Sari la conținut

Despre Picon..........

Postări Recomandate

Postat

Are 20000 de postari la inceputirile lui facea recenzi dar dupa un timp a început sa posteze numai aberați "Da" "Bine" "Asa şi" , din când în când mai scrie si recenzii dar şi alea dubioase nu prezinta incredere. Aşa ca picon dacă vrei să faci un bine unei fete nu îi mai scrie recenzie ;)

Continua cu ale tale, corectează, pune poze din Las Fierbinți.

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu inteleg ce v-a casunat pe omul asta, Picon ! :( Din primavara sunteti cu tunurile pe el, de parca ar fi o cetate sub asediu ! E doar un teatru prost/trist si pierdere de vreme.... :(

• Like 5
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Omul are valoare...doar pomenirea numelui lui - de bine sau de rău -  pe un anumit topic aduce sute / mii de vizualizări.

Nu te-ai prins ? Totul ține de marketing.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Are 20000 de postari la inceputirile lui facea recenzi dar dupa un timp a început sa posteze numai aberați "Da" "Bine" "Asa şi" , din când în când mai scrie si recenzii dar şi alea dubioase nu prezinta incredere. Aşa ca picon dacă vrei să faci un bine unei fete nu îi mai scrie recenzie ;)

Continua cu ale tale, corectează, pune poze din Las Fierbinți.

Așa...și?
  • Like 8
  • Minus 2
Postat

Bravo, mă bucur că ai priceput ;)

Ti-am dat like =))

Și eu. Nu ai învățat să folosești "quote"?
  • Like 7
  • Minus 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Nu inteleg ce v-a casunat pe omul asta, Picon ! :( Din primavara sunteti cu tunurile pe el, de parca ar fi o cetate sub asediu ! E doar un teatru prost/trist si pierdere de vreme.... :(

Intrebarea asta mi-am pus-o si eu. Mi s-a parut foarte ciudat ca din multitudinea de useri (mai mult sau mai putin credibili) inscrisi pe acest forum, Picon are parte de un "tratament" intensiv , de lunga durata, de muscaturi din partile dorsale. Insa nu cred ca sunt mai mult de 2 - 3 cei din spatele nenumaratelor clone ce l-au incoltit. Care este motivatia adevarata, ce i-a determinat sa actioneze asa.. doar ei o stiu. Oricum au un comportament de obsedati redusi mintal, indiferent de cat de mult au studiat sau citit(dupa afirmatiile si insinuarile lor). 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu e frumos si nici fair play sa se divulge asemenea detalii.

Esecurile personale ale lui picon ii apartin si cred ca ar fi un supliciu prea mare pentru intreaga comunitate forumistica(!!!) sa fie supusa unui chin de nedescris.

Adica, cine este interesat de divortul unui biet batranel uitat pe scaunul din spatele autobuzului, ajuns trubaDUR pe nimfomane.com?

Nimeni.

:)

• Minus 1
  • Oras:B
Postat

Lăsați-l este si el un om între oameni! Probabil de la divorț i se trage.

Esti chiar prost, nu este prima data cand ti-o spun!

Postat

Nu e frumos si nici fair play sa se divulge asemenea detalii.

Esecurile personale ale lui picon ii apartin si cred ca ar fi un supliciu prea mare pentru intreaga comunitate forumistica(!!!) sa fie supusa unui chin de nedescris.

Adica, cine este interesat de divortul unui biet batranel uitat pe scaunul din spatele autobuzului, ajuns trubaDUR pe nimfomane.com?

Nimeni.

Nu stiu daca esti adevaratul mischin sau nu. Tu asta de acum, o cam arzi aiurea. Cel dinaintea ta, avea ... altceva ...
Postat

Inca suspina Raffaello dupa trampa aia de Vanessa...

Nu-mi place nici mie raffa, da ce pana mea ai cu Vanessa?

Postat

Intrebarea asta mi-am pus-o si eu. Mi s-a parut foarte ciudat ca din multitudinea de useri (mai mult sau mai putin credibili) inscrisi pe acest forum, Picon are parte de un "tratament" intensiv , de lunga durata, de muscaturi din partile dorsale. Insa nu cred ca sunt mai mult de 2 - 3 cei din spatele nenumaratelor clone ce l-au incoltit. Care este motivatia adevarata, ce i-a determinat sa actioneze asa.. doar ei o stiu. Oricum au un comportament de obsedati redusi mintal, indiferent de cat de mult au studiat sau citit(dupa afirmatiile si insinuarile lor).

Lasă-i, nu-ți bate capul! Ce probleme au ei, Doamne feri!
  • Like 7
  • Minus 2
Postat

Imi pare rau pentru dobitocul de kinuit, insa n-am cum sa-i citesc ineptiile atata timp cat este la "ignore"

PS

La cat este de handicapat mental nu ma mira faptul ca jigneste gratuit o femeie care n-are nici o legatura cu el (si nici cu mine). Poate doar prin jignirile respective icearca sa para mai destept decat ea. Ghinion: tipa ii este mult superioara ca intelect.

Lista Ignore
Nume Grup Ignorare postari Semnatura Ignora mesajele Chat   photo-thumb-114235.jpg?_r=1431582501advanced
Inscris la: 28 March 2014 VIP Member Ascunde Ascunde Block Block Elimina photo-thumb-181161.jpg?_r=1468906806>winehouse_fellow<
Inscris la: 14 September 2015 >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block Elimina photo-thumb-206969.jpg?_r=1467832151>utilizator_copou<
Inscris la: 14 May 2016 >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block Elimina default_large.pnggeorge bacovia
Inscris la: 03 July 2016 Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina photo-thumb-212268.jpg?_r=1467999840clona lui picon 
Inscris la: 08 July 2016 Membru Banat Ascunde Ascunde Block Block Elimina photo-thumb-212525.jpg?_r=1471053028bat_man
Inscris la: 11 July 2016 Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina photo-thumb-214207.jpg?_r=1470122877vanatorul de prosti
Inscris la: 02 August 2016 Curvar Ucenic Ascunde Ascunde Block Block Elimina default_large.pngnapoli amore mio
Inscris la: 03 August 2016 Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina default_large.png>ordem e progresso e miskin<
Inscris la: 13 August 2016 >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block Elimina

• Like 1
  • Minus 1
Postat

In semn de respect pentru varsta acestor titani, acesti venerabili cavaleri binari, marturisesc ca nu pot sa nu ma gandesc la scena din Asta seara dansam in familie, când marele Dem Radulescu ( sa nu uit, RIP :) ), o abordeaza pe blonda in tren.

Ce dialog!

Acela este altarul la care se inchina divortati gen picon, Raffaello.

Postat

Imi pare rau pentru dobitocul de kinuit, insa n-am cum sa-i citesc ineptiile atata timp cat este la "ignore"

PS

La cat este de handicapat mental nu ma mira faptul ca jigneste gratuit o femeie care n-are nici o legatura cu el (si nici cu mine). Poate doar prin jignirile respective icearca sa para mai destept decat ea. Ghinion: tipa ii este mult superioara ca intelect.

Lista Ignore

Nume

Grup

Ignorare postari

Semnatura

Ignora mesajele

Chat

photo-thumb-114235.jpg?_r=1431582501advancedInscris la: 28 March 2014[/size]

VIP Member

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

photo-thumb-181161.jpg?_r=1468906806>winehouse_fellow<Inscris la: 14 September 2015[/size]

>Serious Contributor<

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

photo-thumb-206969.jpg?_r=1467832151>utilizator_copou<Inscris la: 14 May 2016[/size]

>Serious Contributor<

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

default_large.pnggeorge bacoviaInscris la: 03 July 2016[/size]

Maistru Curvar

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

photo-thumb-212268.jpg?_r=1467999840clona lui picon Inscris la: 08 July 2016[/size]

Membru Banat

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

photo-thumb-212525.jpg?_r=1471053028bat_manInscris la: 11 July 2016[/size]

Maistru Curvar

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

photo-thumb-214207.jpg?_r=1470122877vanatorul de prostiInscris la: 02 August 2016[/size]

Curvar Ucenic

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

default_large.pngnapoli amore mioInscris la: 03 August 2016[/size]

Maistru Curvar

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

default_large.png>ordem e progresso e miskin<Inscris la: 13 August 2016[/size]

>Serious Contributor<

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

Esti cel mai mare handicapat babalaule. Ai expus-o pe Vanessa, doar pentru a arata tu ce "barbat" esti. Marsh ma bulangiule!
Postat

PS

Lista Ignore

Nume

Grup

Ignorare postari

Semnatura

Ignora mesajele

Chat

photo-thumb-114235.jpg?_r=1431582501advancedInscris la: 28 March 2014[/size]

VIP Member

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

photo-thumb-181161.jpg?_r=1468906806>winehouse_fellow<Inscris la: 14 September 2015[/size]

>Serious Contributor<

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

photo-thumb-206969.jpg?_r=1467832151>utilizator_copou<Inscris la: 14 May 2016[/size]

>Serious Contributor<

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

default_large.pnggeorge bacoviaInscris la: 03 July 2016[/size]

Maistru Curvar

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

photo-thumb-212268.jpg?_r=1467999840clona lui picon Inscris la: 08 July 2016[/size]

Membru Banat

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

photo-thumb-212525.jpg?_r=1471053028bat_manInscris la: 11 July 2016[/size]

Maistru Curvar

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

photo-thumb-214207.jpg?_r=1470122877vanatorul de prostiInscris la: 02 August 2016[/size]

Curvar Ucenic

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

default_large.pngnapoli amore mioInscris la: 03 August 2016[/size]

Maistru Curvar

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

default_large.png>ordem e progresso e miskin<Inscris la: 13 August 2016[/size]

>Serious Contributor<

Ascunde

Ascunde

Block

Block

Elimina

Citesti tot si te ataci bulangiule! Besi si cacaturile tale de aici ca pute a mizerie scarbosule! Vrei citate de cand erai mare si tare bulangiule? Hai ca numesc fetele de care ai profitat, moderator fiind. Taci dracu si nu mai ridica clontul ... moderatorule, pardon, peste!
Postat

Citesti tot si te ataci bulangiule! Besi si cacaturile tale de aici ca pute a mizerie scarbosule! Vrei citate de cand erai mare si tare bulangiule? Hai ca numesc fetele de care ai profitat, moderator fiind. Taci dracu si nu mai ridica clontul ... moderatorule, pardon, peste!

Ce zici, bre?

Asta a fost moderator?

De aceea e mare bataia pe placinte aici, ciumpalaci gen pipilica sau justitiaru sunt prezenti la datorie?

Ce oameni mititei.Pentru o bucata de carne.

Dar, ma rog, cine sunt eu sa judec!?!?

Postat

Ce zici, bre?

Asta a fost moderator?

De aceea e mare bataia pe placinte aici, ciumpalaci gen pipilica sau justitiaru sunt prezenti la datorie?

Ce oameni mititei.Pentru o bucata de carne.

Dar, ma rog, cine sunt eu sa judec!?!?

Corect! Ești un nimeni. 

• Like 9
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...