Sari la conținut

Travestita liza sexy jucausa si perversa

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Liza, la finalizare înghiți ?

Nu inteleg cu ce te-ar satisface daca ti-asi inghiti slobozu..😒 dar ma rog...

NU!

• Oras:Timisoara
Postat

m-ar satisface ca as mai ramane la o finalizare dacă mi ai spune că am gust bun si as vedea ca iti place

Postat

Deci...am fost a 2-a oara la superba Liza...relaxata si dedicata in ceea ce face,am stat cred ca mai mult de 1 ora,am finalizat destul de greu,dar nu s-a lasat sau sa se planga...m-a executat frumos ca la carte...intr-un cuvant e superba...sigur voi reveni...pup Liza si tine-o tot asa😘

Postat

Deci...am fost a 2-a oara la superba Liza...relaxata si dedicata in ceea ce face,am stat cred ca mai mult de 1 ora,am finalizat destul de greu,dar nu s-a lasat sau sa se planga...m-a executat frumos ca la carte...intr-un cuvant e superba...sigur voi reveni...pup Liza si tine-o tot asa😘

Multumesc frumos pentru vizita 🤗😘😘 te mai astept si alta data pap pulocu tau bun mmmðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
Vizitator caaddy
Reputație: 0
Postat

Superba. O travestita ce arata mai bine ca foarte multe TS. Feminina, fizic plăcut, îngrijită, bine dotata.

Postat

Superba. O travestita ce arata mai bine ca foarte multe TS. Feminina, fizic plăcut, îngrijită, bine dotata.

😘 multumesc
Postat

Eram dator cu o recenzie, am stat mult pana sa scriu sau nu, din cauza prejudecăților de tot felul prezente încă în lumea noastră, însă nu vad și chiar nu este nici o diferenta între sex anal cu o fata sau cu un trans care arata ok. Am vrut sa încerc, și chiar a fost super ok ca experienta.

Liza e super, înaltă,curata,miroase bine, era în lenjerie, stie exact ce sa faca, nu intru în detalii, am stat o finalizare, mi-a plăcut,o sa mai revin când o sa am chef de ceva diferit. Locație..10

ON..10,AP..10,Cim,am plătit 200.chiar arata f bine.

• Like 3
Postat

Eram dator cu o recenzie, am stat mult pana sa scriu sau nu, din cauza prejudecăților de tot felul prezente încă în lumea noastră, însă nu vad și chiar nu este nici o diferenta între sex anal cu o fata sau cu un trans care arata ok. Am vrut sa încerc, și chiar a fost super ok ca experienta.

Liza e super, înaltă,curata,miroase bine, era în lenjerie, stie exact ce sa faca, nu intru în detalii, am stat o finalizare, mi-a plăcut,o sa mai revin când o sa am chef de ceva diferit. Locație..10

ON..10,AP..10,Cim,am plătit 200.chiar arata f bine.

Hei..multumesc de vizita te mai astept si alta data 🤗😘
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...