phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 20, 2016 ................... Pai tu la aprope 40 de ani traiti degeaba ti-ai luat teveu da 50 de bulioane cu rezolutie 4K ca sa te uiti la filme da adolescenti cretini cu mortaciuni si zombii la rezolutie de max 1080 pe HBO HD, asta daca iti mai raman banii sa-ti platesti cablul? Taraf analog are ? Io ti-am zis ca esti cam prostan de prima data, dar n-ai vrut sa ma crezi. Esti cumva colegu bipolar da salon si pastile a lu' rango, ca doar Napoleon si Hitler au reusit sa va depaseasca valoarea de-a lungul istoriei ? Si io care credeam ca-ti iei teveu atat de smart ca sa pleci dreaq pa Luna/Marte daca Terra nu prea te mai satisface. Sincer si serios vorbind acum, la cat de valoros esti, cam cu cat te-ai plati sa-ti faci o muie singur, adica cam la ce valore ti-ai aprecia tu cutia limbii, pe care numa rahat scoti ? Bai boule, eu nici nu am cum sa ma atac la ce debitezi tu.Nu stiu tu cine ma crezi, dar nu sunt tac-tu de ma iei pe mine cu 40 de ani.M-am nascut in 90, dar te inteleg ca nu ai nevoie de multa matematica pentru a numara 9 hartii in ziua de leafa.Cat despre bani, vad ca esti fixat sa imi faci mie contabiliatea. Pot sa te linistesc, mananc, fut si dorm bine. Si ma uit la ce vrea muschiu' meu.La taraf te uiti tu cu ma-ta, in garsoniera cand numarati scamele de pe mileuri... Băi băiețică, ai dat singur detalii despre tine, mai bine zis, te-ai lăudat! Cât despre glume, glumește cu prietenii tăi bețivi și drogați, fiii ăia de judecători! Clar? Tu esti o gluma in sine, ce vrei sa mai fac eu ?Tu care arati de parca te-ai eliberat dupa ce ti-ai ispasit o pedeapsa pe viata, sa ajungi sa te certi cu un nimeni ca mine asa, pe un forum de curve.Esti un model cocoselule. Esti realizat.Te roade ca tu nu aveai la anii mei ? Ti-am zis, alte vremuri... Nasol!
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 20, 2016 Vulpitelor, strugurii sunt dulci ! Muehehehe...
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 20, 2016 Bai boule, eu nici nu am cum sa ma atac la ce debitezi tu.Nu stiu tu cine ma crezi, dar nu sunt tac-tu de ma iei pe mine cu 40 de ani.M-am nascut in 90, dar te inteleg ca nu ai nevoie de multa matematica pentru a numara 9 hartii in ziua de leafa.Cat despre bani, vad ca esti fixat sa imi faci mie contabiliatea. Pot sa te linistesc, mananc, fut si dorm bine. Si ma uit la ce vrea muschiu' meu.La taraf te uiti tu cu ma-ta, in garsoniera cand numarati scamele de pe mileuri... Tu esti o gluma in sine, ce vrei sa mai fac eu ?Tu care arati de parca te-ai eliberat dupa ce ti-ai ispasit o pedeapsa pe viata, sa ajungi sa te certi cu un nimeni ca mine asa, pe un forum de curve.Esti un model cocoselule. Esti realizat.Te roade ca tu nu aveai la anii mei ? Ti-am zis, alte vremuri... Nasol! Băi puțoiule, tu ai impresia că mă cert cu tine? Nu băiețaș, doar te trag de urechi, ca pe un măgar prost-crescut și nesimțit, postarea ta, fiind edificatoare! De ce l-ai înjurat mă , pe V-Ships?
v-ships Reputație: 24 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Septembrie 20, 2016 Bai boule, eu nici nu am cum sa ma atac la ce debitezi tu.Nu stiu tu cine ma crezi, dar nu sunt tac-tu de ma iei pe mine cu 40 de ani.M-am nascut in 90, dar te inteleg ca nu ai nevoie de multa matematica pentru a numara 9 hartii in ziua de leafa.Cat despre bani, vad ca esti fixat sa imi faci mie contabiliatea. Pot sa te linistesc, mananc, fut si dorm bine. Si ma uit la ce vrea muschiu' meu.La taraf te uiti tu cu ma-ta, in garsoniera cand numarati scamele de pe mileuri... .................... Si eu acum ce-ar trebui sa fac, sa-ti spun cat castig pe zi/luna sau ca locuiesc intr-o 'garsoniera' cu 2 nivele cu vreo 6 teveuri full HD, la 100 de metri de plaja, si sa ma pun in mintea ta de oligofren si sa ne luam la intrecere care-i mai valoros/penibil ? Te-ai nascut pe dreaq sa te ia in 90, poate asa ti-au spus/mintit ai tai cand te-au infiat la 10 ani de orfelinatu de oligofreni...parca esti varu lu versace, tragi si tu sare pa nara de te crezi miliardar ? Nu-i asa ca ai facut un tic nervos cu alea 9 bacnote de tot le pomenesti si crezi ca toti lucram pe salariul minim pe economie ? Sa te mai iau si pe psihologie inversa si sa te mai intreb de ce ti-ai pus tu masina si 19 cm la avatar ?...cumva frustrari mari cu pula mica ?...d-aia ai si dat-o in nebunia banilor si a valorii ? Esti un moldovean la a doua generatie nascut in bucale, te crezi emancipat in nebunia ta, ti-e rusine cu lucrul asta si-ti renegi confratii ? Ia-ti pastilele vericule, sa stii ca nu este o rusine sa fii bolnav/bipolar, rusine este sa fii meletean si mitoman/grandoman inchipuit asa ca tine. 3 3
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 20, 2016 Vulpitelor, strugurii sunt dulci ! Muehehehe... Dom'le, astia-s niste necredinciosi. N-o sa te ia in serios pana nu scanezi chitanta de la cumpararea TV-ului si-o pui aici. Eventual baga si 2-3 bonuri de cumparaturi, vreo poza din hotelu' unde ti-ai facut vacanta... orice ajuta. Iar daca vrei sa-i dai gata, asculta-ma pe mine: pozeaza talonu' masinii, cu focus pe rubrica unde scrie "benzina" la tipul combustibilului, si baga-l aici sa-l vedem toti. O sa-i faca sa turbeze de ciuda! Succes garantat! 4
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 20, 2016 melodia originală e "breaking the law "a celor de la Judas Priest
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 20, 2016 Dom'le, astia-s niste necredinciosi. N-o sa te ia in serios pana nu scanezi chitanta de la cumpararea TV-ului si-o pui aici. Eventual baga si 2-3 bonuri de cumparaturi, vreo poza din hotelu' unde ti-ai facut vacanta... orice ajuta. Iar daca vrei sa-i dai gata, asculta-ma pe mine: pozeaza talonu' masinii, cu focus pe rubrica unde scrie "benzina" la tipul combustibilului, si baga-l aici sa-l vedem toti. O sa-i faca sa turbeze de ciuda! Succes garantat! Adevărul e că, e o maaaare realizare, să-ți iei azi un televizor, fie și full HD &stuff! 7 2
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2016 Băi puțoiule, tu ai impresia că mă cert cu tine? Nu băiețaș, doar te trag de urechi, ca pe un măgar prost-crescut și nesimțit, postarea ta, fiind edificatoare! De ce l-ai înjurat mă , pe V-Ships? Sa-ti fi trait copilaria pe cand lumea isi facea cruce cand se aprindea becul ca sa ajungi sa te certi cu mine pe forum. Esti un om realizat ! O dati sus si tare ca m-am laudat. Eu am pus o intrebare, partea cu laudatul a fost interpretarea voastra.Sa arat chitante ? Ma faci sa rad. Sa arat ce si cui ? In fata cui vrei tu sa demonstrez ceva si de ce as face-o ?Dar seria de la buletin nu o vrei ? Adresa completa, ceva ? Sa fii sanatos ba V-SHIPS daca ai ce zici tu acolo. Uite eu nu fac spume ca tine si nu te jignesc cum ai facut-o tu.Daca ai ce ai, puteai sa-mi recomanzi ceva.Eu sunt mai sarac, am luat doar pentru living ca in dormitor nu am... Sunt sarac, deh.Deci, cine are frustrari si cine e taranul ? Uita-te la violenta raspunsului tau si pe urma sa ma acuzi pe mine de chestii. Nu stiu ce boala ai tu cu moldovenii dar am origini indepartate mai la vest. Acuma da-o ca-s ungur! A fost greseala mea ca v-am dat apa la moara. E clar ca multi traiti in lumea voastra aici pe forum.Zmei pe net !
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 22, 2016 Sa-ti fi trait copilaria pe cand lumea isi facea cruce cand se aprindea becul ca sa ajungi sa te certi cu mine pe forum. Esti un om realizat ! O dati sus si tare ca m-am laudat. Eu am pus o intrebare, partea cu laudatul a fost interpretarea voastra.Sa arat chitante ? Ma faci sa rad. Sa arat ce si cui ? In fata cui vrei tu sa demonstrez ceva si de ce as face-o ?Dar seria de la buletin nu o vrei ? Adresa completa, ceva ? Sa fii sanatos ba V-SHIPS daca ai ce zici tu acolo. Uite eu nu fac spume ca tine si nu te jignesc cum ai facut-o tu.Daca ai ce ai, puteai sa-mi recomanzi ceva.Eu sunt mai sarac, am luat doar pentru living ca in dormitor nu am... Sunt sarac, deh.Deci, cine are frustrari si cine e taranul ? Uita-te la violenta raspunsului tau si pe urma sa ma acuzi pe mine de chestii. Nu stiu ce boala ai tu cu moldovenii dar am origini indepartate mai la vest. Acuma da-o ca-s ungur! A fost greseala mea ca v-am dat apa la moara. E clar ca multi traiti in lumea voastra aici pe forum.Greșeala ta e că te-ai înscris aici. Cu arfele și băşinile tale, nu te puteai aștepta la altceva. Zmei pe net !In concluzie: lasă-ne! Marș la puștii tăiați cordiți, bețivi și drogați.
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 22, 2016 Sa-ti fi trait copilaria pe cand lumea isi facea cruce cand se aprindea becul ca sa ajungi sa te certi cu mine pe forum. Esti un om realizat ! O dati sus si tare ca m-am laudat. Eu am pus o intrebare, partea cu laudatul a fost interpretarea voastra.Sa arat chitante ? Ma faci sa rad. Sa arat ce si cui ? In fata cui vrei tu sa demonstrez ceva si de ce as face-o ?Dar seria de la buletin nu o vrei ? Adresa completa, ceva ? Sa fii sanatos ba V-SHIPS daca ai ce zici tu acolo. Uite eu nu fac spume ca tine si nu te jignesc cum ai facut-o tu.Daca ai ce ai, puteai sa-mi recomanzi ceva.Eu sunt mai sarac, am luat doar pentru living ca in dormitor nu am... Sunt sarac, deh.Deci, cine are frustrari si cine e taranul ? Uita-te la violenta raspunsului tau si pe urma sa ma acuzi pe mine de chestii. Nu stiu ce boala ai tu cu moldovenii dar am origini indepartate mai la vest. Acuma da-o ca-s ungur! A fost greseala mea ca v-am dat apa la moara. E clar ca multi traiti in lumea voastra aici pe forum.Zmei pe net !Băă, Futaiule, e numa' sărăcii pacilea și nu știe ăștia kum e cu băeț valoro$$$i. Și mai e și fraeri pă deasupra, k nuștie să numere mai mult dă noă foi. Și nici măcar nare glume dă băeț îniei. Csf. Ncsf... 3 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 22, 2016 Băă, Futaiule, e numa' sărăcii pacilea și nu știe ăștia kum e cu băeț valoro$$$i. Și mai e și fraeri pă deasupra, k nuștie să numere mai mult dă noă foi. Și nici măcar nare glume dă băeț îniei. Csf. Ncsf... 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 22, 2016 Terminaţi bă bogătanii pulii, că oricum nu vă crede nimeni. Lasa-i si pe ei sa se bucure acum ca ! 1 2
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2016 In concluzie: lasă-ne! Marș la puștii tăiați cordiți, bețivi și drogați. Asta e mosule. Ne bucuram de viata acum, cum vrem si cum stim.Tu ai alte griji, sa-ti speli dintii in pahar, sa nu te scremi ca se rupe ceva, sa astepti 5 minute pana curg 3 stropi, sa iei pensia, sa platesti rata la locul de veci, nu ?Ia-l si pe Livache ca poate primiti reducere si va astupa 2in1.
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2016 Băă, Futaiule, e numa' sărăcii pacilea și nu știe ăștia kum e cu băeț valoro$$$i. Și mai e și fraeri pă deasupra, k nuștie să numere mai mult dă noă foi. Și nici măcar nare glume dă băeț îniei. Csf. Ncsf... "Ba" te alinta ai tai cand te cheama cu vaca de pe islaz.Imi pare rau de baietii cu 9 foi.Ei munceste si eu mi-am inceput weekendul... E viata rea ba nene.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 22, 2016 Asta e mosule. Ne bucuram de viata acum, cum vrem si cum stim.Tu ai alte griji, sa-ti speli dintii in pahar, sa nu te scremi ca se rupe ceva, sa astepti 5 minute pana curg 3 stropi, sa iei pensia, sa platesti rata la locul de veci, nu ?Ia-l si pe Livache ca poate primiti reducere si va astupa 2in1.Omul nu știe niciodată ce-i rezervă viitorul. De unde știi că nu vei muri înaintea mea? Cu drogurile și alcoolul, nu e de glumit!
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 22, 2016 "Ba" te alinta ai tai cand te cheama cu vaca de pe islaz.Imi pare rau de baietii cu 9 foi.Ei munceste si eu mi-am inceput weekendul... E viata rea ba nene.Theam aprekiat kum trebe, șhtiam k ai glume dă băeț ân thine. 2 2
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2016 Omul nu știe niciodată ce-i rezervă viitorul. De unde știi că nu vei muri înaintea mea? Cu drogurile și alcoolul, nu e de glumit! Am analizele bune, mai departe lasam statistica si timpul sa decida.Parerea mea e sa te intelegi cu LIvache si sa o puneti de-o reducere.
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2016 Theam aprekiat kum trebe, șhtiam k ai glume dă băeț ân thine. *haprekiat, fahraoane.
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2016 Gata! E frumos afara, dau o fuga pe Nerva sa incep ziua bine.
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 22, 2016 Sa arat chitante ? Ma faci sa rad. Sa arat ce si cui ? In fata cui vrei tu sa demonstrez ceva si de ce as face-o ?Dar seria de la buletin nu o vrei ? Adresa completa, ceva ? Nu Picon a "cerut" chitante, ci eu. Era o ironie, dar una inspirata din fapte reale. Te-ar surprinde sa vezi ce s-a postat in trecut pe-aici pe forum, cu scopul de a demonstra "valuarea" - taloane de masini, bani din portofele, bonuri de la casele de schimb etc... Theam aprekiat kum trebe, (...) *haprekiat, fahraoane. *haprekyat 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 22, 2016 Am analizele bune, mai departe lasam statistica si timpul sa decida.Parerea mea e sa te intelegi cu LIvache si sa o puneti de-o reducere.Părerea mea, e să nu mai semnalizezi!
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 23, 2016 Ce i le zice phoothai lu' picon...doar ca s-a cacat putin pe el cand i-a zis picon (iar ca o moara hodorogita) de 'droguri', slash iarba, de autoritati si ca nu--i bine, ca se sesizeaza SRI-ul ...Fiindca asa zice legea...
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 24, 2016 Părerea mea, e să nu mai semnalizezi! Hai ma ce naiba, suntem baieti mari. Nu umblam cu prostii...
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 24, 2016 Nu Picon a "cerut" chitante, ci eu. Era o ironie, dar una inspirata din fapte reale. Te-ar surprinde sa vezi ce s-a postat in trecut pe-aici pe forum, cu scopul de a demonstra "valuarea" - taloane de masini, bani din portofele, bonuri de la casele de schimb etc... *haprekyat Banuiesc genul asta de sortishty trishty, "azi ie maine nu ie". cikalaka ciki cya ! Mi-e dor de Picon... @ceva bun bun bun...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum