Sari la conținut

Madalina 0758609232


Postări Recomandate

  • Oras:Ardeal Sibiu
  • Oras:Ardeal Sibiu

Salutare tuturor. 

Ieri după amiaza aflându-mă prin frumosul vostru oraș nu puteam să nu îi fac o vizită acestei fete minunată. 

Contact pe watap adresa o cunoșteam stabilit ora respectă de ambele părți, am ajuns la locație unde mă aștepta Mădălina într-o ținută super sexy și provocatoare după un suc și o poveste cu această superbă fată chiar ai ce povesti, îi o fată isteață, inteligentă cu mult bun simț știe să se facă plăcută am mers la baie pentru reîmprospătare și după în camera de nebunii, unde am avut parte de servicii de super calitate din partea ei, știe să te facă să te simți bine și să pleci satisfăcut de la ia. 

Aspect  nota10 delicată, piele catifelată bine îngrijită masa musculara bine proportionată se observă că are grijă de ia.

IGIENA  nota 10 fără comentarii. 

ON nota 10 cu steluțe bine executat cu tot ce trebuie.

NP 10 cu steluțe, atitudine, inplicare, inițiativă tot ce trebuie. 

GF 10 fără comentarii. 

LOCAȚIE  O cunoașteți nu mai are rost să dau note. 

O recomand cu încredere oricând. 

Te pup Mădălina mulțumesc pentru clipele petrecute alături de tine, vacanță plăcută și abea aștept să ne revedem sper cât mai repede oricând am să ajung prin oraș îmi voi face timp să trec și pe la tine. 

  • Like 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Va salut!

Undeva pe la mijlocul lunii mai am avut ocazia sa o cunosc pe Mada, am facut programare inainte cu o zi si confirmare inainte cu 2 ore. Locatia str portelanului chiar cum treci podul, nu mai stiu la ce etaj dar e un apartament foarte mare si curat. M-a asteptat in tocuri si intr-o tinuta foarte sexy, am servit o apa am povestit putin in bucatarie dupa care am primit un prosop curat si m-am retras sa ma limpezesc. Am fost poftit in camera placerilor unde m-a pus sa ma intind comod si a inceput un oral foarte bine executat la inceput i-am soptit sa ramana in tocuri si asa a si ramas de la oral asa ne-am invartit ca am ajuns la poz 69 are o pasarica buna de tot iar la un moment dat am zis sa trecem la normal, a si fixat prezervativul si am inceput cu un misionar cu picioarele in gat in scurt timp am si terminat.

Am facut o pauza de tigara am povestit putin dupa care am revenit la treaba. Chiar ai ce povesti cu ea e foarte deschisa si comunicativa. Am mers pe o ora si 30 min adica 3 numere. Mi-a zis la inceput ca nu prea crede ca voi putea 3 nr dar ne-am incadrat foarte bine tin sa precizez ca la fiecare nr am zis sa isi schimbe tocurile. M-am simtit foarte bine si va recomand cu incredere, note 10 pe linie. 

Sper sa revina cat mai repede pt ca vreau sa ii fac o vizita.

Sa aveti spor!

  • Like 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Lăsa-ți fata să își investească producția , liniștită , o să revină ea , cu siguranță , fiți fără griji ,  sponsori se caută mereu , doar că momentan are nevoie de puțin timp , după care revine , pregătiți-vă de sponsorizări , și asta din urmă (cu sponsorizările) la plural , că la singular nu are cum ...☝

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...