis ca foarte rar se întâmplă să ia client nou, având foarte mulți clienți vechi. va dați seama că cine a prins loc la ea, nu renunță nici mort. sunt puține care lucrează la 100/200, on cu fin orala, fk cam tot ce vrei în afara de anal. nu m-a grăbit niciodata,intotdeauna curata, nu se aglomerează cu programările.insista pana prinzi loc, iti garantez ca merita

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...