picon Reputație: 1046 Postat August 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 20, 2016 Sunt de o nesimțire crasa. 7 2 Link spre comentariu
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Gata, bre?Treci la modificat postarile, ca cânele? Banelu' piconelu'... Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 20, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 20, 2016 Iti admir tenacitatea, Laura. Esti lacheul perfect.Sunt useri cărora le e greu să se dezbrace de caracter, ca să răspundă unor căcați bolnavi, așa ca tine, bă, Căcău! Io n-am limitări d-astea. Mai bine înghițea... 3 2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat August 20, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat August 20, 2016 Nu am postat deloc greșit, idiotule! Am scos în evidență doar ipocrizia și nesimțirea ta. Nu numai ca este ipocrit, dar este si o javra infecta de ultima speta. Acum am vazut ca deja a inceput sa injure de mame. De la un oligofren cu spume la gura n-ai ce sa ceri. Credeam ca miskin e parsiv si infect, dar se pare ca popou e sub orice nivel. 7 1 Link spre comentariu
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Parca am mai auzit placa asta, "te am la ignore" si "va rog sa nu-l mai citati"... Niste pisolcosi. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 20, 2016 Nu numai ca este ipocrit, dar este si o javra infecta de ultima speta. Acum am vazut ca deja a inceput sa injure de mame. De la un oligofren cu spume la gura n-ai ce sa ceri. Credeam ca miskin e parsiv si infect, dar se pare ca popou e sub orice nivel.Pișa-ne-am pă ei...punct și la ignor La câtă frustrare si nefericire zace in ei, le dau maximum o săptămână că să se muiască în grup 6 14 Link spre comentariu
spuneadevarul Reputație: 386 Postat August 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Partajează Postat August 20, 2016 Gata, bre?Treci la modificat postarile, ca cânele?Banelu' piconelu'...Treci in pula noastra la curatat cartofi! Ia-l si pe Liviu cu tine ! 4 1 Link spre comentariu
spuneadevarul Reputație: 386 Postat August 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Partajează Postat August 20, 2016 Pișa-ne-am pă ei...punct și la ignor La câtă frustrare si nefericire zace in ei, le dau maximum o săptămână că să se muiască în grup Astia traiesc din injuraturile voastre ...cand le bagati pul ain gura ,au erectie ! Ignoratii si o sa vedeti cum dispar,ca magarii in ceata ! 6 1 Link spre comentariu
spuneadevarul Reputație: 386 Postat August 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Partajează Postat August 20, 2016 Iti admir tenacitatea, Laura. Esti lacheul perfect.Si tu ce esti ? Ca ii faci anillingus lui Miski. ,cat e ziua de lunga ! Ai pula in pantaloni sa iti asumi a carui clona esti? Din astia ca tine ,au fost sute pe aici si or sa mai fie ! Mama prostilor e mereu gravida! 6 1 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 20, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 20, 2016 Ignoratii si o sa vedeti cum dispar,ca magarii in ceata !Or fi ei prostii,dar sunt prostii nostri iar noi trebuie sa-i iubim asa cum sunt.Tu vezi rautate in postarile lor,eu vazator cu duhul vad strigate de durere,suferinta si disperare,vad cum cersesc cu disperare atentia noastra. In Evanghelia dupa Pililica se spune: ,Iarta gresitilor tai si iti vor cersi iertarea' 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Am citit din topicul asta............................... nimic. Cum am facut de fiecare data, cu orice topic, cand m-am trezit postand pe aici. Plm... sunt mai necanonic. Sau, ma rog, mereu am fost aparte. Picoane, stai sa te ia astia la pula pe aici, cu tot cu doctoratul tau?! Sa-mi bag picioarele daca am putut sa inteleg cum a reusit forumul asta sa va manance creierii si sa va faca dependenti de masticat, macerat si procesat obligat-"fortat" orice topic de pe aici (nu mai zic de alea care va aduc si injurii personale), eventual sa va ganditi/consumati minim 10 minute (reprezinta mult) cum sa oferiti o solutie/rezolutie printr-o postare de "10" puncte, care sa dea bine la bajeti. Si... ma intreb retoric, doar pentru 1-2, pe care chiar ii stiu super smart si foarte culti, ca nu imi bat neuronii pentru toti fraierii cu 10 clase termiante in boscheti si 2-3 boarfe furate "de pe" Italia si vandute la pret de Zara in Romania (plm, cica asta inseamna sa fii mafiot . Da... da... "socializare". Daca asta e socializare, numai cu puli si smardoieli, in fata unui monitor, pai aveti o viata de tristi, fara prieteni reali. Doar un monitor, din comoditate, si niste bagaboante penale marcate pe lista, linse de cateva ori in pizda pe aici, virtual, poate-poate ridica si ele coada mai bine la urmatoarea vizita, de preferabil redusa, pentru "prieteni", cand va afla si nik-ul. Aaa... si mai aveti 2-3 "fra....................ti" curvari, la fel de pacalici in realitate ca si restul prostilor pe care ii impulati pe aici... Cei mai prieteni adevarati... doar ca nu trebuie sa ii stie nimeni. E care pe care.................. dar pana la urma toti care se aseamana se aduna... aici. 6 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Fasolarul plagiator.Pai ce faci, coane, imi copiezi metodele? E pacat de inteligenta si educatia dumitale ...A ajuns să fie și "plagiat", cretinu'... Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Septembrie 9, 2016 A ajuns să fie și "plagiat", cretinu'... S-o fi saturat (nu cred) sa-l plagieze pe miskin si vrea sa fie si el ala plagiat(in mintea lui), de cineva, careva, oricine.. Link spre comentariu
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Un topic de actualitate? Sau doar răutate din partea ieşeanului? Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Picon, smardoiul nimfomanelor, in toata splendoarea! Un om care te injura corect gramatical pune suflet... Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2016 S-o fi saturat (nu cred) sa-l plagieze pe miskin si vrea sa fie si el ala plagiat(in mintea lui), de cineva, careva, oricine..Nu iti mai injecta in vena! Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Tovarășul picon, președintele României!Va legaliza prostituțiaVa face limba, gramatica si literatura o lege in sine, din punct de vedere penal si pedepsibila cu inchisoarea daca va fi incalcataVa da ratii duble eleviilor de la scoala si caminele studentesti ciorba de tarhon si fasole cu ciolanVa face joia ziua nationala de futut 4 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Tovarășul picon, președintele României!Va legaliza prostituțiaVa face limba, gramatica si literatura o lege in sine, din punct de vedere penal si pedepsibila cu inchisoarea daca va fi incalcataVa da ratii duble eleviilor de la scoala si caminele studentesti ciorba de tarhon si fasole cu ciolanVa face joia ziua nationala de fututHai că te pun Premier, să mor de nu! 8 3 Link spre comentariu
proiectantul victor Reputație: 2 Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Hai că te pun Premier, să mor de nu! sontorogule besinos, tot pe-aici iti irosesti viata?adevarul e ca te inteleg, nu ai pe nimeni care sa te astepte acasa, cu care sa vorbesti si tu .... esti singur pe lume, ai o existenta insignifianta, nu ai pe nimeni care sa te astepte acasa si cu care sa mai schimbi si tu o vorba.noroc cu forumul asta, ca altfel erai dus pe pula de mult Link spre comentariu
_dottore Reputație: 1 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Tara plina de doctori Oras:Tara plina de doctori Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Eu mi-am luat doctoratul pe bune! Link spre comentariu
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Partajează Postat Septembrie 18, 2016 "Căci mojicia biruieşte orice argument şi eclipsează orice spirit... căci, exact vorbind, orice mojicie este un apel la bestialitate, care declină competenţa puterilor intelectuale sau a dreptului moral şi pune în locu-i lupta puterilor fizice". Arthur Schopenhauer. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Cand vad Scopenhauer ma gandesc automat la rinan. 3 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Cand vad Scopenhauer ma gandesc automat la rinan. In ce fel te gandesti?? Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 18, 2016 In ce fel te gandesti?? Pai el l-a pomenit pe Scopenhauer pentru prima data pe site.Ce-i drept era foarte suparat atunci.Traminer ii de vina 3 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Pai el l-a pomenit pe Scopenhauer pentru prima data pe site.Ce-i drept era foarte suparat atunci.Traminer ii de vina Si eu care am crezut ca vrei sa-i faci felul Link spre comentariu
Postări Recomandate