bugsy09 Reputație: 224 Postat August 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2023 Salut! Recomanda cineva o matura in genul lui Chantal? Pacat ca Chantal lucreaza doar pe circuit inchis. 100/150h. Multumesc Link spre comentariu
alex0303 Reputație: 107 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2023 Chiar nu are nimeni un numar nou de contact? Cel din titlu este inchis in permanenta. Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 641 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Octombrie 16, 2023 Acum 4 ore, alex0303 a spus: Chiar nu are nimeni un numar nou de contact? Cel din titlu este inchis in permanenta. Din moment ce lucrează doar cu clienți vechi....☺️🤗 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17085 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Octombrie 17, 2023 19 hours ago, alex0303 said: Chiar nu are nimeni un numar nou de contact? Cel din titlu este inchis in permanenta. Sal...chiar nu te inteleg...daca vezi ca nu mai este activa pt toata lumea,cum crezi tu ca poti ajunge la ea!!??...nu cred ca un client din circuitul ei te poate ajuta,+ ca,daca ai citit tipa are aprox 53-55 de ani. Link spre comentariu
alex0303 Reputație: 107 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2023 La 17.10.2023 la 9:04, only-me a spus: Sal...chiar nu te inteleg...daca vezi ca nu mai este activa pt toata lumea,cum crezi tu ca poti ajunge la ea!!??...nu cred ca un client din circuitul ei te poate ajuta,+ ca,daca ai citit tipa are aprox 53-55 de ani. Am mers constant la ea, cand era langa Gloria si pe urma in locatia de langa tribunalul vechi. Am si facut cateva recenzii. De fiecare data a fost super ok! Si app de varsta stiu ca are peste 50 si daca nu ma insel 55 acum, dar duce intr-un mare fel !!!! Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1661 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Octombrie 18, 2023 46 minutes ago, alex0303 said: Am mers constant la ea, cand era langa Gloria si pe urma in locatia de langa tribunalul vechi. Am si facut cateva recenzii. De fiecare data a fost super ok! Si app de varsta stiu ca are peste 50 si daca nu ma insel 55 acum, dar duce intr-un mare fel !!!! Mai mergi și acum? Ești între favoriți? Link spre comentariu
alex0303 Reputație: 107 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Acum 1 minut, papura voda a spus: Mai mergi și acum? Ești între favoriți? Eu unul vreau sa revin la ea dar cum nu am un numar de contact la care sa raspunda.... Cu mine a fost "corecta" de fiecare data. Nu au existat probleme de niciun fel . Asa ca daca este cine care poate ajuta...!!! 1 Link spre comentariu
bugsy09 Reputație: 224 Postat August 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12 Salut! Mai are cineva acces de pe forum la doamna Chantal? Poate face o recomandare la dansa si pentru restul care am dori sa o mai vizitam. Ms Link spre comentariu
alex0303 Reputație: 107 Postat August 21 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 21 La 12.08.2024 la 17:47, bugsy09 a spus: Salut! Mai are cineva acces de pe forum la doamna Chantal? Poate face o recomandare la dansa si pentru restul care am dori sa o mai vizitam. Ms Ca bine zici. Asta daca mai activeaza. Nr din titlu nu mai este valabil. Deci, daca cineva are informatii recente, poate le impastaseste cu cei ce vor sa revina la doamna! 1 Link spre comentariu
Membru Premium daniel1900 Reputație: 240 Postat Septembrie 4 Telefon: 13053393051 Oras:Pe ici, pe colo! Around the world… Telefon: 13053393051 Oras:Pe ici, pe colo! Around the world… Membru Premium Partajează Postat Septembrie 4 Mai știți ceva de Chantal ? Am fost o singură dată și confirm, tot ce s-a spus mai sus….insa se pare ca nu mai poate fi contactata pe vechiul număr… 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum