andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Are 20000 de postari la inceputirile lui facea recenzi dar dupa un timp a început sa posteze numai aberați "Da" "Bine" "Asa şi" , din când în când mai scrie si recenzii dar şi alea dubioase nu prezinta incredere. Aşa ca picon dacă vrei să faci un bine unei fete nu îi mai scrie recenzie Continua cu ale tale, corectează, pune poze din Las Fierbinți. 2 2
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 2, 2016 Ceai mă? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Nu inteleg ce v-a casunat pe omul asta, Picon ! Din primavara sunteti cu tunurile pe el, de parca ar fi o cetate sub asediu ! E doar un teatru prost/trist si pierdere de vreme.... 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 2, 2016 Omul are valoare...doar pomenirea numelui lui - de bine sau de rău - pe un anumit topic aduce sute / mii de vizualizări.Nu te-ai prins ? Totul ține de marketing.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 2, 2016 Are 20000 de postari la inceputirile lui facea recenzi dar dupa un timp a început sa posteze numai aberați "Da" "Bine" "Asa şi" , din când în când mai scrie si recenzii dar şi alea dubioase nu prezinta incredere. Aşa ca picon dacă vrei să faci un bine unei fete nu îi mai scrie recenzie Continua cu ale tale, corectează, pune poze din Las Fierbinți.Așa...și? 8 2
andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 2, 2016 Autor Postat Septembrie 2, 2016 Bravo, mă bucur că ai priceput Ti-am dat like 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 2, 2016 Bravo, mă bucur că ai priceput Ti-am dat like Și eu. Nu ai învățat să folosești "quote"? 7 2
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Bietul picon...Numai in pielea lui sa nu fii. Maestre, intreaga comunitate forumistica te susține! Lopix...la lins...simbioza lichea-lacheu. 1 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 2, 2016 Nu inteleg ce v-a casunat pe omul asta, Picon ! Din primavara sunteti cu tunurile pe el, de parca ar fi o cetate sub asediu ! E doar un teatru prost/trist si pierdere de vreme.... Intrebarea asta mi-am pus-o si eu. Mi s-a parut foarte ciudat ca din multitudinea de useri (mai mult sau mai putin credibili) inscrisi pe acest forum, Picon are parte de un "tratament" intensiv , de lunga durata, de muscaturi din partile dorsale. Insa nu cred ca sunt mai mult de 2 - 3 cei din spatele nenumaratelor clone ce l-au incoltit. Care este motivatia adevarata, ce i-a determinat sa actioneze asa.. doar ei o stiu. Oricum au un comportament de obsedati redusi mintal, indiferent de cat de mult au studiat sau citit(dupa afirmatiile si insinuarile lor). 2 1
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Inca suspina Raffaello dupa trampa aia de Vanessa... 1
maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Lăsați-l este si el un om între oameni! Probabil de la divorț i se trage. 1
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Nu e frumos si nici fair play sa se divulge asemenea detalii.Esecurile personale ale lui picon ii apartin si cred ca ar fi un supliciu prea mare pentru intreaga comunitate forumistica(!!!) sa fie supusa unui chin de nedescris.Adica, cine este interesat de divortul unui biet batranel uitat pe scaunul din spatele autobuzului, ajuns trubaDUR pe nimfomane.com? Nimeni. 1
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 2, 2016 Lăsați-l este si el un om între oameni! Probabil de la divorț i se trage.Esti chiar prost, nu este prima data cand ti-o spun!
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 2, 2016 Nu e frumos si nici fair play sa se divulge asemenea detalii.Esecurile personale ale lui picon ii apartin si cred ca ar fi un supliciu prea mare pentru intreaga comunitate forumistica(!!!) sa fie supusa unui chin de nedescris.Adica, cine este interesat de divortul unui biet batranel uitat pe scaunul din spatele autobuzului, ajuns trubaDUR pe nimfomane.com?Nimeni.Nu stiu daca esti adevaratul mischin sau nu. Tu asta de acum, o cam arzi aiurea. Cel dinaintea ta, avea ... altceva ...
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 2, 2016 Inca suspina Raffaello dupa trampa aia de Vanessa...Nu-mi place nici mie raffa, da ce pana mea ai cu Vanessa?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 2, 2016 Intrebarea asta mi-am pus-o si eu. Mi s-a parut foarte ciudat ca din multitudinea de useri (mai mult sau mai putin credibili) inscrisi pe acest forum, Picon are parte de un "tratament" intensiv , de lunga durata, de muscaturi din partile dorsale. Insa nu cred ca sunt mai mult de 2 - 3 cei din spatele nenumaratelor clone ce l-au incoltit. Care este motivatia adevarata, ce i-a determinat sa actioneze asa.. doar ei o stiu. Oricum au un comportament de obsedati redusi mintal, indiferent de cat de mult au studiat sau citit(dupa afirmatiile si insinuarile lor). Lasă-i, nu-ți bate capul! Ce probleme au ei, Doamne feri! 7 2
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Lasă-i, nu-ți bate capul! Ce probleme au ei, Doamne feri!Pentru prima data sunt de acord cu tine. Nimeni nu ar trebui sa fie interesat de rateurile tale. Iti apartin.Maestre. Daca nu ai avut indrumator atunci, dar hai sa nu judecam.
fasole si virgule Reputație: -427 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Septembrie 2, 2016 Inca suspina Raffaello dupa trampa aia de Vanessa... Cine e Vanessa? Are topic aici?
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 2, 2016 Imi pare rau pentru dobitocul de kinuit, insa n-am cum sa-i citesc ineptiile atata timp cat este la "ignore"PSLa cat este de handicapat mental nu ma mira faptul ca jigneste gratuit o femeie care n-are nici o legatura cu el (si nici cu mine). Poate doar prin jignirile respective icearca sa para mai destept decat ea. Ghinion: tipa ii este mult superioara ca intelect. Lista Ignore Nume Grup Ignorare postari Semnatura Ignora mesajele Chat advancedInscris la: 28 March 2014 VIP Member Ascunde Ascunde Block Block Elimina >winehouse_fellow<Inscris la: 14 September 2015 >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block Elimina >utilizator_copou<Inscris la: 14 May 2016 >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block Elimina george bacoviaInscris la: 03 July 2016 Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina clona lui picon Inscris la: 08 July 2016 Membru Banat Ascunde Ascunde Block Block Elimina bat_manInscris la: 11 July 2016 Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina vanatorul de prostiInscris la: 02 August 2016 Curvar Ucenic Ascunde Ascunde Block Block Elimina napoli amore mioInscris la: 03 August 2016 Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina >ordem e progresso e miskin<Inscris la: 13 August 2016 >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block Elimina 1 1
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Aplicat Sfânta Treime a la picon.Victimizat, pus armura de cavaler, apoi trecut la atac. Ai aruncat o floare amarâtei la final.Sa speram ca va citi.Iti țin pumnii. Asa o fi la varsta asta, 45-50 + ?Sa ma fereasca Dumnezeu. Hai, ba, sa fim amici.
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 In semn de respect pentru varsta acestor titani, acesti venerabili cavaleri binari, marturisesc ca nu pot sa nu ma gandesc la scena din Asta seara dansam in familie, când marele Dem Radulescu ( sa nu uit, RIP ), o abordeaza pe blonda in tren.Ce dialog! Acela este altarul la care se inchina divortati gen picon, Raffaello.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 2, 2016 Imi pare rau pentru dobitocul de kinuit, insa n-am cum sa-i citesc ineptiile atata timp cat este la "ignore"PSLa cat este de handicapat mental nu ma mira faptul ca jigneste gratuit o femeie care n-are nici o legatura cu el (si nici cu mine). Poate doar prin jignirile respective icearca sa para mai destept decat ea. Ghinion: tipa ii este mult superioara ca intelect. Lista Ignore Nume Grup Ignorare postari Semnatura Ignora mesajele Chat advancedInscris la: 28 March 2014[/size] VIP Member Ascunde Ascunde Block Block Elimina >winehouse_fellow<Inscris la: 14 September 2015[/size] >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block Elimina >utilizator_copou<Inscris la: 14 May 2016[/size] >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block Elimina george bacoviaInscris la: 03 July 2016[/size] Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina clona lui picon Inscris la: 08 July 2016[/size] Membru Banat Ascunde Ascunde Block Block Elimina bat_manInscris la: 11 July 2016[/size] Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina vanatorul de prostiInscris la: 02 August 2016[/size] Curvar Ucenic Ascunde Ascunde Block Block Elimina napoli amore mioInscris la: 03 August 2016[/size] Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina >ordem e progresso e miskin<Inscris la: 13 August 2016[/size] >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block Elimina Esti cel mai mare handicapat babalaule. Ai expus-o pe Vanessa, doar pentru a arata tu ce "barbat" esti. Marsh ma bulangiule!
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 2, 2016 Imi pare rau pentru dobitocul de kinuit, insa n-am cum sa-i citesc ineptiile atata timp cat este la "ignore"PSLa cat este de handicapat mental nu ma mira faptul ca jigneste gratuit o femeie care n-are nici o legatura cu el (si nici cu mine). Poate doar prin jignirile respective icearca sa para mai destept decat ea. Ghinion: tipa ii este mult superioara ca intelect. Lista Ignore Nume Grup Ignorare postari Semnatura Ignora mesajele Chat advancedInscris la: 28 March 2014[/size] VIP Member Ascunde Ascunde Block Block Elimina >winehouse_fellow<Inscris la: 14 September 2015[/size] >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block Elimina >utilizator_copou<Inscris la: 14 May 2016[/size] >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block Elimina george bacoviaInscris la: 03 July 2016[/size] Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina clona lui picon Inscris la: 08 July 2016[/size] Membru Banat Ascunde Ascunde Block Block Elimina bat_manInscris la: 11 July 2016[/size] Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina vanatorul de prostiInscris la: 02 August 2016[/size] Curvar Ucenic Ascunde Ascunde Block Block Elimina napoli amore mioInscris la: 03 August 2016[/size] Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina >ordem e progresso e miskin<Inscris la: 13 August 2016[/size] >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block EliminaCitesti tot si te ataci bulangiule! Besi si cacaturile tale de aici ca pute a mizerie scarbosule! Vrei citate de cand erai mare si tare bulangiule? Hai ca numesc fetele de care ai profitat, moderator fiind. Taci dracu si nu mai ridica clontul ... moderatorule, pardon, peste!
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Citesti tot si te ataci bulangiule! Besi si cacaturile tale de aici ca pute a mizerie scarbosule! Vrei citate de cand erai mare si tare bulangiule? Hai ca numesc fetele de care ai profitat, moderator fiind. Taci dracu si nu mai ridica clontul ... moderatorule, pardon, peste!Ce zici, bre?Asta a fost moderator? De aceea e mare bataia pe placinte aici, ciumpalaci gen pipilica sau justitiaru sunt prezenti la datorie? Ce oameni mititei.Pentru o bucata de carne.Dar, ma rog, cine sunt eu sa judec!?!?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 2, 2016 Ce zici, bre?Asta a fost moderator? De aceea e mare bataia pe placinte aici, ciumpalaci gen pipilica sau justitiaru sunt prezenti la datorie? Ce oameni mititei.Pentru o bucata de carne.Dar, ma rog, cine sunt eu sa judec!?!? Corect! Ești un nimeni. 9 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum