nudist Reputație: 34 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/magda-iti-ofer-masaj-de-relaxare-terapeutic-prin-tehnici-bine-cunoscute-te_39742051.html Buna dimineata,Ei bine, pozele m-au facut sa ma duc. Pozele sunt false, nu e ea cea din poze ( nu le-am atasat pe toate, pt ca nu e cazul ), Insa ea in persoana arata bine. Blonda, 1.70m, aprox 60kg nu genul slim... just a bit curvy, bronzata peste tot, pielea fina ( dar se mai simteau niste fire pe picioare, pe ici colo - in rest era epilata complet, foarte fain ). Am sunat, mi s-au dat indicatiile. Pe Bd Burebista, aproape de Rondul Alba Iulia. Ajung in apartament.Apartamentul asa si asa. Gresie si parchet pe jos. Fum de tigara in intreg apartamentul. Mai era o fata in bucatarie, dar nu intrebat de ea ce si cum.Optez pt o finalizare 60L. Ma duc in baie. Cam uratica. Usa dusului trebuia sa fie compusa din 2 bucati, mai era decat 1. Dusul nu avea sita, curgea doar un jet de apa. Faianta de la dus cam murdara de mucegai prin colturi. Trec peste astea si ma spal. Ies din baie si ma duc in camera.Ea statea de vorba cu colega ei. Dupa aprox 2 minute, vine in camera si spune ca se duce sa isi faca dus. Iese si se mai duce sa stea de vorba cu colega ei. Dupa alte 3 minute, se duce la baie, da drumul la dus doar de fatada, sa se auda jetul apei si mai sta 2 minute. Revine in camera complet dezbracata. Sanii medii spre mici, tuguiati. Aratau mai bine cu sutienul. Insa, dupa cum am spus, ea arata bine la corp, blonda. Se pune pe treaba la oral neprotejat si recunosc ca facea foarte bine. Se simtea soldatelul in gura ei minunat de bine. Fara sa zgarie cu dintii, imi placea cum se misca. Dupa cateva minute, pune prezervativul si ii spun sa stea ea deasupra. Se aseaza pe mine folosind lubrifiant. ( e de inteles, mai bine asa decat pe uscat ). Si incepe sa se miste si sa dea si ma simteam bine. Dupa 2-3 minute, nu mai rezist si imi dau drumul. Ea ia un servetel umed si nici nu simt cum imi scoate prezervativul.Ma duc la baie, ma mai spal putin, ea se dusese inapoi in bucatarie sa mai vorbeasca cu colega ei. Ies, ma imbrac si cand sa ies pe usa, vine si ea. Ii dau la revedere si am plecat. oral neprotejat: 10 ( face f bine, mi-a placut; as fi vrut sa imi dau drumul la oral, dar am zis sa ii testez pasarica si nu am regretat )sex normal: 9locatie: 7 ( patul mare, baia asa si asa, miros de fum de tigara in apart ) door 2 door: aprox 15 minute. Cat timp am stat, nu s-a grabit si nu m-a grabit. Ar trebui sa isi faca poze si sa le posteze, pt ca arata si ea bine. 4
Membru Premium il pupparo Reputație: 22573 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 2, 2016 Frate , daca era fata din pozele postate de tine , era coada exact cum e in w/e pe Autostrada Soarelui cand pleci la mare . 3
sangre Reputație: -988 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Iunie 8, 2016 Am fost si eu la fetele din cuibul asta. Locatia este pe Burebista. O data am intrat cu una, a doua zi cu cealalta. Sunt blonde aman2. Cea din descrierea de mai sus e Miruna, e de etnie dar foarte draguta si ingrijita, cu bun simt. Oralul ambele il fac protejat acum dar executat ca la carte. Natasha este cealalta blonda, draguta si ea, mai putin comunicativa, doar strictul necesar. Un oral ceva mai agresiv, ii plac limbile mult, se uda, se masturbeaza, traieste clipa daca ii place ce i se face, are pierce in limba, buric si clitoris, sex normal scurt deoarece eram foarte incins. Voi reveni la ele, raportul este ff bun. Poze false dar fetele sunt ok. 60fin 20 de min. 6 7
cuculet13456789 Reputație: 38 Postat Iunie 9, 2016 Postat Iunie 9, 2016 Ei bine, pozele m-au facut sa ma duc. Optez pt o finalizare 60L. Imi e greu de imaginat ca un om merge la o fata de 60 ron crezand ca este cea din poze.
doncta Reputație: 2307 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iunie 9, 2016 Ies din baie si ma duc in camera.Ea statea de vorba cu colega ei. Dupa aprox 2 minute, vine in camera si spune ca se duce sa isi faca dus. Iese si se mai duce sa stea de vorba cu colega ei. Dupa alte 3 minute, se duce la baie, da drumul la dus doar de fatada, sa se auda jetul apei si mai sta 2 minute. Si incepe sa se miste si sa dea si ma simteam bine. Dupa 2-3 minute, nu mai rezist si imi dau drumul door 2 door: aprox 15 minute. Cat timp am stat, nu s-a grabit si nu m-a grabit. Pe bune ca nu s-a grabit?!!Tu ai facut baie, banuiesc, 2 minute dupa ce ai terminat tu a venit la tine dupa 2 minute, se duce la colega si mai sta 3 minute, face baie 2 minute, actiune 2-3 minute. Total 11-12 minute. Ia spune ce ai facut in cele 3-4 minute care nu ies la socoteala?Sunt sigur ca pentru tine a fost un "long fuck" veritabil se vede si din recenzia ta. Avea dreptate Einstein ca timpul este relativ. 2 3
nudist Reputație: 34 Postat Iunie 12, 2016 Autor Postat Iunie 12, 2016 @cuculet13456789 si mie mi s-a parut prea bine sa fie adevarat. De aceea am zis sa incerc. Nu imi placea ce vedeam, puteam pleca ( cum mi s-a intamplat de cateva ori ).Ai fi procedat altfel? @>DonCta< nu am vrut sa stau mult, la cat de urat mirosea a fum de tigara. Ceva ce nu suport deloc, deoarece ma ia cu dureri de cap, daca stau mult intr-un loc cu miros de tigara. Recunosc, nu m-am uitat la ceas de cand am intrat si pana am iesit, de aceea timpii mei sunt aproximativi.Am spus ca nu s-a grabit si nu m-a grabit, deoarece nu a inceput cu faze de genu: mai ai? cat mai ai? mi-ai dat bani pt o fin, nu pt o ora, daca era asa te taxam pt o ora, etc.in schimb, mi-a displacut foarte mult ca prefera sa discute cu colega ei.... daca era dupa ea, cred ca isi invita colega in camera sa discute in continuare cu ea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum