Sari la conținut

Suporter dinamovist ucis de un suporter stelist

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Picon asta nu realizeaza ca isi face un imens deserviciu la fiecare postare. Prostia, marlania si vanitatea sunt principalele lui atribute. Atunci cand nu are habar despre un subiect (adica mai tot timpul) scoate din joben cateva truisme si banalitati, le da o spoiala de om care stie ce vorbeste, dupa care asteapta like-urile celorlalti prosti din haita. :)

Si totusi, de ce este Picon mereu atat de furios si nefericit?

Mai du-te bă și tu de-a dura! Dacă tot ești la vânătoare de proști, începe cu cel mai mare și trage-ți un glonț în coaie. Asta în cazul în care ai, pentru că ... nu ți-ai luminat fața, căcăciosule! :)

• Like 7
  • Minus 2
  • Oras:B
Postat

Mai du-te bă și tu de-a dura! Dacă tot ești la vânătoare de proști, începe cu cel mai mare și trage-ți un glonț în coaie. Asta în cazul în care ai, pentru că ... nu ți-ai luminat fața, căcăciosule! :)

Daca esti atat de echilibrat precum pretinzi, de ce dai cur unor asemenea provocari, nu era mai bine sa ii ignori? Nu am nici o legatura cu cei care se iau de tine, chiar daca "prietenii" tai sustin altceva (deh, ce le poti cere unor imbecili), dar am urmarit reactiile tale si chiar te faci de cacao.

• Oras:pa
Postat

Ahhh miskin si picon reuniti pe toppingul meu! Simt placeri nebanuite in interiorul meu! SIMT CA TRAIESC!!! ORGAZME!!! mai ceva ca alea provocate de liviu!

Postat

Ahhh miskin si picon reuniti pe toppingul meu! Simt placeri nebanuite in interiorul meu! SIMT CA TRAIESC!!! ORGAZME!!! mai ceva ca alea provocate de liviu!

Pe cine pariezi?

Tataia joaca acasa cu tribunele pline, se simte in largul lui, protejat de arbitri.

Plus ca e si obisnuit sa simuleze, se arunca pe jos, cerseste ajutorul boschetarilor din galerie.

Dar e greu cu Messi....

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Maestrul picon sunt sigur ca se simte mai in siguranta acasa, desi cred ca mai are reflexi de pe vremurile de glorie cand recupera pentru partid datoriile si cand recupera pentru mafiotii de en-gross si import, proaspeti aparuti dupa revolutie, noi suntem un soi nou de specimene humanoide, mintea dumnealui simpla crescuta in regimul stalinist nu are cum sa inteleaga sau sa conceapa cum un om poate fii asa... dumnealui l-ar numi nebun, noi defapt fiind oamenii liberi trezi, ne-decupati pe placul sau, de catre sistemul cancerigen bolnav, numit SOCIETATE! Suntem autonomi si liberi! Suntem cei care vor cuceri planeta asta!

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ok sa va povestesc ancheta pulii, aparent baiatul acela avea boala aia care previne coagularea normala a sangelui deci a avut hemoragie continua pana a murit, dar asta nu e o scuza ca pishatul ala de stelist, cu trasaturi de om, sa il bata in halul ala de i-a provocat rani cauzante de deces. Plm pana si Harambee a fost mai bland cu copilul ala mic, decat animalul asta

Pisatul de stelist era de fapt rapidist.

http://m.digisport.ro/Sport/SPECIAL/Noi+detalii+despre+presupusul+criminal+al+dinamovistului+grupul+

Puteti schimba si titlul topicului...

Postat

Daca esti atat de echilibrat precum pretinzi, de ce dai cur unor asemenea provocari, nu era mai bine sa ii ignori? Nu am nici o legatura cu cei care se iau de tine, chiar daca "prietenii" tai sustin altceva (deh, ce le poti cere unor imbecili), dar am urmarit reactiile tale si chiar te faci de cacao.

Dragul meu, este strict treaba mea dacă dau curs unor provocări sau nu! După cum vezi, de multe ori îi ignor, dar câteodată, mai și răspund. Cât despre făcutul de cacao și echilibru ... 

• Like 10
  • Minus 2
Postat

Pe cine pariezi?

Tataia joaca acasa cu tribunele pline, se simte in largul lui, protejat de arbitri.

Plus ca e si obisnuit sa simuleze, se arunca pe jos, cerseste ajutorul boschetarilor din galerie.

Dar e greu cu Messi....

E mai bine să joci acasă, decât în deplasare, pe paleți!  :laugh2

Maestrul picon sunt sigur ca se simte mai in siguranta acasa, desi cred ca mai are reflexi de pe vremurile de glorie cand recupera pentru partid datoriile si cand recupera pentru mafiotii de en-gross si import, proaspeti aparuti dupa revolutie, noi suntem un soi nou de specimene humanoide, mintea dumnealui simpla crescuta in regimul stalinist nu are cum sa inteleaga sau sa conceapa cum un om poate fii asa... dumnealui l-ar numi nebun, noi defapt fiind oamenii liberi trezi, ne-decupati pe placul sau, de catre sistemul cancerigen bolnav, numit SOCIETATE! Suntem autonomi si liberi! Suntem cei care vor cuceri planeta asta!

Singura chestie reală din destul de agramata-ți postare, e că într-adevăr, tu, Mîșkin și alți 3-4 useri, sunteți un fel de specimene humanoide. Dacă nu cumva, niște homunculi. :laugh2

Postat

Dragul meu, este strict treaba mea dacă dau curs unor provocări sau nu! După cum vezi, de multe ori îi ignor, dar câteodată, mai și răspund. Cât despre făcutul de cacao și echilibru ...

Dragul meu, cat despre facutul de cacao, eu nu trebuie sa mint precum tine si "gasca" ta pentru a arunca cu noroi in altcineva. Recunosc, sunteti cei mai buni in provocari, marlanisme si gainarii. Voi va faceti de cacao si guri Picoane. Preferati sa spuneti ca va "ataca" clo ele. Gresit, asa cum ma credeti si cum inoculati voi parerea ca sunt tampitul forumului, am vorbit cu multi useri vechi care va detesta pentru nesimtirea voastra. Iarta-ma, voi va faceti de cacat si guri in timp ce incercati sa ii umpleti pe altii de "respect" prin minciunile voastre. Nu va place adevarul!

Peseu, n nu exista, l-ai bagat si tu pe igor

Postat

Dragul meu, cat despre facutul de cacao, eu nu trebuie sa mint precum tine si "gasca" ta pentru a arunca cu noroi in altcineva. Recunosc, sunteti cei mai buni in provocari, marlanisme si gainarii. Voi va faceti de cacao si guri Picoane. Preferati sa spuneti ca va "ataca" clo ele. Gresit, asa cum ma credeti si cum inoculati voi parerea ca sunt tampitul forumului, am vorbit cu multi useri vechi care va detesta pentru nesimtirea voastra. Iarta-ma, voi va faceti de cacat si guri in timp ce incercati sa ii umpleti pe altii de "respect" prin minciunile voastre. Nu va place adevarul!

Peseu, n nu exista, l-ai bagat si tu pe igor

Cine e e Igor? 

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Cine e e Igor?

Chiar nu am timp de tine acum, de tine si de idiotii tai! Mareane, nu esti bagat in categoria idiotilor. Tataie, ai com ctat rapid, cutra batrana si alunecoasa. Am invatat ceva de la tine. La mata acasa, nu ai treaba!
Postat

Doamne Fereste!

Ai si tu prieteni zdreanta, ai uitat cand sugeai pula in Constanta? Besi ma avortonule, cu toti "prietenii" tai! Va izolati singuri bulangiilor!
Postat

Cine e e Igor?

Igor este ela care iti da muie zdreanta batrana! Te "apreciaza" un muist asemeni tie.Am incercat sa vorbesc frumos cu tine, nu merit, esti atat de idiot si berbec incat ... chiar ma pis pe tine coane, imi pare rau ca te-am crezut altfel.
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

E mai bine să joci acasă, decât în deplasare, pe paleți!  :laugh2

Singura chestie reală din destul de agramata-ți postare, e că, într-adevăr, tu, Mîșkin și alți 3-4 useri, sunteți un fel de specimene humanoide. Dacă nu cumva, niște homunculi. :laugh2

Picon asta nu ar nimeri o virgula nici sa-l pici cu ceara.

Bine, insa, ca sare ca ars ca sa-i "corecteze" pe altii. :slap2

Ce ti-e si cu doctorii astia humanoizi. :)

• Like 1
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Cum se face ca de fiecare data cand apare un topic mai serios, apar cativa care dupa primele postari se iau la bataie virtuala ? :laugh2  Intalniti-va undeva, semnati niste declaratii ca nu va reclamati la politie, si dati-va capace sa stabiliti odata care si cum e jmecher. Off timpul asta liber ..... :251x

• Like 1
Postat

Cum se face ca de fiecare data cand apare un topic mai serios, apar cativa care dupa primele postari se iau la bataie virtuala ? :laugh2  Intalniti-va undeva, semnati niste declaratii ca nu va reclamati la politie, si dati-va capace sa stabiliti odata care si cum e jmecher. Off timpul asta liber ..... :251x

Daca nu ai observat, cei mai "jmecheri"'pe aici sunt ... asa zisa brigada. Au futut totul! Zilele astea dau cu subsemnatul, lipsesc.

In rest, este regretabil ce s-a intamplat. Citind de la inceput topicul, poti constata cine a incept cu magariile.

Postat

Chiar nu am timp de tine acum, de tine si de idiotii tai! Mareane, nu esti bagat in categoria idiotilor. Tataie, ai com ctat rapid, cutra batrana si alunecoasa. Am invatat ceva de la tine. La mata acasa, nu ai treaba!

Țin să-ți reamintesc că tu te-ai băgat în seamă cu mine, m-ai citat și ai comentat. Adică ți-ai făcut timp pentru a-mi împărtăși din amabilele și plinele de bun-simț opinii. Așa că ... cum spuneai în ultima ta frază!

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Igor este ela care iti da muie zdreanta batrana! Te "apreciaza" un muist asemeni tie.Am incercat sa vorbesc frumos cu tine, nu merit, esti atat de idiot si berbec incat ... chiar ma pis pe tine coane, imi pare rau ca te-am crezut altfel.

No comment!

O zi bună, îți doresc!

Postat

Picon asta nu ar nimeri o virgula nici sa-l pici cu ceara.

Bine, insa, ca sare ca ars ca sa-i "corecteze" pe altii. :slap2

Ce ti-e si cu doctorii astia humanoizi. :)

Ia mai pune tu mâna pe gramatică! 

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Daca nu ai observat, cei mai "jmecheri"'pe aici sunt ... asa zisa brigada. Au futut totul! Zilele astea dau cu subsemnatul, lipsesc.

In rest, este regretabil ce s-a intamplat. Citind de la inceput topicul, poti constata cine a incept cu magariile.

Si castiga cineva ceva din tastatul agresiv ? Intreb si eu ca poate imi scapa ceva ... :hmmm  

• Like 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si castiga cineva ceva din tastatul agresiv ? Intreb si eu ca poate imi scapa ceva ... :hmmm

motanu'n pula mea....
  • Like 1
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...