Sari la conținut

Suporter dinamovist ucis de un suporter stelist

Postări Recomandate

• Oras:pa
Postat

Ah mishkine, in sfarsit un amic de nebunie si incredere care imparte aceleasi pareri cu mine despre lumea asta imputita in care convietuim, eu te inteleg de ce esti banat in fiecare luna!

Postat

Stiam un englez, Andy, mare fan Chelsea.

Il tachinam mereu, zicându-i: "But you have no history", iar el in imediata clipa m-a intrebat daca sunt fan Liverpool.

Astia se simt unii pe altii.

Imi povestea despre rivalitatile din PL, insa niciunde nu se simte ura si nebunia pe care o creeaza sportul asta supraevaluat(sa dai suta de milioane pe Pogba, Doamne), precum la meciurile dintre Sunderland si Newcastle.

Niste boschetari, marea majoritate a suporterilor.

Prefer sa ma uit la rugby.

Ma gandesc ca p-aici sunt multi suporteri si practicanti de curling....:)

• Like 3
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Si la ce sa ne asteptam de la niste indivizi redusi mintal si agresivi ca aia de urla prin galerii ? Doar nu la inovatii stiintifice si salturi in tehnologie  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ghost,tu esti cu siguranta mai retardat ca majoritatea din galerii.

Postat

Ghost,tu esti cu siguranta mai retardat ca majoritatea din galerii.

Aoleuuu te simti in categoria descrisa de mine mai sus :laugh2 .

Si eu ma pis cu siguranta pe parerea ta despre mine, vezi ca am control slab la furtun si e posibil sa dau si pe tine, raule care esti  :laugh2 . Probleme ?

• Like 2
Postat

Prefer sa ma uit la rugby.

"Rugby-ul este un joc de golani practicat de gentlemeni, iar fotbalul este un joc de gentlemeni practicat de golani"

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Așteptați vă rog să termine ancheta.

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Un prost,omoara alt prost...

2 prosti se omoara intre ei...Cine castiga in asta?

...Cumperi bilet sa te uiti la un meci de fotbal...

...Zbieri ca prostu pentru echipa favorita...

...Ragusesti ca prostu,deoarece urli pe stadion,ca alt prost urla...

Cine castiga din asta???????????

Poate ca eu nu cunosc sentimentul...Dar,sa dau bani,sa ragusesc??????????

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

o fi un mod de refulare a frustrărilor, dar până la crimă/lovituri cauzatoare de moarte e cale lungă

Postat

Ok sa va povestesc ancheta pulii, aparent baiatul acela avea boala aia care previne coagularea normala a sangelui deci a avut hemoragie continua pana a murit, dar asta nu e o scuza ca pishatul ala de stelist, cu trasaturi de om, sa il bata in halul ala de i-a provocat rani cauzante de deces. Plm pana si Harambee a fost mai bland cu copilul ala mic, decat animalul asta

Postat

Microbistul roman, in special ala din galerie, e o combinatie intre Daminuța si Mihaița din Berceni.

Ce mi-e Dinamo, Rapid, Steaua sau Somcuta Mare.

Cine nu sare, cine nu sare,

Aveți cerebelu' cât un drob de sare...

Lui Picon ii place futbolu' ?

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Microbistul roman, in special ala din galerie, e o combinatie intre Daminuța si Mihaița din Berceni.

Ce mi-e Dinamo, Rapid, Steaua sau Somcuta Mare.

Cine nu sare, cine nu sare,

Aveți cerebelu' cât un drob de sare...

Lui Picon ii place futbolu' ?

De Heysel ai auzit? De faptul că echipele engleze nu au avut voie să participe în cupele europene câțiva ani, știi? De celebrii hooligans englezi, cu toate nenorocirile pe care le-au făcut, ai auzit? Că tot povesteai tu duma aia cu englezul tău...

On-topic: un derbedeu cu creierul prăjit a lovit și a provocat moartea unui om. Întâmplarea face ca să se fi întâmplat cu ocazia unui meci de futbol, dar se putea întâmpla și la o terasă și în trafic... Animalele astea nu ar trebui să fie în libertate. 

• Like 7
  • Minus 2
Postat

De Heysel ai auzit? De faptul că echipele engleze nu au avut voie să participe în cupele europene câțiva ani, știi? De celebrii hooligans englezi, cu toate nenorocirile pe care le-au făcut, ai auzit? Că tot povesteai tu duma aia cu englezul tău...

On-topic: un derbedeu cu creierul prăjit a lovit și a provocat moartea unui om. Întâmplarea face ca să se fi întâmplat cu ocazia unui meci de futbol, dar se putea întâmpla și la o terasă și în trafic... Animalele astea nu ar trebui să fie în libertate.

Da, ba, duce-te-ai cu Mitica la brutarie :), am auzit de Heysel, cunosc si un descreierat, fost huligan West Ham, tatuat din cap pana-n picioare si stiu ca nebunii se-ntalnesc dupa meci sa faca parte-n parte.

Iar vii cu platitudini si evenimente arhicunoscute, impachetate de tine intr-o aura de falsa erudiție.

Se putea intampla.

Iar generalizari fara rost.

• Minus 1
Postat

Da, ba, duce-te-ai cu Mitica la brutarie :), am auzit de Heysel, cunosc si un descreierat, fost huligan West Ham, tatuat din cap pana-n picioare si stiu ca nebunii se-ntalnesc dupa meci sa faca parte-n parte.

Iar vii cu platitudini si evenimente arhicunoscute, impachetate de tine intr-o aura de falsa erudiție.

Se putea intampla.

Iar generalizari fara rost.

Bă, ești mai prost decât îmi puteam închipui! În demența ta, scrii aici orice îți trece prin cap, doar-doar vei fi părând și tu mai interesant și tot tu faci gâlci și acuzi. Cu nihilismul și cinismul, nu ești decât un Cioran de orezărie! ... și paleți... :laugh2

Sa vina huliganii-trepanati pe topic.

E suficient că ești tu! 

• Like 10
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu sunt de acord cu asa ceva.Insa,trebuie sa avem grija sa nu-I punem pe toti in aceeasi oala.

Stim prea bine ca aceste evenimente nu apar asa....mereu exista provocari,si de o parte,si de alta.Nu justifica deloc acest act,insa acestia sunt factori de risc.Persoana care a facut acest lucru trebuie sa-si asume raspunderea.

Aud peste tot regrete,condamnari,etc etc.Nici una,nici alta nu-l vor aduce inapoi.Insa,intelegerea consecintelor acestor...provocari va salva multe vieti.

• Like 1
Postat

Bă, ești mai prost decât îmi puteam închipui! În demența ta, scrii aici orice îți trece prin cap, doar-doar vei fi părând și tu mai interesant și tot tu faci gâlci și acuzi. Cu nihilismul și cinismul, nu ești decât un Cioran de orezărie! ... și paleți... :laugh2

E suficient că ești tu!

Stai, Mos Pastaie, pe curu' tau sau, mai bine exprimat, la curu' altora.

Vad ca iarasi te dai accidentat si simulezi in fata galeriei.

Ba Banele!

:)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Stai, Mos Pastaie, pe curu' tau sau, mai bine exprimat, la curu' altora.

Vad ca iarasi te dai accidentat si simulezi in fata galeriei.

Ba Banele!

:)

Ești nervos?  :laugh2

Boule! :rax2

• Like 7
  • Minus 2

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Picon asta nu realizeaza ca isi face un imens deserviciu la fiecare postare. Prostia, marlania si vanitatea sunt principalele lui atribute. Atunci cand nu are habar despre un subiect (adica mai tot timpul) scoate din joben cateva truisme si banalitati, le da o spoiala de om care stie ce vorbeste, dupa care asteapta like-urile celorlalti prosti din haita.:)

Si totusi, de ce este Picon mereu atat de furios si nefericit?

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...