Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Lory cam inestetici sanii aia,la cine te-ai operat? :)

chiar ca sunt inestetici...sau pozarul este de vina ...

Ce le mai place lor sa-si dea cu parerea, ceva de speriat.  :slap2  Adevarul este ca i-ar fi durut foarte rau daca s-ar fi gandit pentru oclipa ca de abia sunt pusi, pielea este inca foarte intinsa, tesutul este inca inflamat.

P.S. Lory, esti MINUNATA!!!  :hug1

• Like 2
  • Minus 17
Link spre comentariu
Vizitator loryy24
Reputație: 0

Ce le mai place lor sa-si dea cu parerea, ceva de speriat.  :slap2  Adevarul este ca i-ar fi durut foarte rau daca s-ar fi gandit pentru oclipa ca de abia sunt pusi, pielea este inca foarte intinsa, tesutul este inca inflamat.

Multumesc frumos,te pup!!! :*

• Like 1
Link spre comentariu

si care-i problema...nu pot sa-mi dau cu parerea...fiecare face ce vrea si spune ce vrea aici....

• Like 1
Link spre comentariu

La Lory am fost pe cand era naturala... Fata arata ok, putin plinuta, nu insa deranjant, dar marea problema este ca are ceva usor vulgar in atitudine, in comportament, culmea ceva care pare fortat si de care ar putea scapa foarte usor. Actiunea a fost ok, oral neprotejat bun, anilingus, finalizare orala primul numar. Al doilea a inceput tot cu un oral, apoi am pus-o capra si am finalizat in prezervativ.

Notele:

- fata: chip 7, corp 8

- oral 9

- normal 9

- pret 200

Concluzie: o experienta placuta, as mai reveni daca s-ar mai cizela putin.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...