picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 20, 2016 #picongretosulgrobianvino, ba doctore, cu argumente, cu postari, cu explicatii. mai lasa mojiciile astea de taranoi retardat.Te-a băgat cineva în seamă, sau altundeva? Poate ai treabă și noi te reținem! Link spre comentariu
nu mai spune Reputație: -586 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:EU Oras:EU Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Te-a băgat cineva în seamă, sau altundeva? Poate ai treabă și noi te reținem! #piconbatranelulcuproiectedecacat mereu esti pe forumul astasi mereu injuri si jignesti pe cate cineva ia-ti si tu o pisica sau un caine, sa nu mai ai o casa asa goala si deprimanta 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 20, 2016 #piconbatranelulcuproiectedecacat mereu esti pe forumul astasi mereu injuri si jignesti pe cate cineva ia-ti si tu o pisica sau un caine, sa nu mai ai o casa asa goala si deprimantaNu-mi duce grija, vezi mai bine de sănătatea ta cea șubredă! Link spre comentariu
nu mai spune Reputație: -586 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:EU Oras:EU Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Nu-mi duce grija, vezi mai bine de sănătatea ta cea șubredă! ma fasolarule pricajit, iarasi iti dai cu presupusul despre oameni?aceleasi idei si proiecte de tot cacatul #piconloserulforumului 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 20, 2016 ma fasolarule pricajit, iarasi iti dai cu presupusul despre oameni?aceleasi idei si proiecte de tot cacatul #piconloserulforumuluiNu mi-am dat cu presupusul, amețitule! Nu se vede că ești bolnav la neuron? Hai ... du-te tare, n-am timp de pierdut cu cretinii! Link spre comentariu
nu mai spune Reputație: -586 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:EU Oras:EU Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Nu mi-am dat cu presupusul, amețitule! Nu se vede că ești bolnav la neuron? Hai ... du-te tare, n-am timp de pierdut cu cretinii! se si vede, doctore, cat de ocupat esti.te gasesc de fiecare data pe forum, si mi-ai si raspuns deja de 5-6 ori acummare bou mai esti, ratatule! 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 20, 2016 se si vede, doctore, cat de ocupat esti.te gasesc de fiecare data pe forum, si mi-ai si raspuns deja de 5-6 ori acummare bou mai esti, ratatule!... Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Suntem cel puțin trei (eu, Sabrina și pisicutz) pe care ne amuză credința asta a ta.Cu ea m-ai convins că ți-am supraestimat inteligența. Te rog să mă ierți. ************* Iarta-ma rinane dar trebuie s-o spun e cea mai logica varianta.Iar in viata variantele logice sunt cele mai adevarate.Pana acum de cate ori am facut asemenea presupuneri de fiecare data am avut dreptate.Ai fi PRIMUL caz in care as gresi.Ma gandesc ca e inutil sa spun ca de fiecare data cand am ''ïdentificat'' userul am fost inatmpinat de asemenea text.Ca apoi mai tarziu sa se adevereasca ,ca well totusi am avut dreptate.Probabil n-ai inteles:Sabrina nu scrie decat f putin.Si rar.90% tu scrii.N-am spus ca toate clonele sunt ale tale.Cateva din ele.Uiti ca atacurile prin clone multiple, conturi multiple au inceput exact atunci cand au inceput atacurile la adresa Sabrinei.Sa fie o coincidenta?Nu exista coincidente rinan. Faptul ca negi nu e de banuit.E normal.Exista(printre multe alte lucruri care-mi sustin teoria) un alt factor care da de banuit.Stii ce?Simplul fapt ca spui:''se pare ca ti-am supraestimat inteligenta".Asta.De ce?Gandeste-te putin si-ti vei da seama......... Ca Sabrina se amuza?Nu te contrazic.Cu siguranta.Ei ii place nebunia asta ce faci cu conturile multiple.Ca Pisicuts se amuza?Sunt de asemenea convins.Ca tu te amuzi?Si aici inclin sa cred. Nu esti tu baiat prost dar nu poti pacali pe toata lumea(mai ales pe cei batrani) asta fii sigur. Asta iti garantez eu. Ia intreaba-l pe Pisicuts sa vedem ce zice :pe mine m-ai prostit? Uiti ca fiecare om are un stil propriu si personal in care scrie.Un fel anume specific fiecarui individ.E o meserie asta,o arta pe care eu am practicat-o mai mult decat pui tu mana pe clanta.Si eu am.Si tu ai. Dar stiu stiu,.....nici nu trebuie sa spui:nu am dreptate. Stiu....stiu.....(cum a zis tot asa unu de pe care am tras jos perdeaua,dupa care s-a adeverit ca am avut dreptate):e doar o fantezie de-a mea. PS>Un ultim cuvant.Atunci cand n-am dreptate nu trebuie sa fii imbufnat sau sa ma ataci cu clonele ca si prin asta te dai de gol 6 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Iarta-ma rinane dar trebuie s-o spun e cea mai logica varianta.Iar in viata variantele logice sunt cele mai adevarate.Pana acum de cate ori am facut asemenea presupuneri de fiecare data am avut dreptate.Ai fi PRIMUL caz in care as gresi.Ma gandesc ca e inutil sa spun ca de fiecare data cand am ''ïdentificat'' userul am fost inatmpinat de asemenea text.Ca apoi mai tarziu sa se adevereasca ,ca well totusi am avut dreptate.Probabil n-ai inteles:Sabrina nu scrie decat f putin.Si rar.90% tu scrii.N-am spus ca toate clonele sunt ale tale.Cateva din ele.Uiti ca atacurile prin clone multiple, conturi multiple au inceput exact atunci cand au inceput atacurile la adresa Sabrinei.Sa fie o coincidenta?Nu exista coincidente rinan. Faptul ca negi nu e de banuit.E normal.Exista(printre multe alte lucruri care-mi sustin teoria) un alt factor care da de banuit.Stii ce?Simplul fapt ca spui:''se pare ca ti-am supraestimat inteligenta".Asta.De ce?Gandeste-te putin si-ti vei da seama......... Ca Sabrina se amuza?Nu te contrazic.Cu siguranta.Ei ii place nebunia asta ce faci cu conturile multiple.Ca Pisicuts se amuza?Sunt de asemenea convins.Ca tu te amuzi?Si aici inclin sa cred. Nu esti tu baiat prost dar nu poti pacali pe toata lumea(mai ales pe cei batrani) asta fii sigur. Asta iti garantez eu. Ia intreaba-l pe Pisicuts sa vedem ce zice :pe mine m-ai prostit? Uiti ca fiecare om are un stil propriu si personal in care scrie.Un fel anume specific fiecarui individ.E o meserie asta,o arta pe care eu am practicat-o mai mult decat pui tu mana pe clanta.Si eu am.Si tu ai. Dar stiu stiu,.....nici nu trebuie sa spui:nu am dreptate. Stiu....stiu.....(cum a zis tot asa unu de pe care am tras jos perdeaua,dupa care s-a adeverit ca am avut dreptate):e doar o fantezie de-a mea. PS>Un ultim cuvant.Atunci cand n-am dreptate nu trebuie sa fii imbufnat sau sa ma ataci cu clonele ca si prin asta te dai de gol Hai s-o luăm metodic. Fii bun și enumeră aici clonele pe care zici că le am, în ordinea verosimilității.Ca să avem o bază de discuție.Și ca să văd și eu cu cine mă asimilezi. Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Hai s-o luăm metodic. Fii bun și enumeră aici clonele pe care zici că le am, în ordinea verosimilității.Ca să avem o bază de discuție.Și ca să văd și eu cu cine mă asimilezi. Pe tine te asimilam doar cu prostii care se indragostesc de prostituate 3 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Hai s-o luăm metodic. Fii bun și enumeră aici clonele pe care zici că le am, în ordinea verosimilității.Ca să avem o bază de discuție.Și ca să văd și eu cu cine mă asimilezi.Bine .Asta va cere insa timp.Nu e o munca atat de usoara, plus ca de obicei sunt platit pentru asa ceva(si inca foarte bine ) pe cat pare.Le-am intalnit de-a lungul timpului trecand peste ele dar ca sa ti dau o lista cat de cat completa voi avea nevoie de putin timp. LE>Nu modalitatea de a scrie e cea mai importanta sau cum pui semnele de punctuatie sau expresiile folosite(asta doar in cazul persoanelor naive) ci modul gandirii.Am vrut sa ti dau un cont dar m-am razgandit.Mai bine mai multe deodata 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 #Numaivaclonati ! (@Duie Mragnea ) 2 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Bine .Asta va cere insa timp.Nu e o munca atat de usoara, plus ca de obicei sunt platit pentru asa ceva(si inca foarte bine ) pe cat pare.Le-am intalnit de-a lungul timpului trecand peste ele dar ca sa ti dau o lista cat de cat completa voi avea nevoie de putin timp. LE>Nu modalitatea de a scrie e cea mai importanta sau cum pui semnele de punctuatie sau expresiile folosite(asta doar in cazul persoanelor naive) ci modul gandirii.Am vrut sa ti dau un cont dar m-am razgandit.Mai bine mai multe deodata E-n regulă! Ia-ți cît timp ai nevoie, dar nu pînă la calendele grecești. Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Injuraturi proaspete. De mame, evident. Mai rău ca mata', nu se poate! Ba mata'! Aritmetica e grea pentru tine, las-o!Nu mă sperii nici de mata'! Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Injuraturi proaspete. De mame, evident."Fute-ți-a-o-ar Troleu pe mă-ta!" Remember, asshole? 2 2 Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2016 "Fute-ți-a-o-ar Troleu pe mă-ta!" Remember, asshole? Esti prompt, lacheule! "Mai bine inghitea"Do YOU remember, jackass? Si diferenta esentiala dntre mine si voi doi e ca injuraturile mele au fost ca RASPUNS la injuraturile voastre. Cum spuneai chiar tu, eu nu am probleme in a va raspunde cu aceeasi moneda. Dar asta nu are nicio importanta in mintea ta, asa-i golanule? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Esti prompt, lacheule! "Mai bine inghitea"Do YOU remember, jackass? Si diferenta esentiala dntre mine si voi doi e ca injuraturile mele au fost ca RASPUNS la injuraturile voastre. Cum spuneai chiar tu, eu nu am probleme in a va raspunde cu aceeasi moneda. Dar asta nu are nicio importanta in mintea ta, asa-i golanule?Total de acord cu tine, țopârlane, mai bine înghițea. 2 2 Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Total de acord cu tine, țopârlane, mai bine înghițea. Ce sa zic, atat poti, atat faci.Golanule retardat. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Injuraturi proaspete. De mame, evident.Și unde sunt înjurăturile, bolovane? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Total de acord cu tine, țopârlane, mai bine înghițea.Ce să îngjhtă bre? Link spre comentariu
analfabet de profesie Reputație: 16 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:analfabet Oras:analfabet Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Ce să îngjhtă bre?Ce limbă vorbeşti? Cum era cu lipsa de bun-simț a celor care postează ceva fără a verifica textul? Aaaa, am uitat, ți-e nu ți se aplică. La tine nu e lipsă de bun-simț, tu eşti doar agramat! Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Nu inteleg utilitatea acestui topic futil. Adica de ce sa demonstrezi ceva ce este evident?Zau asa. Link spre comentariu
animalus est Reputație: 8 Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Nu inteleg utilitatea acestui topic futil. Adica de ce sa demonstrezi ceva ce este evident?Zau asa.grobianul este avid de recunoastere. confirmarea este apanajul grobianismului. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Iar vă dați limbi în cur reciproc, flauşaților? Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Innebuneste picon. A crezut ca a scapat la postarea 20000.Dar, promit, la postarea 21000 ii dau pace.Adica peste 1-2 zile. Link spre comentariu
Postări Recomandate