rebela Reputație: 828 Postat Februarie 26, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Postat Februarie 26, 2015 Mai baieti...dar va rog eu frumos incetati cu toate aceste aberatii nu e frumos din partea voastra sa va jigniti asa ce dumnezeu potoliti va..
kristi22222 Reputație: 89 Postat Februarie 26, 2015 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Februarie 26, 2015 numai lucruri "importante" ai spusnu te-ai saturat de cate banari ai avut?nu-ti da de gandit ca ceva e in neregula cu tine?hooopa ,stai ca s a adunat haita in jurul meu.....stii de ce am avut banari? pt ca am coloana vertebrala de a spune lucrurilor pe nume,pt ca n am pupat pe nimeni in cur,pt ca m am luat in clont cu protejatele forumului....si stai calm, ca pana la banari aveam deja zeci de recenzii.....si nu doar pe aici...... 1
Javradeoras Reputație: 252 Postat Februarie 26, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Februarie 26, 2015 Mai baieti...dar va rog eu frumos incetati cu toate aceste aberatii nu e frumos din partea voastra sa va jigniti asa ce dumnezeu potoliti va.. eu nu ma cert , doar incerc sa-i fac sa-si inteleaga faptele.kristy asta are probleme cu taota lumea inclusiv cu unele fete si zice ca nu are nici o vina.eu nu-l cred 2
rebela Reputație: 828 Postat Februarie 28, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Postat Februarie 28, 2015 La multi ani dragilor....sa aveti o primavara minunata ca voi....va
rebela Reputație: 828 Postat Martie 1, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Postat Martie 1, 2015 2
rebela Reputație: 828 Postat Martie 1, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Postat Martie 1, 2015 In sfirsit am gasit pe cineva sa imi faca poze... Sper din suflet sa va placa si traiasca Monica moldoveanca pt costumatii. va pup si va astept cu mare drag. 8
tendoi Reputație: -550 Postat Martie 2, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Martie 2, 2015 Cred ca mai bun era OFF-TOPICUL...
nelubijunelu Reputație: 181 Postat Martie 4, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Martie 4, 2015 Buna seara oameni buni....vin si eu cu o recenzie la doamna in cauza....am vizitat-o ieri si pot spune ca nu imi pare rau deloc.....ceva probleme au fost doar la gasirea locatiei-vina mea....apreciez rabdarea ei....am ajuns pana la urma cam cu 20 -30 min dupa programarea initiala.....nu am sa intru prea mult in detalii asa ca trec direct la jurizare.... Locatie -8 pt zona-10 pt ordinea si curatenia din apartament Aspect - 8 pentru anumite standarde, in schimb 10 tinand cont de varsta ei - foarte bine arata la anii ei si este un exemplu pentru fetele de 20 -30 ......parerea mea Atitudine -10 - pro client ...vorbareata si se adapteaza bine clientului Igiena 10 nimic de comentat Oral 9.5 umed, schimbari de ritm Normal 9 nu am reusit sa schimb decat 2 pozitii - am preferat o finalizare orala executata ca la carte Onorariul - 150 plus un cadou din partea mea...cred ca am stat in jur de o ora.... Eu unul o sa revin pentru ca mi-a placut atitudinea ei ....... Bafta tuturor 10
rebela Reputație: 828 Postat Martie 5, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Postat Martie 5, 2015 Te pup dulce esti un baiat deosebit....
futaridis Reputație: 47 Postat Martie 5, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 5, 2015 Pozele sunt nasparlii rau de tot.Parca puteai mai mult.........la poze ma refer.
rebela Reputație: 828 Postat Martie 5, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Postat Martie 5, 2015 Pozele sunt facute cu un telefon si de aceia nu sunt foarte clare.O sa fac cu un aparat foto si vor fi mai reusite .Te pup.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2015 Postat Martie 8, 2015 Buna si La multi ani!Te felicit pentru poze. Sunt superbe.Abia astept sa revin la tine.....nu ne-am vazut de anul trecut cred....daca nu ma mai tii minte sunt Cristian (ma ai in telefon....sper).....desi am avut o incercare care a esuat din vina mea pentru care imi cer scuze.Frumoasa costumatia de politista.....ti-ar sta bine in rolul de stapana.......poate incerci sa faci si dominare.....as fi primul .Numai bine si saptamana asta promit ca fac o vizita. 1
rebela Reputație: 828 Postat Martie 9, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Postat Martie 9, 2015 Buna si La multi ani!Te felicit pentru poze. Sunt superbe.Abia astept sa revin la tine.....nu ne-am vazut de anul trecut cred....daca nu ma mai tii minte sunt Cristian (ma ai in telefon....sper).....desi am avut o incercare care a esuat din vina mea pentru care imi cer scuze.Frumoasa costumatia de politista.....ti-ar sta bine in rolul de stapana.......poate incerci sa faci si dominare.....as fi primul .Numai bine si saptamana asta promit ca fac o vizita.Multumesc de urare....dar nu mai stiu cine esti trimite-mi nr in privat sa vad daca te mai am in tel pupicei.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2015 Postat Martie 10, 2015 Ma bucur ca ti-ai adus aminte de mine 1
rebela Reputație: 828 Postat Martie 10, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Postat Martie 10, 2015 Da te aveam in telefon dar nu cu numele de Cristian erai memorat altfel...
rebela Reputație: 828 Postat Martie 10, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Postat Martie 10, 2015 Va multumesc ca mi-ati spus si mie la multi ani.... 2
sangre Reputație: -988 Postat Martie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Martie 11, 2015 La multi ani! Trebuia sa anunti in pm daca vrei urari publice, baietii nu vor sa faca offtopic, plus ca ai primit un la multi ani pe 8martie. 8 10
rebela Reputație: 828 Postat Martie 11, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Postat Martie 11, 2015 Da Sangre am primit de la o singura persoana de 8 martie si apreciez. Dar asta e... nici anul trecut nu am anuntat dar au vazut mai multe persoane ca e ziua mea fara sa anunt. Si nu era vorba de 8 martie ...era zi de nastere.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 14, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 14, 2015 Heeeeyyyy... acum am vazut! La multi ani domnita, sa fii sanatoasa si voioasa si la punga groasa! 7 7
rebela Reputație: 828 Postat Martie 15, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Postat Martie 15, 2015 Multumesc frumos....
Vizitator mvvvrius Reputație: 0 Postat Martie 17, 2015 Postat Martie 17, 2015 Ce flori frumoase!!!Cu cit dai firul?
picon Reputație: 1046 Postat Martie 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 17, 2015 Cate 2 fire peste ceafa! 7 6
rebela Reputație: 828 Postat Martie 17, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Postat Martie 17, 2015 Ce flori frumoase!!!Cu cit dai firul?Mai taci mai ramolitule....Tu vorbesti?
rebela Reputație: 828 Postat Martie 17, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Postat Martie 17, 2015 Pt mvvvrius..... cu dedicatie o limbuta acolo unde imi place mie..... 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum