phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 24, 2016 kush kush... hi hi hi ! Mai bine inchid in pm asta pana nu regret maine ce-am scris azi... Hai pace baietii !
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 25, 2016 Numaivă drogaț!
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 30, 2016 Numaivă drogaț! Din zenitul constiintei tale, rogu-te mai ninge un fulg de intelepciune peste un amarat ca mine, ferecat in bezna ignorantei si mistuit de indeletniciri frivole... Vrei sa te invit data viitoare ? Gelosule !
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 30, 2016 Din zenitul constiintei tale, rogu-te mai ninge un fulg de intelepciune peste un amarat ca mine, ferecat in bezna ignorantei si mistuit de indeletniciri frivole... Vrei sa te invit data viitoare ? Gelosule ! Ti-ai luat televizor, amaratule?
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 30, 2016 Ti-ai luat televizor, amaratule? Da bai manipulantule de marfa prin aprozar, e misto... are si culori.Tocmai iti admiram talentul scriitoricesc din topicul cu bulangii. Mi s-a stricat aparatul de facut gheata la frigider, acum trebuie sa caut frigider, vrei sa vorbim despre asta ?
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 30, 2016 Da bai manipulantule de marfa prin aprozar, e misto... are si culori.Tocmai iti admiram talentul scriitoricesc din topicul cu bulangii. Mi s-a stricat aparatul de facut gheata la frigider, acum trebuie sa caut frigider, vrei sa vorbim despre asta ? Stai bland, asta micu...
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 30, 2016 Din zenitul constiintei tale, rogu-te mai ninge un fulg de intelepciune peste un amarat ca mine, ferecat in bezna ignorantei si mistuit de indeletniciri frivole... Vrei sa te invit data viitoare ? Gelosule ! Din puțul gândirii tale, rogu-te, screme ceva mai inteligent! Sau esti prea ferecat in bezna ignoranței, așa cum, cu o dezarmantă sinceritate, recunoști 1 3
esti prost Reputație: 24 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 Din puțul gândirii tale, rogu-te, screme ceva mai inteligent! Sau esti prea ferecat in bezna ignoranței, așa cum, cu o dezarmantă sinceritate, recunoștiEşti prost, doar fasolarii se screm.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 30, 2016 Eşti prost, doar fasolarii se screm.Cum mai stai cu sifilisul, răspopitule?
esti prost Reputație: 24 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 Cum mai stai cu sifilisul, răspopitule? Dar tu cu sculamentul, păcăliciule?
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 Cum mai stai cu sifilisul, răspopitule? Tu esti batrane?Au bagat astia Prostamolul pe compensate de esti asa viteaz ?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 30, 2016 Dar tu cu sculamentul, păcăliciule? Dar tu cu sculamentul, păcăliciule?Hai pa, cretinilor!
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 Nu pleca asa mosnege.Doar acum am sosit deja vrei sa fugi?Daca faci infarct?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 30, 2016 Nu pleca asa mosnege.Doar acum am sosit deja vrei sa fugi?Daca faci infarct?Să fii sănătos! Mai am și alte treburi! Dacă nu ai ce face, bate o labă, ca de obicei!
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 Să fii sănătos! Mai am și alte treburi! Dacă nu ai ce face, bate o labă, ca de obicei!Stiu vei prepara o fasole.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 30, 2016 Stiu vei prepara o fasole.Ai ghicit. Ți-e foame?
bat_man Reputație: 10 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 Ai ghicit. Ți-e foame?Am un sanwich mersi.Da i-am promis jumatate lu Regina.Imparte -o cu ea,v-o dau voua
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 30, 2016 Am un sanwich mersi.Da i-am promis jumatate lu Regina.Imparte -o cu ea,v-o dau voua Cine-i Regina?Și nu, mulțumesc! Păstrează-ți sandwich-ul, mă mulțumesc cu fasolea mea!
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 30, 2016 Din puțul gândirii tale, rogu-te, screme ceva mai inteligent! Sau esti prea ferecat in bezna ignoranței, așa cum, cu o dezarmantă sinceritate, recunoști Platone, vrei sa ma scoti din pestera ? #subliminal
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 30, 2016 Platone, vrei sa ma scoti din pestera ? #subliminalDin peștera minții, nu te poate scoate nimeni.
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 30, 2016 Platone, vrei sa ma scoti din pestera ? #subliminalKe phoomezi, Bo$$$? 3 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 30, 2016 Ke phoomezi, Bo$$$?Ceva tare, se pare! Sau contrafăcut. 1 2
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 3, 2016 Ke phoomezi, Bo$$$? Ku$h @ b0ng. Ceva tare, se pare! Sau contrafăcut. Vrei si tu ?
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 Eu vreau. V-am spus de atatea ori, am obosit tot spunandu-va asa ca voi sintetiza: cine comenteaza FARA SA AIBA HABAR despre iarba....sa ma pupe fix in cur. Ciudatilor si neinformatilor...vorbiti doar fiindca puteti nu fiindca ati fi la subiect. M-am enervat...abia astept sa ajung acasa ca sa fumez un cui cat china.
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 4, 2016 Booooon asa! I think i'm gettin' soft... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum