Sari la conținut

Moni77 are cancer de col !!!

Postări Recomandate

Stai draga ca eu ma gandeam sa-i facem un bine,ca vorbesc de rau e altceva(dar nu am vorbit urat) o sa vina ea cu o precizare zilele urmatoare ca e sanatoasa tun si a fost doar un foc de paie pentru care sa agitat prea tare,o femeie care se crede suspecta de cancer de col crezi ca merita mila unor oameni din moment ce ea continua sa se prostitueze?

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Stai draga ca eu ma gandeam sa-i facem un bine,ca vorbesc de rau e altceva(dar nu am vorbit urat) o sa vina ea cu o precizare zilele urmatoare ca e sanatoasa tun si a fost doar un foc de paie pentru care sa agitat prea tare,o femeie care se crede suspecta de cancer de col crezi ca merita mila unor oameni din moment ce ea continua sa se prostitueze?

Fiecare cum isi asterne asa doarme!

Link spre comentariu
  • Oras:forum
  • Oras:forum

Marsh ma lingaule,tocmai ce i-am spus si corinei,crezi ca o femeie din moment ce se stie suspect de cancer de col si continua sa-si rupa pizda'n doua merita compasiune?

de unde stii ca are cancer, i-ai vazut colul?

Link spre comentariu

Nu i l-am vazut :) dar ea a zis ca a avut iesirile din ultima perioada datorita faptului ca este suspecta de cancer de col,si eu asta ma intreb si nu inteleg : de ce o persoana care este suspecta de cancer de col continua sa faca in continuate acelasi lucru care probabil ia adus aceasta suferinta,adica sa se prostitueze,eu credeam ca normal ar fi fost la aflatea vestii sa isi ea o pauza si sa vada ce are de facut pe viitor,lingaii ai rog frumos sa se abtina de la comentarii.

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nu i l-am vazut :) dar ea a zis ca a avut iesirile din ultima perioada datorita faptului ca este suspecta de cancer de col,si eu asta ma intreb si nu inteleg : de ce o persoana care este suspecta de cancer de col continua sa faca in continuate acelasi lucru care probabil ia adus aceasta suferinta,adica sa se prostitueze,eu credeam ca normal ar fi fost la aflatea vestii sa isi ea o pauza si sa vada ce are de facut pe viitor,lingaii ai rog frumos sa se abtina de la comentarii.

Are anunturi postate azi? Eu nu am vazut

Link spre comentariu
  • Oras:IN CURSÄ‚
  • Oras:IN CURSÄ‚

Esti un bou.

Sper sa primesti de la viata exact dupa cum te comporti tu cu aceasta fata si dupa cum meriti. Gunoiule!

eu in secunda doi as trage o linie peste el si peste toate gunoaiele de genul lui indiferent de culoarea care o are.de femei nu vb urît lăsați femeile sa facă ce vor!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu
  • Oras:acolo

eu in secunda doi as trage o linie peste el si peste toate gunoaiele de genul lui indiferent de culoarea care o are.de femei nu vb urît lăsați femeile sa facă ce vor!!!!!!!!!!!

Centuristo,tu ce PLM cauți aici,nu mai ai clienți pe centura Bhorului?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:colea
  • Oras:colea

Nu i l-am vazut ( ea a zis ca a avut iesirile din ultima perioada datorita faptului ca este suspecta de cancer de col,si eu asta ma intreb si nu inteleg : de ce o persoana care este suspecta de cancer de col continua sa faca in continuate acelasi lucru care probabil ia adus aceasta suferinta,adica sa se prostitueze,eu credeam ca normal ar fi fost la aflatea vestii sa isi ea o pauza si sa vada ce are de facut pe viitor,lingaii ai rog frumos sa se abtina de la comentarii.

Lingaii au treaba in alta parte! In ceea ce te priveste, niciodata nu ironiza pe cineva, cu atat mai puti. Un om bolnav sau in nevoie. Constat ca am uitat sa mai fim oameni. Pacat, mare pacat, aici trebuia sa fie distractie, intelegere si alte treburi bune. S-a format insa o "gasca" de "destepti" care au impresia ca detin controlul. Este adevarat, il detin, au deplinul control al nesimtirii, badaranismului, misoginismului.cu titlu de exemplu, tataie Picon (care dealtfel in realitate este ok, doar aici se da putoi si zmardoi) , trole care in saracia lui cauta poze cu bani pe net sa le posteze (intre noi fie vorba, ci eva care atatia bani ori este hot, ori este hot de hot. In nici unul din cazuri nu te bati cu caramida in piept ca buretarii manelisti). Picoane, esti un bucatar desavarsit, ai talente, ai inca potential. De ce pula mea vrei sa pari altceva decat ceea ce esti?

Esti pierdut nene!

• Like 1
Link spre comentariu

Lingaii au treaba in alta parte! In ceea ce te priveste, niciodata nu ironiza pe cineva, cu atat mai puti. Un om bolnav sau in nevoie. Constat ca am uitat sa mai fim oameni. Pacat, mare pacat, aici trebuia sa fie distractie, intelegere si alte treburi bune. S-a format insa o "gasca" de "destepti" care au impresia ca detin controlul. Este adevarat, il detin, au deplinul control al nesimtirii, badaranismului, misoginismului.cu titlu de exemplu, tataie Picon (care dealtfel in realitate este ok, doar aici se da putoi si zmardoi) , trole care in saracia lui cauta poze cu bani pe net sa le posteze (intre noi fie vorba, ci eva care atatia bani ori este hot, ori este hot de hot. In nici unul din cazuri nu te bati cu caramida in piept ca buretarii manelisti). Picoane, esti un bucatar desavarsit, ai talente, ai inca potential. De ce pula mea vrei sa pari altceva decat ceea ce esti?

Esti pierdut nene!

Pretenash tu nu intelegi ca asta este un pamflet,domnusoara sau pestisorul domnisoarei,ca nu se stie cine scrie in numele ei cauta prin orice fel sa se reinterpreteze,si stiinduse un vechi tertip de marketing asta cu imbolnaveala subita si vindecarea miraculoasa a zis sa incerce.
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Cancerul de col uterin se poate depista destul de usor, prin markerii tumorali sau biopsie direct din col. Mai e analiza HPV-uluila care daca ies indicatorii de celule cancerigene cu grad de risc, asta nu inseamna ca trebuie sa aibe obligatoriu cancer de col uterin.

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Esti pierdut nene!

...

Link spre comentariu

Eu unul sunt curios cati dintre cei care ati avut contact intim cu Moni77 ve-ti avea curajul sa anuntati sotiile/partenerele sa mearga sa-si faca analizele pentru ca este posibil ca voi sa le fi infestat cu o tulpina HPV cancerigena luata de la aceasta asazisa dama de companie, Vreau sa vad acei lingai care au fost la ea si au categorisit sa ma jigneasca cum isi vor anunta partenerele aficiale de aceasta situatie.

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Locatie
  • Oras:Locatie

Marsh ma lingaule,tocmai ce i-am spus si corinei,crezi ca o femeie din moment ce se stie suspect de cancer de col si continua sa-si rupa pizda'n doua merita compasiune?

Avortonule, nu am absolut nicio legatura cu Moni, dar mi se par gretoase cinismul si chiar bucuria pe care le manifesti in fata unei eventuale drame umane (inca nu e oficial, sa speram totusi ca rezultatul biopsiei va fi negativ). Cine iti da tie dreptul sa decizi cum trebuie sa-si traiasca cineva viata? Scursurile umanoide ca tine inteleg un singur limbaj ...

PS Ma-ta e o vita si o zdreanta. Trebuie sa fie, ca altfel nu ar fi putut avea un bou retardat ca tine.:)

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Avortonule, nu am absolut nicio legatura cu Moni, dar mi se par gretoase cinismul si chiar bucuria pe care le manifesti in fata unei eventuale drame umane (inca nu e oficial, sa speram totusi ca rezultatul biopsiei va fi negativ). Cine iti da tie dreptul sa decizi cum trebuie sa-si traiasca cineva viata? Scursurile umanoide ca tine inteleg un singur limbaj ...

PS Ma-ta e o vita si o zdreanta. Trebuie sa fie, ca altfel nu ar fi putut avea un bou retardat ca tine. :)

Copou,pari cam retardat.putin idiot dar si cretin.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Nu prea ma intereseaza cum "par" unui sociopat impotent ca tine.:)

PS Amarata si neinsemnata viata trebuie sa ai daca pui atata efort si timp in forumul asta.

Prostane, ia-i topicul la lins, că are antecedente...! Nu te mai repezi ca rața la muci!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

PS Ma-ta e o vita si o zdreanta. Trebuie sa fie, ca altfel nu ar fi putut avea un bou retardat ca tine.:)

Prostovane!!! Unu la mana eu nu te-am jignit,probabil ca vei avea un avertisment,nu ma bucura faptul ca un om sufera,dar aici nu este cazul,e o strategie care a esuat lamentabil, ma repet: daca o persoana ar sti ca este pasibila de o suferinta cauzata de un lucru de ce ar continua sa faca acel lucru care ia adus atat de multa suferinta,un om cu capul pe umeri s-ar fi oprit si s-ar fi gandit la o strategie pe termen lung ca sa scape de acea suferinta,vezi exemplul lui casy care a renuntat sa mai faca un lucru care probabil i-ar fi adus intr-un termen relativ scurt sfarsitul.asa ca nu mai fi asa acidulat.
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...