Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2016 Postat Iulie 5, 2016 omu e banat, gata, victorie pai io ce spuneam? http://pa1.narvii.com/5984/3d4a774117574060af05641abeeb7e5ebc2a4cdd_hq.gif
alt_fel_de_vis Reputație: -2 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Mothership Oras:Mothership Postat Iulie 5, 2016 Na, tocmai ce apucasem sa-i raspund cu articolele din Codul Penal
alt_fel_de_vis Reputație: -2 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Mothership Oras:Mothership Postat Iulie 5, 2016 Încearcă sa vezi daca prin întrebarea ta, vei afla raspuns si la ce mi-ai adresat mie. Se zice ca intr-o minte săracă poți face ce jucării doresti...Nimeni nu-si doreste sa fie cobai ... iar in mintea lui cred ca-si putea face Mos Craciun o fabrica ... acum depinde ce jucarii si cu ce scop le cream.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 5, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iulie 5, 2016 Nimeni nu-si doreste sa fie cobai ... iar in mintea lui cred ca-si putea face Mos Craciun o fabrica ... acum depinde ce jucarii si cu ce scop le cream. Mmmm, ce-mi spui tu aici... nu prea stau de curiozități. Prefer sa străbat peisajul din mintea cuiva... dar nu actionez in cadrul acesteia.
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 6, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 6, 2016 Cred ca o sa fiu off topic )))Un strop de libertate.....il poti avea in orice moment asta depinde numai si numai de tine si de ce vrei cu adevarat de la viata,libertatea poate veni in momente marunte sau momente foarte importante,"DANSAND CU LUPII"-acolo cred ca ni se arata ce inseamna un strop de libertate, 2 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 6, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 6, 2016 Îmi ceri să-ți dau un strop de libertateZici că fără ea încetezi de-a fiDar cum să fii singur în noapteCînd tinzi cu disperare spre a mai trăi?Dar ce e libertatea astăzi pentru tine?Un strop din mare? Un gram de adevăr?Sau vrei să mă sufoci fugind de mineGustând din al Evei plin de păcate măr?Îmi ceri să-ți dau un strop de libertateZici că fără ea încetezi de-a fiDar nu înțelegi că libertatea ta poateE langa mine de noapte pana-n zi
beraru mengele Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Da Oras:Da Postat Iulie 6, 2016 io imi mai fac nitel de cap pan lume ca indata ma prinde si ma inchide ... ori la balanceanca ori la poarta alba
moccasin Reputație: -4 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2016 Ce-mi doresti tu mie dulce RomânieTara mea uitatăÎn care nu am facut sexCât si cum as vreaCa se crede unuVarf la toțiIntr-o amiaza... când a rămasFara... minte.Sau cuvinte...pe varfu' limbii?Vaaai, Visatoareo, ce ti-a venit sa erotizezi tu, cu de la tine putere, poeziiile lui Eminescu? Chiar asa, pizdificam si opera poetului national?
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 6, 2016 Vaaai, Visatoareo, ce ti-a venit sa erotizezi tu, cu de la tine putere, poeziiile lui Eminescu? Chiar asa, pizdificam si opera poetului national? Care, ca si Stefan cel Mare, nu futea decat acasa si in misionar...cu lampa (opaitul) stinse...si evident numai in scopul procreerii 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iulie 6, 2016 Care, ca si Stefan cel Mare, nu futea decat acasa si in misionar...cu lampa (opaitul) stinse...si evident numai in scopul procreeriistefan cel mare futea turci
killbill13 Reputație: 8009 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iulie 6, 2016 https://emanuelasandu.files.wordpress.com/2014/06/10464094_1519442874945658_5409001619894918058_n.jpg 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Iulie 7, 2016 Oras:- Oras:- Postat Iulie 7, 2016 Sa spuna cineva...Iata ce cred eu. O fiinta nu este libera atunci cand asculta de o autoritate sau norma exterioara fiintei ei (gen "Decalog" , "Dumnezeu" , preoti, moralisti, politicieni si legile acestora, s.a.). Libertatea nu este posibila atunci cand iti extragi etica, filosofia de viata si gandurile de la altii si nu strict din propriul spirit. Atunci cand Biserica iti formuleaza si inoculeaza conduitele morale, ce sa faci si ce sa nu faci, sau te fac dependent de ele intr-un fel sau altul, libertatea este compromisa.E posibil un strop de libertate? Nu stiu. Fiecare sa-si dea raspunsul lui insusi. Personal ma inchipui liber doar in gandurile mele (chiar si in acelea mai "necurate" pe care le condamna Biserica). Gandirea poate fi deci, un izvor nesecat de libertate...
moccasin Reputație: -4 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2016 Iata ce cred eu. O fiinta nu este libera atunci cand asculta de o autoritate sau norma exterioara fiintei ei (gen "Decalog" , "Dumnezeu" , preoti, moralisti, politicieni si legile acestora, s.a.). Libertatea nu este posibila atunci cand iti extragi etica, filosofia de viata si gandurile de la altii si nu strict din propriul spirit. Atunci cand Biserica iti formuleaza si inoculeaza conduitele morale, ce sa faci si ce sa nu faci, sau te fac dependent de ele intr-un fel sau altul, libertatea este compromisa.E posibil un strop de libertate? Nu stiu. Fiecare sa-si dea raspunsul lui insusi. Personal ma inchipui liber doar in gandurile mele (chiar si in acelea mai "necurate" pe care le condamna Biserica). Gandirea poate fi deci, un izvor nesecat de libertate...Iar majoritatea femeilor au capul pliiiin de idei preconcepute, sunt marcate de interdicuitii religioase, morale, etice...de genul "nu suge pula ca o pacat", "nu te culca cu sotul alteia", "nu te fute decit daca exista perspectiva de casatorie", "stai virgina pana te ia fraieru de nevasta" etc etc. Stim, stim....
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iulie 7, 2016 Vaaai, Visatoareo, ce ti-a venit sa erotizezi tu, cu de la tine putere, poeziiile lui Eminescu? Chiar asa, pizdificam si opera poetului national? Mi-a trecut prin minte sa o fac, dar apoi se vede clar ca am folosit cele câteva cuvinte... doar de drag, si in rest mi-am vazut de ale mele în textul respectiv.
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 7, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 7, 2016 Da!
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iulie 7, 2016 Ma bucur ☺
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 19, 2016 Sa spuna cineva...Da, e posibila libertatea (un strop, doi, un litru , fara masura pentru unii, s.a. ) dar doar la nivelul de gandire, acela al reprezentarilor. Ce liberi pot sa se considere ei, personalitati publice - expuse politic sau nu, si care, intr-un loc sau altul fac afirmatii fara sa tina cont de consecinte, fara sa se faca urmariti din punct de vedere moral, etic de ceea ce scot pe gura! Nimeni nu le cere o asumare logica si plina de responsabilitate a ceea ce spun. Iar daca in viitor se dovedeste falsitatea, vin cu o scuza penibila: la acea vreme eu asa credeam, am avut bune intentii doar! (PS: stiu ca te-ai referit la alt sens al libertatii, eu doar am punctat aici ce aveam pe limba).
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Un strop nu poate sa fie posibila, o picatura da.Dar nu-i necaz, cu tine sunt obisnuit ca vorbesti mult si fara noima.Ciao.
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 20, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 20, 2016 Un strop nu poate sa fie posibila, o picatura da.Dar nu-i necaz, cu tine sunt obisnuit ca vorbesti mult si fara noima.Ciao. Nu ai ce face cu propria prostie si te-ai gandit sa arunci cu o parere... asa din senin. Cred ca am cu ce gânduri si opinii exprimate pe acest topic sa-mi fac de lucru... daca doresc, nu mai era necesar sa-mi faci si tu o oferta. 6 2
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 20, 2016 Nu ai ce face cu propria prostie si te-ai gandit sa arunci cu o parere... asa din senin. Cred ca am cu ce gânduri si opinii exprimate pe acest topic sa-mi fac de lucru... daca doresc, nu mai era necesar sa-mi faci si tu o oferta.Te-a supărat jegosul ăsta, Clarice ?
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 20, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 20, 2016 Te-a supărat jegosul ăsta, Clarice ? Nu. Dar trebuia sa afisez toata negativitatea si frustrarea mea.... si apoi omul sa întărească starea mea pana la un punct... apoi sa se prefacă ca ma împacă, iar eu sa-i cedez greu si sa arat ca imi trece greu. Să arate ca el a cedat primul si este totusi un dragalas... si ma asteapta cu brațele deschise. Eu sa ma prefac in continuare o needucata, si sa lovesc intr-o finete de om. O necioplita... care nu pretează atentia cuvenita unui om care-si pune pe tava si latura sa buna. Bănuiesc ca aceasta este o formă de libertate... si nu reusesc eu sa o "introduc" in conceptele mele. Am studiat aici multe obisnuinte... si nu ma hotărăsc inca la care sa ader. 4 2
pula17cm Reputație: 18 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Think as you like but behave like others. Intotdeauna esti liber in gandurile pe care le ai, nu ar trebui sa cauti libertate fizica nemarginita. Daca esti geniu o sa te sape cei din jur, daca razi ca un prost si te distrezi tot timpul o sa zica lumea ca esti ciudat, daca esti bun o sa raneasca persoanele dragi. Hagi a zis bine cand a zis "sa fie bine ca sa' nu fie rau" dar nu stia sa exprime in cuvinte exact ce simte si nici nu era locul si timpul potrivit.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2016 Aici în schimb, este!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2016 Postat Octombrie 20, 2016 Aici în schimb, este! Ce este ?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 21, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 21, 2016 Nu. Dar trebuia sa afisez toata negativitatea si frustrarea mea.... si apoi omul sa întărească starea mea pana la un punct... apoi sa se prefacă ca ma împacă, iar eu sa-i cedez greu si sa arat ca imi trece greu. Să arate ca el a cedat primul si este totusi un dragalas... si ma asteapta cu brațele deschise. Eu sa ma prefac in continuare o needucata, si sa lovesc intr-o finete de om. O necioplita... care nu pretează atentia cuvenita unui om care-si pune pe tava si latura sa buna. Bănuiesc ca aceasta este o formă de libertate... si nu reusesc eu sa o "introduc" in conceptele mele. Am studiat aici multe obisnuinte... si nu ma hotărăsc inca la care sa ader.Am incercat si cu google translate si tot nu am reusit sa inteleg ce este scris mai sus. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum