Sari la conținut

ce parere a-ti avea daca nevasta / iubita var suge pula ???

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ne lamuresti si pe noi ?!

As putea :)

Vizitator
Postat

dar nu vrei ...

http://i.imgur.com/zJiAElM.gif

• Oras:Pe langa pat
Postat

Si mai este o chestiune ea are 16 ani ...pot face puscarie daca ma apropi de ea sexual vb ...nu vreau la puscarie ....mai bine astept 2 ani !

16 ani e suficient (sper ca tu nu ai 36)

Nu mai astepta ca vine altu, plus ca 1000% nu va fi si nevasta ta asa ca nu ai de ce iti face griji (repet daca tu nu ai 36) ca te-ai insurat cu o muista

Serios vorbind, daca si ea vrea...prezervative si la treaba (pt oral nu iti trebuie prezervativ)

Daca e serioasa treba mergeti de manuta la un cabinet de planning familial sa ii prescrie anticonceptionale (prezervativele strica farmecu)

• Like 2
Postat

!!! FARA ANTICONCEPTIONALE LUATE DE CAPUL VOSTRU DIN FARMACII SAU DE PE NET!!!!

• Like 2
Vizitator
Postat

!!! FARA ANTICONCEPTIONALE LUATE DE CAPUL VOSTRU DIN FARMACII SAU DE PE NET!!!!

Si trebuie luate de femeie!!!

• Like 4
Postat

Si mai este o chestiune ea are 16 ani ...pot face puscarie daca ma apropi de ea sexual vb ...nu vreau la puscarie ....mai bine astept 2 ani !

Si daca e **spam editat** care e treaba,nu stiu cum poate demonstra cineva daca ti-a supt pula ori ba.

Fara muie viata nu e!!!

• Like 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Miskin suge nasu la morți... :))

• Like 4
  • Minus 9
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Miskin & clonele afiliate sug nasu SI PULA la morți... :))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Eu abia am implinit 18 ani ...ea 16 ...nasol e ca eu o iubesc atat de mult incat nu vreau s-o injosec asfel...ea vrea sa-si pastreze virginatatea ...a spus ca oralul nu are nimic ...dar eu ma andesc ca ea doar sa-mi faca pe plac acepta...cumva fortata sa nu ma piarda sau nu stiu !

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Eu abia am implinit 18 ani ...ea 16 ...nasol e ca eu o iubesc atat de mult incat nu vreau s-o injosec asfel...ea vrea sa-si pastreze virginatatea ...a spus ca oralul nu are nimic ...dar eu ma andesc ca ea doar sa-mi faca pe plac acepta...cumva fortata sa nu ma piarda sau nu stiu !

Vrea sa-si pastreze himenul, nu virginitatea ! ;)

• Like 1
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

Dar tu i-ai băgat puțin botul la poanță?

Sau nu vrei să te înjoseşti chiar aşa...

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Troll. Se straduie prea tare sa fie in același timp atât analfabet, cât și debil.

Îi reușește, de zici că-i pe bune!  :laugh2

• Like 8
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sunt sigur ca daca mai zabovesti mult pe aici, sigur se gaseste cineva sa va futa in cur pe amandoi.

Ceea ce ar fi WIN-WIN - ea ramane virgina, iar tu reusesti sa fii futut in cur, adica practic ceea ce cauti p-aici.

Doar sa ai grija, fata pare bagaboanta. Sa nu cumva sa-i suga aluia pula daca tu nu vrei.

• Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Nu fii prost las-o sa-ti suga pula, poate esti primul, stii ca prima iubire nu se uita, vei fi vesnic in inima ei. Intre timp da-i limbi in pizda sa se simta si ea bine.

Vizitator
Postat

Nu fii prost las-o sa-ti suga pula, poate esti primul, stii ca prima iubire nu se uita, vei fi vesnic in inima ei. Intre timp da-i limbi in pizda sa se simta si ea bine.

Nu uitați sa va spălați bine înainte.:)

Vizitator
Postat

Dacă nu suge pula , să plece'n pula mea la ma-sa .....

• Like 6
  • Minus 15
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Dacă nu suge pula , să plece'n pula mea la ma-sa .....si s-o trimita pe ma-sa sa suga pula-n locu' ei!

Am modificat io' :)

• Like 7
  • Minus 6
Vizitator
Postat

Am modificat io' :)

10q

• Like 1
  • Minus 15

Vizitator
Postat

Nu uitați sa va spălați bine înainte. :)

pe maini desigur :) si pe dintisori :)

Tu nu ai un tata ,  sa il intrebi despre asta  ? Esti sigur ca ai 18 ani ? Dupa cum ai scris eu tind sa cred ca nu ai  mai mult de 9 ani.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...