vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 21, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 21, 2016 nu vad nici un conflict, domnisoara, in exprimarea mea. sunt sincer neinteresat sa te 'convertesc' la ale mele din proprie initiativa. ai o credinta, foarte bine, nu am nimic impotriva si nici nu doresc a-ti schimba ceva.a, daca tu ai intrebari la care esti dornica sa-mi auzi opiniile, daca te intereseaza un dialog pe tema...da, aia e altceva. putem discuta. dar de obicei astfel de discutii sunt practic monoloage in care fiecare parte se baricadeaza pe pozitia dinainte aleasa si nu are nici un interes sa asculte ce spune interlocutorul, fiind preocupat exclusiv sa-si consolideze transeul.Eh... nici chiar asa, mai este loc de umblat prin beznă pana ajungi la poarta salvatoare a conflictului.Ehe... atatea teme de discutii stau in asteptare in mintea mea încât as mai vrea sa mai am câteva vieți de trait, încât să pot vedea ce iese in final... daca exista vreun final sau vreun inceput.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 21, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 21, 2016 Eh... nici chiar asa, mai este loc de umblat prin beznă pana ajungi la poarta salvatoare a conflictului.Ehe... atatea teme de discutii stau in asteptare in mintea mea încât as mai vrea sa mai am câteva vieți de trait, încât să pot vedea ce iese in final... daca exista vreun final sau vreun inceput. pai credinciosii, dupa ce mor, trec la nivelul urmator nu dispera, prin urmare, in cazul tau sunt sanse ca minunea sa continue si six feet under n-o spun cu rautate, nu sari de fund.
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 21, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 21, 2016 pai credinciosii, dupa ce mor, trec la nivelul urmator nu dispera, prin urmare, in cazul tau sunt sanse ca minunea sa continue si six feet under n-o spun cu rautate, nu sari de fund.Nu sar de fund...... pentru ca mi-am amintit de alte trepte/nivele:“Ceea ce este sus este ca si ceea ce este jos; ceea ce este jos este ca si ceea ce este sus.” Ce ciudat suna fraza aceasta scoasă din context... dar o las asa in încheiere, ca poate ai dreptate in faptul de a nu ma lansa in discuții aici, si ca e mai bine sa ma joc in continuare: caci aparentele înseală.
pula17cm Reputație: 23 Postat Octombrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2016 Nu. Dar trebuia sa afisez toata negativitatea si frustrarea mea.... si apoi omul sa întărească starea mea pana la un punct... apoi sa se prefacă ca ma împacă, iar eu sa-i cedez greu si sa arat ca imi trece greu. Să arate ca el a cedat primul si este totusi un dragalas... si ma asteapta cu brațele deschise. Eu sa ma prefac in continuare o needucata, si sa lovesc intr-o finete de om. O necioplita... care nu pretează atentia cuvenita unui om care-si pune pe tava si latura sa buna. Bănuiesc ca aceasta este o formă de libertate... si nu reusesc eu sa o "introduc" in conceptele mele. Am studiat aici multe obisnuinte... si nu ma hotărăsc inca la care sa ader. In viziunea autoarei este descrierea jocului de putere dintre doi copii care se sfarseste fara sex sau supt pula (platonic cum spun unii) pentru ca intr-o relatie doar unul isi permite sa fie copil (femeia). Se observa personalitatea sado-maso a femeii, aici ma refer la faptul ca unei femei ii place, chiar iubeste, sa fie masochista cand este cu un barbat pe care il considera cu valoare mare si sadica cu prostii de rand.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 21, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 21, 2016 Nu sar de fund...... pentru ca mi-am amintit de alte trepte/nivele:“Ceea ce este sus este ca si ceea ce este jos; ceea ce este jos este ca si ceea ce este sus.” Ce ciudat suna fraza aceasta scoasă din context... dar o las asa in încheiere, ca poate ai dreptate in faptul de a nu ma lansa in discuții aici, si ca e mai bine sa ma joc in continuare: caci aparentele înseală. te poti lansa linistita aici doar sa ai bun simt in conversatie. everything goes....atata vreme cat o faci cu zambetul pe buze
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 21, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 21, 2016 te poti lansa linistita aici doar sa ai bun simt in conversatie. everything goes....atata vreme cat o faci cu zambetul pe buze Care buze? Alea care sunt jos da' care sunt sus, sau alelalte..?
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 23, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 23, 2016 Nu. Dar trebuia sa afisez toata negativitatea si frustrarea mea.... si apoi omul sa întărească starea mea pana la un punct... apoi sa se prefacă ca ma împacă, iar eu sa-i cedez greu si sa arat ca imi trece greu. Să arate ca el a cedat primul si este totusi un dragalas... si ma asteapta cu brațele deschise. Eu sa ma prefac in continuare o needucata, si sa lovesc intr-o finete de om. O necioplita... care nu pretează atentia cuvenita unui om care-si pune pe tava si latura sa buna. Bănuiesc ca aceasta este o formă de libertate... si nu reusesc eu sa o "introduc" in conceptele mele. Am studiat aici multe obisnuinte... si nu ma hotărăsc inca la care sa ader. In viziunea autoarei este descrierea jocului de putere dintre doi copii care se sfarseste fara sex sau supt pula (platonic cum spun unii) pentru ca intr-o relatie doar unul isi permite sa fie copil (femeia). Se observa personalitatea sado-maso a femeii, aici ma refer la faptul ca unei femei ii place, chiar iubeste, sa fie masochista cand este cu un barbat pe care il considera cu valoare mare si sadica cu prostii de rand.Ai vrut să exprimi o fantezie si ti-a ieșit o prostie. Ai putea să ai talent doar dacă îți ți latura obscură a minții tale la distanță si nu te imbolnavești, că poți face rau societății în care trăiești. Textul tău este ca o instigare la violența cu care anumiți bărbați tratează femeile. Să nu înțelegi gresit... Nu mă simt lezată, puteam să îți răspund relaxată, în joacă...si chiar râzând de mica ta aroganță. Însă sunt situații în care dacă mai mulți bărbați ar abuza de îndrăzneala făcută de tine, alte femei nu ar aprecia că eu pot aborda cu elasticitate în gândire, momentul când apar aceste treburi. Nu, nici de această dată nu problematizez inutil... ci doar că nu doresc să-mi folosesc inteligența de care dispun în această viață, în mod eronat. Am intrat în vorbă cu voi pe forum, nu pentru să ne cunoaștem mai bine... ci pentru ca eu să vă cunosc mai bine. Nu stiam despre forum până nu am întâlnit niste forumisti chiar interesanți, adevărați futaciosi, niste oameni amuzanti care făceau glume cu talent si spirit, ceva rar în ziua de astăzi când totul este contaminat de ignoranță. A, si să nu uit ce este cel mai important... oameni respectuosi si receptivi care nu păreau o clipă a se indoi de acele atribute ale masculinitatii lor atât de admirate de o femeie. Voi nu înțelegeți o treabă aici... Voi puneți un stigmat pe femeile de pe acest forum si intr-un final, ele renunță să mai intre in peisajul colorat al minții voastre, însă voi sincer... le intreceti(deveniți voi pata din obrazul lor). Si apoi ne întrebăm de anumite calități care nu mai sunt de găsit in acest spațiu virtual... când este chiar aiurea de făcut curățenie pe aici. Formați imaginea exactă a acelor soți de care se plâng femeile... si poate chiar aceasta varsati aici(chiar trebuie sa fie atât de evident?). Este un spațiu virtual si sunt binevenite libertățile... dar practic parcă nu mai stiti cum să vă faceți treaba. Pe cine vreți voi să impresionați? În orice lucru făcut în societatea aceasta, nu îți aduci frustrările la serviciu sau intr-un grup de oameni. Bănuiesc că nu este potrivit să mai adaug si aceste observații făcute în ultima parte a textului meu... pentru că vă credeți voi între voi. În fine, probabil că este la fel si concluzia la care ați ajuns... ca nu prea are mare importanță faptul că batjocoriti Femeia, intr-un spatiu unde tocmai acest Subiect este dezvoltat... Dah, câtă inconștiență din partea mea... că nu îndrăznesc să uit măcar o clipa femeia care sunt! În acest caz, consider că nu imi voi permite o continuare a ceea am spus până acum, prin intermediul altor discuții. ... Si să înțeleg ca acestui om i-au scăpat asemenea vorbe?
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Nu ai ce face cu propria prostie si te-ai gandit sa arunci cu o parere... asa din senin. Cred ca am cu ce gânduri si opinii exprimate pe acest topic sa-mi fac de lucru... daca doresc, nu mai era necesar sa-mi faci si tu o oferta. Nu am facut judecati de valoare cu referire la gradul tau de inteligenta, mai draga.Concluzionam pe baza celor scrise de tine ca esti agramata.Sunt doua chestii diferite. Eu ti-am mai zis, faptul ca ai supt alte puli pe alti bani nu te face mai speciala decat colegele de breasla... de pe centura Ploiestiului de exemplu. Asta din punctul meu de vedere.Culmea ar fi acum sa-mi spui ca alea-s niste curve nenorocite si tu oi fi cine stie ce doamna... Hai ma lasi...Ciao.
pula17cm Reputație: 23 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 Ai vrut să exprimi o fantezie si ti-a ieșit o prostie. Ai putea să ai talent doar dacă îți ți latura obscură a minții tale la distanță si nu te imbolnavești, că poți face rau societății în care trăiești. Textul tău este ca o instigare la violența cu care anumiți bărbați tratează femeile. Să nu înțelegi gresit... Nu mă simt lezată, puteam să îți răspund relaxată, în joacă...si chiar râzând de mica ta aroganță. Însă sunt situații în care dacă mai mulți bărbați ar abuza de îndrăzneala făcută de tine, alte femei nu ar aprecia că eu pot aborda cu elasticitate în gândire, momentul când apar aceste treburi. Nu, nici de această dată nu problematizez inutil... ci doar că nu doresc să-mi folosesc inteligența de care dispun în această viață, în mod eronat. Am intrat în vorbă cu voi pe forum, nu pentru să ne cunoaștem mai bine... ci pentru ca eu să vă cunosc mai bine. Nu stiam despre forum până nu am întâlnit niste forumisti chiar interesanți, adevărați futaciosi, niste oameni amuzanti care făceau glume cu talent si spirit, ceva rar în ziua de astăzi când totul este contaminat de ignoranță. A, si să nu uit ce este cel mai important... oameni respectuosi si receptivi care nu păreau o clipă a se indoi de acele atribute ale masculinitatii lor atât de admirate de o femeie. Voi nu înțelegeți o treabă aici... Voi puneți un stigmat pe femeile de pe acest forum si intr-un final, ele renunță să mai intre in peisajul colorat al minții voastre, însă voi sincer... le intreceti(deveniți voi pata din obrazul lor). Si apoi ne întrebăm de anumite calități care nu mai sunt de găsit in acest spațiu virtual... când este chiar aiurea de făcut curățenie pe aici. Formați imaginea exactă a acelor soți de care se plâng femeile... si poate chiar aceasta varsati aici(chiar trebuie sa fie atât de evident?). Este un spațiu virtual si sunt binevenite libertățile... dar practic parcă nu mai stiti cum să vă faceți treaba. Pe cine vreți voi să impresionați? În orice lucru făcut în societatea aceasta, nu îți aduci frustrările la serviciu sau intr-un grup de oameni. Bănuiesc că nu este potrivit să mai adaug si aceste observații făcute în ultima parte a textului meu... pentru că vă credeți voi între voi. În fine, probabil că este la fel si concluzia la care ați ajuns... ca nu prea are mare importanță faptul că batjocoriti Femeia, intr-un spatiu unde tocmai acest Subiect este dezvoltat... Dah, câtă inconștiență din partea mea... că nu îndrăznesc să uit măcar o clipa femeia care sunt! În acest caz, consider că nu imi voi permite o continuare a ceea am spus până acum, prin intermediul altor discuții. 2501.jpg ... Si să înțeleg ca acestui om i-au scăpat asemenea vorbe?george_calinescu_femei_472.jpgNu este o fantezie, e o stare de fapt.... Calinescu zice bine, il aprob.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 27, 2016 Ce-mi plac ăștia care au pula de x cm, sau care fut cu y cm! 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 27, 2016 Ce-mi plac ăștia care au pula de x cm, sau care fut cu y cm! si mie aia care dau cu latul ps: da ce-o mai face Vis ? observ ca nu ne-a mai vizitat de 2 zile. S-o fi plictisit de noi? 8 16
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 27, 2016 si mie aia care dau cu latul ps: da ce-o mai face Vis ? observ ca nu ne-a mai vizitat de 2 zile. S-o fi plictisit de noi? Se fute. Sau visează. 1 2
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 27, 2016 Se fute. Sau visează. Totaia 2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 27, 2016 Se fute. Sau visează. cred ca a doua 6 15
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 27, 2016 TotaiaSau visează că se fute. 2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 27, 2016 Sau visează că se fute. asta era 9 16
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum