Sari la conținut

Nevasta lui Picon face anal

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asta chiar...

Hai mai omule...

• Like 1
Postat

Personal, dezavuez astfel de topice care atenteaza la demnitatea umana.

:)

Dar, ca sa incerc o explicatie, posibil aceasta intamplare tragica, si pe care nu o doresc nimanui (!!!), nici macar maidanezului din fata locuintei mele :), sa fie motivul pentru care el linge-n cur/anus/popou centuristele de pe nimfomane.com, aceste domnite lasate in paragina vietii.

Un fel de formatiune reactionala, pentru psihologii de pe forum.

Fii tare, maestre!

• Minus 1
Vizitator
Postat

Mai,eu am înțeles ca sunteți câțiva care aveți ce aveți cu el.Dar deja ați început sa intreceți niște limite.Nu are nicio justificare faptul ca tot mențineți... starea asta.Nu sunteți deloc mai buni ca el,în niciun sens.De fapt,inferioritatea e dovedită clar prin acest comportament.

• Like 5
  • Oras:La Oras
Postat

Mai,eu am înțeles ca sunteți câțiva care aveți ce aveți cu el.Dar deja ați început sa intreceți niște limite.Nu are nicio justificare faptul ca tot mențineți... starea asta.Nu sunteți deloc mai buni ca el,în niciun sens.De fapt,inferioritatea e dovedită clar prin acest comportament.

tu nu cumva esti prostanacul de orochi? era mocofanul cu gif-urile :)

• Minus 1
Vizitator
Postat

Utilizator Copou, nu te cumintesti?

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pentru cretinii care se împiedică de pula mea: sunt divorțat de mult timp. Dar, mârlănia voastră e demnă nu de dispreț, ci de milă. Mila pe care o ai față de cei bolnavi. 

Atât am avut de spus. Continuați!

• Like 18
  • Minus 2
Postat

Pentru cretinii care se împiedică de pula mea: sunt divorțat de mult timp. Dar, mârlănia voastră e demnă nu de dispreț, ci de milă. Mila pe care o ai față de cei bolnavi. 

hai ba nenorocitule, ca nu te prinde aerul de victima. tu esti un agresor si un provocator prin natura.

desteapta femeia, si o spun cu toata sinceritatea, cine ar putea trai cu asa o jigodie infecta?

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

te roade o curiozitate, vad, ma orochi

Deloc.Îmi provoci chiar greata,tu și câțiva,când vad unde ați ajuns.

Noapte buna!

• Like 3
Postat

Sfânta Treime :) : justificat + victimizat + sarit la beregata, ca o hiena.

Deci, dupa ce se simte obligat sa dea explicatii, din frustrare :), trebuie sa se victimizeze, de nevoie :), pentru ca la sfarsit sa atace, sa nu zica lumea ca e "numai prost". :)

Atât am avut si eu de zis.

Postat

hai ba nenorocitule, ca nu te prinde aerul de victima. tu esti un agresor si un provocator prin natura.

desteapta femeia, si o spun cu toata sinceritatea, cine ar putea trai cu asa o jigodie infecta?

...

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Daca le raspunzi nu faci decat sa le intri in joc. Ignora-i pt ca nu merita sa te consumi pt niste retarzi frustrati.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Cheiz cloz .... By şoric

• Like 3
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Cheiz cloz .... By şoric

Aim lital in darc... Hu iz șoric? :)

Vizitator
Postat

Aim lital in darc... Hu iz șoric? :)

Un contemporan din Piatra Neamț parcă...

• Like 3
  • Minus 15
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.